Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ουτε μαρεσει να μην μπορω να διαλεξω τι θελω και να πρπεει να φτιαχω εκδοση me to nlite.

Αυτό ξαναπέσ'το! Για εμένα θα ήταν ένα killer feature (όχι πως τώρα δεν το κάνουμε, αλλά άλλο πράγμα να γίνεται από τη μαμά).

Αλλά δυστυχώς όπως βλέπεις, αν τους ζητήσεις κάτι τέτοιο είναι περισσότερο πιθανό να βγάλουν καμιά 50αριά διαφορετικές εκδόσεις με διαφορετική τιμή, παρά ένα δισκάκι με αυτό το χαρακτηριστικό ενσωματωμένο και με μια συγκεκριμένη τιμή για μία άδεια χρήσης. Εμπόριο, τι περιμένεις...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tα 7αρια θα έχουν 5 επίπεδα προσαρμογής για το UAC και νομίζω ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην πορεία, σίγουρα θα δούμε και την PC1..

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα "γκρινιάσματος" και ότι το λειτουργικό είναι "ΒΕΤΑ" και τι περιμένεις? Απλά ότι, ότι γίνει τώρα και αλλάξει, θα περάσει και στην τελική τους έκδοση και δεν θα παραμείνει ως έχει. Αν θέλουν να τα κάνουν πιο αγαπητά και όχι να πιάσουν πάτο (βλέπε Vista) ας ακούσουν τι θέλουμε εμείς και ας τα ενσωματώσουν στα 7άρια.

Δημοσ.
χαχα!! Ειναι βεβαια μια καλη βελτιωση να παραδεχτει τα λαθη της.. (κ να τα διορθωνει φυσικα)

παντως γελαω ακομη με καποιους που λεγαν (κ συνεχιζουν να λενε) οτι το uac προσφερει καλη ασφαλεια..

Εγώ ακριβώς το αντίθετο συμπέρασμα έβγαλα.

Tα 7αρια θα έχουν 5 επίπεδα προσαρμογής για το UAC και νομίζω ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην πορεία, σίγουρα θα δούμε και την PC1..

Πες ένα λόγο που έκανες το post,την είδηση δεν σχολίασες,είπες κάτι που είναι γνωστό εδώ και μήνες και ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι θα υπάρξουν αλλαγές;

Τι νομίζεις ρε;Beta είναι

Δημοσ.
Εγώ ακριβώς το αντίθετο συμπέρασμα έβγαλα.

μμ δεν εχεις αδικο.. βεβαια εχω ελαφρυντικα με το μερος μου, οπως οτι εχω κοιμηθει 2 ωρες, κ δουλευα σημερα το πρωι. Κ ο τιτλος, ψιλοπαραπλανητικος μου φαινεται τωρα.. τες πα! παραδεχομαι, βιαστηκα να ποσταρω, αλλα με βιαζε αλλη μια υποχρεωση!:o

βεβαια ειναι κ παλι πληγμα να μπορει αυτη η τρυπα ασφαλειας να απενργοποιει το Uac.. καλα θα κανει η Microsoft να μας δωσει ενα καλο λειτουργικο αυτη τη φορα, οπως τα 2000 (δεν εννοω τα Me Millenium!)

αντε, καληνυχτες!

Δημοσ.

Πολύς ντόρος για τα 7 χωρίς να το αξίζουν.Ο ένας λέει του μυρίζει, ο άλλος του βρωμάει. beta έκδοση είναι, χαλαρώστε. Μην την βάζατε στην τελική. Ενα vista sp2, με την καινοτομία για lan. Τπτ παραπάνω. Αλλά η ms ξέρει ότι ο κόσμος, δεν τρώει κουτόχορτο, να αγοράσει quadcore, 8gb μνήμη, για να μπορεί μετά να τρέχει το βαρύ λειτουργικό της. Και ακόμα κουβέντα αν το νέο directx 11 θα συνοδεύεται και από νέο renderer.

Δημοσ.

Να γιατί δεν πρέπει να δίδονται ελεύθερα οι εκδόσεις beta σε κρίσιμα λογισμικά, τα οποία θα κατεβάσουν ακόμα και ανίδεοι χρήστες.

Δημοσ.
Να γιατί δεν πρέπει να δίδονται ελεύθερα οι εκδόσεις beta σε κρίσιμα λογισμικά, τα οποία θα κατεβάσουν ακόμα και ανίδεοι χρήστες.

+10000000000000.Τι να πεις...Ηξερες εσυ οτι τα 7 ειναι vista sp2 με καινοτομια για lan?Ε οχι πες μου!! LOL

Δημοσ.
+10000000000000.Τι να πεις...Ηξερες εσυ οτι τα 7 ειναι vista sp2 με καινοτομια για lan?Ε οχι πες μου!! LOL

xaxxaxaxaxaxaxax

μαλλον επειδη θα βγει serice pack 2 gia vista τα 7 θα ειναι ta vista με service pack 3

Δημοσ.

τοσα χρονια μια χαρα ειμασταν χωρις το uac.ειδικα στα vista αστα να πανε και απορω γιατι δνε το διορθωσαν καπως στο service pack>παντως τα beta καλα πανε τα 7 οσο εχω ακουσει.πειρμενω να τα δοκιμασω.

Δημοσ.
τοσα χρονια μια χαρα ειμασταν χωρις το uac.ειδικα στα vista αστα να πανε και απορω γιατι δνε το διορθωσαν καπως στο service pack

Εεεε,ξέχασες μάλλον πως ήταν πριν το SP1

SP1 reduces the number of UAC (User Account Control) prompts from 4 to 1 when creating or renaming a folder at a protected location.

Notable Changes in Windows Vista Service Pack 1

Δημοσ.
Εεεε,ξέχασες μάλλον πως ήταν πριν το SP1

Notable Changes in Windows Vista Service Pack 1

σε αυτο ισως μειωθηκε.σε αλλα πραγματα πιυ τυχαινει να κανω σε μη δικα μου computer παλι βλεπω παραθυρα και κατανταει εκνευριστικο ακομα και οταν τρεχεις προγραμμα.εγινε σωστα η εγκατασταση η δεν εγινε?να το τρεξετε η οχι.να πεσω απο τον γκρεμο η οχι?το uac τι λεει σε περιπτωσεις αυτοκτονιας?σε σταματαει?

Δημοσ.
να πεσω απο τον γκρεμο η οχι?το uac τι λεει σε περιπτωσεις αυτοκτονιας?σε σταματαει?

Aν είσαι admin όχι :P

Νταξ γούστα,εμένα μ' αρέσει το UAC,στα προγράμματα με ψηφιακές υπογραφές νομίζω δεν ρωτάει.,οπότε δεν μου τα σπάει πολύ τα .....νεύρα

Άσχετο αλλά πολύ μα πολύ λέμε μεγάλο λάθος της MS είδα στον Messenger 9b,δεν με άφηνε να στείλω/πάρω αρχείο RAR(για exe δεν δοκίμασα καν μετά απο αυτό) αν δεν έκανα εγκατάσταση το LiveOneCare? δεν θυμάμαι ακριβώς και το άλλο το κορυφαίο για να βάλω το Windows Live Mail θέλει υποχρεωτικά το Messenger 9,ε έλεος δεν μαθαίνει με τίποτα,ώρες ώρες κολλάει ο εγκέφαλός τους μου φαίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...