aledjo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, ρε φίλε, δε λέω ότι είσαι rookie και μην αρχίζεις τα hipsterικά σου πάλι. Δύο είναι όμως τα τινά: 1) Η κάρτα δεν ήταν καμένη και οι δυό τεχνικοί έκαναν λάθος διάγνωση. 2) Η κάρτα ήταν καμένη και ξε-κάηκε. Με δεδομένο ότι με καμένη μητρική ένα pc δεν ανοίγει με καμία παναγία, ποιό από τα δύο σενάρια θεωρείς πιθανότερο; δε κολαει πουθενα αυτο που λες. γιατι εχω προσωπικα εβαζα 1 pc στην πριζα και δεν αναβε. το εβαζα στο αλλο δωματιο και αναβε. το ξανα εβαλα στη πρωτη πριζα και δεν αναβε οοοοσες φορες και αν το δοκιμαζα! εβαλα αλλα 3 pc στη συγκεκριμενη πριζα και αναψανε κανονικα. το πρωτο pc δουλευε παντου εκτος απο τη συγκεκριμενη πριζα. βγαλε ακρη τωρα τι φταιει. φωναξαμε ηλεκτρολογο για τον ανθρωπο και τη πριζα. τα ειδε ολα οκ ειπε. αλλαξαμε τροφοδοτικο στο "προβληματικο" μηχανημα και τελικα επαιξε και σε αυτη και σε οολες τις πριζες! και αν νομιζεις οτι εφταιγε το τροφοδοτικο... κανεις λαθος. εγω ο ιδιος απο περιεργια πηρα το "προβληματιο" τροφοδοτικο και το εβαλα σε αλλο pc. το εβαλα στη πριζα εκεινη και δουλεψε! εεεεε δε μπορει λεω να γινεται αυτο. ισως δεν εκατσε σωστα στο πρωτο pc. το ξαναβγαζω, το ξαναβαζω στο αρχικο pc, και παλι δεν αναβε μονο στη πριζα εκεινη. X-FILES θες να μη γουσταρε το τροφοδοτικο εκεινο το pc αυτο με αυτη τη πριζα? πεστο οπως θες.... αλλα δε μπορεις να το ξερεις απο την αρχη, ουτε να εισαι προετοιμασμενος. και τελικα: που ειναι το προβλημα λοιπον? ποια ειναι η σιγουρη λυση? ποσες ωρες "εχασες" μεχρι να βρεις μια μεση λυση? ποσα λεφτα πρεπει να παρεις?
aquasonic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ρε μαστορα, στην αρχη λες οτι εχεις μια καρτα και δεν εχεις drivers. Μας δινεις μια φωτογραφια μιας 3 σειρες μετα και υστερα αφου σε ρωταω επιβεβαιωνεις οτι ειναι η 250. Νο προμπ, αλλα και ο μηχανικος μου αν του πω οτι θελω ενα λαμδα αισθητηρα για golf απλα θα με κοιταει σαν λακαμας. Συνεχιζουμε. Oι Drivers οι σωστοι παιζουν σε ΧΡ απο σα γραφουν στα περισσοτερα site. Αν υπαρχει driver της connexant για το chip η αμα υπαρχει 1 driver καπου κει κρυμμενος δεν διαφωνω. Αυτη η περιπτωση για το format που μου λες, ειναι μια στις 1000? που εκανες? Παρομοια περιπτωση εχω φαει και γω με μοντουλο για ελεγχο ψυγειων απο σειριακη παντως και ειναι πικρα να ψαχνεις.. Οσο για το πισι με την μπριζα, το προβλημα ειναι στο τροφοδοτικο ξαναλεω.
aledjo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Συνεχιζουμε. Oι Drivers οι σωστοι παιζουν σε ΧΡ απο σα γραφουν στα περισσοτερα site. Αν υπαρχει driver της connexant για το chip η αμα υπαρχει 1 driver καπου κει κρυμμενος δεν διαφωνω. Αυτη η περιπτωση για το format που μου λες, ειναι μια στις 1000? που εκανες? Παρομοια περιπτωση εχω φαει και γω με μοντουλο για ελεγχο ψυγειων απο σειριακη παντως και ειναι πικρα να ψαχνεις.. ωραια... που καταληγουμε? ειναι πονοκεφαλος??? ειναι πανευκολο οπως το παρουσιαζουν οι περισσοτεροι? δε σε πιανουν τα νευρα σου? δε θες να το πεταξεις απο το παραθυρο? και οοολα αυτα να σου λενε οτι 30-40 ειναι μια καλη τιμη? συμφωνεις? Οσο για το πισι με την μπριζα, το προβλημα ειναι στο τροφοδοτικο ξαναλεω. δε διαφωνω και μακαρι να ηταν τοσο απλο ωστε να αλλαζα ενα τροφοδοτικο και εκανα τη δουλεια μου. οταν ομως με το checker σου βγαζει σωστες τις μερτησεις, σπιτι σου δουλευει αψογα, και το πας στο πελατη σου να το βαλεις στη πριζα και δε δουλευει... τοτε τι κανεις? εκτος απο τη ρομπα που εγινες, αντε να το πιστεψει ο πελατης. αντε παλι πισω για να αλλαξεις τροφοδοτικο..... αλλαα που ξερεις και το επομενο κανει το ιδιο αφου και το πρωτο που το δοκιμαζεις σπιτι σου δουλευει! θα πηδηχτω απο το παραθυρο!
agent_smith Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή δεν πρόκειται να κάτσω να μπω στον κόπο να διαβάσω τις τελευταίες 2 σελίδες απο ότι κατάλαβα υπάρχει μια κάρτα DV που έχει οδηγούς για win xp και θέλετε να την βάλετε να παίξει στα win 7. Πρώτο πράγμα είναι να δούμε το H/W ID απο το device manager και να ψάξουμε εδώ http://www.pcidatabase.com. Αφού βρούμε ακριβός τι είναι ψάχνουμε τότε drivers. Αν δεν βρούμε τότε η πρέπει να βρει ο πελάτης νέο DVR win 7 compatible (αυτές οι κάρτες ούτε 20 ευρώ δεν κάνουν απο κίνα) η να του βάλουμε το pc με τις κάμερες να παίζει με win xp... Σιγά το Deal βάζουμε και ένα freeze η guard μετά στο Drive με το O/S αφού έχουμε κάνει partition και setup σε άλλο logical unit το πρόγραμμα με τις κάμερες. Αν ο πελάτης θέλει ντε και καλά win 7 με αυτή την κάρτα τον παρατάμε μέχρι να καταλάβει οτι πρέπει να πάρει νεά κάρτα.
aledjo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή δεν πρόκειται να κάτσω να μπω στον κόπο να διαβάσω τις τελευταίες 2 σελίδες απο ότι κατάλαβα υπάρχει μια κάρτα DV που έχει οδηγούς για win xp και θέλετε να την βάλετε να παίξει στα win 7. Πρώτο πράγμα είναι να δούμε το H/W ID απο το device manager και να ψάξουμε εδώ http://www.pcidatabase.com. Αφού βρούμε ακριβός τι είναι ψάχνουμε τότε drivers. Αν δεν βρούμε τότε η πρέπει να βρει ο πελάτης νέο DVR win 7 compatible (αυτές οι κάρτες ούτε 20 ευρώ δεν κάνουν απο κίνα) η να του βάλουμε το pc με τις κάμερες να παίζει με win xp... Σιγά το Deal βάζουμε και ένα freeze η guard μετά στο Drive με το O/S αφού έχουμε κάνει partition και setup σε άλλο logical unit το πρόγραμμα με τις κάμερες. Αν ο πελάτης θέλει ντε και καλά win 7 με αυτή την κάρτα τον παρατάμε μέχρι να καταλάβει οτι πρέπει να πάρει νεά κάρτα. καλυτερα να διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες
agent_smith Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 καλυτερα να διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες Όσο αφορά τους drivers δεν νομίζω να είπα κάτι λάθος.
aledjo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Όσο αφορά τους drivers δεν νομίζω να είπα κάτι λάθος. οι drivers παιζουν μια χαρα σε windows 7. αλλωστε το λεει και δω http://www.geovision.com.tw/english/3_1_DVR.asp το θεμα μας ειναι να βρεις ποιοι drivers και ποια εκδοση προγραματος ειναι συμβατη που να δουλευουν οι καμερες. γιατι 1) εχει 1 setup για οοοολες τις καρτες και διαλεγεις το μοντελο σου μεσα απο αυτο. δεν ειναι ξεχωριστοι drivers για καθε καρτα. 2) μετα πρεπει να βρεις ποιο προγραμα φορτωνει τους drivers της καρτας 6? 7? 8? 3) να δεις οτι βγαζει εικονα το προγραμα στην οθονη 4) να δεις οτι κανει σωστη εγγραφη... ολα αυτα απαιτουν χρονο και πολλες δοκιμες! δεν ειπα οτι ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος πανω στο πλανητη που τα καταφερε. αλλα εκανα 3 μερες και πηγενε ελα στο μαγαζι! ο χρονος ειναι χρημα! σωστα?
BadBoy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 aledjo εσύ θες να κάθεσαι και να σε πληρώνουν. Αυτό δε γίνεται και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις, τόσο καλύτερα για σένα.
aledjo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 aledjo εσύ θες να κάθεσαι και να σε πληρώνουν. Αυτό δε γίνεται και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις, τόσο καλύτερα για σένα. με καταλαβες! Μα εντελως τυχαια.... για τις βενζινες που χρειαζομαι για το πηγενα-ελα, μου ζητανε λεφτα! ρε τους απατεωνες.... καθονται σε μια καρεκλα, δε κανουν τιποτα απλα βαζουν βενζινη και ζητανε και λεφτα απο πανω!
Ather Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δεν έχω συναντήσει τέτοιο πρόβλημα πάλι. Συνήθως σε μία πρίζα που βρίσκεται στον τοίχο ο αριστερός πόλος έχει τάση (χωρίς να είναι δεσμευτικό). Αυτό φαίνεται και από το δοκιμαστικό κατσαβίδι. Δοκίμασε σε εκείνη την πρίζα με εκείνο το τροφοδοτικό να βάλεις το φις ανάποδα από ότι συνήθως. Τέτοια προβλήματα απαιτούν άπειρο χρόνο, με τον καιρό όμως αποκτάς την 6 αίσθηση αν είσαι καλός!!!!
aledjo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δεν έχω συναντήσει τέτοιο πρόβλημα πάλι. Συνήθως σε μία πρίζα που βρίσκεται στον τοίχο ο αριστερός πόλος έχει τάση (χωρίς να είναι δεσμευτικό). Αυτό φαίνεται και από το δοκιμαστικό κατσαβίδι. Δοκίμασε σε εκείνη την πρίζα με εκείνο το τροφοδοτικό να βάλεις το φις ανάποδα από ότι συνήθως. Τέτοια προβλήματα απαιτούν άπειρο χρόνο, με τον καιρό όμως αποκτάς την 6 αίσθηση αν είσαι καλός!!!! δε το ξερω αυτο που λες. ισως να ισχυει αυτο που λες.... ολα τα περιμενω πλεον.
xouskarle Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ...εκανα 3 μερες και πηγενε ελα στο μαγαζι! ο χρονος ειναι χρημα! σωστα? Ωχ... για format 70 euro... για τις 3 μέρες που λες πόσα χρέωσες; Κάνα χιλιαρικάκι ε;
Ntinaras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 δε το ξερω αυτο που λες. ισως να ισχυει αυτο που λες.... ολα τα περιμενω πλεον. βασικα δε στεκει αυτο. εναλασσομενο ειναι
antuansupra Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 με καταλαβες! Μα εντελως τυχαια.... για τις βενζινες που χρειαζομαι για το πηγενα-ελα, μου ζητανε λεφτα! ρε τους απατεωνες.... καθονται σε μια καρεκλα, δε κανουν τιποτα απλα βαζουν βενζινη και ζητανε και λεφτα απο πανω! Καλα ρε και εσυ τους δείνεις λεφτα?Εισαι θυμα των βενζινάδικων. :confused: :confused:
aledjo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 βασικα δε στεκει αυτο. εναλασσομενο ειναι μωρε εγω μαζι σου ειμαι.... αλλα με αυτα που εχω δει μπορω να πιστεψω τα παντα πλεον. Ωχ... για format 70 euro... για τις 3 μέρες που λες πόσα χρέωσες; Κάνα χιλιαρικάκι ε; που το ειδες 70αρι για το format? για ψιλικατζη με περασες? 100+ χρεωνω! Καλα ρε και εσυ τους δείνεις λεφτα?Εισαι θυμα των βενζινάδικων. :confused: :confused: μονο αυτο? τα διοδια στην αττικη οδο που τα βαζεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα