tolis_01 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Το πρόγραμμα ενημέρωσης που κάνουμε γενικά οι επαγγελματίες είναι να εκπαιδεύουμε άλλους επαγγελματίες να γίνονται καλύτεροι. Σημασία έχει εσύ μέχρι πιο βαθμό θέλεις να μάθεις. Το να μου λες πως πουλάω Format / Α/V και 3 σειρές δώρο είναι ΝΤΡΟΠΗ. Ξεκολήστε πόσες φορές πρέπει να το πούμε; Lol, βρήκαμε και τι είναι ντροπή. Απορώ πως το κάνουν, αισχροί εγκληματίες
Xchange Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Το πρόγραμμα ενημέρωσης που κάνουμε γενικά οι επαγγελματίες είναι να εκπαιδεύουμε άλλους επαγγελματίες να γίνονται καλύτεροι. Σημασία έχει εσύ μέχρι πιο βαθμό θέλεις να μάθεις. Το να μου λες πως πουλάω Format / Α/V και 3 σειρές δώρο είναι ΝΤΡΟΠΗ. Ξεκολήστε πόσες φορές πρέπει να το πούμε; Ρε άνθρωπε, εγώ μπορεί να πουλάω και το σάλιο μου σε βαζάκι, όσο υπάρχει κόσμος να το αγοράσει εσύ τι πρόβλημα έχεις; 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν προσλαμβάνουν στο πλαισιο άτομο για το τεχνικό τμήμα η πρώτη δουλειά είναι συνήθως στη συναρμολόγηση και μάλιστα σε στύλ assembly line. Δηλαδη έχεις ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι και βιδώνεις μόνο motherboard ξέρω γω στο κουτί. Μετά το κουτί πάει στον επόμενο και αυτός βάζει GPU κτλ. Απόλυτα λογικό λοιπόν να μην χρειάζεται καμία απολύτως τεχνική κατάρτιση αφου για 12 ώρες/μέρα (στανταρτ ωράριο έτσι) απλά βιδώνεις κάποιες βίδες. Οι τύποι στο service έχουν περάσει απο αυτό το στάδιο και έχουν κάνει και κάποια σεμινάρια και μετά πάνε στο service. Αλλά αυτοί στο service πρεπει να είναι μόλις το 5% του τεχνικού τμήματος.
gigisoni Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αφού έχεις γνωστό, για ρώτα τον πόση ώρα παίρνει για να σταματήσουν το ψάξιμο προβλήματος και απλώς να κάνουν ένα format, και πόσα format γίνονται σχετικά με τους υπολογιστές που παραλαμβάνουν κάθε μέρα, να δω μετά που θα βρεις τις ειδικεύσεις που ζητούν. Εδώ εγώ πήγα για κάρτα Gts250 Evga, και για παραπλήσια μου έδιναν Connect 3d 5450. Μην τρελαθούμε, άτομα με ειδικότητα είναι αυτά; Ούτε την διαφορά διαύλου δεν ήξερε, απο 256bit που έχει η gts250 βρέθηκε παραπλήσια η 5450 με 64bit Κι αυτό γίνεται επειδή οι τεχνικοί δεν έχουν γνώση; Για σκέψου το λίγο καλύτερα, και θα βρεις μόνος σου τον λόγο γιατί το κάνουν αυτό. Και όσον αφορά το 2ο, για πωλητή μου μιλάς τώρα, ή για τεχνικό; Και αυτός 16 χρονών ήταν;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ε τότε ρε παιδες μη βγαίνεται να παραπονιέστε πως δεν έχετε δουλειά της προκοπής. Δεν πρόκειται να βρείτε κιολλας ποτέ Καλή τύχη στα επαγγελματικά σας.
Xchange Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Κι αυτό γίνεται επειδή οι τεχνικοί δεν έχουν γνώση; Για σκέψου το λίγο καλύτερα, και θα βρεις μόνος σου τον λόγο γιατί το κάνουν αυτό. Και όσον αφορά το 2ο, για πωλητή μου μιλάς τώρα, ή για τεχνικό; Και αυτός 16 χρονών ήταν; Γίνεται λόγω έλλειψης χρόνου-δυναμικού, αλλά όσο αυτοί είναι επαγγελματίες άλλο τόσο εμείς, γιατί ο χ-κατσαβιδάκιας θα προσπαθήσει να σώσει το pc χωρίς format, που σημαίνει πιο πολύ χρόνος-κόπος. Ήταν η manager του τμήματος hardware. Αν αυτή δεν ξέρει, ποιος ξέρει τότε; Να φανταστείς όταν ζήτησα άτομο με πιο πολλές γνώσεις στο θέμα που υπήρχε για να βοηθήσει, μου έφεραν την ίδια. Τόσο καλή δουλειά το πλαίσιο. Ε τότε ρε παιδες μη βγαίνεται να παραπονιέστε πως δεν έχετε δουλειά της προκοπής. Δεν πρόκειται να βρείτε κιολλας ποτέ Καλή τύχη στα επαγγελματικά σας. Ποτέ δεν έκανε κανείς παράπονα για την δουλειά, εγώ μόνο τιμές ρώτησα και ο φίλος gigisoni το έριξε στις αερολογίες.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αναλόγως ,θέλεις να μάθεις τιμές; Εγώ το Format δεν το χρεώνω σε κανέναν ή τον στέλνω αλλού,αφού σπάνια τυχαίνει να χρειαστεί στη δικιά μου θέση να κάνεις Format PC και όχι Server. Απο εκεί και πέρα οι υπηρεσίες ξεκινούν από τα 500 και φτάνουν μέχρι τετραψήφια στις δουλειές χωρίς σιφόνια που κάνουν επαγγελματίες τέτοιου βεληνεκούς. Τα Format πάνε κάνα 70άρι χωρίς backup σε εταιρείες. Και φυσικά χωρίς το έξτρα με τις σειρές που κάνεις εσύ.
Ntinaras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Το πρόγραμμα ενημέρωσης που κάνουμε γενικά οι επαγγελματίες είναι να εκπαιδεύουμε άλλους επαγγελματίες να γίνονται καλύτεροι. Σημασία έχει εσύ μέχρι πιο βαθμό θέλεις να μάθεις. Το να μου λες πως πουλάω Format / Α/V και 3 σειρές δώρο είναι ΝΤΡΟΠΗ. Ξεκολήστε πόσες φορές πρέπει να το πούμε; δηλαδη η δουλεια σου ειναι να εκπαιδευεις αλλους οι οποιοι θα εκπαιδευσουν αλλους κτλ κτλ?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό γίνεται For Free. Αν δεν ξέρεις να κάνεις κάτι τότε σύντομα κάποιος που ξέρει θα σου πάρει τη δουλειά. Αν ασχοληθείς και διαβάσεις τότε σιγά σιγά θα μάθεις να κάνεις και άλλα πραγματάκια και απο το σημείο 0 που είσαι στην αλυσίδα θα πας στο 1. Υπάρχουν πάρα πολλοί επαγγελματίες που στον ελεύθερό τους χρόνο διαβάζουν άλλους που απλόχερα μοίρασαν τη γνώση τους και με τη σειρά τους μοιράζονται τη δική τους. Δε φοβούνται μήπως τούς φάνε τη δουλειά,μήπως τσιρίξει ο πελάτης μόλις ακούσει την τιμή ή μάθει να το κάνει μόνος του. Σε γενικές γραμμές η Ελλάδα είναι σε καλή θέση σε ότι αφορά το IT Community. Πάντως κατάλαβες λάθος σε σχέση με αυτά που έχω γράψει.
Vaggos02 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως, βρήκα τρόπο να μη χάνω ποτέ τα λεφτά μου απ τις δουλειές. Τα ζητάω με το που κάνω το format και πρίν ξανασετάρω windows. Κάποιοι το λένε εκβιασμό. Εγώ το λέω διασκέδαση. Σοβαρευτείτε ρε! Πάνω στην προσφορά και τη ζήτηση φτιάχτηκε η κοινωνία μας.
Xchange Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αναλόγως ,θέλεις να μάθεις τιμές; Εγώ το Format δεν το χρεώνω σε κανέναν ή τον στέλνω αλλού,αφού σπάνια τυχαίνει να χρειαστεί στη δικιά μου θέση να κάνεις Format PC και όχι Server. Απο εκεί και πέρα οι υπηρεσίες ξεκινούν από τα 500 και φτάνουν μέχρι τετραψήφια στις δουλειές χωρίς σιφόνια που κάνουν επαγγελματίες τέτοιου βεληνεκούς. Τα Format πάνε κάνα 70άρι χωρίς backup σε εταιρείες. Και φυσικά χωρίς το έξτρα με τις σειρές που κάνεις εσύ. Ποιος πληρώνει 70 ευρώ για format μόνο; Σοβαρά χρεώνουν τόσο; Και για τις σειρές,όπως και τα παιχνίδια/mp3/προγράμματα/κ.α, για να μπει και τέλος επειδή πολύ συζήτηση έπεσε, μόνοι τους τα ζητάνε, χωρίς εγώ να αναφέρω πως έχω/δίνω. ΔΕΝ το παίζω λαϊκή "στα 3 format το 1 δώρο" ούτε κάτι παρόμοιο. Και ξαναλέω Μου ζήτησαν δουλειά για δύο υπολογιστές (ίδιο άτομο) backup-format-windows-update-codecs-antivirus-scan τα backup και μου λέει (από μόνος του -προσθέτω- ) πως θέλει κάτι σειρές που παίζουν στο star χωρίς να μου πει ποιες, απ'ό,τι κατάλαβα θέλει να κάνω πρώτα την δουλειά και να το βάλει extra ελπίζοντας να γλυτώσει κανένα δίφραγκο. Επειδή μέχρι τώρα για αυτή την δουλειά θα έπαιρνα μέγιστο 60 ευρώ (για όλα, δύο υπολογιστές, όχι 60 για τον καθένα) και κατάλαβα πως είναι ψίχουλα σχετικά με αυτά που παίρνουν άλλοι, και δεν σε παίρνουν στο σοβαρό όταν ζητάς λιγότερα από τον οποιονδήποτε "άλλο τεχνικό", τί τιμή θα φαινόταν λογική -χωρίς σειρές-. Δηλαδή 2x backup-format-windows-update-antivirus-scan. (Αν και σκέφτομαι update και scan να τα κόψω, τζάμπα ώρα και δεν θέλουν να την πληρώσουν και απο πάνω) Το backup επειδή θεωρείτε "σχετικό" στην τιμή πληρωμής είναι σίγουρα περίπου στα 60GB.
aledjo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Συμβουλη δικη μου: ξεχαστε τις ταινιες/mp3/σειρες! πολυ απλα ΔΕΝ ΕΧΩ ακομα και να ζητησουν.... γιατι στα πριζουν μετα 2
Xchange Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Συμβουλη δικη μου: ξεχαστε τις ταινιες/mp3/σειρες! πολυ απλα ΔΕΝ ΕΧΩ ακομα και να ζητησουν.... γιατι στα πριζουν μετα Όταν λες στα πρήζουν; Εμένα με πρήζουν αν ΔΕΝ τις δώσω, ειδικά κάποιες κοπελιές σκοτώνονται για κάτι τούρκικες βλακείες "και σε παρακαλώ, θα ξέρεις να τα βρεις εσύ" η "έλα τώρα θα σε πληρώσω μην ανησυχείς" κ.α Ειδικά τα Compact Disk Club collections τα έχουν σαν στραγάλια, "θέλω εκείνο με την Ιταλία, και εκείνο με τους δεν ξέρω ποιούς αλλά το τραγούδι πάει -σιγοτραγούδισμα-" . 1
leecherman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δέκα γενιές πίσω είπα; Αμόλα καλούμπα μάστορα,ούτε μια Τουρκοκρατία (ακόμα) δε μας ξεπλένει πια.... btw,άμα φύγουν κι οι τελευταίοι "ρομαντικοί" (...ο κόβων απόδειξη,ο πληρώνων εισφορές...),σας βλέπω να τη λουκετώνετε την Ελλαδίτσα. Καλά πάτε,προς τα κει είναι ο βόθρος. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2012 από leecherman 1
aledjo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν λες στα πρήζουν; Εμένα με πρήζουν αν ΔΕΝ τις δώσω, ειδικά κάποιες κοπελιές σκοτώνονται για κάτι τούρκικες βλακείες "και σε παρακαλώ, θα ξέρεις να τα βρεις εσύ" η "έλα τώρα θα σε πληρώσω μην ανησυχείς" κ.α Ειδικά τα Compact Disk Club collections τα έχουν σαν στραγάλια, "θέλω εκείνο με την Ιταλία, και εκείνο με τους δεν ξέρω ποιούς αλλά το τραγούδι πάει -σιγοτραγούδισμα-" . αυτο ακριβως εννοω πριξιμο. αν ειχες πει απο την αρχη οτι δεν ασχολεισε/ δεν εχεις/ δε κατεβαζεις ταινιες κτλ δε θα σε επριζαν.... ΕΚΤΟΣ κι'αν προκειτε για πονηρο σκοπο, μονο τοτε μπορεις να πεις "μου δωσανε την ταδε ταινια, ερχεσαι σπιτι μου να τη δουμε μαζι?"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα