Xchange Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν η ταινία και οι υπότιτλοι έχουν τα ίδια ftp και απλά οι υπότιτλοι καθυστερούν ή προηγούνται λιγάκι, δίνεις την καθυστέρηση στο workshop και συγχρονίζονται σε 10' το πολύ. Ή όταν απλά πρέπει ν'αλλάξεις τα ftp του υποτίτλου. Είναι η πιο εύκολη περίπτωση συγχρονισμού. Δεν έχω μαγαζί, ούτε κάποιος δικός μου. Ο ανιψιός μου σπουδάζει όμως βιομηχανική πληροφορική, οπότε μάλλον θα μας έρθουν και εμάς στο κεφάλι μας σε λίγα χρόνια, όταν δεν θα μπορεί να βρει δουλειά, ή όταν θα βρίσκει με 500 ευρώ 12ωρο. Ftp = File transfer protocol Εσύ θες να πεις fps (frames per second) Μόλις περιέγραψες ακριβώς αυτό που κάνει ο KMPlayer όπως είπα, αν και ο KMP έχει και πρόσθετο fps sync.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Έχετε δώσει άλλη διάσταση στον ορισμό ρε παιδί μου. Αυτός ο "τεχνικός υπολογιστών" τελικά κάνει τα πάντα. http://www.zdnet.com/blog/hardware/windows-8s-best-feature-pc-refresh-and-reset/17555 Μόνο που το format πάει για τέλος σιγά σιγά...... Άλλο πράγμα ξεκίνησε να λέει ο άνθρωπος οταν ξεκίνησε το topic και άλλα'ντάλλων κατέντησε. Δε ντρέπεστε να θεωρείτε τον εαυτό σας επαγγελματία;
gigisoni Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ftp = File transfer protocol Εσύ θες να πεις fps (frames per second) Μόλις περιέγραψες ακριβώς αυτό που κάνει ο KMPlayer όπως είπα, αν και ο KMP έχει και πρόσθετο fps sync. Ναι ρε φίλε, frames per second εννοούσα, mistype και δεν ελεγξα τι έγραψα, έλεος. Αυτό που κάνει ο KMP δεν είναι οριστικό, μόλις το κλείσεις επαναφέρονται στην προηγούμενη κατάσταση. Και σίγουρα δεν είναι η λύση που προσφέρει ένας που υποτίθεται ότι γνωρίζει 2-3 πράγματα παραπάνω από κάποιον άλλον, ιδίως όταν απαιτεί να πληρώνεται γι'αυτό.
Xchange Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι ρε φίλε, frames per second εννοούσα, mistype και δεν ελεγξα τι έγραψα, έλεος. Αυτό που κάνει ο KMP δεν είναι οριστικό, μόλις το κλείσεις επαναφέρονται στην προηγούμενη κατάσταση. Και σίγουρα δεν είναι η λύση που προσφέρει ένας που υποτίθεται ότι γνωρίζει 2-3 πράγματα παραπάνω από κάποιον άλλον, ιδίως όταν απαιτεί να πληρώνεται γι'αυτό. Ο κατσαβιδάκιας έχει να κάνει με 10χρονα, πάντα. Ακόμη και 40χρονους να βλέπεις μπροστά σου, ή για παιδιά σε φώναξαν η δεν έχουν το κουράγιο να ασχοληθούν να μάθουν μια δυο διαδικασίες μόνοι τους, για αυτό πληρώνουν. Αν τους πω για χρήση προγράμματος, ακόμη και ιντερνετική φόρμα να είναι, δεν θα το καταλάβουν και θα με παίρνουν κάθε τρείς και λίγο για βοήθεια που φυσικά την θέλουν τζάμπα. Οπότε δύο κλικ και καλά είναι, και ας τα κάνουν συνεχώς. Λές και θα δουν την ίδια ταινία πάνω απο δύο φορές στην ζωή τους για να χρειαστούν μόνιμη λύση.
Bspus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικα ποιο απο τα δυο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα? 1) Ο κακος ασχετος κατσαβιδακιας χρεωνει πολλα λεφτα για κατι που θα επρεπε να κανει τζαμπα (στο κατω κατω ΟΛΟΙ μας οφειλουμε να ξερουμε να συγχρονιζουμε υποτιτλους σε 10", να ξερουμε απο torrents, και να ειμαστε γραμμενοι σε private trackers και να εχουμε και κανενα πληρωμενο rapid για τα δυσκολα. Α και μια δευτερη 24ρα να κατεβαζει μονιμως για τους αλλους. Μια απλη εξυπηρετηση που καταληγει σε αισχρη εκμεταλλευση του συνανθρωπου μας. Ποιος ξερει τι τεχνικες social engineering εχουν εφαρμοσει (ως χακερς ) για να πειθουν τα κοροιδα οτι μονο αυτοι μπορουν να τους δωσουν ολες τις σειρες και ταινιες στην καλυτερη ποιοτητα και υποτιτλους και σε τιμες που ειναι... κυριολεκτικα κλεψιμο! 2) Ο κακος κατσαβιδακιας χαλαει την πιατσα γιατι κλεβει δουλεια απο σπουδασμενους επιστημονες που φαγαν τα νιατα τους στα θρανια μαθαινοντας με το ν και με το σ πως κανουνε φορματ και περνανε drivers και τωρα δικαιουνται να χρεωνουνε 99.99 + φπα (καπως πρεπει να γινει αποσβεση για την αδεια ασκησεως επαγγελματος, ΤΕΒΕ κλπ αλλα εξοδα). Αλλα τελικα οι βιοπαλαιστες επαγγελματιες επιστημονες-τεχνικοι-true hackers αναγκαζονται και αυτοι να κυλιστουν στη λασπη και να ριξουν τις τιμες τους μπας και καταφερουν τουλαχιστον να βγαλουν τα προς το ζην, τουλαχιστον μεχρι η ασφαλεια να μπαγλαρωσει και τον τελευταιο rogue κατσαβιδακια 1
gigisoni Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ο κατσαβιδάκιας έχει να κάνει με 10χρονα, πάντα. Ακόμη και 40χρονους να βλέπεις μπροστά σου, ή για παιδιά σε φώναξαν η δεν έχουν το κουράγιο να ασχοληθούν να μάθουν μια δυο διαδικασίες μόνοι τους, για αυτό πληρώνουν. Αν τους πω για χρήση προγράμματος, ακόμη και ιντερνετική φόρμα να είναι, δεν θα το καταλάβουν και θα με παίρνουν κάθε τρείς και λίγο για βοήθεια που φυσικά την θέλουν τζάμπα. Οπότε δύο κλικ και καλά είναι, και ας τα κάνουν συνεχώς. Λές και θα δουν την ίδια ταινία πάνω απο δύο φορές στην ζωή τους για να χρειαστούν μόνιμη λύση. Όχι, γιατί από την στιγμή που τους χρεώνεις για να τους πουλήσεις τις ταινιές/σειρές, είσαι υποχρεωμένος να τους δώσεις και συγχρονισμένους υπότιτλους. Εσύ βασικά το πιο δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης, και αυτό που θα σου έτρωγε τον περισσότερο χρόνο το αφήνεις στην άκρη, κατά τ'άλλα χρεώνεις για τον χρόνο σου. Να τους έδειχνες από πού να κατεβάζουν και να μου έλεγες ότι βαριέσαι να κάθεσαι με τις ώρες να τους εξηγείς πώς συγχρονίζουν, να σε καταλάβω. Αυτό που κάνεις όμως είναι ακριβώς το αντιθετο. Δεν τους δείχνεις για να σε ξαναφωνάξουν και να σε ξαναπληρώσουν, και καπάκι τους δίνεις και άχρηστο προιόν που χρειάζεται ασύρματο πληκτρολόγιο ή ποντίκι και πάτημα του [[[[[[[ ή του ]]]]] όλη την ώρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι όταν δε σέβεσαι την εργασία σου και τον πελάτη σου ,σπουδαγμένος ή μή . Το να κοιτάς πως θα τον "φας" σε κάθε περίπτωση είναι απατεωνιά,ουδεμία σχέση με τον επαγγελματισμό. Δεν είπαμε να βγάλεις ΜΙΤ , να σέβεσαι την δουλειά σου. Μόνο τότε θα σε σεβαστεί και ο πελάτης σου. Αν προσπαθείς να ξεχωρίσεις επειδή έχεις το τελευταίο crack του Winamp και 10 σειρές κατεβασμένες ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. Ο aledjo αν και διαφωνούμε σε σημεία το πιάνει από την αρχή το πράγμα. Το οτι βρέθηκες τυχαία σε ένα μέρος δε σε κάνει επαγγελματία. Οπότε τα περί πληρωμής άστα.
Xchange Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι, γιατί από την στιγμή που τους χρεώνεις για να τους πουλήσεις τις ταινιές/σειρές, είσαι υποχρεωμένος να τους δώσεις και συγχρονισμένους υπότιτλους. Εσύ βασικά το πιο δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης, και αυτό που θα σου έτρωγε τον περισσότερο χρόνο το αφήνεις στην άκρη, κατά τ'άλλα χρεώνεις για τον χρόνο σου. Να τους έδειχνες από πού να κατεβάζουν και να μου έλεγες ότι βαριέσαι να κάθεσαι με τις ώρες να τους εξηγείς πώς συγχρονίζουν, να σε καταλάβω. Αυτό που κάνεις όμως είναι ακριβώς το αντιθετο. Δεν τους δείχνεις για να σε ξαναφωνάξουν και να σε ξαναπληρώσουν, και καπάκι τους δίνεις και άχρηστο προιόν που χρειάζεται ασύρματο πληκτρολόγιο ή ποντίκι και πάτημα του [[[[[[[ ή του ]]]]] όλη την ώρα. Γιατί, είπα ποτέ ότι οι υπότιτλοι που δίνω είναι off-sync και το συμπέρανες αυτό; Μόνο για ταινίες/subs που έχουν απο μόνοι τους, λέω να χρησιμοποιούν τον KMPlayer. Μην κάνεις υποθέσεις. Επίσης, σοβαρά τώρα, γιατί κολλήσαμε όλοι στις σειρές που κατά καιρούς μου ζητούν και δίνω; Δεν κάνω μόνο αυτό προφανώς για να λέω για στησίματα/format/windows/etc. , αλλά και να το έκανα, γιατί γίνεται τόσο μεγάλο θέμα;
gigisoni Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως στην περιοχή μου υπήρχε ένα μαγαζί που οι ταρίφες ήταν οι εξής: 1 επεισόδιο σειράς σε avi για μεταφορά σε στικάκι= 1 ευρώ. Dvd με 4 επεισόδια σειράς, με συγχρονισμένους υπότιτλους = 8 ευρώ. Τουλάχιστον αυτός τα πουλάει κιόλας. Θυμάσαι τις εποχές που τα νοικιάζαμε από Video Club και χρεωνόμασταν κιόλας για την καθυστέρηση; Άσε μην το ψάχνεις, αλλά μπάλα είναι και γυρίζει. Όπως κόπηκαν οι ενοικιάσεις των πειρατικών downloads, κάποια στιγμή με κάποιον τρόπο θα κοπούν και οι πωλήσεις τους. Γιατί, είπα ποτέ ότι οι υπότιτλοι που δίνω είναι off-sync και το συμπέρανες αυτό; Μόνο για ταινίες/subs που έχουν απο μόνοι τους, λέω να χρησιμοποιούν τον KMPlayer. Μην κάνεις υποθέσεις. Εσύ μας έδωσες τον KMPlayer ως τον τρόπο που συγχρονιζονται οι υπότιτλοι, όχι εγώ. Δεν κάνω εγώ τις υποθέσεις, εσύ τις προσφέρεις.
Xchange Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι όταν δε σέβεσαι την εργασία σου και τον πελάτη σου ,σπουδαγμένος ή μή . Το να κοιτάς πως θα τον "φας" σε κάθε περίπτωση είναι απατεωνιά,ουδεμία σχέση με τον επαγγελματισμό. Δεν είπαμε να βγάλεις ΜΙΤ , να σέβεσαι την δουλειά σου. Μόνο τότε θα σε σεβαστεί και ο πελάτης σου. Αν προσπαθείς να ξεχωρίσεις επειδή έχεις το τελευταίο crack του Winamp και 10 σειρές κατεβασμένες ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. Ο aledjo αν και διαφωνούμε σε σημεία το πιάνει από την αρχή το πράγμα. Το οτι βρέθηκες τυχαία σε ένα μέρος δε σε κάνει επαγγελματία. Οπότε τα περί πληρωμής άστα. Επαγγελματίας είναι αυτός που κάνει κάτι για πληρωμή. Ακόμη και για μικρή περίοδο, η κάτι τελείως άσχετο με την εκπαίδευση του ατόμου, όσο αυτό πληρώνεται για να κάνει Α δουλειά για το Β άτομο, τότε λέγεται επαγγελματίας. Το "βρέθηκες τυχαία" δεν στέκει, γιατί ακόμη και να ισχύει κυριολεκτικά, δεν σημαίνει πως δεν αξίζεις τα λεφτά που ζητάς. Π.χ Φωνάζεις υδραυλικό για τους σωλήνες, και επειδή είναι πολυμήχανος σου βιδώνει και μια δυο πρίζες, φτιάχνει και το γραφείο σου που γέρνει. Νομίζεις πως δεν θα ζητήσει εξτρα πληρωμή, απλώς επειδή είναι υδραυλικός και όχι ηλεκτρολόγος/κατασκευαστής επίπλων, η επειδή "απλώς έτυχε" να δει τις ζημιές και μπορούσε να τις επιδιορθώσει;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Κοίτα να σου πω δε μου έχει τύχει να πάω σε πελάτη και να μου πει "Μια που ήρθες επαγγελματία,δεν αλλάζεις και το σηφόνι;" Δεν....ειλικρινά.....
Xchange Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Κοίτα να σου πω δε μου έχει τύχει να πάω σε πελάτη και να μου πει "Μια που ήρθες επαγγελματία,δεν αλλάζεις και το σηφόνι;" Δεν....ειλικρινά..... Εμένα προσωπικά ο ηλεκτρολόγος έστησε την καμινάδα μου και έβαλε κάποια κεραμίδια στην θέση τους. Άνθρωπος οικοδομής όπως οι περισσότεροι, απο πρίζες μέχρι σοβάδες φτάνει η χάρη τους. Αν και οι πιο πολλοί άρχισαν τα μερεμέτια με την κρίση, όσα περισσότερα βγάλουν τόσο καλύτερα για αυτούς. Και φίλος μου υδραυλικός εκτός απο τα υδραυλικά κάνει και τα ηλεκτρολογικά, μέχρι που βάφει σπίτια αν του ζητήσουν. Όπως είπα, όσα ξέρει κανείς, κάνει, ασχέτως του επαγγέλματος. Απλώς οι περισσότεροι νομίζουν πως επειδή ο υδραυλικός ειναι υδραυλικός, δεν μπορεί να βιδώσει μια πρίζα και ν'αλλάξει μια ασφάλεια, η πως ο ηλεκτρολόγος δεν ξέρει να τοποθετεί πλακάκι σε σκαλί.
gigisoni Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Κοίτα να σου πω δε μου έχει τύχει να πάω σε πελάτη και να μου πει "Μια που ήρθες επαγγελματία,δεν αλλάζεις και το σηφόνι;" Δεν....ειλικρινά..... Εσύ φταις. Δεν "έτυχε" να δεις τη ζημιά στο σιφόνι και να ζητήσεις να την επιδιορθώσεις. Ή δεν είσαι πολυμήχανος. Με λίγα λόγια δεν είσαι επαγγελματίας. Όπως είπα, όσα ξέρει κανείς, κάνει, ασχέτως του επαγγέλματος. Η διαφορά είναι όμως ότι αυτοί, έστω μια εικονική εισφορά στην εφορία θα την δώσουν. Όπως θα πληρώσουν και τις εισφορές τους στον ΟΑΕΕ, ή θα τους κόψει ένσημο ΙΚΑ ο πελάτης, ανάλογα την περίπτωση. Εσύ, από πού κι ως πού αποκαλείς τον εαυτό σου επαγγελματία; Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω.
Xchange Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Η διαφορά είναι όμως ότι αυτοί, έστω μια εικονική εισφορά στην εφορία θα την δώσουν. Όπως θα πληρώσουν και τις εισφορές τους στον ΟΑΕΕ, ή θα τους κόψει ένσημο ΙΚΑ ο πελάτης, ανάλογα την περίπτωση. Εσύ, από πού κι ως πού αποκαλείς τον εαυτό σου επαγγελματία; Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω. Αν μόνο όποιος πλήρωνε φόρους, ειδικά ένσημα, ήταν επαγγελματίας, στην Ελλάδα τουλάχιστον κανείς δεν θα ήταν Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, απο τους 10 που κόβουν αποδείξεις μόνο ο ένας θα έχει το μπλοκ θεωρημένο/διάτρητο. Οι υπόλοιποι απλώς αγοράζουν ένα απο το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς ώστε η "κυρία Φωφώ" να περηφανεύεται πως πήρε απόδειξη Η το άλλο, που πιστεύω πως έχει τύχει στον καθένα. Σου έρχεται ο επαγγελματίας σπίτι, βλέπει την δουλειά, 80 ευρώ καπέλο. Κάνει την δουλειά και "ξέρεις, χωρίς απόδειξη σου βγαίνει 60". Να τα μαύρα, να και η φοροδιαφυγή καπάκι. Και δεν νομίζω ποτέ κανείς στην ιστορία να είπε "όχι, θέλω απόδειξη και ας πληρώσω περισσότερα, είμαι νομοταγής πολίτης εγώ".
gigisoni Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αν μόνο όποιος πλήρωνε φόρους, ειδικά ένσημα, ήταν επαγγελματίας, στην Ελλάδα τουλάχιστον κανείς δεν θα ήταν Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, απο τους 10 που κόβουν αποδείξεις μόνο ο ένας θα έχει το μπλοκ θεωρημένο/διάτρητο. Οι υπόλοιποι απλώς αγοράζουν ένα απο το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς ώστε η "κυρία Φωφώ" να περηφανεύεται πως πήρε απόδειξη Ρε φίλε, στον ένα χρόνο που λες ότι δουλεύεις, έχεις κόψει έστω και μία απόδειξη; Θα παίζουμε τώρα; Έρχεσαι και γράφεις στο πρώτο ποστ ότι αυτό που ξέρεις είναι να συναρμολογείς το pc, που αυτό μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε φτάνει να έχει το θάρρος και να μην φοβάται ότι θα χαλάσει κάτι, και να κάνεις φορμάτ και update. Α, ξέρεις και από πού να κατεβάζεις πειρατικές ταινίες. Και 5 σελίδες τώρα έχουμε οδηγήσει το thread τελείως off topic γιατί θεωρείς τον εαυτό σου επαγγελματία, αλλά αυτό που κάνεις δεν έχει καμία σχέση με το thread. Και κυρίως δεν είσαι επαγγελματίας. Για την ακρίβεια δεν έχεις καν επάγγελμα. Και να θέλει κάποιος απόδειξη, δεν μπορείς να του δώσεις. Και να θέλεις εσύ να κόψεις απόδειξη, δεν μπορείς να κόψεις γιατί δεν έχεις επάγγελμα. Θα γράψουμε πολλές σελίδες ακόμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα