Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο ακριβως εννοω πριξιμο. αν ειχες πει απο την αρχη οτι δεν ασχολεισε/ δεν εχεις/ δε κατεβαζεις ταινιες κτλ

δε θα σε επριζαν....

Ξέρεις πόσα 30άρια θα είχε χάσει αν είχε πει από την αρχή ότι δεν ασχολείται/ δεν έχει/ δεν κατεβάζει;

Είναι να χάνεις πελάτη με αυτήν την κρίση; Αφού αυτό ζητάει η αγορά. Νόμος προσφοράς-ζήτησης.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρεις πόσα 30άρια θα είχε χάσει αν είχε πει από την αρχή ότι δεν ασχολείται/ δεν έχει/ δεν κατεβάζει;

Είναι να χάνεις πελάτη με αυτήν την κρίση; Αφού αυτό ζητάει η αγορά. Νόμος προσφοράς-ζήτησης.

Είπες και ένα σωστό, και ας προσπαθείς να γίνεις καυστικός.

Καμμία 300σάρα συνολικά θα την είχα χάσει, ποιός λοιπόν ο λόγος να λές όχι, αφού μόνοι τους τα ζητάνε;

Τέλος πάντων με τα πολλά και εφόσον κανένας εκτός ενος-δύο ανθρώπων δεν απάντησε στο πρωταρχικό ερώτημά μου, λέω να του πω 100σταρα για τους υπολογιστές γιατί όπως το βλέπω θα μου φάει όλη την ημέρα και θέλω να δω τι θα πει τώρα με την αυξημένη τιμή. Αναλογικά με αυτούς που έβρισκαν πολλά τα 60 για την ίδια δουλειά, θα πρέπει να τραβάει τα μαλλιά του... Όμως αν ισχύει πραγματικά μόνο το format 50-70 euro στα καταστήματα, πάλι κερδισμένος βγαίνει.

Δημοσ.

Όταν το είπα εγώ ότι αυτή είναι η "δουλειά" σου....

Τέλος πάντων, αν πας να δώσεις την ίδια τιμή που θα δώσει το κατάστημα. εκεί θα πάρει και απόδειξη.

Δημοσ.

Καμμία 300σάρα συνολικά θα την είχα χάσει, ποιός λοιπόν ο λόγος να λές όχι, αφού μόνοι τους τα ζητάνε;

Το warm and fuzzy feeling που εχεις ξεροντας οτι κανεις το σωστο. Δεν κλεβεις το κρατος, δεν κλεβεις τα studio παραγωγης ταινιων, δεν εκμεταλλευεσαι το συνανθρωπο σου ουτε καπηλευεσαι τον κοπο των ερασιτεχνων μεταφραστων.

Και μην ξεχναμε:

26026529.jpg

Δημοσ.

παιδια ξεφευγετε απο το θεμα και δε λετε λογικα πραγματα.

το οτι ειναι κατι τζαμπα δε σημαινει οτι δε πουλαμε το χρονο που ασχοληθηκαμε με αυτο.

και το joomla ειναι δωρεαν αλλα οταν φτιαχνεις ενα site με αυτο, το πουλας!

ετσι αν μου πει κανενας κατεβασε μου ολες τις εκδοσεις linux που υπαρχουν ΔΩΡΕΑΝ στο ιντερνετ ψαχνοντας για ωρες

αυτο δε σημαινει οτι θα του το κανω τζαμπα γιατι ΕΧΑΣΑ ΧΡΟΝΟ!

ο χρονος ειναι χρημα!

μη μπλεκετε πειρατιες και μαπαριες....

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά το joomla δεν είναι παράνομο man, είναι κάπως τραγικό και θρασύ να "εμπορεύεσαι" παράνομα προϊόντα-αντίτυπα και να το δικαιολογείς κιόλας...

σαν να μου λες ότι εκδίδεις πλαστό χρήμα και όταν το "πουλάς" σε άλλους, χρεώνεις την εργασία :P

Δημοσ.

το οτι ειναι παρανομο δεν το αποφασισε ο φιλος πιο πανω.

δηλαδη αν σε βαλω να μου βρεις και να μου κατεβασεις 500 freeware προγραματα, θα το κανεις τζαμπα?

σαν να μου λες ότι εκδίδεις πλαστό χρήμα και όταν το "πουλάς" σε άλλους, χρεώνεις την εργασία :P

αν θες στο παω παραπερα (το παιζω τρελος) και σου λεω οτι παρανομος δεν ειναι αυτος γιατι αυτος εμπορευεται το χρονο του.

παρανομος ειναι αυτος που το ζηταει και τον βαζει να το κανει.

ειναι σαν δουλευεις courier και να σε βαλει ο αλλος να μεταφερεις κατι παρανομο.

ποιος ειναι ο παρανομος σε αυτη περιπτωση? και οι δυο

αρα δε μπορει να λετε οτι τον κοροιδευει γιατι ειναι μεταξυ κατεργαρεων ......

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

δηλαδη αν σε βαλω να μου βρεις και να μου κατεβασεις 500 freeware προγραματα, θα το κανεις τζαμπα?

που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω για 1 τρις χρόνια, δεν είναι το ίδιο...

αν θες στο παω παραπερα (το παιζω τρελος) και σου λεω οτι παρανομος δεν ειναι αυτος γιατι αυτος εμπορευεται το χρονο του.

παρανομος ειναι αυτος που το ζηταει και τον βαζει να το κανει.

απαγορεύεται η πώληση man, όχι μόνο η αντιγραφή...

ειναι σαν δουλευεις courier και να σε βαλει ο αλλος να μεταφερεις κατι παρανομο.

όταν μεταφέρει κάτι ο courier δεν κρατάει την "αντικαταβολή" για τον εαυτό του, ούτε γνωρίζει τι περιέχει το σφραγισμένο δέμα...

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω τα εξής :

Knights of south bronx (movie)

Mastering Manga with Mark Crilley (e-book)

Όλα τα Compact Disk Club collections (music)

The Simpsons (animated series)

Futurama (animated series)

Family Guy (Animated series)

Bleach (japanese anime)

One piece (japanese anime)

Rosetta stone (για όλες τις γλώσσες ~70GB)

The Witcher (pc game)

Baldur's Gate 1 & 2 Gold (pc game)

Myst -real edition- (pc game)

Riven (pc game)

Όλα τα linux ( ubuntu, fedora, suse, madriva, debian, knoppix, slackwave, gentoo, red hat, centos, zeus, knoppel, slackel )

Όποιος πιστεύει αυτά που λέει περί δωρεάν διανομής πειρατικών, να στείλει στο topic, όχι pm.

Θα πω μέρος και ώρα,θα στείλω άτομο να τα παραλάβει και θα πληρώσω βενζίνες βάση μετρητή αμαξιού η εισιτηρίων που θα δείξει. Θα πλήρωνα κόπο, αλλά αυτό είναι ανήθικο. Και για να είμαστε δίκαιοι, εφόσον τα θέλω όλα σε Dvd, δίνω 2 ευρώ ανά δεκάδα που θα χρησιμοποιήσει. Και υπόσχομαι πως μετά από αυτό ό,τι πειρατικό μου ζητήσει πελάτης, θα το δίνω τζάμπα.

Ποιόν τον πάει;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ούτε για συγγενείς φίλους δεν το κάνω αυτό, πόσο μάλλον για αγνώστους...

όσοι συγγενείς-φιλοι-γνωστοί θέλουν περνάνε από το σπίτι με εξωτερικό δίσκο και τα leechάρουν από μένα τσάμπα ασφαλώς...

• Like 1
Δημοσ.

ούτε για συγγενείς φίλους δεν το κάνω αυτό, πόσο μάλλον για αγνώστους...

Οπότε γιατί εγώ π.χ που τα έχουν βάλει κάποιοι άκυροι μαζί μου, λες και τους πέφτει λόγος, να το κάνω σε ξένο τζάμπα;

Γιατί αν μπορώ και θέλει, εφόσον πάντα πελάτες από μόνοι τους ζητούν σειρές/ταινίες/οτιδήποτε, γιατί να μην πάρω το έξτρα μεροκάματο;

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα που έχει πέσει, και είμαι σίγουρος πως κανένας αερολόγος (γιατί αυτό είναι) δεν θα το κάνει, μόνο να κρίνουν ξέρουν όλοι πίσω από οθόνες.

• Super Moderators
Δημοσ.

κάνε ό,τι θες, αλλά κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής...

Ελπίζω βέβαια σε περίπτωση που σε πιάσουν (δύσκολα) να μην αρχίσεις τα παράπονα για "μεγαλύτερα ψάρια" από σένα...

• Like 1
Δημοσ.

κάνε ό,τι θες, αλλά κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής...

ελπίζω βέβαια σε περίπτωση που σε πιάσουν (δύσκολα) να μην αρχίσεις τα παράπονα για "μεγαλύτερα ψάρια" από σένα...

Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής αλλά κάποιοι-κάποιοι έχουν κηρύξει επίθεση σαν 5χρονα που είναι και δεν λεν να το ράψουν να τελειώνουμε. Λες μια άποψη, ακούς τις αντίθετες, τέλος, κανονικά μετά σταματάς και αφήνεις την συζήτηση να συνεχίσει, δεν το κάνεις λάστιχο!!

Άλλο η κριτική, άλλο το πρήξιμο.

Ας με πιάσουν, φυλακή δεν σε βάζουν για κάτι τέτοιο, αν και δεν θα με χαλούσε να με ταΐσει και μία φορά το κράτος, έτσι για αλλαγή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...