Iron_man21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Καταρχας χρόνια μου πολλά για σήμερα[έχω την γιορτη μου[Αχιλλέας].pandora recovery απο εμένα
fox Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 σε αντιστοιχη περιπτωση πηγα το δισκο στη Northwind (http://www.northwind.gr), Θεσσαλονικη. Το κόστος ήταν 250 ευρώ, αλλά μου τα επανέφεραν ολα. Πολύ καλή εταιρία. 250 ευρώ!!! τόσα πολλά? έχω ένα αντίστοιχο πρόβλημα και μάλλον θα μου βγεί ο κούκος αιδόνι!
SETH-X Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 250 ευρώ!!! τόσα πολλά? έχω ένα αντίστοιχο πρόβλημα και μάλλον θα μου βγεί ο κούκος αιδόνι! Αρχικά εάν προσπαθήσεις να χρησιμοποιήσεις κάποιες εφαρμογές επαναφοράς πρόσεξε να μην βάλεις να κάνουν επαναφορά στον ίδιο δίσκο! Δεύτερον αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορείς να επικοινωνήσεις με την System Solution η με την tiactac αν είσαι από αθήνα κανά κατοστάρικο να υπολογίζεις για μία επαναφορά μετα απο format
micos000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Το να δίνεις λεφτά για επαναφορά αρχείων μετά από format είναι χαζομάρα. Υπάρχουν αρκετά εργαλεία που κάνουν αυτή τη δουλειά. Αν πρόκειται για hardware fault, όπως χτυπημένα platters τότε ναι.
giapraki Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Είμαι τεχνικός και γνωρίζω πολύ καλά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να σώσει δεδομένα μετά απο format. Πολλές φορές όμως μου έχουν έρθει περιπτώσεις ανθρώπων που ενώ θα μπορούσαμε να σώσουμε αρχεία, αποπειράθηκαν να κάνουν μόνοι τους κάποια πράγματα για να γλιτώσουν το 30ευρω που θα τους έπαιρνα. Κατέβασαν μονοι τους προγράμματα, πειραματίστηκαν, βρήκαν κάποια αρχεία,διάβασαν οδηγείες σε forum, κάτι ψιλοκάνανε, πανικοβλήθηκαν και αυτό ήταν... όταν ήρθαν σε εμένα ήταν πλέον πολύ αργά. Η ανάκτηση δεδομένων μετά απο format πρέπει να γίνει βάσει συγκεκριμένου πρωτοκόλλου. Απόπειρες απο ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τα βασικά, καλό είναι να μην γίνονται. Δηλαδή αν τα δεδομένα κάποιου είναι κρίσιμα, καλύτερα να πάει σε εταιρία ανάκτησης όπως η ΤΙΚ ΤΑΚ, παρά να κάνει απόπειρες ή να το πάει σε τεχνικό που το κάνει πρώτη φορά. Και χρήμα αρκετό να δώσει αν τα αρχεία αξίζουν, είναι ανεκτίμητο μπροστά στον κίνδυνο διακινδυνεύσει να τα χάσει για πάντα. Ναι είναι βλακεία να πληρώνεις για ανάκτηση αρχείων, αλλά σε SQL Server που είχε γίνει κάτι αντίστοιχο, εγώ δεν κατάφερα να βγάλω δεδομένα γιατί το αρχείο είχε γίνει over-write και το στείλαμε κάτω Αθήνα στην tictac.gr και μας φέρανε αρκετά πράγματα. Όπως και να το κάνουμε όταν τα δεδομένα είναι κρίσιμα και ο πελάτης πληρώνει δεν πειραματίζεσαι αν δεν ξέρεις κάτι.
micos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Θα συμφωνήσω στο σημείο που λες ότι αν πρόκειται για σοβαρά δεδομένα, ναι, να πληρώσεις. Όχι όμως για ταινίες, παιχνίδια και τραγούδια. Και η επαναφορά μετά από format είναι ότι πιο εύκολο και απλό και λέγοντας format εννοώ format του δίσκου και όχι ότι εννοούν οι περισσότεροι, δλδ φορμάτ και εγκατάσταση λειτουργικού από πάνω, το οποίο είναι πίκρα στην επαναφορά. Εν το μεταξύ, ο nekt.naxos (Νεκτάριος από Νάξο να υποθέσω) μας έχει ξεχάσει τελείως. Άνοιξε το θέμα τον Φεβρουάριο, το θέμα σταμάτησε να ανανεώνεται τον Ιούλιο μέχρι που το επανέφερες. Ακόμα στο 1 ποστ είναι ο op. Μάλλον πρέπει να κλειδώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα