plato Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Θα τραβάς τα μαλλιά σου με τον 7200.11... Καλύτερα να ακούσεις ότι είπα παραπάνω για τους δίσκους Για την τιμη μου ανεφερες. Υπαρχει καποιο αλλο θεμα με αυτο το δισκο? Οταν λες θα τραβαω τα μαλλια μου... ως προς τι. Δεν ειναι θεμα, βαζω τον samsung που ανεφερες που ειναι και φθηνοτερος.
pournaras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεν θα έχει 2.5GB. Θα έχει και τα 3GB. Τα 32bit μπορούν να διαχειριστούν μέχρι 4GB συνολικής RAM. Από εκεί αρχίζεις και κόβεις. Δηλαδή 4-0.5-διάφορα άλλα ψιλά από τις άλλες συσκευές=~3.2GB. Εχεις 512mb απο την καρτα γραφικων. Αρα το υπολοιπο που μπορει να δει το συστημα σου ειναι 3.5gb maximum. Αν αφαιρεσεις και καμμια 800mb που θα σου φανε τα system recources κατα την εκκινηση, τοτε σου μενει το ανωτερο 2.5GB να δουλεψουν τα προγραμματα σου. Εκει θελω να καταληξω. Στο ποσα θα εχεις εν τελει διαθεσιμα για τα προγραμματα σου. Ακομη και 100giga να "εβλεπε" αλλα τα 98 να τα ηθελε το συστημα, δε θα μπορουσα με την καμμια να πω "α ωραιο συστημα, βλεπει 100giga"
plato Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Οσο αφορα το τροφοδοτικο, να μεινω στα 650 ή να παω παραπανω? Επαναλαμβανω οτι οθορυβος μετραει.
caution Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 650Watt είναι ΥΠΕΡαρκετά, όσο για τους δίσκους http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=296932
plato Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 650Watt είναι ΥΠΕΡαρκετά, όσο για τους δίσκους http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=296932 Ζημια θα παθαιναμε. Παμε σε αλλο τερατακι λοιπον... Να αλλαξω τη μαμισια ψυκτρα του επεξεργαστη για κατι πιο αθορυβο? Οχι τρελα πραγματα αλλα κατι πιο ησυχο. Επαναλαμβανω δεν παιζει overclocking! O δισκος των 10000rpm θα κανει σαν ελικοπτερο?
caution Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 O velociraptor είναι αρκετά ήσυχος οπότε δεν θα έχεις θέμα. Επίσης και το stock cooler των i7 δουλεύει σε αποδεκτά επίπεδα θορύβου, αν θες κάτι καλύτερο μπορείς να δεις και αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807940
oneofthem Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 O επεξεργαστης ειναι καλυτερος απο τον INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9650 3.00 GHZ LGA775 - 1333 FSB και γιατι? Οσο για τα 32bit, αν ειναι να αλλαξω ολα τα προγραμματα σε 64bit τοτε την κατσαμε φιλε. Σιγα-σιγα ισως στο μελλον... Ευχαριστω πολυ! Μηπως να μπει κανα giga μνημη ακομη? δεν διάβασα όλα τα post λέξη προς λέξη για να ξέρω αν σου απάντησαν απλά είδα ότι στο τελικό σύστημα έχεις ακόμη 32-bit windows δεν χρειάζεται να αλλάξεις κανένα πρόγραμμα σε 64-bit αν δεν μπορείς, γιατί "την κάτσαμε"? εκτός αν εννοείς drivers αλλά από όσο γνωρίζω αφού μιλάμε για vista δεν πρέπει να χεις πρόβλημα αν είναι έτσι τότε δεν χάνεις κάτι, τπτ βάζοντας vista x64 αλλά βάζοντας x32 λογικά χάνεις εν πάσει περιπτώσει, λόγος να μη βάλεις x64 δεν νομίζω πως υπάρχει ενώ λόγος να μη βάλεις x32 υπάρχει, οπότε εγώ προτείνω x64 (για vista έτσι) αν δεν υπάρχει αντίλογος
plato Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Θα ηθελα να ακουσω κι αλλα πανω στο θεμα. Ο μονος φοβος που εχω ειναι μηπως παρω καινουριο υπολογιστη κι εχω προβληματα του τυπου "δεν τρεχει", "δεν δουλευει" κτλ. το εκαστοτε προγραμμα. Το harware κι εγω ειμαι (σχεδον) σιγουρος οτι θα δουλευει, αλλα απλα προγραμματακια (περα απο τα σχεδιαστικα που απο οτι εγραψε ενας φιλος παραπανω δουλευουν), τα office κτλ. δεν θα θελουν αλλαγη? Αναφερω ενδεικτικα το matlab 7.1, Νero 8, adobe acrobat 7.0 proffessional θα τρεχουν χωρις προβλημα? Υπαρχει βεβαιοτητα πανω σε αυτο? Προτιμω να δωσω αργοτερα 170 ευρω και σταδιακα να αλλαζω σε 64bit τα προγραμματα μου παρα να δωσω 1800 ευρω τωρα και να εχω προβληματα. Δεν ξερω, ετσι το βλεπω. Κι εγω θελω να πιασουν τοπο τα λεφτα μου και να παω σε 64 bit αλλα εξηγησα παραπανω τους φοβους μου.Αν δεν υπηρχε διαφορα μεταξυ των προγραμματων για 32 και 64 γιατι εχει παρει το ματι μου οτι βγαινουν διαφορετικες εκδοσεις αναλογα με τα bit? Κατι διαφορετικο εχουν υποθετω...
grmaster2 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 από όσο ξέρω τα ελληνικά προγράμματα τύπου tekton δεν δουλεύουν στα vista οπότε πρόσεξε.
pournaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Θα ηθελα να ακουσω κι αλλα πανω στο θεμα. Ο μονος φοβος που εχω ειναι μηπως παρω καινουριο υπολογιστη κι εχω προβληματα του τυπου "δεν τρεχει", "δεν δουλευει" κτλ. το εκαστοτε προγραμμα. Το harware κι εγω ειμαι (σχεδον) σιγουρος οτι θα δουλευει, αλλα απλα προγραμματακια (περα απο τα σχεδιαστικα που απο οτι εγραψε ενας φιλος παραπανω δουλευουν), τα office κτλ. δεν θα θελουν αλλαγη? Αναφερω ενδεικτικα το matlab 7.1, Νero 8, adobe acrobat 7.0 proffessional θα τρεχουν χωρις προβλημα? Υπαρχει βεβαιοτητα πανω σε αυτο? Προτιμω να δωσω αργοτερα 170 ευρω και σταδιακα να αλλαζω σε 64bit τα προγραμματα μου παρα να δωσω 1800 ευρω τωρα και να εχω προβληματα. Δεν ξερω, ετσι το βλεπω. Κι εγω θελω να πιασουν τοπο τα λεφτα μου και να παω σε 64 bit αλλα εξηγησα παραπανω τους φοβους μου.Αν δεν υπηρχε διαφορα μεταξυ των προγραμματων για 32 και 64 γιατι εχει παρει το ματι μου οτι βγαινουν διαφορετικες εκδοσεις αναλογα με τα bit? Κατι διαφορετικο εχουν υποθετω... Μη σε αγχωνει, ολα αυτα που γραφεις τρεχουν ενω ειναι 32bit σε 64bit windows, απλα αν το προγραμμα ειναι κι αυτο για 64bit, θα εκμεταλευτει πληρως το συστημα σου. στα λικς που σου εδωσα πιο πανω, τουλαχιστον τα προιοντα της autocad υπαρχουν ηδη σε 64bit εκδοσεις. από όσο ξέρω τα ελληνικά προγράμματα τύπου tekton δεν δουλεύουν στα vista οπότε πρόσεξε. Τουλαχιστον το ιδιο το τεκτων δουλευει, τωρα για τα αλλα δεν ξερω. http://www.lhlogismiki.gr/files3/Inst-Win-Vista.pdf
@topos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Εχεις 512mb απο την καρτα γραφικων. Αρα το υπολοιπο που μπορει να δει το συστημα σου ειναι 3.5gb maximum. Mα πραγματικα το λες και το ξαναλες... Για ποιο λογο χριστιανε μου να του τρωει η καρτα γραφικων 512mb απο την ram???? Και το maximum που μπορει να δουλεψει σε 32bit os ειναι ~3,3gb.
caution Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 και 32mb cache o δίσκος + 1,44mb δισκέτα go @topos, gooo
pournaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Mα πραγματικα το λες και το ξαναλες... Για ποιο λογο χριστιανε μου να του τρωει η καρτα γραφικων 512mb απο την ram???? Και το maximum που μπορει να δουλεψει σε 32bit os ειναι ~3,3gb. * A 32 bit OS can only use 4GB of memory total, that means if you have 4GB of ram and your graphic card has 1GB of ram, you have a total of 5GB of memory. * Out of that 5GB of memory, you can only use 4GB total. 1GB the graphic card will take up, so now the 32bit OS can only use 3GB. http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa366778.aspx Μη ρωτας εμενα, ρωτα αυτους που εφτιαξαν τα windows, και που το αναφερουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.