notios7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 παιδια ειμαι στο τσακ να παρω εναν 965,φυσικα οχι σε τιμες καταστηματος.τι λετε αξιζει τα παραπανω χρηματα.θα αντεξει κανα χρονο?στο προσκηνιο απο πλευρας επιδοσεων ενοω.τι τετε?
caution Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Αν έχεις τον τρόπο να τον βρεις σε καλή τιμή go for it. Τέρας είναι και και με ένα αντίστοιχο setup θα έχει ένα pc-κτήνος για αρκετό καιρό Πάντως αν σκοπεύεις να δώσεις ~900€ για cpu ελπίζω να μην την βάλεις με καμία HD4850...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 αν δεν είσαι extreme overclocker (dry ice, LN2) ή αν δεν έχεις phase change ψύξη δεν αξίζει να πάρεις τον Extreme Edition...
notios7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 αν δεν είσαι extreme overclocker (dry ice, LN2) ή αν δεν έχεις phase change ψύξη δεν αξίζει να πάρεις τον Extreme Edition... δεν ειμαι ειδικος στο o/c.δεν αξιζει δηλαδη για πιο νορμαλ καταστασεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 καθόλου, πεταμένα λεφτά είναι... για normal καταστάσεις ο 920 φτάνει και περισσεύει...
notios7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 καθόλου, πεταμένα λεφτά είναι... για normal καταστάσεις ο 920 φτάνει και περισσεύει... ουτε αμα ειναι half price?
caution Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 καθόλου, πεταμένα λεφτά είναι... Δεν τα μπορώ αυτά τα αποφθέγματα 965 ΕΕ > 920 ΤΕΛΟΣ. Το αν είναι πεταμένα λεφτά, το αν εσύ το βρίσκεις φθηνό και γενικά το value κομμάτι του θέματος, είναι προσωπικό για τον καθένα και τα χρήματα που θα διαθέσει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ουτε αμα ειναι half price? μόνο αν κάνει 300 euro αξίζει για κάποιον που δεν κάνει extreme overclocking... αλλιώς με έναν Core i7 920 πιάνεις τα 4ghz πανεύκολα με ΑΕΡΑ...
nikosl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε μου μην πετάξεις τα λεφτά σου τσάμπα αν δεν ασχολείσαι με επαγγελματικό oc (με υγρό αζωτο κτλ κτλ) Είναι πολύ μικρή η αύξηση των επιδόσεων που θα σου δώσει ο 965 σε σχέση με την διαφορά χρημάτων που ζητάει. Πάρε 920 και με τα παραπάνω λεφτά βάλε μνήμες 2ghz με σφιχτά timings και καναν ssd, εκεί θα δεις διαφορά.
notios7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω ολους για τις συμβουλες αλλα τωρα ενα αλλο ερωτημα για να μην ανοιγουμε-επαναφερουμε θεματα.μητρικη.κοιταζω προς gigabyte-extreme.εχετε καμια καλυτερη προταση?
caution Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1205900&HYMOTHERBOARDSOCKET=s1366&Manufacturer=DFI&category=69977721&catalog=20
souza_t_alogaki Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 ουτε αμα ειναι half price? Aν ειναι μιση τιμη ειναι η μεταχειρισμενος η κλεμενος.
DRaPeTiS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω ολους για τις συμβουλες αλλα τωρα ενα αλλο ερωτημα για να μην ανοιγουμε-επαναφερουμε θεματα.μητρικη.κοιταζω προς gigabyte-extreme.εχετε καμια καλυτερη προταση? Εγω αυτη εχω και ειμαι υπερ ευχαριστιμενος
notios7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ειναι η κορυφη αυτη τη στιγμη αλλα κοστιζει αρκετα.θα παω σε κατι πιο συμβατικο-οικονομικο,αφου δεν κανω και τρελλο o/c!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.