Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 το κάνουν λάστιχο γιατί όπως και να το κάνουμε είναι θρασύτητα να δικαιολογούμε αυτή την πράξη στη χρονική στιγμή που βρίσκεται η χώρα... κάποιοι έχουν πήξει στη φορολογία κι άλλοι την βγάζουν καθαρή...
Xchange Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Xchange Πέρα από την πλάκα.. Myst και Riven τα έχω Και εγώ, θεϊκά παιχνίδια απ'ότι έχω δει, δεν έχω παίξει καθόλου αλλά τα κρατάω για τους κλασσικούς, όπως το planescape torment. Απλώς θέλω να δω ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί.
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Θεϊκά όντως. Κάτσε παίξε και εάν έχεις χρόνο.. παίξε όλη την σειρά. Απίστευτο σενάριο και γρίφοι
Xchange Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 το κάνουν λάστιχο γιατί όπως και να το κάνουμε είναι θρασύτητα να δικαιολογούμε αυτή την πράξη στη χρονική στιγμή που βρίσκεται η χώρα... κάποιοι έχουν πήξει στη φορολογία κι άλλοι την βγάζουν καθαρή... Τελείως off topic Φίλε ένα θα σου πω, είχα μαγαζί και μας έστειλαν (σ'εμάς και παραδίπλα μαγαζιά) πως χρωστούσαμε 38.700 από φόρους, δηλαδή πως είχαμε 193.500 ευρώ τζίρο σε έναν χρόνο, ο καθένας. ΣΕ ΧΩΡΙΟ!! Αν έβγαζα τόσα δεν θα είχα σπίτι με ενοίκιο, θα είχα βίλα. Και όταν διαμαρτυρηθήκαμε μας είπαν πως έχουμε το δικαίωμα να το πάμε στα δικαστήρια, όπου 200+ ευρώ ήταν μόνο για να γίνει η δίκη, χώρια δικηγόροι και μπλα μπλα.Οπότε απλώς πληρώσαμε το πρόστιμο που ήταν 400-600 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Και μου λες πως άτομα σαν εμένα έφεραν την Ελλάδα ως εδώ. Αν μπορούσα να δουλέψω για σωστό μισθό τώρα στα 19, αντί να ζω ακόμη από γονείς, δεν θα το έκανα, όχι παράνομα τουλάχιστον. Ας πάρουν πρώτα τα κλεμμένα, που ο κάθε συγγενείς πολιτικού μας βγαίνει με off-shore και 500.000.000 euros και βλέπουμε τι κάνουμε εμείς μετά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 αυτό που είπα πιο πάνω με τα μεγαλύτερα ψάρια...
Xchange Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 αυτό που είπα πιο πάνω με τα μεγαλύτερα ψάρια... Όχι, αυτό που είπες είναι τι θα πω και καλά αν με πιάσουν...αυτό που σου λέω είναι πως δεν έφερα εγώ η ο καθένας "μαύρος" με μισθό των 300 ευρώ εδώ την χώρα όπως είπες εσύ. Αυτό μόνο. Τα μεγάλα ψάρια της Ελλάδας θα πάθουν ότι έπαθαν και άλλα μεγαλύτερα, βλέπε Γκαντάφι. Τέλος πάντων πολύ off πήγαμε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 δεν είπα ότι την έφερες εσύ, αλλά ότι έχουμε φτάσει εδώ που είμαστε και συμπεριφερόμαστε λες και δεν τρέχει τπτ και όταν κάποιος είπε "μαζί τα φάγαμε" σκίσαμε τα ιμάτιά μας...
gigisoni Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 θα κανει την ιδια δουλεια που θα κανει το καταστημα? Δεν ξέρω, αυτά λέει ότι θα κάνει. "Μου ζήτησαν δουλειά για δύο υπολογιστές (ίδιο άτομο) backup-format-windows-update-codecs-antivirus-scan τα backup και μου λέει (από μόνος του -προσθέτω- ) πως θέλει κάτι σειρές που παίζουν στο star χωρίς να μου πει ποιες, απ'ό,τι κατάλαβα θέλει να κάνω πρώτα την δουλειά και να το βάλει extra ελπίζοντας να γλυτώσει κανένα δίφραγκο." Τα ίδια θα του κάνει και το κατάστημα, με εξαίρεση τα πειρατικά. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι σε κατάστημα δεν ξέρουν να κάνουν back up/format/windows/update/codecs/antivirus/scan/back up...
Xchange Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω, αυτά λέει ότι θα κάνει. "Μου ζήτησαν δουλειά για δύο υπολογιστές (ίδιο άτομο) backup-format-windows-update-codecs-antivirus-scan τα backup και μου λέει (από μόνος του -προσθέτω- ) πως θέλει κάτι σειρές που παίζουν στο star χωρίς να μου πει ποιες, απ'ό,τι κατάλαβα θέλει να κάνω πρώτα την δουλειά και να το βάλει extra ελπίζοντας να γλυτώσει κανένα δίφραγκο." Τα ίδια θα του κάνει και το κατάστημα, με εξαίρεση τα πειρατικά. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι σε κατάστημα δεν ξέρουν να κάνουν back up/format/windows/update/codecs/antivirus/scan/back up... Σιγά μην κάνει το κατάστημα update και scan τα backup, ειδικότερα το να περάσει codecs
gigisoni Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Σιγά μην κάνει το κατάστημα update και scan τα backup, ειδικότερα το να περάσει codecs Αν το ζητήσει δεν θα το κάνει.....καλά εντάξει, όπως τα λες... εμένα πάντως κάποτε τα codecs μου τα είχαν περάσει, όταν δεν ήξερα γιατί δεν παίζει η ταινία και ακούγεται μόνο ο ήχος.
Silok Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ειλικρινά διαβάζω μερικούς και κλαίω από τα γέλια, κατηγορείτε τους "κατσαβιδάκιδες" στο είναι για σφαλιάρες με μηδενικές γνώσεις,δεν κόβουν αποδείξεις άρα είναι κλέφτες,τρώνε το ψωμί(παντεσπάνι θα το χαρακτήριζα) των κανονικών επαγγελματιών(με το φακό τους ψάχνω αλλά δεν τους βρίσκω),κλεφταράδες και λαμόγια γιατί πούλησαν κάποια από τα downloads. Έχετε την εντύπωση πως ξαφνικά πήραμε ένα κατσαβίδι και αρχίσαμε να βολτάρουμε στις γειτονιές βγάζοντας τελάλη "έλα κυράμ να δεις το πράμα μου? Εγώ θα μιλήσω για μένα,αναγκάστηκα να πιάσω το κατσαβίδι έπειτα από πολλές ώρες διαβάσματος στο νετ μόνο και μόνο για να μην κρέμομαι από τον κάθε πυροβολημένο που δήθες ξέρει από πισι και με άφηνε στα κρύα του λουτρού χωρίς μηχάνημα. Η πρώτη μου κακή επμειρία ήταν με το πρώτο μου πισί (amd 450 νομίζω).Το μαγαζί από το οποίο το αγόρασα του είχα πάει κι ένα recorder yamaha με scsi να το περάσει επάνω και το μόνο που έκανε ήταν να το βιδώσει στο κουτί χωρίς να βάλει το ide το καλώδιο. Μετά από λίγο καιρό ήρθε φίλος προγραμματιστής στο σπίτι και μου πρότεινε να περάσουμε τα millenium κι εγώ σαν αδαής τότε συμφώνησα με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν drivers και να είμαι χωρίς μηχάνημα για 1 μήνα. Για να μην πω για τα λουλούδια του πλασίου ή κάτι γατάκια σε μαγαζιά της γειτονιάς που σου ζητάνε όσα τους λείπουν,οπότε έπιασα το κατσαβίδι κι ευτυχώς δεν έχει μείνει από τότε ούτε μια μέρα χωρίς πισί. Έτσι λοιπόν από σπόντα έγινα κι εγώ κατσαβιδάκιας. Αλήθεια εσείς που κράζετε έχει τύχει να συναντήσετε κανέναν που θέλει να του "φτιάξετε το πισί"?Όταν θα δείτε ότι το 90% εξ'αυτών ζητάει τον πατέρα του και τη μάνα του τότε ελάτε να μου πείτε σε τι αγγελικό κόσμο ζούμε. Και προπαντώς τα ζητάει τζάμπα γιατί ο μαλάκας που φώναξε σπίτι του για να του κάνει τη δουλειά είναι ο καμμένος,ο κολλημένος με τους υπολογιστές,ο τα κάνει όλα και συμφέρει.Μ'αρέσει που μερικοί θεωρούν δεδομένο πως όσοι έχουν υπολογιστές αυτόματα πρέπει να ξέρουν και φορμάτ,back up κ.α. για να μην έχουν ανάγκη αυτή τη συμμορία με τα κατσαβίδια.Όσο για τo sharing και την πώληση τραγουδιών ταινιών από τη στιγμή που είναι παράνομο ακόμη και το downloading(που ακόμη και η κουτσή Μαρία έχει κατεβάσει) και κράζετε την πώλησή τους απλά γελάω. Εγώ είμαι γραφίστας στο επάγγελμα και ο χρόνος μου είναι χρήμα.Προσπαθώ με κάθε τρόπο να αποφύγω το κατσαβίδιασμα σε φίλους και "φίλους" φίλων αλλά όταν δεν μπορώ θα τους σκίσω τα νεφρά στη χρέωση κι αυτό για να μη με ξαναπροτιμήσουν. Να κανένας κατσαβιδάκιας δεν θα κόψει απόδειξη.Αυτοί που κλαίγονται ότι τους "τρώμε" τις δουλειές να κοιτάξουν να κάνουν σωστή δουλειά και όχι να ζητάνε όσα τους λείπουν και να μας βλέπουν σαν υποψήφια κορόιδα. Σε μαγαζάκι της γειτονιάς μου πήγε φίλος γιατί εγώ έλειπα για back up σε κρασαρισμένο μηχάνημα(δηλαδή έπρεπε να βγάλει το δίσκο),φορμάτ και drivers. Το αποτέλεσμα?Του άλλαξε μητρική βάζοντας μία σαβούρα εν αγνοία του κρατώντας την καλή,το back up ημιτελές,έλειπαν πολλά αρχεία και η χρώση μόνο 150 ευρώ χωρίς απόδειξη. Βέβαια όταν είδα το μηχάνημα ακολούθησε ομηρικός καυγάς με απειλές για καταγγελία ώσπου αναγκάστηκε να περάσει τη μητρική παρουσία μου με τη δικαιολογία ότι κατα λάθος μπήκε σ'αυτό το μηχάνημα. Άπειρες τέτοιες εμπειρίες και με μικρά αλλά και με αλυσίδες οπότε για μένα ο κατσαβιδάκιας της γειτονιάς είναι πλέον απαραίτητος από τη στιγμή που η λέξη επαγγελματισμός είναι άγνωστη σε μεγάλο ποσοστό της αγοράς. Δηλαδή θα πάω σ'ένα σπίτι και πολλές φορές σε εχθρικό περιββάλον(φωνές από πιτσιρίκια,όλοι πάνω από το κεφάλι σου,πριν τελειώσεις το ένα σε πρήζουν για το άλλο) και θα φάω από 1 ώρα μέχρι 4-5 για να βγάλω το σκατό virus που πήγε και άρπαξε για να μην κάνω φορμάτ και όλα αυτά τζάμπα γιατί είμαι ωραίος και large τύπος? Σκατά με φράουλες να φάω έτσι και το ξανακάνω,άντε ξυπνήστε μερικοί κράχτες από τη νιρβάνα σας,το 90% που έχουν υπολογιστές δεν ξέρει καν να πατήσει δεξί κλικ και ούτε καν την όρεξη να το μάθει 10
Xchange Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ είμαι γραφίστας στο επάγγελμα και ο χρόνος μου είναι χρήμα.Προσπαθώ με κάθε τρόπο να αποφύγω το κατσαβίδιασμα σε φίλους και "φίλους" φίλων αλλά όταν δεν μπορώ θα τους σκίσω τα νεφρά στη χρέωση κι αυτό για να μη με ξαναπροτιμήσουν. Να κανένας κατσαβιδάκιας δεν θα κόψει απόδειξη.Αυτοί που κλαίγονται ότι τους "τρώμε" τις δουλειές να κοιτάξουν να κάνουν σωστή δουλειά και όχι να ζητάνε όσα τους λείπουν και να μας βλέπουν σαν υποψήφια κορόιδα. Θεός...
KleKoR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 δεν είπα ότι την έφερες εσύ, αλλά ότι έχουμε φτάσει εδώ που είμαστε και συμπεριφερόμαστε λες και δεν τρέχει τπτ και όταν κάποιος είπε "μαζί τα φάγαμε" σκίσαμε τα ιμάτιά μας... όποιος τα έφαγε να τα πληρώσει... η δικαιοσύνη μας λείπει μαν... όσο ισχύουν τα δυο μέτρα και δυο σταθμά ο καθένας έχει δικαίωμα να δικαιολογείται... ας ξεκινήσουν από ψηλά να δείχνουν καλή θέληση και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν... Το παιδί μαθαίνει και μιμείται από τους γονείς... όχι το αντίθετο...
australis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Η πρώτη μου κακή επμειρία ήταν με το πρώτο μου πισί (amd 450 νομίζω).Το μαγαζί από το οποίο το αγόρασα του είχα πάει κι ένα recorder yamaha με scsi να το περάσει επάνω και το μόνο που έκανε ήταν να το βιδώσει στο κουτί χωρίς να βάλει το ide το καλώδιο. E, IDE καλωδιο ουτε εγω θα καταφερνα να βαλω.... (πλακα κανω, μην παρεξηγηθεις ) 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 βρίσκω κάπως ειρωνικό να κάνουμε αυτό που βρίζουμε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα