terry3146 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Πως μπορω να μαθω πριν αγορασω ενα ρουτερ αν μπορει να χρησιμοποιηθει ως wireless repeater??? -----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 11 : 23 : 05----- Kαμια βοηθεια κανεις??
nske Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Πως μπορω να μαθω πριν αγορασω ενα ρουτερ αν μπορει να χρησιμοποιηθει ως wireless repeater??? -----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 11 : 23 : 05----- Kαμια βοηθεια κανεις?? Ίσως το πιο λογικό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να ψάξεις σε μια μηχανή αναζήτησης όπως το google για σχετικές λέξεις κλειδιά (π.χ. το όνομα του router που σε ενδιαφέρει +wireless+repeater).
terry3146 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Αλλη μια ερωτηση.....Μπορω να χρησιμοποιησω αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612328 Για να επεκτεινω το δυκτιο μου?? Εχω ενα κανονικο ασυρματο μοντεμ-ρουτερ....Μπορω να τραβηξω ενα καλωδιο δυκτιου 30μ απο τη μια θυρα του ρουτερ , αυτο να καταληξει στη θυρα δικτυο του accesss point (αυτο που εχω στο λινκ) και στην εμβελεια του accesss point να εχω ιντερνετ???Αυτο θελω να το κανω επειδη το σημα του ασυρματου ρουτερ δεν φτανει τοσο μακρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.