Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε, και ... ?

Δε καταλαβαίνω το νόημα του post

οχι ε και....!

20 + φπα = 25 ευρω!

αν ψαξεις πιο πισω θα δεις οτι για φορματ με 40 ευρω λενε οτι ειναι "απατεωνια" - πολλα λεφτα

αυτο που κανουν αυτοι με 25 ευρω που ειναι εντελως γελιο, που η πιθανοτητα προβληματων ειναι 1 στο εκατομμυριο, τι ειναι?

Δημοσ.

Πακέτο Just Press On!

Αν θέλετε να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο και να παραλάβετε τον υπολογιστή σας πλήρως ρυθμισμένο και έτοιμο για άμεση χρήση, τότε το πακέτο αυτό είναι για εσάς.

Θα αναλάβουμε για εσάς την χρονοβόρα διαδικασία των αρχικών ρυθμίσεων των Windows, την εγκατάσταση των τελευταίων πακέτων ενημερώσεων και την εγκατάσταση του επισήμου προγράμματος της Microsoft για την προστασία του υπολογιστή σας από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Επιπλέον, θα αναλάβουμε την εγκατάσταση της ελληνικής/αγγλικής έκδοσης της σουίτας γραφείου OpenOffice, ώστε να έχετε μία νόμιμη έκδοση λογισμικού για την διαχείριση αρχείων word, excel και powerpoint.

Έτσι το μόνο που θα έχετε να κάνετε για να χρησιμοποιήσετε παραγωγικά τον υπολογιστή σας από την πρώτη κιόλας στιγμή είναι να πατήσετε το On!

Κόστος: 20,00€ + Φ.Π.Α.

http://www.play247.gr/justpresson.html'>http://www.play247.gr/justpresson.html

http://www.play247.gr

Γουσταρω!

Γελαω με τις τραβηγμενες απτα μαλλια σαλτσες, που νομιζουν οτι απευθυνονται σε βοσκους και θα τους τα πουν τοσο ωραια που θα τους κανουν να παρατησουν την στανη για να αρχισουν να ασχολουνται με pc, χαρη στα τρομερα πραγματα που θα τους προσφερει η εταιρεια τους μονο με 20 ευρω! Λιγο ακομα και θα πιστεψει κανεις οτι το pc οταν το παραλαβεις θα ειναι ετοιμο να στειλει δορυφορο στον Αρη.

Οταν η διαφημιση υποτιμα επιδεικτικα τον υποψηφιο πελατη. Η πλακα ειναι πως αυτος που εγραψε το κειμενο νιωθει εξυπνος -οτι τα γραφει ωραια και φιλικα προς τον πελατη-, αλλα ειναι πιο καθυστερημενος κι απο κατσαβιδι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Συνήθως δεν γράφω σε forums αλλά όσο περισσότερο διαβάζω το συγκεκριμένο κάτι με τρώει και με πιέζει να γράψω.Θα φανώ κακός και ειρωνικός αλλά πραγματικά εύχομαι να διαβάζει κάποιος εφοριακός το forum.Μερικοί απο όσους έγραψαν προσωπική άποψη έχουν παρεξηγήσει αρκετά πράγματα.Για την ιστορία πρίν πω τις απόψεις μου δεν έχω σπουδάσει τεχνικός Η/Υ αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό.Ξεκίνησα να ασχολούμαι πριν απο πολλά χρόνια οταν ο πατέρας μου έφερε εναν ΙΒΜ 2.86 στο σπίτι.Έίχα επαφή για χρόνια ποιό πριν με Η/Υ απο τη δουλειά του αλλά μόνο στο βλέπε.Όταν ήρθε ο πρώτος στο σπίτι και μάλιστα απο γνωστό και <<γνώστη>> με τα πρώτα προβλήματα άρχισα να σκαλίζω για να μήν ξαναβρεθώ στην ανάγκη του κάθε <<γνώστη>>.Τα χρόνια πέρασαν σκαλίζοντας οτιδήποτε που είχε σχέση με το άθλημα με κάθε ευκαιρία και μετά το στρατό βρήκα δουλειά στη Στουρνάρη.(το κυνήγησα όμως, στην πρώτη πόρτα που χτύπησα τούς πρότεινα να δουλέψω για ενα μεγάλο διάστημα χωρίς να με πληρώνουν).Σιγά σιγά απο εταιρεία σε εταιρεία και με λίγη τύχη οφείλω να ομολογήσω κατέληξα σε τραπεζικό όμιλο με αποδοχές πλέον 1600.Τα παραπάνω επειδή σίγουρα κάποιοι πιτσιρικάδες διαβάζουν το forum και ίσως να θέλουν να το ακολουθήσουν για να ξέρουν οτι δεν είναι αποτυχημένο επάγγελμα.Όπως ειπώθηκε παραπάνω κάθε σοβαρό ΙΤ έχει και τεχνικούς.Το θέμα είναι να μπορεί να προσαρμοστεί κάποιος.Πάνε οι εποχές των τεχνικών μέσα σε διαμερίσματα ή σοφίτες με ντάνες υπολογιστών πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει πάνε οι εποχές που ο κόσμος χρησιμοποιούσε Dos και οχι μόνο και έπρεπε να σου βγούν τα μάτια σε 10 ιντσες οθόνες για να κάνεις το ποιό απλό πράγμα και οχι μόνο.Με κάθε νέα έκδοση λειτουργικού λιγότερα προβλήματα και όσο για το hardware όσο περνάει ο καιρός δεν χρειάζεται επισκευή απλά αγοράζεις καινούργιο πλέον.Η δουλειά μας αλλάζει σιγά σιγά θέλει άλλες απαιτήσεις απο οτι 10 χρόνια πρίν και άλλες θα θέλει μετά απο άλλα 10, έχει τις δυσκολίες της και τις αναποδιές της αλλά δεν είναι και πυρηνική φυσική και μάλιστα χάρη στο διαδίκτυο πλέον ο καθένας μπορεί να βρεί σχετικά εύκολα λύση στο προβλημά του.Αναφέρθηκαν κάποιες περίεργες και κάποιες δύσκολες περιπτώσεις αλλά δεν είναι ο κανόνας.Το θέμα είναι η σωστή προετοιμασία.Οι Η/Υ και η κάθε συσκευή hardware είναι απλά κουτιά με δυνατότητες.Μπορούν αν θές να σου κάνουν παπάδες αλλά αν τους βάλεις σκατά σκατά θα σου βγάλουν.Φιλική συμβουλή σε όσους θέλουν να μπούν στο χώρο όσο περισσότερο επενδύσουν τόσο περισσότερο θα πάρουν , κυνήγι για πιστοποιήσεις και think out of the box.Μην πυροβολείτε τούς χρήστες, απο αυτούς ζούμε.Κανείς δεν ξύπνησε ενα πρωί ξέροντας τα πάντα.Άλλη η δικιά τους δουλειά και άλλη η δικιά μας.Και όσο για τις αμοιβές ο καθένας προσπαθεί να φυλάξει την δουλειά του και να μην την υποβιβάζει με κάθε ευκαιρία.Σαφέστατα αν υπάρχει μεγάλη προσφορά οι αμοιβές δεν γίνεται να παραμείνουν ίδιες αλλά όποιος ξέρει που βρίσκεται είναι καλός στη δουλειά του και ξέρει να πατάει γερά στα πόδια του δεν χάνεται.Πρέπει να σταματήσω το γράψιμο γιατί το παράκανα.Καλο Σαββατοκύριακο σε όλους.

Δημοσ.

Θα φανώ κακός και ειρωνικός αλλά πραγματικά εύχομαι να διαβάζει κάποιος εφοριακός το forum.

είσαι κακός, ειρωνικός και εκτός πραγματικότητας.

στην πρώτη πόρτα που χτύπησα τούς πρότεινα να δουλέψω για ενα μεγάλο διάστημα χωρίς να με πληρώνουν

Μπράβο! ωραία συμβουλή! ας την ακολουθήσουμε όλοι. έτσι κι αλλιώς τί 500 μικτά τί 0. Και τα 2 ψιχουλα είναι. Αλλά για στάσου, να σε έχει τσάμπα δεν είναι παράνομο; εκεί ο εφοριακός δεν παρακολουθεί το θρεντ;

Όπως ειπώθηκε παραπάνω κάθε σοβαρό ΙΤ έχει και τεχνικούς.

Κάθε σοβαρό ΙΤ γελάει με την πρότασή σου. Εκτός αν θεωρείς το να βάλεις ενα Pc στη θεση του ή να κουμπώσεις ενα καλώδιο στο switch δουλειά τεχνικού.

Με κάθε νέα έκδοση λειτουργικού λιγότερα προβλήματα

Κάθε σοβαρό ΙΤ εδώ γαμήθηκε στα γέλια.

και όσο για το hardware όσο περνάει ο καιρός δεν χρειάζεται επισκευή απλά αγοράζεις καινούργιο πλέον

Η πιο σωστή σου πρόταση, που αναιρεί τις προηγούμενες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Συνήθως δεν γράφω σε forums αλλά όσο περισσότερο διαβάζω το συγκεκριμένο κάτι με τρώει και με πιέζει να γράψω.Θα φανώ κακός και ειρωνικός αλλά πραγματικά εύχομαι να διαβάζει κάποιος εφοριακός το forum.Μερικοί απο όσους έγραψαν προσωπική άποψη έχουν παρεξηγήσει αρκετά πράγματα.Για την ιστορία πρίν πω τις απόψεις μου δεν έχω σπουδάσει τεχνικός Η/Υ αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό.Ξεκίνησα να ασχολούμαι πριν απο πολλά χρόνια οταν ο πατέρας μου έφερε εναν ΙΒΜ 2.86 στο σπίτι.Έίχα επαφή για χρόνια ποιό πριν με Η/Υ απο τη δουλειά του αλλά μόνο στο βλέπε.Όταν ήρθε ο πρώτος στο σπίτι και μάλιστα απο γνωστό και <<γνώστη>> με τα πρώτα προβλήματα άρχισα να σκαλίζω για να μήν ξαναβρεθώ στην ανάγκη του κάθε <<γνώστη>>.Τα χρόνια πέρασαν σκαλίζοντας οτιδήποτε που είχε σχέση με το άθλημα με κάθε ευκαιρία και μετά το στρατό βρήκα δουλειά στη Στουρνάρη.(το κυνήγησα όμως, στην πρώτη πόρτα που χτύπησα τούς πρότεινα να δουλέψω για ενα μεγάλο διάστημα χωρίς να με πληρώνουν).Σιγά σιγά απο εταιρεία σε εταιρεία και με λίγη τύχη οφείλω να ομολογήσω κατέληξα σε τραπεζικό όμιλο με αποδοχές πλέον 1600.Τα παραπάνω επειδή σίγουρα κάποιοι πιτσιρικάδες διαβάζουν το forum και ίσως να θέλουν να το ακολουθήσουν για να ξέρουν οτι δεν είναι αποτυχημένο επάγγελμα.Όπως ειπώθηκε παραπάνω κάθε σοβαρό ΙΤ έχει και τεχνικούς.Το θέμα είναι να μπορεί να προσαρμοστεί κάποιος.Πάνε οι εποχές των τεχνικών μέσα σε διαμερίσματα ή σοφίτες με ντάνες υπολογιστών πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει πάνε οι εποχές που ο κόσμος χρησιμοποιούσε Dos και οχι μόνο και έπρεπε να σου βγούν τα μάτια σε 10 ιντσες οθόνες για να κάνεις το ποιό απλό πράγμα και οχι μόνο.Με κάθε νέα έκδοση λειτουργικού λιγότερα προβλήματα και όσο για το hardware όσο περνάει ο καιρός δεν χρειάζεται επισκευή απλά αγοράζεις καινούργιο πλέον.Η δουλειά μας αλλάζει σιγά σιγά θέλει άλλες απαιτήσεις απο οτι 10 χρόνια πρίν και άλλες θα θέλει μετά απο άλλα 10, έχει τις δυσκολίες της και τις αναποδιές της αλλά δεν είναι και πυρηνική φυσική και μάλιστα χάρη στο διαδίκτυο πλέον ο καθένας μπορεί να βρεί σχετικά εύκολα λύση στο προβλημά του.Αναφέρθηκαν κάποιες περίεργες και κάποιες δύσκολες περιπτώσεις αλλά δεν είναι ο κανόνας.Το θέμα είναι η σωστή προετοιμασία.Οι Η/Υ και η κάθε συσκευή hardware είναι απλά κουτιά με δυνατότητες.Μπορούν αν θές να σου κάνουν παπάδες αλλά αν τους βάλεις σκατά σκατά θα σου βγάλουν.Φιλική συμβουλή σε όσους θέλουν να μπούν στο χώρο όσο περισσότερο επενδύσουν τόσο περισσότερο θα πάρουν , κυνήγι για πιστοποιήσεις και think out of the box.Μην πυροβολείτε τούς χρήστες, απο αυτούς ζούμε.Κανείς δεν ξύπνησε ενα πρωί ξέροντας τα πάντα.Άλλη η δικιά τους δουλειά και άλλη η δικιά μας.Και όσο για τις αμοιβές ο καθένας προσπαθεί να φυλάξει την δουλειά του και να μην την υποβιβάζει με κάθε ευκαιρία.Σαφέστατα αν υπάρχει μεγάλη προσφορά οι αμοιβές δεν γίνεται να παραμείνουν ίδιες αλλά όποιος ξέρει που βρίσκεται είναι καλός στη δουλειά του και ξέρει να πατάει γερά στα πόδια του δεν χάνεται.Πρέπει να σταματήσω το γράψιμο γιατί το παράκανα.Καλο Σαββατοκύριακο σε όλους.

Πρώτο φτιάξε την σύνταξη σου μας έβγαλες τα μάτια.

Συγνώμη κιόλλας αλλά τα περισσότερα σου σχόλια μου θυμίζουν κάτι IT department κομπάρσους που γνωρίζω. Σε μεγάλη εταιρεία με πολλά points παγκοσμίως που στο επάγγελμα είναι προγραματιστές και κάνουν την δουλειά του IT τεχνικού γιατί πιθανόν τον βύσμα τους δεν είχε πουθενά αλλού να τους βάλει. (Και τους κράζω γιατί υποτίθεται όταν διαχειρίζεσαι εταιρεία που κάνει διαγωνισμούς δημοσίου δεν μπορείς να αφήνεις τα data files σε χύμα shared και όταν κάποιος έσβησε αρχεία τους και αντίγραφα διαγωνισμών να λένε ξέρετε χάλασε εδώ και 1 μήνα+ χάλασε το tape drive και δεν έχουμε backup απο τότε και ούτε μπορούμε να επαναφέρουμε τα αρχεία (helloooo data recovery).

Όπως επίσης έχω μιλήσει με αρκετές τράπεζες και τεχνικούς τους για να τους βοηθήσω, και το αστείο είναι οτι στην τελική παίρνω λιγότερα απο τα μισά λεφτά που παίρνουν.

Δυστυχώς είμαστε στην Ελλάδα του πολύμπριζου. Και είτε χρειάζεσαι να έχεις λεφτά πίσω σου να πάρεις 15 σεμινάρια και πτυχία extra τα οποία δεν αναγνωρίζονται για να τα πληρωθείς βέβαια και επίσης θέλει να έχεις τον ανάλογο γνωστό ή θείο για να βρείς μια δουλειά.

Το τι πήγες και ξεκίνησες και δούλευες τσάμπα είναι ατού γιατί δεν είχες ποτέ οικονομική ανάγκη.

Το τα καινούργια λειτουργικά δεν δημιουργούν προβλήματα. Όταν στον όμιλο που εργάζεσαι κάναν αλλαγά windows ήσουν παρών είτε απών. Γιατί για να μεταφερθείς σε καινούργια windows όταν τρέχεις εφαρμογή διαχείρισης στημένη για dos είτε windows xp και πας σε 7 σκάει όλο το σύμπαν. Δεν είναι Plug & play.

Οι πιστοποιήσεις θέλουν λεφτά. Το λιγότερο 1000+ ευρώ η κάθε πιστοποίηση που πρέπει να τα έχεις, να τα επενδύσεις για να τα πάρεις ίσως σε κάποια δουλειά αργότερα, αν και δε τα δικαιολογούν για να στα πληρώσουν.

Οι χρήστες δεν φταίνε, απλά πρέπει να βρείς τον τρόπο να επικοινωνήσεις, να σπαταλήσεις χρόνο τον οποίο δε θα τον πληρωθείς ποτέ. Θα χαλάσεις 4 ώρες να τους εξηγήσεις και θα γκρινιάξουν αν τους πεις να σου πληρώσουν τις 2.

Στην Ελληνική αναζήτηση εργασίας δεν θα πάρεις ποτέ αυτό που αξίζεις. Έχει τύχει και έπαιρνα απο δουλειά περισσότερα απ` ότι δούλευα (δεν μου άρεσε, βαριόμουν κλπ) αλλά τις υπόλοιπες φορές πληρωνόμουν πολύ λιγότερο απ` ότι δούλευα.

Στους νέους που ψάχνουν για δουλειά και σκέφτονται να βγούν στην αγορά. Εγώ θα προτίνω να κάνουν αυτό που αγαπάνε. Απλά να ξέρουν οτι πάντα θα μαθαίνουν. Οι υπολογιστές έχουν χαρακτήρα και άποψη (17 χρόνια εμπειρίας αυτό μου διδάξανε).

Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν απλά ζηλεύω, αγανακτώ; Πες το όπως θες.

Δημοσ.

Έχουν αλλάξει οι εποχές. Το 80'-90' οποιοσδήποτε είχε απλά επαφή με υπολογιστές δούλευε σε εταιρία πληροφορικής.

Αν είχε και σχετικό πτυχίο, μόλις έβγαινε από σχολή έπαιρνε κάνα 1500άρι ευρώ για να τον εκπαιδεύσουν!

Ο τομέας ΙΤ στην Ελλάδα είναι αρκετά πίσω γιατί λίγες είναι οι πολυεθνικές εταιρίες που έχουν ανάγκη για ανάλογο τμήμα ή για να τοποθετήσουν σοβαρό εξοπλισμό.

Αλλά ακόμη και αυτές που έχουν πολλά καταστήματα συνήθως έχουν έναν ΙΤ expert για όλα τα καταστήματα του κάθε νομού, γιατί θεωρούν την δουλειά αυτή ασήμαντη.

Νομίζουν ότι για να δουλεύουν τα πάντα σωστά σε ένα δίκτυο υπολογιστών δεν χρειάζεται δουλειά, επειδή αυτού του είδους οι εργασίες πρόληψης-συντήρησης δεν είναι κατανοητές ή εμφανείς στον κάθε άσχετο δ/ντη.

Δημοσ.

Νομίζουν ότι για να δουλεύουν τα πάντα σωστά σε ένα δίκτυο υπολογιστών δεν χρειάζεται δουλειά, επειδή αυτού του είδους οι εργασίες πρόληψης-συντήρησης δεν είναι κατανοητές ή εμφανείς στον κάθε άσχετο δ/ντη.

Και ποιος φταίει για αυτό αν όχι οι ίδιοι οι υπάλληλοι; Για άσε τους τα όλα χύμα να δεις κατά πόσο θα μπορούν να βγάλουν δουλειά και μετά ας ξανά πουν ότι δεν είναι σοβαρή δουλειά!

Αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση από τα πριν <- δύσκολο πράγμα στο Ελλάντα! ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

@Pantelwolf

=Κάθε σοβαρό ΙΤ γελάει με την πρότασή σου. Εκτός αν θεωρείς το να βάλεις ενα Pc στη θεση του ή να κουμπώσεις ενα καλώδιο στο switch δουλειά τεχνικού.

Φυσικά , αν έχεις ένα Switch με 250 πόρτες και δομημένη καλωδίωση μπορείς να πεις τον χρήστη τράβα σύνδεσέ το.

=Κάθε σοβαρό ΙΤ εδώ γαμήθηκε στα γέλια.

Κάθε σοβαρό IT τμήμα ξέρει τι πρέπει να κάνει για να μην έχει προβλήματα, ο κανόνας όμως είναι σωστός , κάθε τι νέο ισοδυναμεί με λιγότερα προβλήματα.

@Swatoner

=κάτι IT department κομπάρσους που γνωρίζω

Έτσι είναι τα IT Departments , δεν παίρνουν το CD και όποιον πάρει ο χάρος.

=(Και τους κράζω γιατί υποτίθεται όταν διαχειρίζεσαι εταιρεία που κάνει διαγωνισμούς δημοσίου δεν μπορείς να αφήνεις τα data files σε χύμα shared και όταν κάποιος έσβησε αρχεία τους και αντίγραφα διαγωνισμών να λένε ξέρετε χάλασε εδώ και 1 μήνα+ χάλασε το tape drive και δεν έχουμε backup απο τότε και ούτε μπορούμε να επαναφέρουμε τα αρχεία (helloooo data recovery).

Εγώ πάλι έχω δει τεχνικαράδες/νίντζα να κάνουν χειρότερα.

=Όπως επίσης έχω μιλήσει με αρκετές τράπεζες και τεχνικούς τους για να τους βοηθήσω, και το αστείο είναι οτι στην τελική παίρνω λιγότερα απο τα μισά λεφτά που παίρνουν.

Και τι ακριβώς τους είπες? Γιατί αυτοί συνήθως πληρώνουν χοντρά λεφτά για Support απο τις εταιρείες που προμηθεύονται , το IT απλά συντηρεί τις εγκαταστάσεις.

=Γιατί για να μεταφερθείς σε καινούργια windows όταν τρέχεις εφαρμογή διαχείρισης στημένη για dos είτε windows xp και πας σε 7 σκάει όλο το σύμπαν. Δεν είναι Plug & play.

Σου έχω νέα : Med-V App-V

http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee872305.aspx

Έχουν γίνει και παρουσιάσεις και έχει και Live meeting την Τρίτη.

=Οι πιστοποιήσεις θέλουν λεφτά. Το λιγότερο 1000+ ευρώ η κάθε πιστοποίηση που πρέπει να τα έχεις, να τα επενδύσεις για να τα πάρεις ίσως σε κάποια δουλειά αργότερα, αν και δε τα δικαιολογούν για να στα πληρώσουν.

Λάθος , θέλουν μεράκι , μερικοί περνάνε με ένα βιβλίο των 50 ευρώ και το Voucher των 90 Euro.

Άλλοι διαβάζουν μέρα νύχτα πάνε σε σχολές ακολουθούν την τεχνολογία και τα καταφέρνουν σιγά σιγά . Δεν υπάρχει πουθενά ταμπελάκι τιμής.

@The_Judas

=Ο τομέας ΙΤ στην Ελλάδα είναι αρκετά πίσω γιατί λίγες είναι οι πολυεθνικές εταιρίες που έχουν ανάγκη για ανάλογο τμήμα ή για να τοποθετήσουν σοβαρό εξοπλισμό.

Αυτό εξαρτάται απο το ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. Αν πας εσυ και πάρεις ένα Switch με 70 euro τότε που να το βρει το L3.

Σας το εχω ξαναπεί , μπερδεύεται πολλά πράγματα στο μυαλό σας.

Σε πόσα Event πληροφορικής έχετε πάει τώρα τελευταία?

Πόσα Live meetings έχετε κάνει τώρα τελευταία?

Ποιο ήταν το τελευταίο άρθρο που διαβάσατε στο Technet ?

Ζητώ συγγνώμη που ο κόσμος έμαθε να κάνει Format και χάσατε την παλιά σας δουλεία .

Ώρα να βρείτε νέα. Υπάρχουν λύσεις αν το θέλετε πραγματικά.

Δημοσ.

Γιώτη δεν καταλαβαίνω που διαφωνούμε, όταν έχεις σοβαρό ΙΤ κανείς δεν είναι τεχνικός με την έννοια παίρνω κατσαβίδι και αλλάζω motherboard, ούτε με την έννοια φτιάχνω το δικό μου utp και δεν παίρνω έτοιμο. Ούτε χρειάζεται να κάνω φορματ ενα-ενα τα μηχανήματα. Δεν έχει δηλαδή τεχνικούς με την έννοια που τους συζητάμε εδώ, ο άνθρωπος που θα χαλάσει το pc σου και θα του το πας.

Σε σοβαρά ΙΤ δεν πληρώνεται ο άλλος 50+€ τη μέρα για να σου φτιάχνει καλώδια.Η ανθρωποώρα του είναι πιο ακριβή. Και αν χαλάσει το μηχάνημα, 1-day συμβολαιο επισκευής στο πακέτο και ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ. περνάς το image σου δικτυακά και τέλειωσε. Δεν θεωρώ τεχνικό αυτόν που θα ασχοληθεί με το switch. ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το λέω.

Επίσης για την αλλαγή των λειτουργικών.

Αν η εταιρεία σου αναπτύσσει δικό της software, ή αν χρησιμοποιεί υποστηριζόμενο από άλλες εταιρείες, κάθε φορά που είχαμε καινούριο λειτουργικό άρχιζαν και τα προβλήματα συμβατότητας. Θες να σε πάω και αλλού; σκέψου τι γίνεται κάθε φορά στο migrate, από 2000 σε 2003, απο 2003 σε 2008.. Δε λέω οτι τα καινούρια λειτουργικά δεν είναι καλύτερα. Το πρόβλημα είναι το migration και οτι πρέπει να συνεχίσεις να υποστηρίζεις τα παλιά.

Για τις πιστοποιήσεις η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.Έχω τα φόντα, έχω κάνει τα σεμινάρια λόγω συνεργασίας με ΟΑΕΔ της εταιρίας-πωπωτιλεφταφαγαμεπαλι, δεν έχω να δώσω ενα χιλιάρικο που κάνουν οι εξετάσεις. Μπορώ βέβαια και είχα ξεκινήσει με το βάουτσερ και να τα δίνω σιγά σιγά αλλά η άτιμη η κρίση μου το έκοψε κι αυτό.

Στα άλλα κατα βάση συμφωνούμε. Ο κόσμος κάνει φορματ πια από μόνος του. ΆΡΑ αν πας να γίνεις κατσαβιδάκιας, είναι τόσοι πολλοί και με τόσο λίγη ζήτηση που είναι αποτυχημένο επάγγελμα, όπως λέει ο τίτλος.

Και για να ευθυμήσουμε, πρέπει να παραδεχτείς οτι το ΙΤ των ελληνικών τραπεζών είναι μπαη φαρ το χειρότερο όλων.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

απλά ξεκινάτε μια συζήτηση για να καταδικάσετε το επάγγελμα,δεν έχω καταλάβει την ύπαρξη του θρεαντ. Ποιές εξετάσεις κάνουν 1000; οι hp; οι ibm; Στα meetings. των επαγγελματιών συμμετέχετε; Δε μου απάντησες,δεν έχω σκοπό να την πω σε κανένα απλά οταν ετοιμάζω μια παρουσίαση η ένα blogpost και προσπαθω να μοιράσω αυτά που ξέρω είναι τρατζικ να το διαβάζουν 100 άτομα από τους 20000 που ισχυρίζονται πως κάνουμε την ίδια δουλειά,και έχουν φτιάξει θρεαντ για να μας πείσουν πως τσάμπα ασχολούμαστε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...