Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα, οι περισσότεροι ξέρετε το γνωστό smackbook και ίσως να το έχετε δοκιμάσει κάποια στιγμή...το ίδιο κ γω!ενώ είναι ωραίο εφέ, είναι αρκετά επικίνδυνο για το σκληρό του mbp(ακόμα κ με τη προστασία που παρέχει το Sudden Motion Sensor) Λοιπόν, ήρθε το AmbientSpaces που κάνει ακριβώς ότι κάνει το smackbook, κάνοντας χρήση όμως του Ambient Light Sensor!!! no more hitting your precious mbp! Απλά κουνίστε το χέρι σας πάνω από το Light Sensor και αυτόματα θα αλλάξει spaces! ( έπρεπε να γίνω διαφημιστής τελικά! ) Είναι βέβαια ακόμα σε alpha στάδιο και αποτελεί ένα proof of concept...σκοπεύω να το εξελίξω όμως... Κατεβάστε το από δω... http://rapidshare.com/files/195290466/ambientspaces_v.0.1.zip.html (έχω συμπεριλάβει και τον πηγαίο κώδικα για να δείτε ότι δε παίζει trojan η βλακεία αυτού του είδους...) Δυο πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψιν σας για να δουλέψει(not to worry, σύντομα όλα αυτά θα διορθωθούν/αυτοματοποιηθούν!): 1.πρέπει στο δωμάτιο να είναι ανοικτό το φως και η φωτεινότητα της οθόνης να είναι ακριβώς στο μισό 2.να έχετε μόνο δυο spaces(με παραπάνω spaces η συμπεριφορά είναι τυχαία) και η κίνηση του χεριού να είναι από εσάς προς την οθόνη(σαν να το μουτζώνετε δλδ) και σχετικά γρήγορη... αυτά... enjoy...α, οδηγίες εκτέλεσης: 1.το κάνετε unzip 2.κάνετε cd μεσω Terminal στον φάκελο ambientspaces που μόλις δημιουργήθηκε 3.κάνετε chmod +x ambientspaces.x 4.τρέχετε το ambientspaces.x με την εντολή ./ambientspaces.x 5.για να κλείσετε το πρόγραμμα πατήστε ^C(ctrl+c) P.S. "δουλεύει" μόνο σε mbp alu...for the time being Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VitamineQ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 είχα δει ένα παρόμοιο στο youtube αλά ηταν για τα virtual desktops και όχι για τα spaces πολύ καλή δουλειά. περιμένω με αγωνία και τις διορθώσεις :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 well done!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 @VitamineQ ναι, το ίδιο video είδα και γω... το έτρεξες καθόλου το prog? @kebinB ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VitamineQ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 δυστυχώς δε μπόρεσα να το καταφέρω ίσως κάνω κάτι λάθος με τη κίνηση του χεριού ... θα ξαναπροσπαθήσω φυσικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Θα το δοκιμάσω και εγώ... ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Θα το πω γιατί θα σκάσω! ΠΟΣΟ ΚΑΜΜΕΝΟΣ θα πρέπει να είναι κάποιος για να ρίχνει σφαλιάρες στο laptop ώστε να αλλάζει desktop, spaces και δεν ξέρω τι άλλο! Και μετά μόλις θα παρουσιάσει πρόβλημα ο δίσκος ή οτιδήποτε αλλο, θα μπει εδώ και θα ανοίξει νέο θέμα για το πόσο προβληματικά είναι τα macbooks... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 σωστός!!! ε. γιαυτό προσπαθούμε να το κάνουμε μέσω Ambient Light Sensor...για να μη τρώει σφαλιάρες το mbp... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Καλά και τα 2 για εφέ είναι... δεν νομίζω να βολεύουν κανέναν πιο πολύ από τον κλασσικό τρόπο εναλλαγής desktop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Καλά και τα 2 για εφέ είναι... δεν νομίζω να βολεύουν κανέναν πιο πολύ από τον κλασσικό τρόπο εναλλαγής desktop. "εφε"... Αλλιώς θα το έλεγα... αλλά anyway! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 πέστο "πουλάω μούρη"...same difference...έχει πλάκα όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 πέστο "πουλάω μούρη"...same difference...έχει πλάκα όμως... "πουλάω μούρη" χτυπώντας το laptop... Χμ... Whatever... Να φτιάξετε και ένα που να χρειάζεται να πετάς το laptop στον αέρα με περιστροφή (όπως τη ζύμη για την πίτσα) και όσο είναι στον αέρα να αλλάζει spaces... Επίσης μετά θα ήθελα να είμαι από μια μεριά στο service, ενώ θα προσπαθείτε να περιγράψετε πως έπαθε τη ζημιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 ναι οκ ρε συ...απόψεις είναι αυτές... κ γτ να μη πειραματιστούμε δλδ; κ δε το πήγαμε τόσο μακριά ώστε να πετάμε τα λαπτοπ στον αερα!! γιαυτό κ γω άρχισα να φτιάχνω το ambientspaces...πρώτον, μαθαίνεις mac os x programming και δεύτερον κάνεις κ την κ**λα σου που λέμε... δε νομίζω να είναι τόσο κακό τελικά... αλλά, τεσπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Όπως και να 'χει σε κάποιους αρέσει το Minority Report... Υ.Γ. Θα περιμένω μια πιο stable έκδοση διότι αυτή δεν δούλεψε παρά τις φιλότιμες προσπάθειές μου. Συγχαρητήρια για την δική σου, όπως και για την υπομονή σου sgf... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή όμως εγώ είμαι σαν την ...Κύπρο και Δεν Ξεχνώ, θα σας ...περιμένω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.