.†.MikeL.†. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Εχω Internet on the Go Unlimited, τις τελευταιες δυο εβδομαδες ενω σινδαιετε κανονικοτατα με full σημα και HSPA απλα δε στελνει τιποτα, τιποτα! κυριολεκτικα δε στελνει ουτε ενα kilo bit, ενω το βλεπεις να ειναι συνδεμενο το download ειναι 0, ουτε καν να σερφαρω δε μπορω, μηπος ξερει κανεις σε τι οφηλετε αυτο? Ειναι ιδιετερα εκνευριστικο!
blacksuede Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 το internet on the go ειναι η μεγαλυτερη marketing επιτυχια των εταιριων... αλλαξε καμια usb μπας και το βρει ξανα... κατα τα αλλα τι να πω, μπορει να μιλάνε πολλοι στο κινητο τους στην περιοχη σου!!! κλαφτα συνδεση...
.†.MikeL.†. Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 το internet on the go ειναι η μεγαλυτερη marketing επιτυχια των εταιριων...αλλαξε καμια usb μπας και το βρει ξανα... Το εκανα αυτο και reinstall εκανα και επανκκινησεις εκανα και, και, και.... Τιποτα.
blacksuede Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 τουλαχιστον στο wind ενος φιλου, οταν ειχε παρει τηλεφωνο το support, του ειχανε πει να κανει install μια αλλη εφαρμογη που επισης ειναι στο " δισκο " που βρισκουν τα win, η οποια ειναι της κατασκευαστριας, huawei, που δεν βγαζει το λογοτυπο της εκαστοτε εταιριας, και να προσπαθησει να κανει απο εκει συνδεση.... μπας κι εχει το δικο σου κατι αντιστοιχο γιατι αποτι ξερω ολα huawei ειναι....
flik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Είχε περάσει απο τα χέρια μου για 3-4 μέρες, και απλά πολύ συχνά δεν μπορούσε να κάνει σύνδεση καθόλου. Το έκανε και αυτό που λες. Δοκίμαζα πολλές αλλαγές σε θύρες usb, και πολλές προσπάθειες επανασύνδεσης. Απίστευτα σπαστικό. Αφήστε που δεν μπορούσα να κατεβάσω ως free απο rapid, γιατί λέει η ip μου κατέβασε πριν απο 2 λεπτά κτλ.
.†.MikeL.†. Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 τουλαχιστον στο wind ενος φιλου, οταν ειχε παρει τηλεφωνο το support, του ειχανε πει να κανει install μια αλλη εφαρμογη που επισης ειναι στο " δισκο " που βρισκουν τα win, η οποια ειναι της κατασκευαστριας, huawei, που δεν βγαζει το λογοτυπο της εκαστοτε εταιριας, και να προσπαθησει να κανει απο εκει συνδεση.... μπας κι εχει το δικο σου κατι αντιστοιχο γιατι αποτι ξερω ολα huawei ειναι.... Huawei ειναι και το δικο μου αλλα δε βρικα κατι αντιστιχο με αυτο που λες...
dali13gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως στο έχουν κόψει λόγω απλήρωτων λογαριασμών;
blacksuede Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως στο έχουν κόψει λόγω απλήρωτων λογαριασμών; σωστο κι αυτο χαχαχαχαααα!!! ειναι κι αυτο ενα ενδεχομενο!!! α επισης δεν ειναι Unlimited , αν εννοεις τα 30 γιγα, κι αυτο limit ειναι μαλλον δεν καλυπτεσαι απο dsl ακομα, ή θες να εχεις ιντερνετ και στο δασος οπως λεει ο φιλος μου χαχαχααα παρε κανενα τηλεφωνο στο support μπορει εκει να σου πουνε καμια φαεινη ιδεα... δικτυα κινητης ειναι τι να πεις....
.†.MikeL.†. Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ολοι οι λογαριασμοι ειναι πληρομενοι Αν η συνδεση ηταν κομενη τοτε δε θα μπορουσα να κανω login καθολου και οπος ειπα πιο πανω, συνδαιετε αλλα δε στελνει δεδομενα, οχι παντα αλλα σχεδον ολη τη μερα. (95% της διαρκιας της ημερας) Unlimited = απεριοριστη, δεν εχω οριο στο download (54euro το μηνα ειναι αυτα) μαλλον δεν καλυπτεσαι απο dsl ακομα, ή θες να εχεις ιντερνετ και στο δασος οπως λεει ο φιλος μου χαχαχααα Μενω στο καιντρο του Ηρακλειου της Κρητης, εχω απολιτη καλιψη DSL, HSPA κτλπ.
.†.MikeL.†. Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Unlimited = 30GB τον μήνα εννοείς Εχω Internet on the Go 7 μηνες τωρα, τα downloads μου παντα ξεπερνανε τα 50GB το μηνα.. Παρεπιπτοντος, γραφω απο το σπιτι μου αυτη τη στηγμη (μια απο τις φορες που δουλεβει με διακοπες)
timekeeper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεν θα έπαιρνα ποτέ mobile internet της Cosmote, παρόλο που από το εταιρικό μου πρόγραμμα έχω -40% σε όλα τα τιμολόγια ιντερνετ της Cosmote. Ο λόγος, απλός: Έχει μπει τόσος πολύς κόσμος στο δίκτυο της Cosmote με το what's up που πλέον ούτε κλίση δεν μπορείς να κάνεις. Επειδή έχω εταιρικό Cosmote, What's up και προσωπικό συμβόλαιο στη Wind καθώς και φοιτητικό mobile internet πάλι στη Wind (ξέρω.. έχω πολλές ιδιότητες...) έχω καταλάβει από πείρα ότι μόλις φορτώσει το δίκτυο, η Cosmote "κόβει" τους χρήστες καρτοκινητής και με αυτά που λες, συμπεραίνω ότι κόβει bandwidth και από τους χρήστες internet on the go. Συγκεκριμένα πολλές φορές που καλώ από What's up, το κινητό λέει "Αποτυχία δικτύου" ενώ την ίδια στιγμή το εταιρικό δουλεύει κανονικά. Για αυτό σου λέω, Wind και πάλι Wind.
adamakos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των Υπηρεσιών Δεδομένων της COSMOTE και την αποφυγή τυχόν κινδύνων κατά την παροχή των Υπηρεσιών Δεδομένων της COSMOTE, η μέγιστη επιτρεπτή μηνιαία χρήση είναι 30GB ανά σύνδεση. Σε περίπτωση που ο Συνδρομητής υπερβεί το ανωτέρω όριο, η COSMOTE δικαιούται να διακόψει προσωρινά ή οριστικά ή και να περιορίσει την παροχή των Υπηρεσιών της. Mε σκοπό τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας και της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών δεδομένων της συνολικά, η Vodafone δύναται να επαναπροσδιορίσει την ονομαστική ταχύτητας πρόσβασης στο 3G+ δίκτυό της, σε όσους συνδρομητές υπερβαίνουν τη χρήση 30GB δεδομένων μέσα στον αντίστοιχο ημερολογιακό μήνα. Πολιτική ορθής χρήσης: Μέγιστη μηνιαία χρήση 30 GB για αποφυγή κακόβουλης χρήσης της υπηρεσίας. Στην περίπτωση που κάποιος υπερβεί το παραπάνω όριο, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την υπηρεσία χωρίς καμία προειδοποίηση. (wind) αυτα αφορουν τις συνδεσεις unlimited προφανως σου τη χαρισανε καποιες φορες και τωρα σε κοβουνε. απο την προσωπικη μου εμπειρια να πω τα εξης: με την vodafone ειχα πολλα προβληματα στη συνδεση ενω με την κοσμοτε ολα αψογα
dali13gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Εχω Internet on the Go 7 μηνες τωρα, τα downloads μου παντα ξεπερνανε τα 50GB το μηνα.. Παρεπιπτοντος, γραφω απο το σπιτι μου αυτη τη στηγμη (μια απο τις φορες που δουλεβει με διακοπες) Με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των Υπηρεσιών Δεδομένων της COSMOTE και την αποφυγή τυχόν κινδύνων κατά την παροχή των Υπηρεσιών Δεδομένων της COSMOTE, η μέγιστη επιτρεπτή μηνιαία χρήση είναι 30GB ανά σύνδεση. Σε περίπτωση που ο Συνδρομητής υπερβεί το ανωτέρω όριο, η COSMOTE δικαιούται να διακόψει προσωρινά ή οριστικά ή και να περιορίσει την παροχή των Υπηρεσιών της. Mε σκοπό τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας και της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών δεδομένων της συνολικά, η Vodafone δύναται να επαναπροσδιορίσει την ονομαστική ταχύτητας πρόσβασης στο 3G+ δίκτυό της, σε όσους συνδρομητές υπερβαίνουν τη χρήση 30GB δεδομένων μέσα στον αντίστοιχο ημερολογιακό μήνα. Πολιτική ορθής χρήσης: Μέγιστη μηνιαία χρήση 30 GB για αποφυγή κακόβουλης χρήσης της υπηρεσίας. Στην περίπτωση που κάποιος υπερβεί το παραπάνω όριο, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την υπηρεσία χωρίς καμία προειδοποίηση. (wind) αυτα αφορουν τις συνδεσεις unlimited προφανως σου τη χαρισανε καποιες φορες και τωρα σε κοβουνε. απο την προσωπικη μου εμπειρια να πω τα εξης: με την vodafone ειχα πολλα προβληματα στη συνδεση ενω με την κοσμοτε ολα αψογα Εμ, εγώ τα 'λεγα...
Platonas123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Έχω και γω παρόμοιο πρόβλημα με την cosmote. Αυτό το πράγμα δεν γίνεται, να μην μπορώ να δω βιντεάκια στο youtube, να κολλάει μερικές φορές ως πολλές η σύνδεση και να μην μπορώ να σερφάρω.Άσε που η ταχύτητα είναι 0 συνέχεια και πληρώνω και 28 ευρώ το μήνα.Σκέφτομαι να το ελαχιστοποιήσω στα 3 ευρώ επείδη έχω συμβόλαιο και να κάνω άλλη σύνδεση ασύρματη ή κανονική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.