pamelouketo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μα καλά ? Υπάρχει έστω μία στο δις , ο απόφοιτος Πανεπιστημίου κατεύθυνσης πληροφορικής να είναι άσχετος? Άλλο τι θα ακούσω !!!! Το οτι απέκτησε ΜΟΡΦΩΣΗ σας λέει κάτι? Δηλαδή κάποιος που τυχαία γεγονότα τον έφεραν να ξέρει το συνδυασμό των κλικ στέκει έστω αξιοπρεπώς δίπλα απο κάποιον που έχει αποκτήσει δομημένα γνώση και ξέρει όλους τους κανόνες ?????? Δηλαδή για να καταλάβω πάλι, αν αλλάξεις μια λάμπα , μια μπρίζα και μια ασφάλεια ,φτιάξεις και ένα πολύμπριζο(γνωρίζες και όλα τα μοντέλα) είσαι άξιος να λέγεσαι ηλεκτρολόγος?????? Και πιστεύεται πως αυτός που έφαγε 4 το λιγότερο χρόνια απο τη ζωή του θα βγεί στην αγορά εργασίας να ζει με αλλαγές καρτών και Format , που είναι User serviceable parts??????? Και ποιος σας είπε οτι η πληροφορική είναι τόσο ρηχή που αναλώνεται σε κατασκευαστές και vendors????? Ε τότε όλες αυτές οι εταιρείες δεν ξέρουν τι τους γίνεται και ζητάνε άτομα με χαρτιά. Έπρεπε να πάρουν έναν τυχαίο να τον στείλουν να κάνει format σε 200 pc και 20 Servers γιατί κάτι δεν πάει καλά!!!!!!!! Μπορεί να μην ξέρει ακριβώς αλλά έχει αίσθηση!!!!!!!!! Aledjo Ο πτυχιούχος θα βγει , θα παει σε έναν πελάτη. Θα κάνει τις μετρήσεις του θα βγάλει μια μελέτη και αφου αποφασιστεί τι είδους δύναμη χρειάζεται , ποσα IOS ,πόσα Kbs, χρειάζονται για τώρα και για μετά απο 2 έτη θα βγάλει πόρισμα για το πόσο δυνατές μηχανές χρειάζονται,τι είδους Software τι είδους καλωδίωση και μετά θα στείλει εσένα τον μαύρο τον τεχνικαρά να αλλάξεις τις κάρτες και τα καλώδια που αγόρασε με Specs απο τον Vendor.Έπειτα αυτός θα κάνει το Migration και τις μετρήσεις τους ξανά και θα τελειώσει η εργασία. Αυτός θα πάρει 1000 ευρώ συμβουλευτικές υπηρεσίες και εσυ δυο μεροκάματα. Τώρα νιώθεις ????? Δια την τάξιν: Μόρφωση;Μήπως θελετε να πείτε εκπαίδευση; ios και kbs;Σε χρονικό ορίζοντα δύο ετών;Στην επιστήμη των υπολογιστών; Όπως τα ανεφέρετε,μάλλον μήλα με πορτοκάλια το βλέπω,αλλά κι αυτά σε διετές βάθος πεδίου θάχουν σαπίζει. ...και η απάντηση στον aledjo δεν είναι η ιδιάζουσα από έναν επιστήμονα,καθώς αυτά που διαπραγματεύεστε λαμβάνουν χώρα σε ιδανικές συνθήκες. Πρώτον να βρεθεί σχολή που θα του προσδώσει τα εφόδια που αναφέρετε,δεύτερον να πάρει πιστοποίηση πάνω σ' αυτά,τρίτον να βρεθεί στη σημερινή αγορά εργασίας εργοδότης να του δώσει μια χιλιάδα για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες του.... Αφήστε αγαπητέ τους εργάτες της πραγματικής ζωής ήσυχους και οριοθετείστε τα συνεφάκια σας....
Ntinaras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Και πιστεύεται πως αυτός που έφαγε 4 το λιγότερο χρόνια απο τη ζωή του θα βγεί στην αγορά εργασίας να ζει με αλλαγές καρτών και Format , που είναι User serviceable parts??????? διαλεγεις η αυτο η σερβιτορος.
Bspus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μα καλά ? Υπάρχει έστω μία στο δις , ο απόφοιτος Πανεπιστημίου κατεύθυνσης πληροφορικής να είναι άσχετος? Άλλο τι θα ακούσω !!!! Το οτι απέκτησε ΜΟΡΦΩΣΗ σας λέει κάτι? Πολυ παραπανω απο μια στο δις. Και επειδη παλι θα παρεξηγηθει αυτο, δεν εννοω οτι τα πτυχια ειναι αχρηστα, ουτε ειμαι αποφοιτος ΙΕΚ που προσπαθει να επαινεσει τα γενια του. Αλλα η λογικη οτι αφου εχεις ενα πτυχιο με τιτλο πληροφορικη αποκλειεται να εισαι ασχετος με το αντικειμενο απλα δεν ισχυει. Εχω γνωρισει αρκετους. Sad but true. Επισης πτυχιο δεν σημαινει μορφωση. Σε ιδανικες συνθηκες βεβαια θα ειχες δικιο και για τα δυο. Δηλαδή κάποιος που τυχαία γεγονότα τον έφεραν να ξέρει το συνδυασμό των κλικ στέκει έστω αξιοπρεπώς δίπλα απο κάποιον που έχει αποκτήσει δομημένα γνώση και ξέρει όλους τους κανόνες ?????? Οχι. Απλα δεν σημαινει απαραιτητα οτι αμα δεν εχεις πτυχιο εισαι η μαιμου που εχει μαθει παπαγαλια τα κλικ και αμα το εχεις εισαι ο φωστηρας που εχει τη βαθια γνωση του αντικειμενου Μην παιρνεις παραδειγμα απο τον εαυτο σου μονο. Δεν αμφιβαλλω οτι εσυ εισαι οντως απο τους σωστους πτυχιουχους και οτι πολλοι "τεχνικοι" με τους οποιους πρεπει να συνεργαστεις ειναι μαιμουδες. Αλλα υπαρχουν αρκετες εξαιρεσεις και απο τις 2 μεριες
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Guys εεεεεε,έγω δεν έβγαλα σχολή ΙΕΚ ή Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, εγώ είμαι Vendor Certifed . Καμία σχέση , θεωρώ όμως πως για να πήρες τελικά χαρτί που λέει επάνω το όνομά σου μάλλον κάτι θα είδες , έγραψες κτλ. Αν είχα βγάλει όμως με όλα αυτά που κατάφερα και τις γνωριμίες που έκανα τότε θα ήμουν σε άλλη χώρα και σε άλλη εταιρεία,αλλά που μυαλό όταν είσαι 17 θεωρούσα και εγώ πως τα ήξερα όλα.Τώρα έμεινα με τον πλίνθο αντί εγκεφάλου. Αυτό που ήθελα να πώ με το ποστ είναι πως αν κάποιος ξέρει το TCP/IP απο έξω και δεν ξέρει να βάλει IP στο τελευταίο Iphone/playstation ΔΕΝ είναι άσχετος μην λέμε ότι θέλουμε. Εν αντιθέσει , αυτός που κατέχει κάποιο χαρτί, ΙΕΚ,ΑΕΙ, Vendor έστω μπορεί να πεί αυτόν που δεν έχει βγάλει τίποτα άσχετο. Αδυνατώ πάντως να πιστέψω πως κάποιος θα φάει 4 χρόνια το λιγότερο επειδή δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει.
agent_smith Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Guys εεεεεε,έγω δεν έβγαλα σχολή ΙΕΚ ή Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, εγώ είμαι Vendor Certifed . Καμία σχέση , θεωρώ όμως πως για να πήρες τελικά χαρτί που λέει επάνω το όνομά σου μάλλον κάτι θα είδες , έγραψες κτλ. Αν είχα βγάλει όμως με όλα αυτά που κατάφερα και τις γνωριμίες που έκανα τότε θα ήμουν σε άλλη χώρα και σε άλλη εταιρεία,αλλά που μυαλό όταν είσαι 17 θεωρούσα και εγώ πως τα ήξερα όλα.Τώρα έμεινα με τον πλίνθο αντί εγκεφάλου. Αυτό που ήθελα να πώ με το ποστ είναι πως αν κάποιος ξέρει το TCP/IP απο έξω και δεν ξέρει να βάλει IP στο τελευταίο Iphone/playstation ΔΕΝ είναι άσχετος μην λέμε ότι θέλουμε. Εν αντιθέσει , αυτός που κατέχει κάποιο χαρτί, ΙΕΚ,ΑΕΙ, Vendor έστω μπορεί να πεί αυτόν που δεν έχει βγάλει τίποτα άσχετο. Αδυνατώ πάντως να πιστέψω πως κάποιος θα φάει 4 χρόνια το λιγότερο επειδή δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει. Ένα μεγάλο ποσοστό στο Ελληνικό σύστημα: Διαγωνίσματα παπαγαλία και εργασίες/πτυχιακή επί πληρωμή.
The_Judas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι και σπάνιο φαινόμενο οι άσχετοι πτυχιούχοι αλλά ούτε και ο κανόνας φυσικά! Άλλοι περνάνε μαθήματα με γλύψιμο καθηγητών, άλλοι με βύσμα άλλοι με παπαγαλία. Επίσης η διάρκεια φοίτησης κατά μέσο όρο δεν είναι 4 αλλά 6-7 χρόνια.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Τώρα νιώθεις ????? Αν είχα βγάλει όμως με όλα αυτά που κατάφερα και τις γνωριμίες που έκανα τότε θα ήμουν σε άλλη χώρα και σε άλλη εταιρεία Τώρα νιώθουμε όλοι πιστεύω.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Άσχημο πράγμα , έχει ήδη αρχίσει το outsourcing της υποστήριξης ευρωπαικών χωρών προς την Ελλάδα. Το κατάλαβα σε μια αγγελία που είπα να δοκιμάσω την τυχη μου στο Λονδίνο. Πραγματικά θέλανε εργάτες με 500 ευρώ και μισό ΙΚΑ στην Ελλάδα,άσε που το επίπεδο των γνώσεων ήταν 7 φορές πάνω απο ότι ζητάνε στην Ελλάδα !!!!
aledjo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Για να αναψω λιγο τα αιματα εδω περα χριστουγεννιατικα, γιατι θελω να ακουσω τους εξυπνους της παρεας να πουνε την επαγγελματικη τους γνωμη και τι θα κανανε σε μια τετοια περιπτωση. πελατης με περνει τηλ και μου λεει οτι δεν αναβει το λαπτοπ του. οκ παω το περνω και φερνω σπιτι μου. 1) τσεκαρω δεν αναβει. (τι θα εκανε ενας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ που δεν εκανα εγω?) 2) σκεφτομαι για το τροφοδοτικο. το μετραω και το πολυμετρο και βλεπω οτι δε βγαζει τιποτα. (τι λαθος εκανα εγω που δε θα εκανε ενας επαγγελματιας?) 3) ε λεω βγηκε off το τροφοδοτικο. ας δοκιμασω με ενα δικο μου τροφοδοτικο που εχω για τετοιες περιπτωσεις με πολλα βυσματα και επιλογες volts. τσεκαρω 19volts, βυσμα. (εκανα λαθος? ενας επαγγελματιας τι θα εκανε? δε θα εκανε αυτο?) 4) το βαζω και αρχιζει να μυριζει και να βγαζει καπνους το λαπτοπ! (φταιω εγω??) 5) βλεπω και το τροφοδοτικο μου μετα να εχει μυρισει και να εχει καει! οπως καταλαβατε, το λαπτοπ εκανε βραχυκυκλωμα και το εκαψε. περνω τηλ το πελατη και μου λεει οτι του μυρισε και αυτουνου! δηλαδη ηταν ηδη καμενο... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1) ενα καμενο λαπτοπ που δε φτιαχνεται (μητρικη... αντε γεια) 2) το πελατη δε τον συμφερει να το φτιαξει αρα δε θα δωσει λεφτα 3) ΚΑΙΚΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 60 ΕΥΡΩ! ποιος θα μου το πληρωσει τωρα το τροφοδοτικο μου? θυμηθηκα το αρχικο ποστ που ειχα κανει και ελεγα τετοιες περιπτωσεις που κανεις δε μπορει να κανει τιποτα και βγηκανε μερικοι εξυπνοι και λεγανε οτι δεν ειναι ετσι. για να τους ακουσω τωρα..... τι θα κανανε στη θεση μου???
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Mεσα στις τιμες που χρεωνει ενας επαγγελματιας εννοειται οτι συμπεριλαμβανονται και οι φθορες. Φθορες εξοπλισμου, ζημιες/καταστροφες στον εξοπλισμο σαν την παραπανω περιπτωση κλπ Αλλο τωρα που ο καθε πικραμενος και πιθανως που δεν εχει δουλεψει ποτε του, ακουει 70 ευρω για 1 ωρα φορματ και νομιζει οτι και τα 70 πανε στην τσεπη του κλεφτη aledjo και καθε aledjo και το βραδυ τα τρωει στα μπουζουκια με τις γκομενες. ΥΓ. Καλος μπαγλαμας και ο πελατης που δεν σου ειπε εκ των προτερων οτι μυρισε καμμενο. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω αυτην την κουτοπονηρια που εχουν πολλοι πελατες και δεν λενε ακριβως οτι εχει συμβει, ειτε μηπως γλυτωσουν τη λυπητερη (και καλα να μη φανει οτι κανανε μαλακια οι ιδιοι), ειτε επειδη ντρεπονται να το πουν. Και απλα τρωει ο τεχνικος λιγη η περισσοτερη ωρα παραπανω μεχρι να το βρει μονος του και να διαπιστωσει οτι παιζει κρυφτουλι ο πελατης πισω απτο δαχτυλο του. Ποσες φορες ετυχα πελατες που τους ρωταγα "πειραξατε αυτο? (πχ BIOS?)" "ΟΧΙ", "πειραξατε το αλλο?" "ΟΧΙ δεν εχω ιδεα" και τελικως ειχαν κανει ακριβως οτι αρνιοντουσαν αρχικα...
aledjo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 οχι, θελω να ακουσω τους εξυπνους να δω τι εξυπναδα θα πουνε στο αν ηταν αυτοι στη θεση μου θα κανανε αλλες τεχνικες κινησεις.... η περιπτωση που περιγραφω, επαληθευει "το αποτυχημενο επαγγελμα" γιατι δεν υπαρχει λυση.
green gordon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Και οταν παιζεις απεναντι στη μπαρτσελονα δεν υπαρχει λυση,αυτο τι σημαινει ? Ποδοσφαιριστης ενα αποτυχημενο επαγγελμα.?
Amanite_FX Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Για να αναψω λιγο τα αιματα εδω περα χριστουγεννιατικα, γιατι θελω να ακουσω τους εξυπνους της παρεας να πουνε την επαγγελματικη τους γνωμη και τι θα κανανε σε μια τετοια περιπτωση. πελατης με περνει τηλ και μου λεει οτι δεν αναβει το λαπτοπ του. οκ παω το περνω και φερνω σπιτι μου. 1) τσεκαρω δεν αναβει. (τι θα εκανε ενας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ που δεν εκανα εγω?) 2) σκεφτομαι για το τροφοδοτικο. το μετραω και το πολυμετρο και βλεπω οτι δε βγαζει τιποτα. (τι λαθος εκανα εγω που δε θα εκανε ενας επαγγελματιας?) 3) ε λεω βγηκε off το τροφοδοτικο. ας δοκιμασω με ενα δικο μου τροφοδοτικο που εχω για τετοιες περιπτωσεις με πολλα βυσματα και επιλογες volts. τσεκαρω 19volts, βυσμα. (εκανα λαθος? ενας επαγγελματιας τι θα εκανε? δε θα εκανε αυτο?) 4) το βαζω και αρχιζει να μυριζει και να βγαζει καπνους το λαπτοπ! (φταιω εγω??) 5) βλεπω και το τροφοδοτικο μου μετα να εχει μυρισει και να εχει καει! οπως καταλαβατε, το λαπτοπ εκανε βραχυκυκλωμα και το εκαψε. περνω τηλ το πελατη και μου λεει οτι του μυρισε και αυτουνου! δηλαδη ηταν ηδη καμενο... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1) ενα καμενο λαπτοπ που δε φτιαχνεται (μητρικη... αντε γεια) 2) το πελατη δε τον συμφερει να το φτιαξει αρα δε θα δωσει λεφτα 3) ΚΑΙΚΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 60 ΕΥΡΩ! ποιος θα μου το πληρωσει τωρα το τροφοδοτικο μου? θυμηθηκα το αρχικο ποστ που ειχα κανει και ελεγα τετοιες περιπτωσεις που κανεις δε μπορει να κανει τιποτα και βγηκανε μερικοι εξυπνοι και λεγανε οτι δεν ειναι ετσι. για να τους ακουσω τωρα..... τι θα κανανε στη θεση μου??? Βιδες και πραγματικα κυριολεκτω! Ειχα 2 περιπτωσεις προσφατες με λαπτοπ στα οποια δεν αναβαν καθολου! Το πρωτο επασχε απο τροφοδοτικο, και στο δευτερο ειχε πεσει κοκα κολα η οποια ειχε οξειδωσει τις κολησεις στην μητρικη σε τρεις μικροπυκνωτες και στο μικροφιλμ μεταξυ touchpad και μητρικης, ευτυχως η οξειδωση δεν ειχε περασει στα layer της μητρικης αλλιως αντιο.... Λοιπον τα ανοιξα και τα 2 και ξερεις γιατι ανοιξα και το πρωτο? Γιατι καμενο τροφοδοτικο ισως σημαινει(οχι απαραιτητα) και καμμενη μητρικη ειδικα σε λαπτοπ που ειναι πολυ ευαισθητα με τις τασεις τροφοδοσιας με οτι συνεπαγεται αυτο! Στο πρωτο τα πραγματα ηταν απλα αφου διαπιστωθηκε οτι εσωτερικα ηταν οκ (επεσε και ενα καθαρισματακι γενικο) ειδα τις τροφοδοσιες απο το καμενο (το οποιο ειχα μετρησει εξ αρχης με πολυμετρο στην ουσια ολοι οι τεχνικοι αυτο θα κανανε) του εβαλα ενα δικο μου που εχω μεταβλητης τασης στα 18,5 που δουλευε και απλα ενημερωσα τον πελατη για τα καθεκαστα! Σε ρωτω στην δευτερη περιπτωση τι θα εκανες?Μπορει να επανελθει μητρικη απο λαπτοπ στην κατασταση που περιγραφω?(Σημειωνω οτι το λαπτοπ αναψε και εκανε boot κανονικα μετα την τεχνικη που εφαρμοστηκε) Καταρχας να πω οτι σε καμια περιπτωση δεν ανοιγουμε λαπτοπ να το κανουμε βιδες χωρις τις αναλυτικες οδηγιες του και χωρις να ειμαστε προετοιμασμενοι καταληλα με ειδικα κατσαβιδια μπορουμε να εχουμε και ενα σημειωματαριο με σημειωσεις για τις θεσεις των βιδων που σε καποια λαπτοπ ειναι αρκετες!Επισης χρειαζεται και αρκετη προσοχη κατα το μονταρισμα ξεμονταρισμα! διαλεγεις η αυτο η σερβιτορος. Πες το καλυτερα διαλεγεις η αυτο η ανιδεικευτος εργατης!ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ σας λεω οτι απο μονο του μπορει να σε παρακινησει εαν εχεις θεληση να γραφτεις σε μια οποιαδηποτε ειδικοτητα ΕΠΑΣ-ΕΠΑΛ-ΙΕΚ ωστε να ασχοληθεις και να την τιμησεις...!Φυσικα ξαναλεω χρειαζεται για να μαθεις καποια πραγματα να υπαρχει και ο παραγοντας ασχολουμαι και μαθαινω και πραγματα απο μονος μου+οποια αποκομισω απο την σχολη εαν μου χρειαζονται και θελω! Mεσα στις τιμες που χρεωνει ενας επαγγελματιας εννοειται οτι συμπεριλαμβανονται και οι φθορες. Φθορες εξοπλισμου, ζημιες/καταστροφες στον εξοπλισμο σαν την παραπανω περιπτωση κλπ Αλλο τωρα που ο καθε πικραμενος και πιθανως που δεν εχει δουλεψει ποτε του, ακουει 70 ευρω για 1 ωρα φορματ και νομιζει οτι και τα 70 πανε στην τσεπη του κλεφτη aledjo και καθε aledjo και το βραδυ τα τρωει στα μπουζουκια με τις γκομενες. ΥΓ. Καλος μπαγλαμας και ο πελατης που δεν σου ειπε εκ των προτερων οτι μυρισε καμμενο. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω αυτην την κουτοπονηρια που εχουν πολλοι πελατες και δεν λενε ακριβως οτι εχει συμβει, ειτε μηπως γλυτωσουν τη λυπητερη (και καλα να μη φανει οτι κανανε μαλακια οι ιδιοι), ειτε επειδη ντρεπονται να το πουν. Και απλα τρωει ο τεχνικος λιγη η περισσοτερη ωρα παραπανω μεχρι να το βρει μονος του και να διαπιστωσει οτι παιζει κρυφτουλι ο πελατης πισω απτο δαχτυλο του. Ποσες φορες ετυχα πελατες που τους ρωταγα "πειραξατε αυτο? (πχ BIOS?)" "ΟΧΙ", "πειραξατε το αλλο?" "ΟΧΙ δεν εχω ιδεα" και τελικως ειχαν κανει ακριβως οτι αρνιοντουσαν αρχικα... Αυτα ειναι μες το προγραμμα θες δεν θες με καποιους πελατες! οχι, θελω να ακουσω τους εξυπνους να δω τι εξυπναδα θα πουνε στο αν ηταν αυτοι στη θεση μου θα κανανε αλλες τεχνικες κινησεις.... η περιπτωση που περιγραφω, επαληθευει "το αποτυχημενο επαγγελμα" γιατι δεν υπαρχει λυση. Λυσεις υπαρχουν, στην περιπτωση που περιγραφεις εφοσον ομως δεν ανοιχτηκε εξαρχης να δουμε εκτος του τροφοδοτικου, τι ειχε καει στην μητρικη BGA,IC,C,R,jack,καλωδιο,κλπ και διμηουργησε βραχυκυκλωμα!Θα συμφωνησω οτι δεν υπηρχε λυση!
DrLo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 οχι, θελω να ακουσω τους εξυπνους να δω τι εξυπναδα θα πουνε στο αν ηταν αυτοι στη θεση μου θα κανανε αλλες τεχνικες κινησεις.... η περιπτωση που περιγραφω, επαληθευει "το αποτυχημενο επαγγελμα" γιατι δεν υπαρχει λυση. Ακριβώς αυτό που είπε ο Midi. Αυτό που σου συνέβη είναι μέσα στα ρίσκα της "δουλειάς" σου.
LOULATRANS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 3) ε λεω βγηκε off το τροφοδοτικο. ας δοκιμασω με ενα δικο μου τροφοδοτικο που εχω για τετοιες περιπτωσεις με πολλα βυσματα και επιλογες volts. τσεκαρω 19volts, βυσμα. (εκανα λαθος? ενας επαγγελματιας τι θα εκανε? δε θα εκανε αυτο?) ενας επαγγελματιας θα εψαχνε να βρει τι εκαψε το τροφοδοτικο.και το πρωτο και κυριοτερο,πριν παρει το λαπτοπ για ελεγχο ή/και επισκευη,θα συνενοουνταν με τον "πελατη"για το κοστος του ελέγχου και πιθανης επισκευης.αν συμφωνησει ο "πελατης"προχωραει παρακατω,αλλιως αντε γεια...........τι καταλαβες εσυ τωρα?? και "αχρηστος "εισαι για αυτον τον "πελατη",και εχασες και ενα τροφοδοτικο,αφου δεν σε πληρωσε για τπτ. δεν θα ηταν καλυτερα να εβγαινες για ενα ποτακι το βραδακι με τα λ7 του τροφοδοτικου???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα