alt10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα, μν με βρισετε για αυτο που θα πω... χθες ηρθε ενας φιλος μου σπιτι μου ... και μπηκε στο hotmail του facebook και ετσι... απο το Pc μου βεβαια πατησε οχι τωρα οταν ρωτησε ο mozilla αν θελει να αποθυκευσει το pass γινεται να το βρω...??? ειναι αναγκη πρεπει να εχει ενα mail και δν μου το δινει ... o ηλιθιος εχει το ιδιο σε ολα ... ξερει κανεις? ευχαριστω
PCharon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Αν πάτησε να μην το αποθηκεύσει τότε όχι, δεν μπορείς να το βρεις.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 o ηλιθιος εχει το ιδιο σε ολα ... Kαι αν ειναι ηλιθιος μην τον εχεις φιλο
alt10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 χαχ ελα ρε παιδια ειστε ολοι απιστευτοι κατι μπορει να υπαρχει για να τον στριμοξω...
giorgos147 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Αν είσαι σε firefox και πας εργαλεία-->ασφάλεια--->αποθηκευμένοι κωδικοί--->και επιλέξεις εμφάνιση κωδικών...Μπορεί και να είσαι τυχερό
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα, μν με βρισετε για αυτο που θα πω... χθες ηρθε ενας φιλος μου σπιτι μου ... και μπηκε στο hotmail του facebook και ετσι... απο το Pc μου βεβαια πατησε οχι τωρα οταν ρωτησε ο mozilla αν θελει να αποθυκευσει το pass γινεται να το βρω...??? ειναι αναγκη πρεπει να εχει ενα mail και δν μου το δινει ... o ηλιθιος εχει το ιδιο σε ολα ... ξερει κανεις? ευχαριστω Ωραίος "φίλος" είσαι. Αυτό που ζητάς είναι ανήθικο και απαράδεκτο. Όχι, δεν ξέρει κανείς εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.