Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2002 "Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις"....<p>Προσέξτε: Αυτόν τον καιρό όπως λέει το site:" η Δρ. Ερασμία έχει πάει εθελώντρια στο Αφχανιστάν" οπότε κουράγιο.... Πάντως πολύ γέλιο το link , ωραίος.<p>[ 03-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Triton ]</p>
fido_dido Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2002 Sorry paidia alla de mporousa na krati8o na min to kano post. Den prokete gia kana site gia hard sex i fotos alla gia ena forum entelos palavo... Deite edo http://www.varkoume.com<p>Deite ena metrio paradeigma:<p>Σεξόπληκτη! <p>Είμαι 19 χρονών, έχω σεξουαλική σχέση με τον φίλο μου εδώ και 4 χρόνια και δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί του γιατί έχω βαρεθεί να το κάνουμε συνέχεια (δεν είναι ότι δεν τον θέλω αλλά προτιμώ να μην το κάνουμε τόσο συχνά) ενώ αυτός θέλει συνέχεια με αποτέλεσμα να κάθομαι σαν την γλάστρα να με γαμά. Τι να κάμω; Να του το πω ή να σιωπήσω? Please Help Me!!! <p>Μια απελπισμένη που δεν θέλει να κάνει σεξ! Dish!<p>APANTHSH: Αγαπητό πιάτο,<p>Πρέπει να μιλήσεις στον φίλο σου και να του εξηγήσεις πως δεν σου αρέσει να έχετε σεξουαλική επαφή σαν γλάστρα και πως θα προτιμούσες να παρίστανες την κατσαρόλα, ή κάτι άλλο. Δεν πρέπει να επιτρέψεις σε αυτή τη κατάσταση να συνεχιστεί γιατί σύγχρονες μελέτες απέδειξαν πως η στάση της γλάστρας προκαλεί έντονη επιθυμία για bungee jumping χωρίς σχοινί. Αν η κατάσταση παρατραβήξει μπορείς να πείσεις το φίλο σου να κάνετε αποχή από το σεξ με διάφορα έντονα επιχειρήματα και διάφορες δημιουργικές εργασίες οι οποίες θα γεμίζουν τις ατελείωτες ώρες σας τώρα που δεν θα έχετε τίποτε άλλο να κάνετε. Μπορείτε να γραφτείτε μαζί σε επιμορφωτικά μαθήματα κλωστοϋφαντουργίας, ή εκμάθησης πολεμικών τεχνών για να δέρνεστε αντί να κάνετε σεξ. Επίσης μπορείτε να αρχίσετε συλλογή κουτιών σόδας και να κάνετε μαζί προπόνηση στα 500 μίλια θαλάσσιο κολύμπι. Οι επιλογές είναι πολλές αγαπητή μου φίλη. Αν παρόλα αυτά δεν πετύχει, μην απελπίζεσαι! Μπορείς ακόμη να πας καλόγρια! <p> τζα τζα<p> Ερασμούλλα PhD <p> YPARXPOYN STH SYNEXEIA KAI APANTHSEIS APO ALLA DIAFORA ATOMA<p>kai xairetismata sti 8eia ERASMIA... ERASMIA<p>[ 03-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: fido_dido ]</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.