Προς το περιεχόμενο

core i7 965

notios7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειμαι στο τσακ να παρω εναν 965,φυσικα οχι σε τιμες καταστηματος.τι λετε αξιζει τα παραπανω χρηματα.θα αντεξει κανα χρονο?στο προσκηνιο απο πλευρας επιδοσεων ενοω.τι τετε?:rolleyes:

Δημοσ.

Αν έχεις τον τρόπο να τον βρεις σε καλή τιμή go for it. Τέρας είναι και και με ένα αντίστοιχο setup θα έχει ένα pc-κτήνος για αρκετό καιρό ;)

Πάντως αν σκοπεύεις να δώσεις ~900€ για cpu ελπίζω να μην την βάλεις με καμία HD4850...

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν είσαι extreme overclocker (dry ice, LN2) ή αν δεν έχεις phase change ψύξη δεν αξίζει να πάρεις τον Extreme Edition...

Δημοσ.
αν δεν είσαι extreme overclocker (dry ice, LN2) ή αν δεν έχεις phase change ψύξη δεν αξίζει να πάρεις τον Extreme Edition...

δεν ειμαι ειδικος στο o/c.δεν αξιζει δηλαδη για πιο νορμαλ καταστασεις?

• Super Moderators
Δημοσ.

καθόλου, πεταμένα λεφτά είναι...

για normal καταστάσεις ο 920 φτάνει και περισσεύει...

Δημοσ.
καθόλου, πεταμένα λεφτά είναι...

Δεν τα μπορώ αυτά τα αποφθέγματα :P

965 ΕΕ > 920 ΤΕΛΟΣ.

Το αν είναι πεταμένα λεφτά, το αν εσύ το βρίσκεις φθηνό και γενικά το value κομμάτι του θέματος, είναι προσωπικό για τον καθένα και τα χρήματα που θα διαθέσει ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
ουτε αμα ειναι half price?

μόνο αν κάνει 300 euro αξίζει για κάποιον που δεν κάνει extreme overclocking...

αλλιώς με έναν Core i7 920 πιάνεις τα 4ghz πανεύκολα με ΑΕΡΑ...

Δημοσ.

Φίλε μου μην πετάξεις τα λεφτά σου τσάμπα αν δεν ασχολείσαι με επαγγελματικό oc (με υγρό αζωτο κτλ κτλ)

Είναι πολύ μικρή η αύξηση των επιδόσεων που θα σου δώσει ο 965 σε σχέση με την διαφορά χρημάτων που ζητάει.

Πάρε 920 και με τα παραπάνω λεφτά βάλε μνήμες 2ghz με σφιχτά timings και καναν ssd, εκεί θα δεις διαφορά.

Δημοσ.

ευχαριστω ολους για τις συμβουλες αλλα τωρα ενα αλλο ερωτημα για να μην ανοιγουμε-επαναφερουμε θεματα.μητρικη.κοιταζω προς gigabyte-extreme.εχετε καμια καλυτερη προταση?

Δημοσ.
ευχαριστω ολους για τις συμβουλες αλλα τωρα ενα αλλο ερωτημα για να μην ανοιγουμε-επαναφερουμε θεματα.μητρικη.κοιταζω προς gigabyte-extreme.εχετε καμια καλυτερη προταση?

Εγω αυτη εχω και ειμαι υπερ ευχαριστιμενος

Δημοσ.

ειναι η κορυφη αυτη τη στιγμη αλλα κοστιζει αρκετα.θα παω σε κατι πιο συμβατικο-οικονομικο,αφου δεν κανω και τρελλο o/c!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...