Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι drivers παιζουν μια χαρα σε windows 7.

αλλωστε το λεει και δω http://www.geovision.com.tw/english/3_1_DVR.asp

το θεμα μας ειναι να βρεις ποιοι drivers και ποια εκδοση προγραματος ειναι

συμβατη που να δουλευουν οι καμερες.

γιατι

1) εχει 1 setup για οοοολες τις καρτες και διαλεγεις το μοντελο σου μεσα απο αυτο.

δεν ειναι ξεχωριστοι drivers για καθε καρτα.

2) μετα πρεπει να βρεις ποιο προγραμα φορτωνει τους drivers της καρτας 6? 7? 8?

3) να δεις οτι βγαζει εικονα το προγραμα στην οθονη

4) να δεις οτι κανει σωστη εγγραφη...

ολα αυτα απαιτουν χρονο και πολλες δοκιμες!

δεν ειπα οτι ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος πανω στο πλανητη που τα καταφερε.

αλλα εκανα 3 μερες και πηγενε ελα στο μαγαζι!

ο χρονος ειναι χρημα! σωστα?

Δηλαδη τι λεει εκει?

Οτι μια καταργημενη καρτα εδω και καιρο η GV 250 ενδεχομενως να υποστηριζει και firmware για WIN 7?

Καπου αναφερεις οτι ο πελατης ειχε ηδη WIN 7 απο πριν και ετρεχε εκει η καρτα...?Η δεν την ειχε βαλει καθολου?

Τωρα να εβαλες ενα παλιοτερο firmware που ηταν για WIN XP πχ και να πεζει και στα WIN 7 χωρις conflict διολου απιθανο!

Το ιδιο ισχυει και για το προγραμμα διαχειρισης των καμερων!

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικα για τις 3 μερες δουλεια ποσα χρεωσες?

Ποσο αγορασε την καρτα, που λες οτι ηταν ακριβη και ποσο θα μπορουσε σημερα να βρει μια καινουρια?

Με καποιο τροπο θα επρεπε να του εξηγησεις οτι το κοστος του χρονου εργασιας + βενζινες υπερβαινει το κοστος μιας νεας καρτας και γρηγορης εγκαταστασης της. Απο τη στιγμη που ειδες ποσο ψαξιμο θελει, στη χειροτερη θα αρνιοσουν τη δουλεια. Ε θα καταλαβαινε τοτε. Διαφορετικα θα επρεπε να συμφωνησετε σε καποια τιμη εκ των προτερων για αυτην την ειδικη περιπτωση

Δημοσ.

Δηλαδη τι λεει εκει?

Οτι μια καταργημενη καρτα εδω και καιρο η GV 250 ενδεχομενως να υποστηριζει και firmware για WIN 7?

Καπου αναφερεις οτι ο πελατης ειχε ηδη WIN 7 απο πριν και ετρεχε εκει η καρτα...?Η δεν την ειχε βαλει καθολου?

Τωρα να εβαλες ενα παλιοτερο firmware που ηταν για WIN XP πχ και να πεζει και στα WIN 7 χωρις conflict διολου απιθανο!

Το ιδιο ισχυει και για το προγραμμα διαχειρισης των καμερων!

διαβασε τα ποστ που εκανα και θα δεις...

και τι θες να πεις με το ποστ σου?

ακομα και να εκανα ολα αυτα, χρειαζεται χρονος που δε ξερει κανεις αν θα δουλευε στο τελος ή οχι.

οποτε ακομα μια φορα αποτυχημενη δουλεια για το τιποτα.

Τελικα για τις 3 μερες δουλεια ποσα χρεωσες?

Ποσο αγορασε την καρτα, που λες οτι ηταν ακριβη και ποσο θα μπορουσε σημερα να βρει μια καινουρια?

Με καποιο τροπο θα επρεπε να του εξηγησεις οτι το κοστος του χρονου εργασιας + βενζινες υπερβαινει το κοστος μιας νεας καρτας και γρηγορης εγκαταστασης της. Απο τη στιγμη που ειδες ποσο ψαξιμο θελει, στη χειροτερη θα αρνιοσουν τη δουλεια. Ε θα καταλαβαινε τοτε. Διαφορετικα θα επρεπε να συμφωνησετε σε καποια τιμη εκ των προτερων για αυτην την ειδικη περιπτωση

ΔΕ μπορεις να μιλας σοβαρα τωρα.

ποτε θα του ελεγα οτι θα πηγενα πολλες φορες στο μαγαζι και οτι η καρτα θα μου εβγαζε τα λαδι?

ειναι δυνατον να το ξερω απο την αρχη?

ΑΦΟΥ εκανα εγκατασταση windows, κτλ, δοκιμες, κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι δυσκολη και χρονοβορα περιπτωση.

νομιζεις οτι αν το ηξερα απο την αρχη θα το ειχα αναλαβει?

μη λετε οτι ναναι... απ'εξω απο το χορο

ΑΚΟΜΑ μια αποδειξη για το : αποτυχημενο επαγγελμα.

Δημοσ.

ΔΕ μπορεις να μιλας σοβαρα τωρα.

ποτε θα του ελεγα οτι θα πηγενα πολλες φορες στο μαγαζι και οτι η καρτα θα μου εβγαζε τα λαδι?

ειναι δυνατον να το ξερω απο την αρχη?

ΑΦΟΥ εκανα εγκατασταση windows, κτλ, δοκιμες, κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι δυσκολη και χρονοβορα περιπτωση.

νομιζεις οτι αν το ηξερα απο την αρχη θα το ειχα αναλαβει?

μη λετε οτι ναναι... απ'εξω απο το χορο

ΑΚΟΜΑ μια αποδειξη για το : αποτυχημενο επαγγελμα.

Μην θεωρεις οτι ο καθενας ειναι εξω απο το χορο επειδη δεν υποστηριζει 100% τα λεγομενα σου. Φυσικα δεν μπορω να ξερω τις λεπτομερειες για την περιπτωση που εξιστορεις. Αλλα αν το μονο που σε ικανοποιει ειναι posts που σου λενε οτι εισαι ηρωας και τι καλα που τα κανεις ολα μαλλον κακως γραφεις εδω.

Η καρτα βγηκε απο μηχανημα που δουλευε η σου την εδωσε στο χερι να τη βαλεις σε καινουριο αγορασμενο συστημα? Γιατι αν βγηκε απο αλλο παλιο που δουλευε θα μπορουσες να κοιταξεις πως την εχει αναγνωρισει και με τι drivers δουλευει (εφοσον ηδη ηξερες οτι δεν υπαρχει cd) για να αποφυγεις δυσαρεστες εκπληξεις.

Τελικα δεν μου απαντησες. Ποσο χρεωσες, ποσο κανει μια αντιστοιχη καρτα καινουρια και ποσο πηρε αυτος τη δικια του. Γιατι και αυτες οι πληροφοριες ειναι σημαντικες ωστε να ερμηνευσει καποιος τις κινησεις σου.

Φυσικα δεν θα το ηξερες απο την πρωτη στιγμη για τι παλουκι προκειται. Ομως θα το ηξερες πριν την τριτη μερα. Η μηπως θες να μου πεις σε εβλεπε να πηγαινοερχεσαι ενα τριημερο και το θεμα "κοστος εργασιας" δεν συζητηθηκε καθολου? Αν θεωρεις οτι απο την ολη υποθεση βγηκες ζημιωμενος μετα απο 3 μερες δουλειας, μερος της ευθυνης εχεις και εσυ σε μεγαλο βαθμο.

Προσωπικα, αν εβλεπα απο την πρωτη μερα και μετα απο αρκετη ωρα οτι δεν εχω βγαλει ακρη με την καρτα (η οποια φαινοταν οτι θα θελει ψαξιμο και εχει αβεβαιο αποτελεσμα) σιγουρα θα προσπαθουσα να το εξηγησω καπως. Αν μπορουσε να καταλαβει οτι η λυση ειναι αβεβαιη και ο χρονος επιλυσης πιθανως μεγαλος (αρα και το κοστος) εχει καλως. Διαφορετικα θα αποχωρουσα χρεωνοντας μονο οσα εκανα. Στην ακραια περιπτωση μπορει και να εσβηνα τη φρεσκοφτιαγμενη εγκατασταση windows αν αρνιοταν να πληρωσει.

Δημοσ.

διαβασε τα ποστ που εκανα και θα δεις...

και τι θες να πεις με το ποστ σου?

ακομα και να εκανα ολα αυτα, χρειαζεται χρονος που δε ξερει κανεις αν θα δουλευε στο τελος ή οχι.

οποτε ακομα μια φορα αποτυχημενη δουλεια για το τιποτα.

Διαβασα ολα τα ποστ!Και παλι ομως εδω περα υπαρχει ενα μεμπτο σημειο!

Καταρχας η συγκεγκριμενη καρτα GV 250V2 και ολες τις σειρας 250 εχουν καταργηθει απο την Geovision και αντικαταστηθαν απο την σειρα GV-600!

Αυτο αυτοματως σημαινει οτι η υποστηριξη του firmware για την συκεγκριμενη καρτα θα ειναι το τελευταιο πριν την καταργηση της (χωρις αυτο να ειναι απαραιτητο εξαρταται και απο το chip)Δηλαδη τουλαχιστον για WIN XP αφου εκεινη την εποχη τα WIN 7 ηταν ακομα ακυκλοφορητα!

Ο πελατης εχει WIN 7 και θελει να τρεξει εκει η καρτα (GV 250V2) και ολο το firmware της!

O κατασκευαστης μας λεει γιοκ WIN 7 μονο WIN XP!

Ο πελατης δεν εχει φραγκα για καινουργια αλλα θελει και τα WIN 7 στο πι-σι και να πεξει η καρτα χωρις υποστηριξη hardware-software γι αυτην!

Ξεκινας και πεζεις "ρουλετα" με τα firmware μεχρι η μπιλια να σου κατσει(και να μην υπαρχουν conficts) μεταξυ καρτας-WIN 7!

Σου εκατσε και ολα κομπλε!Αλλα ρισκαρες ομως με τους "σωστους" οδηγους!

Εαν δεν εκανε κανενα firmware στα WIN 7 ο πελατης δεν θα γυρναγε σε WIN XP να κανει την δουλεια του?

Εαν θες εξηγησε μας πως βρηκες το αρχικο συστημα στο οποιο ηταν η καρτα, φοραγε ηδη WIN 7+GV 250V2 με ολο το firmware και επαιζε κανονικα?

Και ποιος ειχε κανει την εγκατασταση πριν απο σενα?Και χωρις CD?

Καλημέρα-καλωσήρθες :-)

Επειδή αυτό (περίπου) το έργο που αναφέρεις το έχω δει, μάλιστα δυο φορές μέσα στο 2011,

δηλαδή γνωστό κατάστημα υπολογιστών για καμία επιδιόρθωση -στην ουσία-

να πληρώνεται +30 ευρώ για να πει ο «τεχνικός τους έλεγχος» ότι δεν γίνεται απολύτως τίποτα:

στη πρώτη περίπτωση για HTPC/Mediacenter και στην άλλη για 12"αρι netbook/laptop.

Καθώς ήταν μηχανήματα φίλων που γνώριζα καλά, ότι δεν τους περίσσευαν συν 260 γιούρια για νέα,

ασχολήθηκα εγώ ήτοι δοκίμασα -εκτός από το στανταράκι λύσιμο τους-

ο,τι μπορούσα να φανταστώ πως γίνεται και δεν γίνεται γι' αυτά,

και τα διαγνωσμένα (sic) σαν νεκρά, δουλεύουν [και upgradaριστηκαν].

Ειναι θεμα κοροιδιας περνουν 30 ευρω για να σου πουν τι?Ακριβως αυτο που εχεις διαπστωσει απο την αρχη και μονος!

Εκτος το οτι ο καλος τεχνικος ξεχωριζει γιατι ασχολειται και εμβαθυνει σε ενα προβλημα οπως εσυ και εαν μπορει και ειναι εφικτο να το επιλυσει το κανει!Ετσι αποκτα και εμπειρια ;) σε κατι που εχει ασχοληθει και το εχει φερει σε περας, οταν πολλοι τεχνικοι ειναι μονο στο φορματ (και αυτο λαθος το κανουν) την εγκατασταση λειτουργικου και προγραμματων!(εαν τους πεις να κανουν εγκατασταση μια Linux distribution θα σε κοιτανε λες και ηρθες απο τον Αρη :lol: )και αλλα πολλα...!

Όμως S.O.S.: πες χονδρικά έστω, ότι το καθένα τους μου πήρε ένα 10ωρο εργασίας.

Αν ήμουν τεχνικός κανονικά, δηλαδή με μια απλή/μικρή εταιρεία/ατομική επιχείρηση με όλα τα έξοδα της,

με απόδοση ΦαΠΑ, λογιστή κομπλέ, τα πάντα όλα νόμιμα δηλαδή όχι μαύρα κι αεριτζήδικα,

τότε θα έκοβα για τον πελάτη τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών 10 Χ 20* + 23% = 246 ευρωπουλα, και θα τα πληρωνόμουν...

Εχμ, ναι, σίγουρα! :-D

Άλλωστε, ως γνωστόν, είναι πανεύκολο δίχως αντεγκλίσεις να πληρωθείς για επιδιόρθωση

-ενός μεταχειρισμένου & παλαιότερου αντικειμένου- περίπου...όσο κάνει αυτό καινούργιο.

Houston we got an -obvious!- problem.

Εδω ερχεται ενα μεγαλο προβλημα των τεχνικων Η/Υ που εγω διαφωνω καθετα η χρεωση με την ωρα!

Δεν ξερω ποτε πρωτοξεκινησε αυτο ισως σε εποχες "παχιων αγελαδων" και ειναι ξεκαθαρο οτι εφευρεθηκε για την κονομα, τοτε θα ηταν κατι πολυ εξιδεικευμενο.(οχι οτι τωρα δεν ειναι)!

Τωρα για τα υπολοιπα το συστημα ειναι ετσι δομημενο (κρατος) ωστε να εισαι μαυρος( και να το απολαμβανεις :P) αλλιως θα ψαχνεις πελατες με το ΑΚ47.

Επισης αυτο το καθεστως βοηθαει και τους μη νομιμους τεχνικους (χωρις πτυχιο) να μας ροκανιζουν ενα κομματι!

Το έκανα εξαρχής δωρεάν –άντε πες ότι μου χρωστάνε κάποια χάρη-

αλλά σοβαρά τώρα, θα μπορούσε κάποιος να το πληρωθεί τόσο?

Κι αν όχι πόσο λιγότερο?

Και τι θα έπαιρνε, αν φερειπείν στην περίπτωση του λαπτοπ το μηχάνημα -κατόπιν 10ωρης προσπάθειας- δεν ανασταινόταν?

Θεωρήστε ότι οι ώρες εργασίας, θα μπορούσαν να είναι ίσως 9 ή το ελάχιστο 8, αλλά γεμάτες.

Χμ, τότε μήπως να πληρωθεί/χρεώσει λιγότερα την ώρα* του?

Με ενα κερασμενο ποτακι θα καθαριζαμε!

Τωρα εδω ερχεται ενα αλλο μεγαλο κομματι περαν των χρηματων η εμπειρια!

Θα ειχες χασει σε χρημα θα ειχες κερδισει σε εμπειρια ομως εστω και αν το μηχανημα ειχε μια βλαβη μη αναστρεψιμη αρκει να εβρισκες τι βλαβη και να την διαπιστωνες!

Μάλιστα..και πόσο λιγότερο?

Όταν π.χ. ακόμη και μια χρονιά από «κατάμαυρα» ιδιαίτερα μαθήματα πληρώνονται χαλαρά 20άκι/ωρα?

[Κι αν ο ιδιαιτεράς, είναι καθηγητής σχολείου θα τσιμπήσει 50άκι/ωρα...]

H ωρα σε μας οπως προειπα πιο πανω ειναι λαθος δομημενη εξ αρχης

Θέλετε –ασχέτως τυχόν σπουδών/πτυχίων κ.λπ.- να θεωρήσουμε τον τεχνικό υπολογιστών μαστοράντζα?

B)

Κανένα πρόβλημα! Μα..έχει καμία σχέση σε αμοιβές με άλλους?

Όταν υδραυλικός για 2 γεμάτες ώρες δουλειάς [και μια σωλήνα νερού επίσης!] έχει πληρωθεί 450 ευρώ+ΦαΠΑ?

Όταν τεχνικός ανελκηστήρα για 7 γεμάτες ώρες δουλειάς [και ασανσέρ εγκατάσταση εσωτερική ψευτοπόρτα!] έχει πάρει 2.800 ευρώ+ΦαΠΑ?

Υπερτιμολογησεις συνηθης πρακτικη στο Ελλαντα..!

Υ.Γ.

Δεν έχω καμία αντίρρηση να χρεώνε(τα)ι 100 ευρώ το φορμάτ!

Να το κάνει δηλαδή, για να ζήσει κανονικά από αυτό

-κι όχι απλώς για «μαυροχαρτζιλικάκι παντελονάτο»-

αλλά μόνο όταν αυτό γίνεται με καθαρές (και ελεγχόμενες) διαδικασίες,

από εκείνον που για να έχει δικαίωμα να κάνει αυτή τη δουλειά σήμερα,

έχει ήδη πληρώσει -από χτες!- τα νόμιμα πάντα όλα:

δικηγόρο, λογιστή, εισφορές, ενοίκια, ΦαΠΑ, Εφορία κ.λπ.

Συμφωνω στο ΥΓ αλλα αυτες οι περιπτωσεις ειναι μαλλον σπανιες η μπορει να μην υπαρχουν και καθολου σε ενα προκρουστειο συστημα...!

Δημοσ.

Φιλε Amanite_FX πεποιθηση μου βασικα ειναι πως "το χρημα πρεπει να γυριζει/να κινειται" :mrgreen:

Απο κει και περα οταν ενας νομιμος -ενα νεο παιδι!- μπορει ανετα να εχει <με το καλημερα>

παγια και ανελαστικα εξοδα εταιρειας/επιχειρησης του ακομη και minimum 800 ευρω/μηνα,

και ο ιδιος θα θελει αλλα minimum 700 ευρω/μηνα για να ζησει -ήτοι σουμα 1500 γιουργια-

δεν ειναι 'λαθος κινηση', να χρεωνει (για) το χρονο/ωρες εργασιας του, το αντιθετο νομιζω.

Οσοι μιλανε για 10ευρα κ.λπ., προφανως το κανουν με την ευθυμια & ανεση του οτι,

δεν εχουν νιωσει (!) ποτε το ΜΕΓΑγγουρι ( :shock: ) να πληρωνουν στανταρ, καθε μηνα..

Δημοσ.

Φιλε Amanite_FX πεποιθηση μου βασικα ειναι πως "το χρημα πρεπει να γυριζει/να κινειται" :mrgreen:

Απο κει και περα οταν ενας νομιμος -ενα νεο παιδι!- μπορει ανετα να εχει <με το καλημερα>

παγια και ανελαστικα εξοδα εταιρειας/επιχειρησης του ακομη και minimum 800 ευρω/μηνα,

και ο ιδιος θα θελει αλλα minimum 700 ευρω/μηνα για να ζησει -ήτοι σουμα 1500 γιουργια-

δεν ειναι 'λαθος κινηση', να χρεωνει (για) το χρονο/ωρες εργασιας του, το αντιθετο νομιζω.

Οσοι μιλανε για 10ευρα κ.λπ., προφανως το κανουν με την ευθυμια & ανεση του οτι,

δεν εχουν νιωσει (!) ποτε το ΜΕΓΑγγουρι ( :shock: ) να πληρωνουν στανταρ, καθε μηνα..

Το χρημα παντα γυριζε και θα γυριζει απλα τελευταια μεθοδευμενα και με την κριση το εκαναν να γυρναει ακριβως στο οριο!

Εαν το κρατος ηταν πιο ανελαστικο σε φορολογησεις θα ειχες παγια εξοδα τουλαχιτον τα μισα 400Ε λεμε και ενα αξιοπρεπη μισθο να ζησεις(χωρις οι χρεωσεις να φτανουν στον θεο απλως για να καλυψεις τα εξοδα)

Νομιζεις ο πελατης καταλαβαινει τα εξοδα και τις φορολογησεις που εχει μια επιχειρηση συν τα εργατικα και τις εισφορες σου?

Ουτε κατα διανοια προκειται για συγκρουση 2 κοσμων εσυ θα χρεωσεις αυτα που πρεπει ο πελατης ομως θα σε βγαλει κλεφτη και ας του εχεις χρεωσει ολα τα νομιμα!

Οχι μονο εσενα τον καθε τεχνικο που η επιχειρηση του εχει εξοδα!Ετσι πολλοι αναγκαζονται να στησουν ενα μινι εργαστηριο σπιτι τους και να δουλευουν απο εκει μαυροι και αραχνοι!

Δεν λεω οτι ειναι σωστο η πρεπον αλλα σε τετοιες δυσκολες εποχες δεν εχουν αλλη λυση αφου τους εχει αφαιμαξει το σαπιο κρατος!

Στο θεμα των στανταρ πληρωμων ολοι τρωμε το αγγουρι με τα διαφορα παγια εξοδα που εχει ο καθενας μας για να ζησει(Ενοικια,Φως ,Νερο,Τηλεφωνο κλπ.)

Δημοσ.

Υπερτιμολογησεις συνηθης πρακτικη στο Ελλαντα..!

Στη περιπτωση του υδραυλικου που εφερα ως παραδειγμα, οι τιμες ηταν σχεδον ιδιες

-εκανα πρωτιστως & "ερευνα αγορας"!... Καρτελ? Οχι: αποφαση/τιμαι σωματειου :shifty:

Στο φιναλε δεν "κατηγορω" εκεινους που υπερασπιζονται τον κλαδο & τις αμοιβες τους!

Οι "χιλιοσπουδαγμενοι" τεχνικοι, να δω ποοτε θααα βαλουν (?) κατω τα αυτονοητα... :-(

Δημοσ.

Στη περιπτωση του υδραυλικου που εφερα ως παραδειγμα, οι τιμες ηταν σχεδον ιδιες

-εκανα πρωτιστως & "ερευνα αγορας"!... Καρτελ? Οχι: αποφαση/τιμαι σωματειου :shifty:

Στο φιναλε δεν "κατηγορω" εκεινους που υπερασπιζονται τον κλαδο & τις αμοιβες τους!

Οι "χιλιοσπουδαγμενοι" τεχνικοι, να δω ποοτε θααα βαλουν (?) κατω τα αυτονοητα... :-(

Μπραβο τωρα μιλας σωστα!Μηπως πρεπει να φτιαξουμε κλαδο νομιμο να ειμαστε καλυμενοι και με τιμες φιξ?

Να μαζευτουμε ολοι οσοι ειμαστε νομιμοι(με πτυχιο ΤΕΕ-ΕΠΑΛ-ΙΕΚ-ΤΕΙ-ΑΕΙ)και δεν ξερω γω με οποιο αλλο αποφασισει το κρατος να στειλουμε μια διαμαρτυρια επιστολη οτι θελουμε επιτελους να μας αναγνωρισουν σαν κλαδο?

Δημοσ.

Στο θεμα των στανταρ πληρωμων ολοι τρωμε το αγγουρι με τα διαφορα παγια εξοδα που εχει ο καθενας μας για να ζησει(Ενοικια,Φως ,Νερο,Τηλεφωνο κλπ.)

Παντως αντικειμενικα ειναι (πολυ) ευκολοτερο πραγμα να συντηρεις τον εαυτο σου,

απο το να συντηρεις εαυτο σου + παγια-ανελαστικα εξοδα επιχειρησης/εταιρειας... :cry:

Μπραβο τωρα μιλας σωστα!Μηπως πρεπει να φτιαξουμε κλαδο νομιμο να ειμαστε καλυμενοι και με τιμες φιξ?

Να μαζευτουμε ολοι οσοι ειμαστε νομιμοι(με πτυχιο ΤΕΕ-ΕΠΑΛ-ΙΕΚ-ΤΕΙ-ΑΕΙ)και δεν ξερω γω με οποιο αλλο αποφασισει το κρατος να στειλουμε μια διαμαρτυρια επιστολη οτι θελουμε επιτελους να μας αναγνωρισουν σαν κλαδο?

Το εχω προτεινει αρκετες σε φιλους που (προσπαθουν να!) κανουν αυτη τη δουλεια, μα εγω τα λεω εγω τα ακουω!

Ο.Κ., φταιει και οτι ειναι "ομιχλωδες" (sic) το σκηνικο, αλλα περαν τουτου, δεν φαινεται να υπαρχει και διαθεση.... :rolleyes:

Δημοσ.

Μην θεωρεις οτι ο καθενας ειναι εξω απο το χορο επειδη δεν υποστηριζει 100% τα λεγομενα σου. Φυσικα δεν μπορω να ξερω τις λεπτομερειες για την περιπτωση που εξιστορεις. Αλλα αν το μονο που σε ικανοποιει ειναι posts που σου λενε οτι εισαι ηρωας και τι καλα που τα κανεις ολα μαλλον κακως γραφεις εδω.

Η καρτα βγηκε απο μηχανημα που δουλευε η σου την εδωσε στο χερι να τη βαλεις σε καινουριο αγορασμενο συστημα? Γιατι αν βγηκε απο αλλο παλιο που δουλευε θα μπορουσες να κοιταξεις πως την εχει αναγνωρισει και με τι drivers δουλευει (εφοσον ηδη ηξερες οτι δεν υπαρχει cd) για να αποφυγεις δυσαρεστες εκπληξεις.

απορω ρε φιλες πως βγαζεις συμπερασμα για τα λεγομενα μου, ΑΦΟΥ δεν εχεις διαβασει τα ποστ μου και με ρωτας κατι που εχω γραψει στα προγουμενα.

πως θεε μου, πως!!!

υ.γ. ειμαι ανρθωπος! δεν ειμαι ελεφαντας.... στο γραφω γιατι στα προηγουμενα ποστ μου δε το εγραψα.

το λεω μη νομιζεις αλλα.

Δημοσ.

Παντως αντικειμενικα ειναι (πολυ) ευκολοτερο πραγμα να συντηρεις τον εαυτο σου,

απο το να συντηρεις εαυτο σου + παγια-ανελαστικα εξοδα επιχειρησης/εταιρειας... :cry:

Το εχω προτεινει αρκετες σε φιλους που (προσπαθουν να!) κανουν αυτη τη δουλεια, μα εγω τα λεω εγω τα ακουω!

Ο.Κ., φταιει και οτι ειναι "ομιχλωδες" (sic) το σκηνικο, αλλα περαν τουτου, δεν φαινεται να υπαρχει και διαθεση.... :rolleyes:

Η διαθεση δεν υπαρχει γιατι πλεον ισως βολευει και το μαυρο μεροκαματακι σε περιοδους κρισεως!

Θα δυσανασχετισσουν αρκετοι ομως εαν διμηουργηθει κλαδος καθως πολλοι τεχνικοι ειναι μη νομιμοι και χωρις ενα οποιοδηποτε πτυχιο!

Δημοσ.

Διαβασα ολα τα ποστ!Και παλι ομως εδω περα υπαρχει ενα μεμπτο σημειο!

Καταρχας η συγκεγκριμενη καρτα GV 250V2 και ολες τις σειρας 250 εχουν καταργηθει απο την Geovision και αντικαταστηθαν απο την σειρα GV-600!

Αυτο αυτοματως σημαινει οτι η υποστηριξη του firmware για την συκεγκριμενη καρτα θα ειναι το τελευταιο πριν την καταργηση της (χωρις αυτο να ειναι απαραιτητο εξαρταται και απο το chip)Δηλαδη τουλαχιστον για WIN XP αφου εκεινη την εποχη τα WIN 7 ηταν ακομα ακυκλοφορητα!

Ο πελατης εχει WIN 7 και θελει να τρεξει εκει η καρτα (GV 250V2) και ολο το firmware της!

O κατασκευαστης μας λεει γιοκ WIN 7 μονο WIN XP!

Ο πελατης δεν εχει φραγκα για καινουργια αλλα θελει και τα WIN 7 στο πι-σι και να πεξει η καρτα χωρις υποστηριξη hardware-software γι αυτην!

Ξεκινας και πεζεις "ρουλετα" με τα firmware μεχρι η μπιλια να σου κατσει(και να μην υπαρχουν conficts) μεταξυ καρτας-WIN 7!

Σου εκατσε και ολα κομπλε!Αλλα ρισκαρες ομως με τους "σωστους" οδηγους!

Εαν δεν εκανε κανενα firmware στα WIN 7 ο πελατης δεν θα γυρναγε σε WIN XP να κανει την δουλεια του?

Εαν θες εξηγησε μας πως βρηκες το αρχικο συστημα στο οποιο ηταν η καρτα, φοραγε ηδη WIN 7+GV 250V2 με ολο το firmware και επαιζε κανονικα?

Και ποιος ειχε κανει την εγκατασταση πριν απο σενα?Και χωρις CD?

απορω ρε φουστη μου...

τα διαβασε ολα λες αλλα δε διαβασες το πιο σημαντικο. πως γινεται...

μηπως εσβηνει κανενας τα ποστ μου και μετα οταν τα κοιταω εγω τα ξαναβαζει?

χαχαχαα μηπως θες να το κανουν και κλειστο επαγγελμα κι'ολας?

χαχααχαχαχαχαχχαχα

Δημοσ.

χαχαχαα μηπως θες να το κανουν και κλειστο επαγγελμα κι'ολας?

χαχααχαχαχαχαχχαχα

Δε μπαινω σε λογικες τυπου "κλειστο" - "ανοιχτο". ΝΟΜΙΜΟ.

Φανταζομαι καταλαβαινεις τι σημαινει και τι συνεπαγεται αυτο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...