griniaris81 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 εχω ενα παλιο σχετικα φορητο μηχανημα hp.ειχε προβλημα κ δεν εβρισκε ενα dll αρχειο κ δεν εμπαινε στα windows.ειπα να του κανω φορματ.εβαλα τα xp τα proffesionall τα αγγλικα...εκει που ξεκιναει να μου τρεχει απο το cd τις τρεις πρωτες φορες μου εβγαζε σφαλμα με κωδικο 4...μετα την τριτη φορα ξεκινησα παλι να το κανω.εφτασε στο set up κ την ωρα που ελεγχει την προγηουμενη εκδοση που ειχα μεσα μου βγαζει μπλε οθονη με το γνωστο μπλα που βγαζει που λεει a problem has been detected ktl....μπορειτε να βοηθησετε??
ghostgr_a_n Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Κανε format στον δισκο των windows με καποιο εργαλειο και μετα κανε εγκατασταση.
griniaris81 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Κανε format στον δισκο των windows με καποιο εργαλειο και μετα κανε εγκατασταση. πιο συγκεκριμενος μπορεις να γινεις?
limez Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 g-parted κατέβασε το κάψε το σε ένα cd και μετά κανε format το δίσκο σου...
griniaris81 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 g-parted κατέβασε το κάψε το σε ένα cd και μετά κανε format το δίσκο σου... κ πως τρεχω το cd???
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 κ πως τρεχω το cd??? Όπως τρέχεις και το cd των xp. Με boot από cd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.