Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ένα εγώ που ξεσκονίζει τα ράφια. Με κανένα add-on μπορεί να σου κάνει τη δουλεια...

κατω απο το κρεβατι, καθαριζει?

τωρα τελευταια τα κανω με wd40 μετα το φυσημα.

λαηκ ε μπος.

εισαι πολυ πισω! αυτες ειναι τσαπατσουλικες λυσεις για απατεωνες επαγγελματιες.

με τη συγχρονη τεχνολογια τα ανεμιστηρακια καθαριζονται μονα τους με ειδικο προγραμμα

(ειπε ενας πελατης μου....)

Δημοσ.

κατω απο το κρεβατι, καθαριζει?

με τη συγχρονη τεχνολογια τα ανεμιστηρακια καθαριζονται μονα τους με ειδικο προγραμμα

Αυτον τον ανθρωπο τωρα τον εμπιστευεσαι να ξαναψηφισει αυριο...

Δημοσ.

σε αυτους πρεπει να χρεωνεις παραπανω

επιβαλεται...

το αυτο

+1

Δημοσ.

:lol:

Οσο εμπιστευεται καποιος και τον τεχνικο που δεν κοβει αποδειξεις , αυτον ντε τον υπερμαχο της διαφανειας , κοινωνικης δικαιοσυνης και γιατι οχι και αμεσοδημοκρατιας (αφου οι πολιτικοι ειναι λαμογια) :lol:

Δημοσ.

:lol:

Οσο εμπιστευεται καποιος και τον τεχνικο που δεν κοβει αποδειξεις , αυτον ντε τον υπερμαχο της διαφανειας , κοινωνικης δικαιοσυνης και γιατι οχι και αμεσοδημοκρατιας (αφου οι πολιτικοι ειναι λαμογια) :lol:

Θελει πολυ κουβεντα αυτο, αλλα σκεψου λιγο το ρητο με την κοτα και το αυγο, κι αναρωτησου γιατι δεν κοβει αποδειξεις και γιατι τα παιρνει μαυρα.

Δημοσ.

Θελει πολυ κουβεντα αυτο, αλλα σκεψου λιγο το ρητο με την κοτα και το αυγο, κι αναρωτησου γιατι δεν κοβει αποδειξεις και γιατι τα παιρνει μαυρα.

Γιατι την εποχη των παχεων αγελαδων ηθελε να κανει την ζωη του εις βαρος των αλλων.Οπως και πιθανοτατα τωρα , γιατι κακα τα ψεμματα , υπαρχουν και χαμηλομισθοι μισθωτοι , που δεν φοροδιαφευγουν αλλα ζουν .

Δημοσ.

αποδειξεις??? εννοεις πολλες??

οταν εχω 2-3 πελατες το μηνα (στη καλυτερη), νομιζεις οτι γινεται να κανω εναρξη και να κοβω αποδειξεις?

δεν εχω μαγαζι...

ΑΝ ξερεις κανενα τροπο που μπορω να ειμαι ΝΟΜΙΜΟΣ με 2-3 πελατες το μηνα, σου ορκιζομαι οτι θα το κανω απο αυριο το πρωι....

Δημοσ.

οταν εχω 2-3 πελατες το μηνα (στη καλυτερη)

Kατσε βρε συ aledjo , δεν πανε ολα τα σχολια σε εσενα , ουτε σε καποιο συγκεκριμενα , σχολιαζουμε την γενικοτερη κατασταση :)(και ναι πληθυντικος , αποδειξεις , προς τι η εκπληξη ? :lol: ) .Η οποια λεει οτι αυτοι που εχουν συνηθως την δυνατοτητα να μην κοβουν αποδειξη ( η αν θες οι πελατες να μην νοιαζονται να ζητησουν ) ειναι συνηθως αυτοι των οποιων η φυση της εργασιας τους ειναι απο τις πλεον κερδοφορες

Δημοσ.

οταν εχω 2-3 πελατες το μηνα (στη καλυτερη), νομιζεις οτι γινεται να κανω εναρξη και να κοβω αποδειξεις?

δεν εχω μαγαζι...

ΑΝ ξερεις κανενα τροπο που μπορω να ειμαι ΝΟΜΙΜΟΣ με 2-3 πελατες το μηνα, σου ορκιζομαι οτι θα το κανω απο αυριο το πρωι....

a. Το ότι πουλάς λίγο δε σε απαλλάσει από τις υποχρεώσεις σου σαν επαγγελματίας. Αν δεν βγαίνεις το κλείνεις ... αλλά το κλείνεις όχι 2-3/ μήνα

b. Ίσως μπαίνεις στο εργόσημο. Θα ζητούσες εργόσημο πχ από τον πελάτη σου αν σε έπιανε η διάταξη. Από όσο καταλαβαίνω όχι ... δεν είναι ότι δε μπορείς, είναι ότι δε θες.

Με την ίδια λογική ένας εργοδότης λέει ...

"Μα αφού δεν χρειάζομαι τους εργοδότες κάθε μέρα, αλλά μόνο 2-3 ώρες / μέρα κι άν! γιατί να τους ασφαλήσω/προσλάβ τους έχω παράνομους".

Αλλά αυτό πάλι ενοχλεί τους περισσότερους.

Δημοσ.
Με την ίδια λογική ένας εργοδότης λέει ...

"Μα αφού δεν χρειάζομαι τους εργοδότες κάθε μέρα, αλλά μόνο 2-3 ώρες / μέρα κι άν! γιατί να τους ασφαλήσω/προσλάβ τους έχω παράνομους".

και ποιος σου ειπε οτι δε γινεται?

οχι γινεται μονο αυτο αλλα βαση αυτου, πληρωνουν 1 ατομο για δουλειες 3 ανθρωπων..

ποιος ειναι ο παρανομος σε αυτο?

τεσπα μη το αναλυσουμε δε βγαινει πουθενα.

Δημοσ.

Καλησπερα το πρωτο μου ποστ εδω και πολλες οι αποριες!

Καταρχας θα ηθελα να ξεκινησω με ενα θεμα που καιει πολυ οσους απο εμας τελειωσαμε τεχνικοι Η/Υ και συνεχιζουμε!

Εχει βρωμισει η πιατσα τεχνικους Η/Υ σχεδον πανασχετους με το αντικειμενο χωρις γνωσεις εμπειρια και το κυριοτερο Πτυχιο η αδεια ασκησεως επαγγελματος!

Χιλιαδες οι αγγελιες για τετοιες περιπτωσεις...Πολλοι απο αυτους μαθανε "τεχνικοι" εμπειρικα.Πολλοι κονομησαν με μαυρα και βγαζανε καλα μεροκαματα καποια εποχη...στις πλατες του κοσμακη που πληρωνε αδρα υπηρεσιες του ω για το καθε προβλημα!

Θα σταθω στο εμπειρικα σε επομενο ποστ γιατι χρειαζεται κατα προσωπικη μου αποψη μεγαλυτερη αναλυση...

Προσωπικα τετοιους τεχνικους (χωρις πτυχιο και αδεια επαγγελματος) θα πρεπει να τους κυνηγαμε δια ροπαλου οσο και αν εμπειρικα ειναι "τσακαλια"...

Δημοσ.

Καλησπερα το πρωτο μου ποστ εδω και πολλες οι αποριες!

Καταρχας θα ηθελα να ξεκινησω με ενα θεμα που καιει πολυ οσους απο εμας τελειωσαμε τεχνικοι Η/Υ και συνεχιζουμε!

Εχει βρωμισει η πιατσα τεχνικους Η/Υ σχεδον πανασχετους με το αντικειμενο χωρις γνωσεις εμπειρια και το κυριοτερο Πτυχιο η αδεια ασκησεως επαγγελματος!

Χιλιαδες οι αγγελιες για τετοιες περιπτωσεις...Πολλοι απο αυτους μαθανε "τεχνικοι" εμπειρικα.Πολλοι κονομησαν με μαυρα και βγαζανε καλα μεροκαματα καποια εποχη...στις πλατες του κοσμακη που πληρωνε αδρα υπηρεσιες του ω για το καθε προβλημα!

Θα σταθω στο εμπειρικα σε επομενο ποστ γιατι χρειαζεται κατα προσωπικη μου αποψη μεγαλυτερη αναλυση...

Προσωπικα τετοιους τεχνικους (χωρις πτυχιο και αδεια επαγγελματος) θα πρεπει να τους κυνηγαμε δια ροπαλου οσο και αν εμπειρικα ειναι "τσακαλια"...

σοβαρα ε?δηλαδη τι πτυχιο θα πρεπει να χει ενας για να ειναι αναγνωρισμενος απο σενα?

Δημοσ.

δουλεύω τεχνικός υπολογιστών σε εταιρεία και δεν έχω πτυχίο, και από τους υπόλοιπους που δουλεύουν εκεί μόνο ένας έχει απολυτήριο απο ιεκ σχετικο με υπολογιστές. Όσοι μα όσοι περάσανε από την εταιρεία με πτυχίο από τει και πανεπιστήμιο δεν ξέραν την τυφλά τους και φάγαν σούτ μετά από λιγες μέρες.

Αν θές παρε το ρόπαλο σου και κυνηγά με, δεν σκοπεύω να ζητήσω την άδεια σου για το τι δουλιά θα κάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Ανιδεικευτος (X) δημοσιος κινδυνος!

Καταρχας το αν καποιος θα ασχοληθει με το αντικειμενο του η οχι ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο!

Εγω λεω για ολους εμας που τουλαχιστον τιμησαμε τα πτυχια μας ειτε ηταν απο ΤΕΕ ειτε απο ΑΕΙ και ειμαστε τεχνικοι Η/Υ και Δικτυων, παραληλλα και πληροφορικοι, γνωριζουμε το αντικειμενο την θεωρια του και την Πραξη του απο αυτα που μαθαμε στις σχολες μας ,μονοι μας,στους χωρους εργασιας μας,ειτε δουλευοντας προσωπικα και αυτονομα!Παντα παραληλλα εμπλουτιζαμε και τις γνωσεις μας απο μονοι μας!Και οχι οπως εσεις οι ανιδεικευτοι "εμπειραδηκες" που μαθατε Hardware και Software εμπειρικα και παπαλλα...

Επισης ειναι δυσκολο καποιος μηχανολογος-μηχανικος Η/Υ τουλαχιστον να εχει τελειωσει ΑΕΙ και να ειναι παντελως ασχετος, οποτε καπου η θεωρια σου δεν στεκει,θα συμφωνησω οτι απο τις αλλες σχολες βγενουν τουβλα οι αδιαφοροι προς το αντικειμενο....

Λυσε μας την απορια πως ενας ανιδεικευτος βρηκε εργασια ως τεχνικος Η/Υ?Ειναι αυτο που φανταζομαι...Και στο Ελλαντα οτι δηλωνεις εισαι...Εσεις θα εμπιστευοσασταν καποιον "εμπειρακια" ηλεκτρολογο,μηχανικο αυτοκινητου,ψυκτικο?Για να σας αφησει χωρις φωτα,αυτοκινητο,και ψυγειο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...