teras-bite Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας και παλι. Εχω ακομα ενα προβλημα με τα Vista Ultimate x64... προσπαθησα να εγκαταστησω το πακετο CS3 της Adobe, και μετα την εγκατασταση, πατωντας "τελος", μου βγαζει μια ωραιοτατη blue screen.. Eκανα λοιπον επαναφορα συστηματος πριν την εγκατασταση, αφου απο την προσθαφαιρεση προγραμματων μου ελεγε οτι ειναι αδυνατη η καταργηση του προγραμματος.. Επειτα ξαναπροσπαθησα(κακως) και πάλι τα ιδια.. οποτε εκανα παλι επαναφορα. θεωρησα οτι κατι δεν παει καλα με το αρχειο .exe, αν και αλλοι χρηστες δεν ειχαν κανενα προβλημα, και ηταν δοκιμασμενο. ωσπου πριν απο λιγο, επιχειρησα να κατεβασω ενα free προγραμματακι για Light Scribe templates, (την εκδοση για Vista) και μου εβγαλε παλι blue screen στο κλεισιμο του setup. Aντε παλι επαναφορα συστηματος... Σημειωση οτι εχω απενεργοποιημενο το Windows Defender, και τη blue screen δεν μου τη βγαζει σε ολα τα setup.. τουλαχιστον οχι μεχρι τωρα! Οποτε υποθετω οτι εξαρχης το προβλημα ειναι του λειτουργικου... Τι μπορει να φταιει για ολα αυτα? Βοηθεια χριστιανοι (και μη)! -----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 03 : 55 : 41----- Μετά από αποστολη στοιχειων του σφαλματος στη microsoft, μου ηρθε απαντηση οτι πιθανον να φταιει το antivirus. Οντως, απενεργοποιωντας το panda 2009, τα setups γινανε κανονικα. Προσπαθησα να το απεγκαταστησω αλλα ειχα προβληματα με errors και περασα ολη τη νυχτα να κανω επαναφορες συστηματος. Τωρα το ξαναεγκατεστησα. Αφηστε που το εχω αυθεντικο και δεν μου παει η καρδια να το απεγκαταστησω.. Στο support της panda δεν εχει κατι παρομοιο σαν θεμα... Υπαρχει καποιο αλλο καλο internet security προγραμμα για vista 64 bit? εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι. Δεν ειναι και πολυ πρακτικο να το απενερφοποιω καθε φορα που κανω μια εγκατασταση. Επισης, αφου ταραξα τον υπολογιστη με τις επαναφορες, βλεπω οτι σε καθε επανεκκινηση, κανει πολληηη ωρα στην οθονη τερματισμου.. να τρεξω κανενα προγραμματακι που καθαριζει τη registry? καμια ιδεα? Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.