Προς το περιεχόμενο

Προγράμματα για K810 - Ανανέωση λογισμικού;

SeCra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Έχω το Sony Ericsson K810i και αναρωτιέμαι αν κυκλοφορεί στο Ίντερνετ κανένα ωραίο προγραμματάκι για το κινητό για να το κάνω κάπως καλύτερο. Δε μιλάω για παιχνίδια κλπ. Απλά πείτε λίγα προγράμματα που εσείς χρησιμοποιήτε.

Επίσης, γίνεται με κάποιον τρόπο, χωρίς να εμπλακώ με καταστήματα κινητής τηλεφωνίας κλπ., απλά με κατέβασμα τίποτα μαγικών προγραμμάτων, να αλλάξω την έκδοση του λογισμικού μου; Δηλαδή να αλλάξει το μενού του κινητού και να γίνει για παράδειγμα σε K850i ή ακόμα καλύτερα κάτι ανώτερο, π.χ. C905i; Κάτι τέτοιο ψάχνω...

Δημοσ.

Από όσο ξέρω το συγκεκριμένο κινητό τρέχει το κλασικό λειτουργικό της SE σωστά? Όχι symbian κ τέτοια περίεργα.

Άρα ψάχνεις για java applications.

Κοίτα πρώτα εδώ:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=98468

και μετά γενικά στο google για java apps (το μόνο που ελέγχεις είναι να είναι σε σωστή ανάλυση με την οθόνη σου)

Δημοσ.

Το κοίταξα αυτό που μου είπες και δε με βοήθησε και πολύ μιας που μιλάει για K700i κλπ. και δε βρήκα λύση στο 2ο ερώτημα.

Thnx πάντως...

Δημοσ.

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/specifications/k810i?lc=el&cc=gr

Από ότι βλέπω εδώ το συγκεκριμένο κινητό τρέχει Java εφαρμογές κανονικά. Όπως κ τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα (όπως κ το Κ700).

Επίσης από όσο βλέπω εδώ η οθόνη του είναι 240 x 320 pixels, 2.0 inches, σε αντίθεση με του Κ700 που είναι μόνο 176 x 220 pixels.

Άρα εσύ θα ψάχνεις για εφαρμογές κινητού σε Java για ανάλυση οθόνης 240χ320.

Από το link με τις πληροφορίες για το Κ700 θα μπορέσεις να βρεις διάφορα άλλα site που προσφέρουν εφαρμογές Java για όλες τις αναλύσεις οθόνης.

Δημοσ.

Thnx ApSiMan.

Επίσης, γίνεται με κάποιον τρόπο, χωρίς να εμπλακώ με καταστήματα κινητής τηλεφωνίας κλπ., απλά με κατέβασμα τίποτα μαγικών προγραμμάτων, να αλλάξω την έκδοση του λογισμικού μου; Δηλαδή να αλλάξει το μενού του κινητού και να γίνει για παράδειγμα σε K850i ή ακόμα καλύτερα κάτι ανώτερο, π.χ. C905i;

Σε αυτό μπορεί να με βοηθήσει κανείς;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...