Προς το περιεχόμενο

Αγορα μικτη για ερασιτεχνικο dj

rhaos69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αρχη χαιρετω ολους τους insomniacs του φορουμ.....!!!!

Επειδη παντα ηθελα να μαθω τα μυστικα του να εισαι dj αποφασισα να ασχοληθω,προς το παρον,ερασιτεχνικα με αυτο....

Σκοπος μου ειναι να αγορασω ενα μικτη,να τον συνδεσω με υπολογιστη για να ξεκινησω να μαθαινω καποια πραγματα....

Θα ηθελα ρωτισω απο τους πιο εμπειρους να μου προτινουν καποιους USB mixers οι τιμες των οποιων να μην ξεπερναν τα 200 ευρω φυσικα.....

Στο μυαλο μου εχω κατι κονσολες της Hercules καθως κ το bcd2000.....

Ευχαριστω....

Υ.Γ : Αν υπαρχει αντιστοιχο θεμα δωστε link κ κλειδωστε το.....:-)

Δημοσ.
Φιλε μου ξεκινα απο virtual dj και μολις εξοικιωθεις κοιτα εδω :

http://www.djshop.gr/

Ηδη εχω ασχοληθει αρκετα με το virtual dj οπως κ με το mixvibes κ με εχει κουρασει να προσπαθω καθε φορα αλλαζω το crossfader κ αλλα πολλα μεσω ποντικιου......(ουτε κ με shorcuts βολευει..)

Μπορειτε να δωσετε κανα link που να λεει που να συνδεω ακουστικα σε καρτα ηχου 5.1 ωστε να ακουω το ενα deck ξεχωριστα στο virtual dj ???????

Δημοσ.

μονο με δοκιμες με τα ακουστικα.βαζεις τα ακουστικα σε καθε πορτ της καρτας ηχου αφου εχεις επιλεξει απο το virtual την σωστη ρυθμιση(λογικα ειναι ενα εικονακι που δειχνει ενα καλωδιο που παει σε ηχεια κ το αλλο σε ακουστικα-μονοφωνικος ηχος-...

βγαλε screenshot απο το μενου γιατι μερικες εκδοσεις ειχαν διαφορετικα εικονακια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...