lexmark Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 βρίσκω κάπως ειρωνικό να κάνουμε αυτό που βρίζουμε... Ή, μήπως, να βρίζουμε αυτό που κάνουμε;!* ...Όταν το βλέπουμε να το κάνει άλλος No offense Thresh!
Silok Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 βρίσκω κάπως ειρωνικό να κάνουμε αυτό που βρίζουμε... Τα κακά του επαγγέλματος βρίζουμε,όπως κι εγώ βρίζω τη γραφιστική και που την καταντήσανε οι τυπογράφοι που ξεφτέλιζαν τις τιμές ίσα ίσα για να έχουν κάτι να τυπώνουν,τα παιδάκια που έβγαιναν από τις σχολές παρΑΚΜΗ και κΑΚΤΟ και δούλευαν σχεδόν τζάμπα είτε έξω είτε στο σπίτι τους. Τώρα από που προκλήθηκε η όλη ζημιά στους τεχνικούς υπολογιστών είναι λίγο περίεργο,Σίγουρα έβαλαν το χέρι τους οι κατσαβιδάκιδες αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό,είναι περισσότεροι εκείνοι που αγοράζουν πισι και δεν απλώνουν χέρι παρά αυτοί που μαθαίνουν πως να βάζουν χέρι. Σε ένα μεγάλο βαθμό οφείλεται κατά τη γνώμη μου πάντα στους κακούς επαγγελματίες είτε αυτοί είναι αλυσίδες,συνοικιακά μαγαζιά,λαμόγια που σου άλλαζαν το floppy και σου χρέωναν σκληρό αλλά ακόμη περισσότερο στην ποιότητα του πελάτη που νομίζει ότι ο υπολογιστής είναι πολυμίξερ και φτιάχνει από μπεσαμέλ εώς κιμά για τους κιοφτέδες 4
aledjo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 ακόμη περισσότερο στην ποιότητα του πελάτη που νομίζει ότι ο υπολογιστής είναι πολυμίξερ και φτιάχνει από μπεσαμέλ εώς κιμά για τους κιοφτέδες +10000 1
zgiorgos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Είχα γράψει παλιότερα ότι εύχομαι κάποιος εφοριακός να διαβάζει τo forum να προσθέσω και εισαγγελέαs για να συνεχίσουμε όλοι την κατανάλωση popcorn «Μόνο μεταξύ 2003 και 2011 βγήκαν από την Ελλάδα 261 δισ. δολάρια παράνομου χρήματος, που προερχόταν από εγκληματικές ενέργειες, διαφθορά και φοροδιαφυγή» http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=473047 Γι αυτόν που έγραψε ότι δεν λέμε να το ράψουμε να τελειώνουμε και που ευχήθηκε να πάει φυλακή , να προσέχει τι εύχεται γιατί μπορεί να συμβεί. Είχες μαγαζί και ήρθε η εφορία και είπε ότι χρωστάτε 38.700 σε φόρους και πληρώσατε μόνο το πρόστιμο 400-600 ευρώ. Μάλιστα και περιμένουμε μετά να κλείσει η τρύπα στην Ελλάδα. Όταν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι ξεκινάμε πάντα από τον εαυτό μας πρώτα δεν περιμένουμε να ξεκινήσει κάποιος άλλος. Για τα κλεμμένα φταίμε όλοι μας. Απλά κάποιοι είμαστε και οι μακάκες της υπόθεσης γιατί δεν φάγαμε αλλά αφήσαμε κάποιους να τα φάνε. Ψηφίζουμε και έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν. Φταίμε όλοι γιατί έρχονταν ο άλλος στο χωριό στο καφενείο και έλεγε έφαγε τόσα από τις επιδοτήσεις και λέγαμε όλοι μάγκας και να ,να σηκωθούμε να κάτσει να τον κεράσουμε αντί να τον στείλουμε από κει που ήρθε. Έρχονταν ο συγγενής σπίτι και έλεγε έκλεψε τόσα από τη δήλωση και λέγαμε μάγκας. Πηγαίναμε να αγοράσουμε κάτι και πριν πληρώσουμε λέγαμε πόσα χωρίς απόδειξη ? Μάγκες εμείς γιατί πληρώναμε λιγότερα. Βλέπαμε το συνάδελφο να ζητάει φακελάκι και λέγαμε μάγκας.(κάποιοι ποιο έξυπνοι έλεγαν αν πετύχει θα ζητήσω και εγώ) Άπειρα τα παραδείγματα. Σαν είδος ήμαστε ταυτόχρονα ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο. Δεν υπάρχει περιορισμός ο καθένας μπορεί να διαλέξει ότι θέλει. Μπορεί να βρει ένα σωρό δικαιολογίες για να προσπαθήσει να πείσει ότι το μαύρο είναι άσπρο και να δικαιολογήσει τις πράξεις του όμως η ουσία είναι ότι το μαύρο άσπρο δεν γίνεται και βαθειά μέσα του ο καθένας ξέρει πραγματικά που ανήκει και τι κάνει. Υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από το ότι κάποιοι κλέβουν. Το πρόβλημα είναι ότι το θεωρούν αναφαίρετο δικαίωμα τους. Κανονικά όταν είσαι βουτηγμένος στα σκατά το βουλώνεις και δεν βγάζεις άχνα αντί γι αυτό βγαίνουν και το διαλαλούν παντού ,ποικιλότροπος και ρίχνουν τους υπόλοιπους στον καιάδα, επειδή αυτή η Ελληνική μαγκιά έχει γίνει εθνικό σπορ από τα γεννοφάσκια μας. ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ. Υ.Γ. υπάρχει και κάτι που ονομάζεται ηθικός αυτουργός ΥΓ 2 γιατί παρασύρθηκα : Ο επαγγελματίας αναδεικνύει τη δουλειά του και ταυτόχρονα την προφυλάσσει . Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Απείρως σχετικό με το thread... Ό,τι να 'ναι!
aledjo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Είχα γράψει παλιότερα ότι εύχομαι κάποιος εφοριακός να διαβάζει τo forum να προσθέσω και εισαγγελέαs για να συνεχίσουμε όλοι την κατανάλωση popcorn «Μόνο μεταξύ 2003 και 2011 βγήκαν από την Ελλάδα 261 δισ. δολάρια παράνομου χρήματος, που προερχόταν από εγκληματικές ενέργειες, διαφθορά και φοροδιαφυγή» http://www.tovima.gr...cle/?aid=473047 Γι αυτόν που έγραψε ότι δεν λέμε να το ράψουμε να τελειώνουμε και που ευχήθηκε να πάει φυλακή , να προσέχει τι εύχεται γιατί μπορεί να συμβεί. Είχες μαγαζί και ήρθε η εφορία και είπε ότι χρωστάτε 38.700 σε φόρους και πληρώσατε μόνο το πρόστιμο 400-600 ευρώ. Μάλιστα και περιμένουμε μετά να κλείσει η τρύπα στην Ελλάδα. Όταν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι ξεκινάμε πάντα από τον εαυτό μας πρώτα δεν περιμένουμε να ξεκινήσει κάποιος άλλος. Για τα κλεμμένα φταίμε όλοι μας. Απλά κάποιοι είμαστε και οι μακάκες της υπόθεσης γιατί δεν φάγαμε αλλά αφήσαμε κάποιους να τα φάνε. Ψηφίζουμε και έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν. Φταίμε όλοι γιατί έρχονταν ο άλλος στο χωριό στο καφενείο και έλεγε έφαγε τόσα από τις επιδοτήσεις και λέγαμε όλοι μάγκας και να ,να σηκωθούμε να κάτσει να τον κεράσουμε αντί να τον στείλουμε από κει που ήρθε. Έρχονταν ο συγγενής σπίτι και έλεγε έκλεψε τόσα από τη δήλωση και λέγαμε μάγκας. Πηγαίναμε να αγοράσουμε κάτι και πριν πληρώσουμε λέγαμε πόσα χωρίς απόδειξη ? Μάγκες εμείς γιατί πληρώναμε λιγότερα. Βλέπαμε το συνάδελφο να ζητάει φακελάκι και λέγαμε μάγκας.(κάποιοι ποιο έξυπνοι έλεγαν αν πετύχει θα ζητήσω και εγώ) Άπειρα τα παραδείγματα. Σαν είδος ήμαστε ταυτόχρονα ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο. Δεν υπάρχει περιορισμός ο καθένας μπορεί να διαλέξει ότι θέλει. Μπορεί να βρει ένα σωρό δικαιολογίες για να προσπαθήσει να πείσει ότι το μαύρο είναι άσπρο και να δικαιολογήσει τις πράξεις του όμως η ουσία είναι ότι το μαύρο άσπρο δεν γίνεται και βαθειά μέσα του ο καθένας ξέρει πραγματικά που ανήκει και τι κάνει. Υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από το ότι κάποιοι κλέβουν. Το πρόβλημα είναι ότι το θεωρούν αναφαίρετο δικαίωμα τους. Κανονικά όταν είσαι βουτηγμένος στα σκατά το βουλώνεις και δεν βγάζεις άχνα αντί γι αυτό βγαίνουν και το διαλαλούν παντού ,ποικιλότροπος και ρίχνουν τους υπόλοιπους στον καιάδα, επειδή αυτή η Ελληνική μαγκιά έχει γίνει εθνικό σπορ από τα γεννοφάσκια μας. ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ. Υ.Γ. υπάρχει και κάτι που ονομάζεται ηθικός αυτουργός ΥΓ 2 γιατί παρασύρθηκα : Ο επαγγελματίας αναδεικνύει τη δουλειά του και ταυτόχρονα την προφυλάσσει . Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. @ zgiorgos θα ηθελα να ειχα μαγαζι και να σε ειχα πελατη! οταν θα μου ζητουσες φορματ (εχοντας χασει το cd των windows κλασικα) και θα μου ζητουσες να σου βαλω τα κλασικα προγραμματα οπως office, nero φτανοντας ακομα και photshop, και σου ελεγα τι τιμη με πληρη αδειες νομιμες μαζι με το ΦΠΑ και την εργασια μου και αφου γινοσουν εξαλλος απο τη τιμη, τοτε θα εκτυπωνα το ποστ που εγραψες και θα στο εδινα να το διαβασεις ΔΥΝΑΤΑ να δω αν τοτε συμφωνουσες με τον εαυτο σου 10
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Το εξαιρετικό είναι πως σίγουρα θα έχει έστω και ένα πειρατικό S/W στον Η/Υ του.. για να μην ποντάρω και σε torrents.
aledjo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Το εξαιρετικό είναι πως σίγουρα θα έχει έστω και ένα πειρατικό S/W στον Η/Υ του.. για να μην ποντάρω και σε torrents. το εξαιρετικο ειναι πως σιγουρα εχει ψωνισει εστω και μια φορα χωρις να παρει αποδειξη 1
Xchange Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Είχα γράψει παλιότερα ότι εύχομαι κάποιος εφοριακός να διαβάζει τo forum να προσθέσω και εισαγγελέαs για να συνεχίσουμε όλοι την κατανάλωση popcorn «Μόνο μεταξύ 2003 και 2011 βγήκαν από την Ελλάδα 261 δισ. δολάρια παράνομου χρήματος, που προερχόταν από εγκληματικές ενέργειες, διαφθορά και φοροδιαφυγή» http://www.tovima.gr...cle/?aid=473047 Γι αυτόν που έγραψε ότι δεν λέμε να το ράψουμε να τελειώνουμε και που ευχήθηκε να πάει φυλακή , να προσέχει τι εύχεται γιατί μπορεί να συμβεί. Είχες μαγαζί και ήρθε η εφορία και είπε ότι χρωστάτε 38.700 σε φόρους και πληρώσατε μόνο το πρόστιμο 400-600 ευρώ. Μάλιστα και περιμένουμε μετά να κλείσει η τρύπα στην Ελλάδα. Όταν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι ξεκινάμε πάντα από τον εαυτό μας πρώτα δεν περιμένουμε να ξεκινήσει κάποιος άλλος. Για τα κλεμμένα φταίμε όλοι μας. Απλά κάποιοι είμαστε και οι μακάκες της υπόθεσης γιατί δεν φάγαμε αλλά αφήσαμε κάποιους να τα φάνε. Ψηφίζουμε και έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν. Φταίμε όλοι γιατί έρχονταν ο άλλος στο χωριό στο καφενείο και έλεγε έφαγε τόσα από τις επιδοτήσεις και λέγαμε όλοι μάγκας και να ,να σηκωθούμε να κάτσει να τον κεράσουμε αντί να τον στείλουμε από κει που ήρθε. Έρχονταν ο συγγενής σπίτι και έλεγε έκλεψε τόσα από τη δήλωση και λέγαμε μάγκας. Πηγαίναμε να αγοράσουμε κάτι και πριν πληρώσουμε λέγαμε πόσα χωρίς απόδειξη ? Μάγκες εμείς γιατί πληρώναμε λιγότερα. Βλέπαμε το συνάδελφο να ζητάει φακελάκι και λέγαμε μάγκας.(κάποιοι ποιο έξυπνοι έλεγαν αν πετύχει θα ζητήσω και εγώ) Άπειρα τα παραδείγματα. Σαν είδος ήμαστε ταυτόχρονα ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο. Δεν υπάρχει περιορισμός ο καθένας μπορεί να διαλέξει ότι θέλει. Μπορεί να βρει ένα σωρό δικαιολογίες για να προσπαθήσει να πείσει ότι το μαύρο είναι άσπρο και να δικαιολογήσει τις πράξεις του όμως η ουσία είναι ότι το μαύρο άσπρο δεν γίνεται και βαθειά μέσα του ο καθένας ξέρει πραγματικά που ανήκει και τι κάνει. Υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από το ότι κάποιοι κλέβουν. Το πρόβλημα είναι ότι το θεωρούν αναφαίρετο δικαίωμα τους. Κανονικά όταν είσαι βουτηγμένος στα σκατά το βουλώνεις και δεν βγάζεις άχνα αντί γι αυτό βγαίνουν και το διαλαλούν παντού ,ποικιλότροπος και ρίχνουν τους υπόλοιπους στον καιάδα, επειδή αυτή η Ελληνική μαγκιά έχει γίνει εθνικό σπορ από τα γεννοφάσκια μας. ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ. Υ.Γ. υπάρχει και κάτι που ονομάζεται ηθικός αυτουργός ΥΓ 2 γιατί παρασύρθηκα : Ο επαγγελματίας αναδεικνύει τη δουλειά του και ταυτόχρονα την προφυλάσσει . Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. @ zgiorgos Επειδή ο "αυτός" που αναφέρεις στην αρχή είμαι εγώ έχω να σου πώ τα εξής: Για την φορολογία δεν χρωστούσα 38.700,έλεγαν οτι χρωστούσα τόσα, όπως και άλλα 10 περίπου μαγαζιά της περιοχής, τυχαίο; Απλώς να μας ξεζουμίσουν ήθελαν γιατί η έφεση η όπως την λένε στο δικαστήριο έβγαινε περισσότερο απο το πρόστιμο και αναγκαστήκαμε να τα πληρώσουμε όλοι. Βάση αυτού: @ zgiorgos θα ηθελα να ειχα μαγαζι και να σε ειχα πελατη! οταν θα μου ζητουσες φορματ (εχοντας χασει το cd των windows κλασικα) και θα μου ζητουσες να σου βαλω τα κλασικα προγραμματα οπως office, nero φτανοντας ακομα και photshop, και σου ελεγα τι τιμη με πληρη αδειες νομιμες μαζι με το ΦΠΑ και την εργασια μου και αφου γινοσουν εξαλλος απο τη τιμη, τοτε θα εκτυπωνα το ποστ που εγραψες και θα στο εδινα να το διαβασεις ΔΥΝΑΤΑ να δω αν τοτε συμφωνουσες με τον εαυτο σου @ zgiorgos ...Έχω να σου πω πως, επειδή σίγουρα έχεις περάσει τουλάχιστον μια φορά πειρατικά windows ή/και office, και ακόμη σιγουρότερα έχεις χρησιμοποιήσει πειρατικά photoshop, πως έχεις κλέψει 150 ευρώ για τα windows, 900 ευρώ για το Photoshop, και ένα 100ρικο τουλάχιστον για τα office, χωρίς φυσικά έξοδα πήγαινε έλα η/και εγκατάστασης απο άλλο άτομο, μόνο αν τα έχεις χρησιμοποιήσει σε έναν και μόνο έναν υπολογιστή. Αν έχεις έστω για πλάκα κατεβάσει/χρησιμοποιήσει όλη την σουίτα της adobe, τα 900 κάνε τα 6000. Και μιλάμε μόνο για έναν υπολογιστή, υπ'όψιν, αν εσύ,όπως όλοι, με κάθε pc που έχει περάσει από τα χέρια σου ή μετά από κάθε format/reinstall περνάς και από μία φορά τα από πάνω προγράμματα, μέτρησε να δούμε πόσα έχεις κλέψει. Νομίζω πως αν παραδοθείς μόνος σου θα μειώσουν και την ποινή, σου έφεξε τυχεράκια Και για να μην νομίζεις πως το παίζω μάγκας, βρες μου έναν, μόνο έναν διατεθειμένο να πληρώσει αυθεντικά προγράμματα και να αρνηθεί έκπτωση απο το να μην κοπεί απόδειξη, και μετά μίλα μου. ΥΓ: και μην ξεχνιόμαστε. Κάθε εικόνα που χρησιμοποιείς, είτε για εκτύπωση είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγω εκτός του να την κρυφοκοιτάζεις στο pc χωρίς να την δείχνεις σε καθέναν, αποφέρει βάση νόμου δικαιώματα στον δημιουργό που αναλογούν στο ελάχιστο 10% του κέρδους που αποφέρει η χρήση της εικόνας, όπως και την συνεχή γνωστοποίηση του δημιουργού σε κάθε μέσο εφαρμογής της, εκτός αν η άδεια χρήσης που υποχρεούσαι να έχεις για την εικόνα αναφέρει διαφορετικές συνθήκες χρήσης. Με λίγα λόγια μέχρι και για το desktop σου πρέπει να έχεις απόδειξη και άδεια χρήσης, και αν θυμάμαι καλά απο τα μαθήματα γραφίστικης στην Δέλτα, κάθε εικόνα πηγαίνει απο 20 εώς 100 ευρώ, και αυτά μόνο για να την κοιτάζεις. Μην κοιτάμε μόνο τους άλλους και μην κολλάμε μόνο στα γνωστά πειρατικά που κάναμε λάστιχο, η πειρατεία υπάρχει παντού και σε κάθε μέσο. Και αυτό, γιατί πολύ απλά αν δεν υπήρχε δεν θα είχαμε λεφτά ούτε για ένα τραγούδι. (Η μουσική σκηνή έριξε τις τιμές μετά το μπαμ του 2000 όπου και η κουτσή/στραβή Μαρία είχε limewire και κατέβαζε με τις ώρες Bon Jovi.)
tolis_01 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Εν το μεταξύ, όλα αυτά τα πειρατικά τύπου Photoshop που είναι εγκατεστημένα σε διάφορα PC, τα χρησιμοποιεί πάνω από 1 στους 10, ή έτσι τα βάζουν επειδή είναι πολύ εύκολο να βρεθούν; Σε όσους φίλους έχω κάνει φορματ τελευταία, μιας που το κάνω σπάνια πια, βάζω freeware ή open source προγράμματα (πχ gimp, libreoffice), και δεν έχω ακούσει παράπονα.
aledjo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Εν το μεταξύ, όλα αυτά τα πειρατικά τύπου Photoshop που είναι εγκατεστημένα σε διάφορα PC, τα χρησιμοποιεί πάνω από 1 στους 10, ή έτσι τα βάζουν επειδή είναι πολύ εύκολο να βρεθούν; Σε όσους φίλους έχω κάνει φορματ τελευταία, μιας που το κάνω σπάνια πια, βάζω freeware ή open source προγράμματα (πχ gimp, libreoffice), και δεν έχω ακούσει παράπονα. αφου ειδικα το photoshop 1 στους 100 το χρησιμοποιει (και πολλους λεω). το ζητανε μονο και μονο για να λενε "εχω photoshop" λες και ειναι πολυμιξερ 2
Xchange Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) αφου ειδικα το photoshop 1 στους 100 το χρησιμοποιει (και πολλους λεω). το ζητανε μονο και μονο για να λενε "εχω photoshop" λες και ειναι πολυμιξερ Όχι, το καλύτερο είναι το "ξέρω Photoshop" επειδή το έχουν απλώς να κάθετε στο pc να πιάνει χώρο. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2012 από Xchange
Xchange Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 @leecherman δες τι λέμε, όλοι πειρατικά ζητάνε, σιγά μην πληρώσουν αυθεντικά, σκέψου πριν μιλήσεις, πόσο μάλλον αρχίσεις την ειρωνεία.
leecherman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό λέω. Αυτοί τα ζητάνε κι εσείς τους τα πουλάτε.
tolis_01 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό λέω. Αυτοί τα ζητάνε κι εσείς τους τα πουλάτε. Κοίτα, σε πελάτη δεν ξέρω αν θα το έλεγες, αλλά εγώ πλέον σε φίλους λέω "το free software, κι αν σ'αρέσει"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα