Ntinaras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 μιλας για σειρες που ειναι ολες ωραιες ετοιμες σε φακελους με σωστα ονοματα. ψαχνω επι 3 χρονια να βρω ολα τα family guy και ολα τα Simpsons. αμα τα βρεις σου δινω 3 ευρω 1
Xchange Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 @gigisoni Αν το πάμε έτσι, άλλος κάνει την μητρική, άλλος την ram, άλλος τον σκληρό και άλλος οτιδήποτε βάλεις στο pc. Εφόσον το πληρώνει ο πελάτης και εγώ δεν κάνω τιποτά, ούτε φυσικά έχω γνώσεις του πως να κάνω μια ram απο το 0, τότε να μη παίρνω τίποτα. Σωστό; Επίσης δεν είπα 30 ευρώ την σεζόν, τόσο κάνει στα καταστήματα. 30 ευρώ δίνω 9 σεζόν, και εαν φίλε μου μπορείς να κατεβάσεις ολόκληρη hd σειρά σε μία νύχτα, όχι μόνο σε παραδέχομαι, αλλά σου δίνω και τους πελάτες μου να τις βάζεις τζάμπα. Δικές σου βενζίνες όμως, έτσι; Προφανώς όπως λέει και ο Nikosgiann, κανείς δεν ζητά λεφτά για τα κλεμμένα. Ο χρόνος και οι βενζίνες, όπως και το αποθηκευτικό μέσο για να δώσω την σειρά στον άλλον, τόσο κοστίζει για εμένα. Αν δεν θέλει, μπορεί φυσικά να την κατεβάσει η και αγοράσει ο ίδιος. Αν πιστεύεις πως το να τρέχω απο εδώ και απο εκεί και να κάνω 3 ώρες στο σπίτι του καθενός να του περάσω μία σειρά, συν την ώρα και τα έξοδα για να φτάσω/φύγω απο εκέι είναι τίποτα, δοκίμασε να το κάνεις εσύ τζάμπα σε αγνώστους και μιλάμε. ΥΓ: Κάτι που θυμήθηκα. Αυτό τον συλλογισμό τον έχω ακούσει από κόσμο που ζητεί προγράμματα όπως το avg free, utorrent, skype, msn plus, κ.α τζάμπα με την σκεπτική ότι τα παίρνεις τζάμπα. Επειδή όμως μωρά δεν είμαστε και ελπίζω να καταλαβαίνεις αυτό που λέω χωρίς παρεξήγηση, "αφού τα βρίσκεις τζάμπα, παρ'τα. Ο χρόνος μου/σου/του αξίζει τόσο/όσο/πόσο, και αν σ'αρέσει" ( < ανάλογη απάντηση, στο εξής επιχείρημα) μιλας για σειρες που ειναι ολες ωραιες ετοιμες σε φακελους με σωστα ονοματα. ψαχνω επι 3 χρονια να βρω ολα τα family guy και ολα τα Simpsons. αμα τα βρεις σου δινω 3 ευρω Δεν μπορείς ποτέ να τα έχεις "όλα", πολύ απλά γιατί οι σειρές ακόμη συνεχίζονται, όσο κατεβάζεις, τόσο θα βγαίνουν καινούρια επεισόδια
Ntinaras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 δε μπορω να βρω συγκεκριμενες οι καινουριες ειναι ευκολες...
Xchange Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 δε μπορω να βρω συγκεκριμενες οι καινουριες ειναι ευκολες... Τι δεν μπορείς να βρεις για παράδειγμα;
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 @gigisoni Αν το πάμε έτσι, άλλος κάνει την μητρική, άλλος την ram, άλλος τον σκληρό και άλλος οτιδήποτε βάλεις στο pc. Εφόσον το πληρώνει ο πελάτης και εγώ δεν κάνω τιποτά, ούτε φυσικά έχω γνώσεις του πως να κάνω μια ram απο το 0, τότε να μη παίρνω τίποτα. Σωστό; Επίσης δεν είπα 30 ευρώ την σεζόν, τόσο κάνει στα καταστήματα. 30 ευρώ δίνω 9 σεζόν, και εαν φίλε μου μπορείς να κατεβάσεις ολόκληρη hd σειρά σε μία νύχτα, όχι μόνο σε παραδέχομαι, αλλά σου δίνω και τους πελάτες μου να τις βάζεις τζάμπα. Δικές σου βενζίνες όμως, έτσι; Δεν μπορώ καν να ξεκινήσω να σου εξηγώ πόσα πολλά λάθη έχεις κάνει σε μία και μόνο παράγραφο (συλλογιστικά, όχι ορθογραφικά). Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να συζητάμε για το ότι διαμαρτύρεσαι για αυτούς που θέλουν χαμηλές τιμές στις κατεβασμένες σειρές που τους προσφέρεις. Είναι σκέτη παράνοια, από όπου και αν το πιάσουμε το θέμα. Ειλικρινά, δεν περίμενα τέτοιο post από άτομο 19 ετών.
Ntinaras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Τι δεν μπορείς να βρεις για παράδειγμα; simpsons βρες μου τις πρωτες 10 seasons
gigisoni Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 μιλας για σειρες που ειναι ολες ωραιες ετοιμες σε φακελους με σωστα ονοματα. ψαχνω επι 3 χρονια να βρω ολα τα family guy και ολα τα Simpsons. αμα τα βρεις σου δινω 3 ευρω Γι'αυτό ανέφερα τα CSI με ιταλικούς υπότιτλους, γιατί δεν ήταν έτοιμα με σωστά ονόματα. Το copy paste του ονόματος του αρχείου της ταινίας στο όνομα του υπότιτλου, 22 επεισόδια, δεν μου πήρε πάνω από 10 λεπτά. Για τις σειρές που αναφέρεις, νομίζω ότι υπάρχουν αγγλικοί υπότιτλοι. Για ελληνικούς δεν έχω ιδέα, αλλά δεν μιλάμε για μετάφραση, εδώ μιλάμε για σεζόν του House (που υπόψιν έχει ιατρικούς όρους άρα πιο δύσκολη δουλειά για τον ερασιτέχνη μεταφραστή που το δίνει τζάμπα) που υπάρχουν έτοιμοι υπότιτλοι για κάθε επεισόδιο και συγχρονισμένοι για κάθε τύπου αρχείου της σειράς. @gigisoni Αν το πάμε έτσι, άλλος κάνει την μητρική, άλλος την ram, άλλος τον σκληρό και άλλος οτιδήποτε βάλεις στο pc. Εφόσον το πληρώνει ο πελάτης και εγώ δεν κάνω τιποτά, ούτε φυσικά έχω γνώσεις του πως να κάνω μια ram απο το 0, τότε να μη παίρνω τίποτα. Σωστό; Λάθος. Γιατί αυτός που έφτιαξε την μητρική πληρώθηκε, αυτός που έφτιαξε την ram πληρώθηκε, το ίδιο αυτός που έφτιαξε τον σκληρό και οτιδήποτε στον υπολογιστή. Επίσης κάποιος τα πλήρωσε για να τα αγοράσει. Εσύ κατεβάζεις κάτι τζάμπα από το ίντερνετ, εκμεταλλεύεσαι το χόμπι κάποιων να μεταφράζουν και βγάζεις λεφτά πάνω σ'αυτό εκμεταλλευόμενος και την άγνοια κάποιων άλλων που αν τους εξηγούσες πώς, θα μπορούσαν να το βρουν και αυτοί τζάμπα. Επίσης δεν είπα 30 ευρώ την σεζόν, τόσο κάνει στα καταστήματα. 30 ευρώ δίνω 9 σεζόν, και εαν φίλε μου μπορείς να κατεβάσεις ολόκληρη hd σειρά σε μία νύχτα, όχι μόνο σε παραδέχομαι, αλλά σου δίνω και τους πελάτες μου να τις βάζεις τζάμπα. Δικές σου βενζίνες όμως, έτσι; Φίλε, πας να το παίξεις σχετικός αλλά λες κοτσάνες. HD σειρά δεν αντιγράφεται σε δισκάκια, χρειάζεσαι εξωτερικό σκληρό δίσκο. Εκτός κι αν μιλάς για τα 720p της scene, εγώ σου λέω πως ναι, 25 γίγα άνετα κατεβαίνουν σε μία βραδιά με μία 24άρα σύνδεση που θα πιάνει τα 8Mbs/sec, όχι τα 24. Αν δεν μπορείς να πιάσεις μεγάλες ταχύτητες γιατί τα κατεβάζεις από δημόσιους τράκερς και σέρνεσαι στο κατέβασμα, δικό σου το φταίξιμο γιατί εσύ δεν ξέρεις. Όσον αφορά για την βενζίνη, δικό σου το φταίξιμο, ας του έλεγες να έρθει από το σπίτι σου να τα πάρει. Ή ας του χρέωνες την βενζίνη σου. Προφανώς όπως λέει και ο Nikosgiann, κανείς δεν ζητά λεφτά για τα κλεμμένα. Ο χρόνος και οι βενζίνες, όπως και το αποθηκευτικό μέσο για να δώσω την σειρά στον άλλον, τόσο κοστίζει για εμένα. Ξέρεις πόσα δισκάκια αγοράζω με 30 ευρώ; Και όσον αφορά τον χρόνο, από σεβασμό σ'αυτόν που το μεταφράζει και σ'αυτόν που το σιντάρει για να το πάρεις εσύ τζάμπα, γιατί και αυτοί χρόνο σπαταλούν, δεν έπρεπε να παίρνεις ΤΙΠΟΤΑ για τον χρόνο σου. Για την βενζίνη σου ναι, να πάρεις, εδώ δεν αντιλέγω. Αν δεν θέλει, μπορεί φυσικά να την κατεβάσει η και αγοράσει ο ίδιος. Αν πιστεύεις πως το να τρέχω απο εδώ και απο εκεί και να κάνω 3 ώρες στο σπίτι του καθενός να του περάσω μία σειρά, συν την ώρα και τα έξοδα για να φτάσω/φύγω απο εκέι είναι τίποτα, δοκίμασε να το κάνεις εσύ τζάμπα σε αγνώστους και μιλάμε. Γιατί, του έδειξες τον τρόπο και αρνήθηκε να τον μάθει; Και τι να περάσεις μία σειρά, πριν λίγο δεν είπες ότι την αντιγράφεις; Διάλεξε. ΥΓ: Κάτι που θυμήθηκα. Αυτό τον συλλογισμό τον έχω ακούσει από κόσμο που ζητεί προγράμματα όπως το avg free, utorrent, skype, msn plus, κ.α τζάμπα με την σκεπτική ότι τα παίρνεις τζάμπα. Επειδή όμως μωρά δεν είμαστε και ελπίζω να καταλαβαίνεις αυτό που λέω χωρίς παρεξήγηση, "αφού τα βρίσκεις τζάμπα, παρ'τα. Ο χρόνος μου/σου/του αξίζει τόσο/όσο/πόσο, και αν σ'αρέσει" ( < ανάλογη απάντηση, στο εξής επιχείρημα) Αυτά ΔΕΝ είναι πειρατικά προγράμματα. Εσύ αυτό που κάνεις είναι να παίρνεις κάτι το οποίο είναι SHARING και να το χρεώνεις (για τις ταινίες και τους υπότιτλους). Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Αν απαγορευτεί διά ροπάλου το sharing, τα avg free, utorrent, skype, msn plus, κ.α πάλι θα τα βρίσκεις χάρη στις εταιρίες που τα βγάζουν. Τις ταινίες και τους υπότιτλους όμως ΟΧΙ, γιατί είναι δωρεάν από απλούς χρήστες σαν τον οποιοδήποτε που σερφάρει και τα μοιράζεται με άλλους, δεν τα χρεώνει όπως εσύ.
gigisoni Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 @gigisoni Κοίτα, ηρέμησε γιατί δεν μπήκα εδώ να τσακωθώ με κανέναν.1ον: HD σειρά όπως είπες θέλει σκληρό,και αυτό ακριβώς χρησιμοποιώ, έχω 3.5ΤΒ σκληρούς και adaptor για να κάνω όσους δεν είναι εξωτερικούς. 2ον: Για να δείξω σε κάποιον κάτι θέλω πάλι χρήματα, δεν θυμάμαι ποτέ να μου έμαθε κανείς τίποτα τζάμπα, οπότε δεν το κάνω ούτε εγώ, σε αγνώστους τουλάχιστον. 3ον: Δεν είμαι υποχρεωμένος, όπως και κανείς άλλωστε, να κάνω τζάμπα δουλειά για κανέναν και το κάνω από επιλογή σε όσους το κάνω. Οπότε όποιος θέλει δουλειά, κανονικά, πληρώνει. Το θέμα μου αρχικά ήταν το πόσο, για αυτό μάλιστα έκανα και post εδώ, αλλά ο τρόπος που απαντάς με ενοχλεί και ξεφεύγει από το θέμα προσπαθώντας να με μεταπείσεις στο να κάνω αγαθοεργία. 4ον: Την έχεις κάνει ποτέ την δουλειά και το παίζεις σχετικός με άποψη στο θέμα; Δηλαδή το σκεπτικό σου είναι πως ο χρόνος μου δεν αξίζει καθόλου και πρέπει να κάνω δωρεάν δουλειά; Γιατί αν όχι, πραγματικά σταμάτα να επιμένεις στο τζάμπα παίρνεις τζάμπα δίνεις. Τέλος, τις σειρές τις περνάω απ'ευθείας στον σκληρό δίσκο του πελάτη, Εκτός αν ο ίδιος ζητήσει από πριν cd. Που μπερδεύτηκες δεν ξέρω και λες πως μια αντιγράφω μια περνάω. Τέλος πάντων καλά έκανες και απάντησες και εξέφρασες την άποψή σου, αλλά μην κολλάς και μην γίνεσαι επιθετικός, σε forum είσαι, όχι σε γήπεδο. 1ον δεν μπήκες να τσακωθείς, μπήκες ν'αποδείξεις πως λίγα παίρνεις γι'αυτά που προσφέρεις (LoL!) 2ον Θέλεις να πιστέψω ότι ποτέ κανείς δεν σου έδειξε τίποτα από υπολογιστή, ούτε καθηγητής, ούτε φίλος, ούτε συμμαθητής, κι ότι εσύ είσαι αυτοδίδακτος. Αμφιβάλλω, οι αυτοδίδακτοι ξέρουν πολλά περισσότερα από αυτά που ξέρεις εσύ και στην ηλικία σου σπουδάζουν στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου πάνω στον κλάδο, είτε είναι ήδη πτυχιούχοι και περιζήτητοι. 3ον Κατάλαβε ότι το να αντιγράψεις κάτι που ο άλλος προσφέρει δωρεάν και βάζει κόπο σ'αυτό, δεν είναι δουλειά σου, είναι εκμετάλλευση. Ή μήπως κόβεις απόδειξη και δηλώνεις το εισόδημα στο κράτος; 4ον Κάτι έχω κάνει κι εγώ, δόξα τον Θεό τρέλες με έχουν πιάσει μπόλικες στη ζωή μου. Τι ακριβώς δεν σε αφορά. Και ναι, επιθετικός θα γίνω, γιατί αυτό που κάνεις δουλειά δεν είναι. Όπως ήδη ανέφερα, το δηλώνεις στην εφορία; Εκτός από το να εκμεταλλεύεσαι κάτι που άλλοι προσφέρουν δωρεάν ως διαμοιρασμό αρχείων, εσύ κλέβεις όχι μόνο αυτόν που χρεώνεις, αλλά και το κράτος το ίδιο. Και θέλεις να είμαι φιλικός απέναντί σου, ιδίως όταν έχεις τόσο θράσος να το λες έτσι απλά; Συγγνώμη δεν μπορώ.
tolis_01 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Γιατί κολλήσατε έτσι με τις κατεβασμένες σειρές; Απ'ότι κατάλαβα, δεν τις εμπορεύεται αποκλειστικά (να πηγαίνει ξέρω 'γω σπίτι με κατάλογο και τιμές). Αν ο άλλος σου πρήζει τα φρύδια 3 ώρες όσο του φτιάχνεις το pc για τη γαμάουα σειρά που θέλει, τι να κάνει; Να τους τις δώσει τσάμπα; Αν ήθελαν να μην παρανομήσουν, μεγάλα παιδιά είναι (υποθέτω), θα τις αγόραζαν από κατάστημα. Δεν θα ρώταγαν τον τεχνικό αν τις έχει. 1
leecherman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ε ρε βιντεοκλαμπιτζής που σας χρειάζεται.... Δεν ντρέπεστε μωρε να πουλάτε κατεβασμένα; Άντε και στο Πολυτεχνείο απ' έξω,παρέα με τους τσιγαράδες Αφγκανομπαγκλαπάκηδες και στους παράδρομους της Ομόνοιας παρέα με τους Νηγηριανούς πρεζέμπορους...
gigisoni Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Γιατί κολλήσατε έτσι με τις κατεβασμένες σειρές; Απ'ότι κατάλαβα, δεν τις εμπορεύεται αποκλειστικά (να πηγαίνει ξέρω 'γω σπίτι με κατάλογο και τιμές). Αν ο άλλος σου πρήζει τα φρύδια 3 ώρες όσο του φτιάχνεις το pc για τη γαμάουα σειρά που θέλει, τι να κάνει; Να τους τις δώσει τσάμπα; Αν ήθελαν να μην παρανομήσουν, μεγάλα παιδιά είναι (υποθέτω), θα τις αγόραζαν από κατάστημα. Δεν θα ρώταγαν τον τεχνικό αν τις έχει. Και επειδή το ζητάει κάποιος πρέπει κάποιος άλλος να το προσφέρει. Μάλιστα. Αν σου πρήξω εγώ τα φρύδια λοιπόν για ένα καινούργιο iphone θα πρέπει εσύ να πας να το κλέψεις για να μου το προσφέρεις πιο οικονομικά. Και μάλιστα χωρίς να μου κόψεις και απόδειξη.
DhZou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Γιατί κολάτε και του επιτίθεστε του ανθρώπου; Δεν χρεώνει τις σειρές ουσιαστικά αλλά το χρόνο του. Το χρόνο που διέθεσε για να εξυπηρετήσει τον πελάτη του. Είναι παροχή υπηρέσιών, όχι πώληση προιόντων. Ναι, θα μπορούσε να τους μαθαίνει πως να κατεβάζουν μόνοι τους αυτό είναι πιο "σωστό;", εγώ αυτό θα έκανα, αλλά αν είναι άσχετοι αυτοί, τεμπέληδες και αρνούνται να μάθουν, καλά κάνει, και λίγα τους παίρνει. Αμα τα θέλουν έτοιμα μπορουν και να τα αγοράσουν αυθεντικά. 1
leecherman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Γιατί κολάτε και του επιτίθεστε του ανθρώπου; Δεν χρεώνει τις σειρές ουσιαστικά αλλά το χρόνο του. Το χρόνο που διέθεσε για να εξυπηρετήσει τον πελάτη του. Είναι παροχή υπηρέσιών, όχι πώληση προιόντων. Ναι, θα μπορούσε να τους μαθαίνει πως να κατεβάζουν μόνοι τους αυτό είναι πιο "σωστό;", εγώ αυτό θα έκανα, αλλά αν είναι άσχετοι αυτοί, τεμπέληδες και αρνούνται να μάθουν, καλά κάνει, και λίγα τους παίρνει. Αμα τα θέλουν έτοιμα μπορουν και να τα αγοράσουν αυθεντικά. Τι λες ρε φιλαράκο;Ποιό χρόνο ρε συ;Να βάλει ένα βύσμα usb σε μια υποδοχή και με το δεξί πλήκτο του ποντικιού του να κάνει copy+paste;Που νομίζεις ότι τα λες; Αν κάποιος θέλει να "του σκουπίσει τον κομπιούτορα",να του σκίσει τα φάρδουλα στις χρεώσεις,άλλο πράμα είναι αυτό. Μάθατε όλοι στο εύκολο χρήμα λέω εγώ.
Timonkaipumpa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Τι λες ρε φιλαράκο;Ποιό χρόνο ρε συ;Να βάλει ένα βύσμα usb σε μια υποδοχή και με το δεξί πλήκτο του ποντικιού του να κάνει copy+paste;Που νομίζεις ότι τα λες; Αν κάποιος θέλει να "του σκουπίσει τον κομπιούτορα",να του σκίσει τα φάρδουλα στις χρεώσεις,άλλο πράμα είναι αυτό. Μάθατε όλοι στο εύκολο χρήμα λέω εγώ. Εάν προσφέρεται εύκολο χρήμα γιατί να το αρνηθεί κανείς; Εάν κάποιος πληρώνει για να κάνει κάποιος 2 κλικ, να συνδέσει ένα USB storage media και να κάνει άλλα δύο κλικ τότε γιατί να του πει ο άλλος "Δεν τα παίρνω αυτά που δίνεις" ; Εάν δεν θέλει να χρεώνεται για αυτά τα 4 κλικ και την σύνδεση ενός USB storage media, ας το κάνει μόνος του. Απλά πράματα. Το ΖΗΤΑΣ από άλλον και σου ζητάει λεφτά; Εάν θες να τα δώσεις, δώσ' τα. Εάν δεν θες, κάν' το μόνος σου. 1
gigisoni Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Γιατί κολάτε και του επιτίθεστε του ανθρώπου; Δεν χρεώνει τις σειρές ουσιαστικά αλλά το χρόνο του. Το χρόνο που διέθεσε για να εξυπηρετήσει τον πελάτη του. Είναι παροχή υπηρέσιών, όχι πώληση προιόντων. Ναι, θα μπορούσε να τους μαθαίνει πως να κατεβάζουν μόνοι τους αυτό είναι πιο "σωστό;", εγώ αυτό θα έκανα, αλλά αν είναι άσχετοι αυτοί, τεμπέληδες και αρνούνται να μάθουν, καλά κάνει, και λίγα τους παίρνει. Αμα τα θέλουν έτοιμα μπορουν και να τα αγοράσουν αυθεντικά. Γιατί φίλε το sharing ΔΕΝ χρεώνεται. Όπως δεν σε χρεώνει αυτός του οποίου τον χρόνο και το χόμπι εκμεταλλεύεσαι εσύ για να διαβάσεις τους υπότιτλους της σειράς/ταινίας. Όπως δεν σε χρεώνει αυτός του οποίου το bandwidth και την φθορά του υπολογιστή και την σύνδεσή του χρησιμοποιείς για να κατεβάσεις την σειρά/ταινία. Έτσι κι εσύ πρέπει να τα δίνεις τζάμπα. Αν νομίζεις ότι σου τρώει χρόνο, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Έχω αντιγράψει και μοιραστεί άπειρα πράγματα. Πριν γνωρίσω πώς και τι (τότε που ελάχιστοι ήξεραν τον τρόπο και από πού, τέλη του '90) μου είχαν δώσει αμέτρητες ταινίες και σειρές, ποτέ κανείς δεν με χρέωσε ούτε σκέφτηκα να δώσω κάτι. Δεν πάμε καλά λέω γω, που θα μου κάνετε το sharing επάγγελμα και θα μου δηλώνετε τον εαυτό σας και σαν κατσαβιδάκια επειδή χρεώνετε το sharing...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα