grigoriou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Tελικα η αδεια εξασκησεως αυτου του επαγγελματος πόσο κοστιζει?
grigoriou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μα αυτο ειναι το π... Φαινεται οτι διαβαζεις πολυ γεωμετρια.
aledjo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 το ξερω πως το εχω καταντησει το τοπικ μπλοκ ανφεροντας εμπειριες αλλα αυτη τη φορα θα το πω γιατι μπορει ανετα να γινει ανεκδοτο! χτυπηαει το κινητο απο ενα γνωστο μου ο οποιος ειχε εναν αλλο γνωστο που ειχε προβλημα με το ιντερνετ και ηθελε να με συστησει ωστε να δωσω λυση στο προβλημα του, ξεροντας οτι δεν θελω πλεον να εχω καμια σχεση με αυτο το επαγγελμα αλλα με παρακαλεσε γιατι ηταν μεγαλη αναγκη. ΚΟΜΑΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ λεω... (οικονομικες δυσκολιες κτλ) δινει λοιπον το κινητο μου στο αλλον για να με παρει και να μου πει το προβλημα του. "εχω προβλημα με το λαπτοπ μου και δε μπορω να μπω στο ιντερνετ" εγω αρχισα τις σχετικες ερωτησεις αλλα αυτος δε σκαμπαζε και επεμενε να παω σπιτι του να δω το προβλημα απο κοντα γιατι αυτος δεν ηξερε... περνω λοιπον τα συμπρακαλα μου και παω. φτανοντας σπιτι του συναντω εκεινον, την γυναικα του και το κουμπαρο. καπου στα 50 ολοι. τοτε αρχισε ο κουμπαρος (ο κλασικος εξυπνος τις παρεας) να μου ΕΞΗΓΕΙ σαν "ειδικος" το προβλημα που αντιμετωπιζανε μαζι. -δε μπαινει στο ιντερνετ αλλα το δικο μου μπαινει! (δε το ειχε μαζι του εκεινη την ωρα) παω και γω να δω το λαπτοπ ψαχνοντας και το modem. ρωταω "που ειναι το modem?" πεταγεται ο κουμπαρος να μου ΕΞΗΓΗΣΕΙ και λεει: -οχι οχι, εμεις δε χρησιμοποιουμε μοντεμ. μπαινουμε στο ιντερνετ με τον καινουργιο τροπο χωρις καλωδια. -(σκεφτομαι εγω, υπαρχουν 2 περιπτωσεις, ή θα εχουν μοντεμ και θα μπαινουν ασυρματα απλα δε το ξερουν ή θα εχουν usb stick απο καμια κινητη) συνεχιζω να εξηγω και ρωταω για το τι τους κανανε οταν τους βαλανε το ιντερνετ σπιτι, αν ηρθαν τεχνικοι και καποιο μηχανημα και το βαλανε στη πριζα κτλ κτλ απο τον οτε ή οτιδηποτε αλλο..... και περνω την απαντηση απο το κουμπαρο -οχι οχι, δε χρειαζεται κατι τετοιο. υπαρχει μια ξενη εταιρια που εκμπεμπει δωρεαν σημα απο δορυφορο και δινει ιντερνετ σε οποιον συνδεεται και χωρις κωδικο! και γω μπαινω απο το σπιτι μου ολη μερα -και ποια εταιρια ειναι αυτη? -OXYGEN!!!! τον αρχιζεις στα μπινελικια τωρα ή δεν τον αρχιζεις? οπως καταλαβατε, ο τυπος με το λαπτοπ σπιτι του επιανε σημα απο κανενα γειτονα που ειχε ανοιχτο το μοντεμ του και εμπενε τζαμπα και πηγε στους κουμπαρους να του πει οτι δε χρειαζεται να κανουν αιτηση για γραμμη ιντερνετ (ο εξυπνος) λεγοντας οτι υπαρχει εταιρια OXYGEN (πως εβγαλε τετοιο σεναριο...) απο το διαστημα!!! που δινει ιντερνετ με δορυφορο και 3 πουλακια καθονται! η πλακα ειναι οτι το ελεγε τοσο σοβαρα αφου το πιστευε κι'ολας και στην αρχη επεμενε οτι ετσι ειναι! και στην αρχη δεν εξηγουσαν ολο αυτο το σεναριο, απλως βγαλανε συμπερασμα οτι αφου δε μπαινει τοτε ειναι χαλασμενο το λαπτοπ... αφου εκανα τοση ωρα να καταλαβω, να εξηγησω και να τους δωσω να καταλαβουν και οι διαδρομες πηγενε-ελα, συνολικα εφαγα 1,5 ωρα ερωτηση κρισεως: ποσο κοστολογειται αυτη τη δουλεια? επρεπε να παρω λεφτα ή οχι? υγ. η συνεχεια της ιστοριας αφου απαντησετε....
epp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 10ε αν και το επαιξες λαθος ,ασε τον τρελο στη τρελα του λενε επρεπε να τους πεις οτι το ιντερνετ που ειχαν τοσο καιρο ηταν δωρεαν δειγμα και κωλυσαν ιους-χρησιμοποιωντας καμια 10αρια ακρως τεχνικες εκφρασεις- να τους πεις οτι καταφερες να ξεμπλοκαρεις το λαπτοπ του ωστε να δεχεται πλεον ιντερνετ απο οτε/φορθνετ
Pantelwolf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 -και ποια εταιρια ειναι αυτη? -OXYGEN!!!! ... ερωτηση κρισεως: ποσο κοστολογειται αυτη τη δουλεια? επρεπε να παρω λεφτα ή οχι? υγ. η συνεχεια της ιστοριας αφου απαντησετε.... Oxygen ειναι το default network ID σε καποια μοντεμ της Τελλας (τουλαχιστον) 10ε Τι λες ρε μαστορα, 10€ ειναι μονο οι βενζινες. 30€ για την επισκεψη και τις συμβουλες γιατι ειναι καλος. Και αμα του πουν να τους βαλει το δικτυο αν αγορασουν αλλα 45-50
aledjo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Oxygen ειναι το default network ID σε καποια μοντεμ της Τελλας (τουλαχιστον) το ξερω εγω, αυτοι δε το ξερανε...
dEACTIVATEb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 χαχαχα φοβερη αυτη η Oxygen ναναι καλα οι ανθρωποι που μας δινουν δωρεαν δορυφορικο ιντερνετ! χαχαχα
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Στην -καλυτερη- των περιπτωσεων επρεπε να ζητησεις ενα 30αρικο. Τετοια σκηνικα ειναι που συμβαινουν και βγαινουν οι βρωμες οτι οι τεχνικοι Η/Υ ειναι απατεωνες και τετοια.
tarantules Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ΚΟΜΑΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ λεω... (οικονομικες δυσκολιες κτλ) Ακριβώς σε αυτό το σημείο την πάτησες... Ότι και να λέμε τώρα, είτε του πήρες λεφτά είτε δεν του πήρες χαμένος είσαι και στις 2 περιπτώσεις. Υποψιάζομαι οτι είτε δεν του πήρες καθόλου λεφτά (μιας και σε κόβω για φιλότιμο παιδί) είτε του πέταξες το μπαλάκι και του έθεσες το δίλλημα να σου δώσει οτι αυτός νομίζει... Και επειδή στην Ελλάδα φιλότιμος=μαλάκας μάλον πρέπει να επέλεξες το 2ο... Εγώ στη θέση σου, ειδικά και μόνο για τις γνώσεις του κουμπάρου θα βάραγα στα αυτιά (40ευρώ) για να πονέσει λίγο και να μην με ξανααγγαρέψει (αν και με αυτό τον τρόπο τους δίνεις πάτημα να σου ζητάνε-απαιτούν διάφορα άλλα)
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 το ξερω πως το εχω καταντησει το τοπικ μπλοκ ανφεροντας εμπειριες αλλα αυτη τη φορα θα το πω γιατι μπορει ανετα να γινει ανεκδοτο! χτυπηαει το κινητο απο ενα γνωστο μου ο οποιος ειχε εναν αλλο γνωστο που ειχε προβλημα με το ιντερνετ και ηθελε να με συστησει ωστε να δωσω λυση στο προβλημα του, ξεροντας οτι δεν θελω πλεον να εχω καμια σχεση με αυτο το επαγγελμα αλλα με παρακαλεσε γιατι ηταν μεγαλη αναγκη. ΚΟΜΑΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ λεω... (οικονομικες δυσκολιες κτλ) δινει λοιπον το κινητο μου στο αλλον για να με παρει και να μου πει το προβλημα του. "εχω προβλημα με το λαπτοπ μου και δε μπορω να μπω στο ιντερνετ" εγω αρχισα τις σχετικες ερωτησεις αλλα αυτος δε σκαμπαζε και επεμενε να παω σπιτι του να δω το προβλημα απο κοντα γιατι αυτος δεν ηξερε... περνω λοιπον τα συμπρακαλα μου και παω. φτανοντας σπιτι του συναντω εκεινον, την γυναικα του και το κουμπαρο. καπου στα 50 ολοι. τοτε αρχισε ο κουμπαρος (ο κλασικος εξυπνος τις παρεας) να μου ΕΞΗΓΕΙ σαν "ειδικος" το προβλημα που αντιμετωπιζανε μαζι. -δε μπαινει στο ιντερνετ αλλα το δικο μου μπαινει! (δε το ειχε μαζι του εκεινη την ωρα) παω και γω να δω το λαπτοπ ψαχνοντας και το modem. ρωταω "που ειναι το modem?" πεταγεται ο κουμπαρος να μου ΕΞΗΓΗΣΕΙ και λεει: -οχι οχι, εμεις δε χρησιμοποιουμε μοντεμ. μπαινουμε στο ιντερνετ με τον καινουργιο τροπο χωρις καλωδια. -(σκεφτομαι εγω, υπαρχουν 2 περιπτωσεις, ή θα εχουν μοντεμ και θα μπαινουν ασυρματα απλα δε το ξερουν ή θα εχουν usb stick απο καμια κινητη) συνεχιζω να εξηγω και ρωταω για το τι τους κανανε οταν τους βαλανε το ιντερνετ σπιτι, αν ηρθαν τεχνικοι και καποιο μηχανημα και το βαλανε στη πριζα κτλ κτλ απο τον οτε ή οτιδηποτε αλλο..... και περνω την απαντηση απο το κουμπαρο -οχι οχι, δε χρειαζεται κατι τετοιο. υπαρχει μια ξενη εταιρια που εκμπεμπει δωρεαν σημα απο δορυφορο και δινει ιντερνετ σε οποιον συνδεεται και χωρις κωδικο! και γω μπαινω απο το σπιτι μου ολη μερα -και ποια εταιρια ειναι αυτη? -OXYGEN!!!! τον αρχιζεις στα μπινελικια τωρα ή δεν τον αρχιζεις? οπως καταλαβατε, ο τυπος με το λαπτοπ σπιτι του επιανε σημα απο κανενα γειτονα που ειχε ανοιχτο το μοντεμ του και εμπενε τζαμπα και πηγε στους κουμπαρους να του πει οτι δε χρειαζεται να κανουν αιτηση για γραμμη ιντερνετ (ο εξυπνος) λεγοντας οτι υπαρχει εταιρια OXYGEN (πως εβγαλε τετοιο σεναριο...) απο το διαστημα!!! που δινει ιντερνετ με δορυφορο και 3 πουλακια καθονται! η πλακα ειναι οτι το ελεγε τοσο σοβαρα αφου το πιστευε κι'ολας και στην αρχη επεμενε οτι ετσι ειναι! και στην αρχη δεν εξηγουσαν ολο αυτο το σεναριο, απλως βγαλανε συμπερασμα οτι αφου δε μπαινει τοτε ειναι χαλασμενο το λαπτοπ... αφου εκανα τοση ωρα να καταλαβω, να εξηγησω και να τους δωσω να καταλαβουν και οι διαδρομες πηγενε-ελα, συνολικα εφαγα 1,5 ωρα ερωτηση κρισεως: ποσο κοστολογειται αυτη τη δουλεια? επρεπε να παρω λεφτα ή οχι? υγ. η συνεχεια της ιστοριας αφου απαντησετε.... ΚΛΑΙΩ...... Με το σενάριο για το δορυφόρο ειδικά ΣΠΑΡΑΖΩ!!!!!
fox Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 μακρία απο το πλαίσιο, ήμουνα τεχνικός εκεί και το 90% των laptop που έχει είναι οι stockarismena οι ανακατασκευασμένα και τα πουλάνε για καινούργια! Οσο για τα Turbo-x που δείνουν τα περισσότερα τα συνθέτουν απο χρησιμοποιημένα υλικα, δηλάδη απο προιόντα που ανοίγουνε για να κάνουνε δοκιμές!!! χίλλιες φορές να αγοράσετε απο τον μπαρμπα μήτσο που θα σε εξηπηρετήση 100% σε όλα παρα απο το πλαίσιο!
kabamaru21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Εκμεταλλεύομαι το φτιαρι και ρωταω... Τελικα aledjo δεν μας ειπες, τα χρέωσες τα γερόντια η οχι?
aledjo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 σορρυ ξεχαστηκα εγω τα χρεωσα αλλα ειπαν οτι δεν ειχαν εκεινη τη στιγμη να μου δωσουν και θα με φωναζανε σε 3 μερες για να δω και ενα αλλο προβλημα σε αλλον υπολογιστη (οσο τα ειδες εσυ τοσο τα ειδα και γω.....) ηθικο διδαγμα, μη ξανακανω δουλειες σε γνωστο του γνωστου! αλλα τι λεω τωρα? αφου εχω πει να μη ξανακανω τιποτα σε κανεναν εχω που εχω τον ερωτα μου...... μη μου ζαλιζουν τον ερωτα!
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Α ρε αλέτζο αφού είσαι γεννημένος για αυτή τη δουλειά και θα ξανακυλίσεις, μη δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις (btw η ιστορία με τον δορυφόρο είναι άπαιχτη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα