Captain Nemo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Είχα αγοράσει VISTA PREMIUM 64 DSP και έχασα το δισκάκι, με software έκανα ανάκτηση των κωδικών και θέλω να κάνω format και να τα ξαναπεράσω τι μπορώ να κάνω;
tolis_01 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Νόμιμη λύση: Τηλέφωνο στην Microsoft και θα σου στείλουν άλλο. Λύση του τεμπέλη: Βρίσκεις ένα οποιοδήποτε δισκάκι vista και βάζεις τον αυθεντικό σου κωδικό. Πιστεύω ότι θα δουλεύει (αν και δεν το έχω δοκιμάσει).
notios7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Νόμιμη λύση: Τηλέφωνο στην Microsoft και θα σου στείλουν άλλο.Λύση του τεμπέλη: Βρίσκεις ένα οποιοδήποτε δισκάκι vista και βάζεις τον αυθεντικό σου κωδικό. Πιστεύω ότι θα δουλεύει (αν και δεν το έχω δοκιμάσει). σιγουρα δουλευει .+1:-)
Veltiwths Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μπορει να δουλεψει μπορει και οχι εξαρταται απο την εκδοση αλλα το πιο πιθανο ειναι να δουλεψει μιας και τα vista ειναι λιγο καιρο στο εμποριο!
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Το να κατεβάσεις τα Vista δεν είναι παράνομο. Να τα εγκαταστήσεις με cracks και παράνομα serials είναι. Μπορείς να κατεβάσεις τα Vista Ultimate 64 (Ελληνικά υποθέτω), που περιέχουν και όλες τις υποεκδόσεις (home, buisness κτλ) και στην εγκατάσταση να επιλέξεις την έκδοση για την οποία έχεις τον κωδικό, δλδ Home Premium 64. Είναι καθόλα νόμιμο γιατί, αυτό που αγοράζεις στην ουσία, είναι η άδεια χρήσης και όχι το δισκάκι. Γίνεται 100%. Αρκεί όπως είπα, να επιλέξεις την ανάλογη έκδοση για την οποία έχεις τον κωδικό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Εγω παντως που ειχα εγκαταστησει σπασμενα home premium ελληνικα οταν τα αγορασα και πηγα να αλλαξω τον κωδικο να τα κανω νομιμα δεν τον δεχοντουσαν και εκανα φορματ.Δεν ξερω γιατι....
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Εγω παντως που ειχα εγκαταστησει σπασμενα home premium ελληνικα οταν τα αγορασα και πηγα να αλλαξω τον κωδικο να τα κανω νομιμα δεν τον δεχοντουσαν και εκανα φορματ.Δεν ξερω γιατι.... Εμ, αν είχες το χρονοσταμάτημα περασμένο τι περίμενες; Ίσως αν το αφαιρούσες πρώτα να στο δεχόταν. Η απορία όμως του nemo είναι διαφορετική. Έχει τον κωδικό και δεν έχει το δισκάκι με το λειτουργικό.
ntg_net Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Κατεβαζεις απο microsoft , βαζεις το product key σου και με βαση αυτου μπαινει αυτοματα η καταλληλη εκδοση (Basic , Premium etc)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.