Προς το περιεχόμενο

διαγνωστικο σκληρου δισκου

aris21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω να τρεξω ενα διαγνωστικο δισκου σε μορφη live cd.ο σκληρος μου ειναι ο wd2500ks /windows xp.

Δημοσ.

Κατέβασε από εδώ το Data Lifeguard Diagnostic 5.04f,γράψ'το σε δισκέτα όπως λέει και στις οδηγίες,κάνε boot απ'τη δισκέτα και μετά κάνεις τον έλεγχο που θες.Αν δεν έχεις floppy drive,το Data Lifeguard Diagnostic περιέχεται και στο Ultimate Boot CD,το οποίο το κατεβάζεις σε .iso ,το γράφεις σε CD και bootαρεις απ'το CD.

Δημοσ.
Κατέβασε από εδώ το Data Lifeguard Diagnostic 5.04f,γράψ'το σε δισκέτα όπως λέει και στις οδηγίες,κάνε boot απ'τη δισκέτα και μετά κάνεις τον έλεγχο που θες.Αν δεν έχεις floppy drive,το Data Lifeguard Diagnostic περιέχεται και στο Ultimate Boot CD,το οποίο το κατεβάζεις σε .iso ,το γράφεις σε CD και bootαρεις απ'το CD.

ok ευχαριστω.κατεβαζω το ubcd se iso.αν και προσεξα οτι και στην wd το εδινε και σε iso.

το ιδιο ειναι?

ελπιζω να πανε ολα καλα.

-----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 07 : 19 : 53-----

ετρεξα το διαγνωστικο και δεν βρικε τιποτα.αυτο σημαινει πως ο σκληρος μου ειναι οκ,αλλα μπορει να εχει προβλημα το λειτουργικο,γιαυτο δεν ανοιγει?

Δημοσ.

Ελπίζω να έκανες το extended test απ'το Data Lifeguard Diagnostic...

ετρεξα το διαγνωστικο και δεν βρικε τιποτα.αυτο σημαινει πως ο σκληρος μου ειναι οκ,αλλα μπορει να εχει προβλημα το λειτουργικο,γιαυτο δεν ανοιγει?

Πολύ πιθανό,ναι.Μπορείς να κάνεις κι έναν έλεγχο απ'το cd των Windows αν έχεις.Βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις συνιστάται το format και καθαρή εγκατάσταση των Windows(αφού πρώτα πάρεις backup των δεδομένων σου,αν δεν τα έχεις σε διαφορετικό partition ή σκληρό).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...