Haldol Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Φυσικά. Εφόσον πληρώνεις, όλες τις αγγελίες θα ξεσκονίσουμε για χάρη σου. Θα σου βρούμε το καλύτερο iPhone για να αγοράσεις. 1
gigisoni Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Φυσικά. Εφόσον πληρώνεις, όλες τις αγγελίες θα ξεσκονίσουμε για χάρη σου. Θα σου βρούμε το καλύτερο iPhone για να αγοράσεις. Α δεν κατάλαβες, μόνο τον κόπο σου να το βρεις θα σου πληρώσω, τον χρόνο σου. Όχι το iphone. Όπως κλέβεις όλα τα υπόλοιπα, θα πας να μου κλέψεις και αυτό και θα σου πληρώσω κανά 70άρι τον χρόνο σου. Γιατί κλέβεις το κράτος, κλέβεις τον κόπο άλλων, κλέβεις τον πελάτη χρεώνοντάς του κάτι που το βρίσκεις τζάμπα, κλέβεις κάποιον τη δουλειά του και την κάνεις εσύ, κλέβεις το επάγγελμα κάποιων και τις σπουδές που έχουν κάνει και τους αναγκάζεις να χρεώνουν και αυτοί λιγότερα από όσα πρέπει. Έτσι να πας να μου βρεις κι εμένα ένα iPhone κι εγώ θα σου πληρώσω τον χρόνο σου. Για δες τον τίτλο του thread, τεχνικός ένα αποτυχημένο επάγγελμα. Κι ένας από τους βασικότερους λόγους που το επάγγελμα είναι αποτυχημένο, είναι γιατί ο κάθε ΑΣΧΕΤΟΣ το παίζει σχετικός και πληρώνεται για τα πιο εύκολα που υπάρχουν και χτυπάει τις τιμές, Και όχι μόνο για τα πιο εύκολα, αλλά χρεώνει και το sharing που θα έπρεπε να το δίνει τζάμπα. Και πληρώνεται και μαύρα και δεν έχει και πτυχία. Και αναγκάζεται και ο πτυχιούχος να χαμηλώνει και αυτός. Γιατί μην μου πεις ότι έστω και ένας από εσάς που το παίζετε κατσαβιδάκηδες, συγγνώμη ξέχασα χακεράκιδες της γειτονιάς, θα το κάνατε αυτό αν θα έπρεπε να πληρώνετε ΟΑΕΕ και να κόβετε αποδείξεις παροχής υπηρεσιών.
Haldol Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραία, το πάμε αλλιώς μπας και καταλάβεις: σε παρακαλώ άφησε εσύ τη δουλειά σου (ναι, αυτή που βγάζεις λεφτά) και κάτσε ψάξε όλο το net να μου κατεβάσεις 5-6 ταινίες που θα σου πω. Δε θα σου πάρει πολύ, μερικές ωρίτσες. Λεφτά δε θα πάρεις, αλλιώς μ' εκμεταλλεύται. Να σου στείλω τη λίστα σε ΠΜ; Α, και παρακαλώ στο σπίτι μου οι ταινίες. Η βενζίνη δική σου. 1
gigisoni Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραία, το πάμε αλλιώς μπας και καταλάβεις: σε παρακαλώ άφησε εσύ τη δουλειά σου (ναι, αυτή που βγάζεις λεφτά) και κάτσε ψάξε όλο το net να μου κατεβάσεις 5-6 ταινίες που θα σου πω. Δε θα σου πάρει πολύ, μερικές ωρίτσες. Λεφτά δε θα πάρεις, αλλιώς μ' εκμεταλλεύται. Να σου στείλω τη λίστα σε ΠΜ; Α, και παρακαλώ στο σπίτι μου οι ταινίες. Η βενζίνη δική σου. Μερικές ωρίτσες να βρεις 5-6 ταινίες; Πλάκα κάνεις. 10 λεπτά το πολύ θέλω, αν δεν τις βρω σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Ούτε 10, 5. Άλλο ένα λεπτό να τις βάλω να κατεβαίνουν, και 10 λεπτά το πολύ ν'αντιγραφούν μετά στον σκληρό σου. Για την βενζίνη το έχω ήδη πει, αν θέλεις να έρθω σπίτι σου θα μου την πληρώσεις, αλλιώς έλα να τα πάρεις τζάμπα από το δικό μου σπίτι. Και μια που θα έρθεις, κανόνισε να έχεις και κανά μισάωρο ελεύθερο χρόνο να σου δείξω από πού να κατεβάζεις, γιατί άλλη φορά δεν το κάνω. Ή θα μάθεις, ή απλούστατα δεν ξανασχολούμαι με αυτό.
tolis_01 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Βλέπω έχεις μια εμμονή προς τη μια πλευρά (ούτε εγώ έχω πουλήσει πειρατικά, έχω δώσει όμως τσάμπα σχεδόν ότι έχω, παλιότερα δηλαδή, γιατί τελευταία δεν πολυασχολούμαι, αλλά δεν κάνω έτσι!). Για να υπάρχει προσφορά πειρατικών, υπάρχει και ζήτηση. Βρες τρόπο να διώξεις τη ζήτηση αν το θεωρείς τόσο προσβλητικό να πουλάει κάποιος πειρατικά (λες για τον κόπο του μεταφραστή. Ο κόπος του ηθοποιού; Του σκηνοθέτη; Η επιλογή τους να κάνουν την ταινία copyrighted; Γιατί να τα ακυρώνεις αυτά και να μου κατεβάζεις ταινίες και να μου τις δίνεις δωρεάν; Είναι πιο ηθικό; ). Πάντως αν το κάνεις αυτό που λες για τις ταινίες, καλή άκρη Απλά θέλω σπάνιες/παλιές και με ελληνικούς υπότιτλους. Και το κυριότερο, συγχρονισμένους! (pain in the ass το τελευταίο, αν δεν το ξέρεις ήδη) 2
Xchange Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μερικές ωρίτσες να βρεις 5-6 ταινίες; Πλάκα κάνεις. 10 λεπτά το πολύ θέλω, αν δεν τις βρω σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Ούτε 10, 5. Άλλο ένα λεπτό να τις βάλω να κατεβαίνουν, και 10 λεπτά το πολύ ν'αντιγραφούν μετά στον σκληρό σου. Για την βενζίνη το έχω ήδη πει, αν θέλεις να έρθω σπίτι σου θα μου την πληρώσεις, αλλιώς έλα να τα πάρεις τζάμπα από το δικό μου σπίτι. Και μια που θα έρθεις, κανόνισε να έχεις και κανά μισάωρο ελεύθερο χρόνο να σου δείξω από πού να κατεβάζεις, γιατί άλλη φορά δεν το κάνω. Ή θα μάθεις, ή απλούστατα δεν ξανασχολούμαι με αυτό. Ναι φίλε, πες το αυτό σε πελάτη και θα κάνεις ζωή και επάγγελμα. Και μετά λες τους άλλους γίδια. Ό,τι ζητήσει ο πελάτης, παίρνει. Έτσι δουλεύουν όλοι τώρα κυρίως κρίσης γιατί απλούστατα υπάρχουν πάρα πολλοί που ευχαρίστως να σε αντικαταστήσουν στην δουλειά σου με αποτέλεσμα να χάσεις πελατεία. Αν έχεις πρόβλημα απλώς κάνε την δουλειά μόνος σου, αλλά μην πρίζεις και τους άλλους με τις ιδεολογίες σου, είπαμε, τα είπες μια, δυο, κατάντησε βαρετό και παιδιάστικο. Άντε τράβα να βρεις Ipod μόνος σου εξυπνάκια, μας το παίζεις και μάγκας με τις αερολογίες σου. Κάνε την δουλειά και τότε μίλα. Όχι τίποτε άλλο, με την πελατεία που θα κάνεις αν δίνεις τα κλεμμένα τζάμπα, εφόσον όλοι κλεμμένα θέλουν (windows/antivirus/etc.) θα σε μάθει όλη η Ελλάδα, θα σ'έχει και θα το παινεύεται. Άντε και καλό ξεκίνημα. Απλά θέλω σπάνιες/παλιές και με ελληνικούς υπότιτλους. Και το κυριότερο, συγχρονισμένους! (pain in the ass το τελευταίο, αν δεν το ξέρεις ήδη) ΥΓ. Όποιος δεν μπορεί να βρεί συγχρονισμένους υπότιτλους θέλει τα εξής: KMPlayer Ταινία με υπότιτλους (και ας είναι off-sync) Shift + [ η Shift + ] για μικροδιορθώσεις (σκέτο [ η ] για milisecs) Αλλιώς δεξί κλικ > Subtitles > Subtitle FPS Conversion > διαλέγεις fps υποτίτλων (30 για HD / 23.976 για dvd) Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2012 από Xchange
gigisoni Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Βλέπω έχεις μια εμμονή προς τη μια πλευρά (ούτε εγώ έχω πουλήσει πειρατικά, έχω δώσει όμως τσάμπα σχεδόν ότι έχω, παλιότερα δηλαδή, γιατί τελευταία δεν πολυασχολούμαι, αλλά δεν κάνω έτσι!). Για να υπάρχει προσφορά πειρατικών, υπάρχει και ζήτηση. Βρες τρόπο να διώξεις τη ζήτηση αν το θεωρείς τόσο προσβλητικό να πουλάει κάποιος πειρατικά (λες για τον κόπο του μεταφραστή. Ο κόπος του ηθοποιού; Του σκηνοθέτη; Η επιλογή τους να κάνουν την ταινία copyrighted; Γιατί να τα ακυρώνεις αυτά και να μου κατεβάζεις ταινίες και να μου τις δίνεις δωρεάν; Είναι πιο ηθικό; ). Πάντως αν το κάνεις αυτό που λες για τις ταινίες, καλή άκρη Απλά θέλω σπάνιες/παλιές και με ελληνικούς υπότιτλους. Και το κυριότερο, συγχρονισμένους! (pain in the ass το τελευταίο, αν δεν το ξέρεις ήδη) Δεν ακυρώνω τίποτα. Γι'αυτό μιλάμε για sharing και όχι για πώληση. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Sharing πάντα υπήρχε, πχ ο δανεισμός ενός βιβλίου. Κάτι παρόμοιο γίνεται τώρα, μόνο που εσύ το δανείζεσαι τζάμπα και το χρεώνεις όταν το δίνεις στον άλλον. Όχι εσύ, όποιος το κάνει. Όσον αφορά τις ταινίες, σου είπα. Αν δεν τις έχεις βρει με ένα 5λεπτο ψάξιμο, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Συγκεκριμένα sites. 2-3 τορεντάδικα, άλλα 2-3 warez, βλέπεις και τι υπάρχει στο usenet κάνεις και μία google αναζήτηση έτσι για το γαμώτο μήπως ξεφεύγει κάτι, 5 λεπτά. Άντε η ταινία μπορεί να σου πάρει 10 λεπτά. Οι ελληνικοί υπότιτλοι το πολύ ένα 2λεπτο. Συγκεκριμένα είναι τα sites με υπότιτλους, αν δεν υπάρχουν σε αυτά τα 2-3 δεν υπάρχουν πουθενά. Συγχρονισμός αν ξέρεις να κάνεις, θέλει από 10 δευτερόλεπτα μέχρι το πολύ 2 λεπτά. Αν εσύ θέλεις παραπάνω, κάτι λάθος κάνεις απλούστατο. Ο συγχρονισμός το πολύ να σε ζορίσει αν λείπουν ή υπάρχουν έξτρα κομμάτια στην ταινία που δεν υπάρχουν στους υπότιτλους, ή το αντίθετο. Σε αυτήν την περίπτωση θέλεις 10λεπτο για συγχρονισμό. Δεν συμβαίνει όμως σε κάθε ταινία αυτό, συνήθως σε ένα λεπτό το πολύ έχεις ξεμπερδέψει. Ναι φίλε, πες το αυτό σε πελάτη και θα κάνεις ζωή και επάγγελμα. Και μετά λες τους άλλους γίδια. Ό,τι ζητήσει ο πελάτης, παίρνει. Έτσι δουλεύουν όλοι τώρα κυρίως κρίσης γιατί απλούστατα υπάρχουν πάρα πολλοί που ευχαρίστως να σε αντικαταστήσουν στην δουλειά σου με αποτέλεσμα να χάσεις πελατεία. Αν έχεις πρόβλημα απλώς κάνε την δουλειά μόνος σου, αλλά μην πρίζεις και τους άλλους με τις ιδεολογίες σου, είπαμε, τα είπες μια, δυο, κατάντησε βαρετό και παιδιάστικο. Άντε τράβα να βρεις Ipod μόνος σου εξυπνάκια, μας το παίζεις και μάγκας με τις αερολογίες σου. Κάνε την δουλειά και τότε μίλα. Όχι τίποτε άλλο, με την πελατεία που θα κάνεις αν δίνεις τα κλεμμένα τζάμπα, εφόσον όλοι κλεμμένα θέλουν (windows/antivirus/etc.) θα σε μάθει όλη η Ελλάδα, θα σ'έχει και θα το παινεύεται. Άντε και καλό ξεκίνημα. Μ'αρέσει που ο ίδιος αντικρούεις τον εαυτό σου. Κι εγώ πελάτης είμαι και σου ζητάω να μου βρεις iphone. Και μια που μίλησες για Ipod, θέλω κι ένα από αυτά, όχι μάλλον ipad θέλω. Ό,τι θέλει ο πελάτης. Θα σου πληρώσω τις βενζίνες και τον χρόνο σου. 30 ευρώ φτάνουν; Και τι επάγγελμα, μας δουλεύεις τώρα; Κόβεις αποδείξεις παροχής υπηρεσιών; Είσαι γραμμένος και πληρώνεις εισφορές στον ΟΑΕΕ; Έχεις πτυχίο να κάνεις αυτό που κάνεις; Άντε ο κάθε άσχετος δηλώνει επαγγελματίας και κατακλέβει το κράτος και τον κάθε πτυχιούχο που έχει φάει τα νιάτα του στα θρανία. Ακούς εκεί επάγγελμα και θα χάσει την πελατεία του, θα την κερδίσει αυτός που σπούδασε το επάγγελμα θέλεις να πεις, μπερδεύτηκες.
Vaggos02 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Σοβαρευτείτε ορισμένοι. Απ τη στιγμή που κάποιος δεν ξέρει να κάνει μια δουλειά, εσύ ξέρεις και αυτός σου ζητάει να την κάνεις γι αυτόν, τότε θα πρέπει να πληρωθείς. Αν η δουλειά αυτή είναι το κατέβασμα από torrents, γιατί να διαφέρει απο τις άλλες; Στην τελική, αφού εσένα σου φαίνεται αδιανόητο το να πληρώνει κάποιος για τα torrents ενώ μπορεί να τα βρεί τσάμπα, γιατί δεν αναλαμβάνεις να διοργανώσεις σεμινάρια προκειμένου να γλιτώσει ο κόσμος απο τους κλέφτες σαν κι εμάς; 1
Pantelwolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 τα δυο debate που συζητούνται στις 4 τελευταίες σελίδες είναι πιο παλιά και από το Ιντερνετ. αυτο όμως που θέλω να φωνάξω ειναι ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΟΡΜΑΤ ΤΖΑΜΠΑ. 2
leecherman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Γκίγκη,σταμάτα τη συμμετοχή,αναλώνεσαι τζάμπα,είναι σαν τον ορισμό του ηλίθιου:Ποτέ δεν λογομαχείς μ' αυτόν,σε κατεβάζει στο επίπεδό του και σε κερδίζει λόγω έδρας. btw,έχουμε και τα ftp μας,έχουμε και τις κατα καιρούς tbικές μας συναθροίσεις,έχουμε skype,τηλέφωνα,σήματα καπνού....δεν θα κολήσουμε τώρα στα warez και στα torrent.
lexmark Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Διαβάζω αυτή τη νέα διαμάχη από την αρχή. Πολύ ενδιαφέρουσα! Δύο πραγματάκια θέλω όμως: 1. Μια ερώτηση: Συγχρονισμός αν ξέρεις να κάνεις, θέλει από 10 δευτερόλεπτα μέχρι το πολύ 2 λεπτά. Αν εσύ θέλεις παραπάνω, κάτι λάθος κάνεις απλούστατο. Ο συγχρονισμός το πολύ να σε ζορίσει αν λείπουν ή υπάρχουν έξτρα κομμάτια στην ταινία που δεν υπάρχουν στους υπότιτλους, ή το αντίθετο. Σε αυτήν την περίπτωση θέλεις 10λεπτο για συγχρονισμό. Τον συγχρονισμό πως τον κάνεις σε 10''; 2. Για όλους τους άλλους που πιθανόν δεν το έχουν καταλάβει. Ο gigisoni μάλλον που έχει μαγαζί και κόπτεται που του κόβουν τη δουλειά (και ιδίως τώρα εν μέσω κρίσης) τύποι σαν τον Xchange. Από κάπου έπρεπε να πιαστεί για να ξεδώσει και πιάστηκε από τις πειρατικές ταινίες επί πληρωμή... 1
gigisoni Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Διαβάζω αυτή τη νέα διαμάχη από την αρχή. Πολύ ενδιαφέρουσα! Δύο πραγματάκια θέλω όμως: 1. Μια ερώτηση: Τον συγχρονισμό πως τον κάνεις σε 10''; 2. Για όλους τους άλλους που πιθανόν δεν το έχουν καταλάβει. Ο gigisoni μάλλον που έχει μαγαζί και κόπτεται που του κόβουν τη δουλειά (και ιδίως τώρα εν μέσω κρίσης) τύποι σαν τον Xchange. Από κάπου έπρεπε να πιαστεί για να ξεδώσει και πιάστηκε από τις πειρατικές ταινίες επί πληρωμή... Όταν η ταινία και οι υπότιτλοι έχουν τα ίδια ftp και απλά οι υπότιτλοι καθυστερούν ή προηγούνται λιγάκι, δίνεις την καθυστέρηση στο workshop και συγχρονίζονται σε 10' το πολύ. Ή όταν απλά πρέπει ν'αλλάξεις τα ftp του υποτίτλου. Είναι η πιο εύκολη περίπτωση συγχρονισμού. Δεν έχω μαγαζί, ούτε κάποιος δικός μου. Ο ανιψιός μου σπουδάζει όμως βιομηχανική πληροφορική, οπότε μάλλον θα μας έρθουν και εμάς στο κεφάλι μας σε λίγα χρόνια, όταν δεν θα μπορεί να βρει δουλειά, ή όταν θα βρίσκει με 500 ευρώ 12ωρο.
lexmark Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 ok. thnx for that. Για τα άλλα... ή τα λέμε σε μερικά χρόνια που θα σου λέει/κάνει τα ίδια ο ανιψιός σου ή πιο απλά... go on pls! Just let me get my pop corn
kostas_dr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως στην περιοχή μου υπήρχε ένα μαγαζί που οι ταρίφες ήταν οι εξής: 1 επεισόδιο σειράς σε avi για μεταφορά σε στικάκι= 1 ευρώ. Dvd με 4 επεισόδια σειράς, με συγχρονισμένους υπότιτλους = 8 ευρώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα