aledjo Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 αρχισαμε παλι.. @redkimi τι σπουδες ενοεις??? υπαρχει καμια σχολη που σου μαθαινει το facebook, msn, εγκατασταση router, skype, torrent, virtualdj, fifa 2012, το γιατι οι υποτιτλοι δε παιζουν με το αρχειο βιντεο, ποιους drivers της καρτας γραφικων να βαλεις αν δε παιζει σωστα με τους τελευταιους, πως να μαζευεις τα καλωδια για να μη τσαντιζεται η κυρια οταν τα βλεπει και για να μπορει να καθαριζει ή το κυριοτερο, πως να συμπεριφερεσαι στους πελατες???????? δεν εχω ακουσει καμια τετοια σχολη.... δηλαδή για να καταλάβω υπάρχουν ελεύθεροι επαγγελματίες που πάνε από σπίτι σε σπίτι και κάνουμε format, καμιά εγκατάσταση λογισμικού και anti-virus?και αυτό-αποκαλλούνται τεχνικοί η/υ ????? κόβετε και μπλοκάκι?? πληρώνεις τεβε? τι στο διάολο? αυτο δεν ειναι τιποτα, υπαρχουν ανθρωποι που πανε απο σπιτι σε σπιτι και σφουγγαριζουν! και αυτο-αποκαλλουνται επαγγελματιες και περνουν λεφτα!!!!!!!!!!! απατεωνες ε?? αυτο μπορεις και συ να το κανεις και ο οποιοσδηποτε και αυτοι θελουν και λεφτα απο πανω χωρις να εχουν κανει σπουδες στο "επαγγελμα". που ζουμε.....
redkimi Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 αρχισαμε παλι.. @redkimi τι σπουδες ενοεις??? υπαρχει καμια σχολη που σου μαθαινει το facebook, msn, εγκατασταση router, skype, torrent, virtualdj, fifa 2012, το γιατι οι υποτιτλοι δε παιζουν με το αρχειο βιντεο, ποιους drivers της καρτας γραφικων να βαλεις αν δε παιζει σωστα με τους τελευταιους, πως να μαζευεις τα καλωδια για να μη τσαντιζεται η κυρια οταν τα βλεπει και για να μπορει να καθαριζει ή το κυριοτερο, πως να συμπεριφερεσαι στους πελατες???????? δεν εχω ακουσει καμια τετοια σχολη.... αυτο δεν ειναι τιποτα, υπαρχουν ανθρωποι που πανε απο σπιτι σε σπιτι και σφουγγαριζουν! και αυτο-αποκαλλουνται επαγγελματιες και περνουν λεφτα!!!!!!!!!!! απατεωνες ε?? αυτο μπορεις και συ να το κανεις και ο οποιοσδηποτε και αυτοι θελουν και λεφτα απο πανω χωρις να εχουν κανει σπουδες στο "επαγγελμα". που ζουμε..... έπεσα τελείως τυχαία σε αυτό τον χώρο. Δεν γράφω online γενικότερα γιατί δεν έχω σκοπό να έρχομαι σε αντιπαραθέσεις με άγνωστους/άσχετους γενικότερα και να χάνω τον χρόνο μου. Αυτό που θέλω να πω (και λέω έμεσα στο πρώτο μου κείμενο): είναι ότι στην Ελλάδα μπορείς και ασκείς ένα επάγγελμα (όσο τεχνικό, προηγμένο, ή μη να είναι) ΧΩΡΙΣ να είσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. αυτό ίσως και να είναι το μεγαλύτερο πλήγμα αυτού του τόπου. δεν έχει σημασία να σου πω ποιος είμαι και τι κάνω, αλλά σου λέω: το να δηλώνεις τεχνικός Η/Υ είναι άτοπο. Υπάρχουν σπουδές, σχολές και πιστοποιήσεις για το κάθε τι που παίζει μέσα και έξω από ένα κουτί. προανέφερες τα router σε πληροφορώ, συμμαθητής μου - σκίστηκε για να πάρει πιστοποίηση από την Cisco: το "CCNA". τώρα χτυπάει συμβάσεις σε όλο τον κόσμο. Τον κάνουν scout και δεν δέχεται δουλείες με λιγότερα από 450 ευρώ την ημέρα. Απλά σου λέω, αν γίνεις πολύ καλός σε μία από αυτές τις ειδικότητες, ίσως να έχεις και μία (μικρή στην Ελλάδα) ελπίδα να εργαστείς αξιοπρεπέστατα . Δεν υπάρχει παπατρέχας επαγγελματίας τεχνικός. και αν υπάρχει, ή όπως το δηλώνεις το έκανες, σου υπόσχομαι ότι έχεις μηδέν προοπτικές, είσαι απατεώνας εν μέρη (εφόσον δεν κόβεις μπλοκάκι/φορολογείσαι και αν καταφέρεις να βγάλεις κάποιο εισόδημα, θα είναι μόνο στο μικρό/μέσω-διάστημα μέχρις ότου να ξυπνήσει η κυρά Μαρίκα και να αρχίσει να χρησιμοποιήσει τα On-site service πακέτα που τώρα πια έρχονται σχεδόν δωρεάν με αγορές ολοκληρωμένων συστημάτων. Τώρα όσο αφορά το Facebook, msn, και τα άλλα που ανέφερες: (με πιάνουν πραγματικά τα κλάματα) βλέπεις είναι η τύχη του Νεοέλληνα. Του παρουσιάζεται ένα τρομερό εργαλείο με απίστευτες δυνατότητες, και αυτός το λαμβάνει σα παιχνιδομηχανή, ή σαν μέσω κοινωνικής δικτύωσης (λες και δεν έχουμε αρκετά καφέ, μπαρ, κέντρα, κινητά, σκατά κλπ) εγω ψαχνω να μαθω τι ειναι το φορματ και μετα θα γινω ο καλυτεροτερος δεν είναι τίποτα, λίγη μελέτη θέλει. Πάντως στον σαρκασμό είσαι αστέρι!
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 κι εσυ αστερακι του νιντζα. πηξαμε τοσα χρονια στα μπαρ και τα καφε,φτιαξαμε την πιο σαπια κουλτουρα παγκοσμιως,και τωρα που παει να αλλαξει... " αααααααααααα ειναι μαλακια καθεσαι στο πισι,αντε βγες για καφε να δεις κοσμο"
Tmark Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Αν χτύπαγαν όλοι συμβάσεις ανά τον κόσμο με μια πιστοποιήση CCNA τρέχα γύρευε..
redkimi Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 κι εσυ αστερακι του νιντζα. πηξαμε τοσα χρονια στα μπαρ και τα καφε,φτιαξαμε την πιο σαπια κουλτουρα παγκοσμιως,και τωρα που παει να αλλαξει... " αααααααααααα ειναι μαλακια καθεσαι στο πισι,αντε βγες για καφε να δεις κοσμο" πάει να αλλάξει σε τι? στο να κάθεσε να λες και να κάνεις τις ίδιες μακακίες που έκανες πριν αλλά μέσω του πισι? εγώ πάντως βλέπω αλλαγή προς το χειρότερο. Αν μη τι άλλο χάνουν και δουλειά οι μπουφετζήδες
aledjo Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 έπεσα τελείως τυχαία σε αυτό τον χώρο. Δεν γράφω online γενικότερα γιατί δεν έχω σκοπό να έρχομαι σε αντιπαραθέσεις με άγνωστους/άσχετους γενικότερα και να χάνω τον χρόνο μου. Αυτό που θέλω να πω (και λέω έμεσα στο πρώτο μου κείμενο): είναι ότι στην Ελλάδα μπορείς και ασκείς ένα επάγγελμα (όσο τεχνικό, προηγμένο, ή μη να είναι) ΧΩΡΙΣ να είσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. αυτό ίσως και να είναι το μεγαλύτερο πλήγμα αυτού του τόπου. δεν έχει σημασία να σου πω ποιος είμαι και τι κάνω, αλλά σου λέω: το να δηλώνεις τεχνικός Η/Υ είναι άτοπο. Υπάρχουν σπουδές, σχολές και πιστοποιήσεις για το κάθε τι που παίζει μέσα και έξω από ένα κουτί. προανέφερες τα router σε πληροφορώ, συμμαθητής μου - σκίστηκε για να πάρει πιστοποίηση από την Cisco: το "CCNA". τώρα χτυπάει συμβάσεις σε όλο τον κόσμο. Τον κάνουν scout και δεν δέχεται δουλείες με λιγότερα από 450 ευρώ την ημέρα. Απλά σου λέω, αν γίνεις πολύ καλός σε μία από αυτές τις ειδικότητες, ίσως να έχεις και μία (μικρή στην Ελλάδα) ελπίδα να εργαστείς αξιοπρεπέστατα . Δεν υπάρχει παπατρέχας επαγγελματίας τεχνικός. και αν υπάρχει, ή όπως το δηλώνεις το έκανες, σου υπόσχομαι ότι έχεις μηδέν προοπτικές, είσαι απατεώνας εν μέρη (εφόσον δεν κόβεις μπλοκάκι/φορολογείσαι και αν καταφέρεις να βγάλεις κάποιο εισόδημα, θα είναι μόνο στο μικρό/μέσω-διάστημα μέχρις ότου να ξυπνήσει η κυρά Μαρίκα και να αρχίσει να χρησιμοποιήσει τα On-site service πακέτα που τώρα πια έρχονται σχεδόν δωρεάν με αγορές ολοκληρωμένων συστημάτων. Τώρα όσο αφορά το Facebook, msn, και τα άλλα που ανέφερες: (με πιάνουν πραγματικά τα κλάματα) βλέπεις είναι η τύχη του Νεοέλληνα. Του παρουσιάζεται ένα τρομερό εργαλείο με απίστευτες δυνατότητες, και αυτός το λαμβάνει σα παιχνιδομηχανή, ή σαν μέσω κοινωνικής δικτύωσης (λες και δεν έχουμε αρκετά καφέ, μπαρ, κέντρα, κινητά, σκατά κλπ) δεν είναι τίποτα, λίγη μελέτη θέλει. Πάντως στον σαρκασμό είσαι αστέρι! πως φαινεται ο ανθρωπος που δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του...
Dark_son20 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Protip: στον χώρο του IT (δεν μιλάω για τα μαγαζιά) το CCNA δεν μετράει σχεδόν καθόλου πλέον*. οπότε αυτά για 450 τη μέρα....
redkimi Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 ο τύπος μου λέει θέλει να φτιάχνει ρουτερακια και με ρωτάει αν το μαθαίνεις κάπου αυτο??? από εκεί ξεκίνησε ο συμμαθητής και έριξα μια ιδέα. προσωπικά ασχολούμε με BI. δεν με ενδιαφέρει καν να γνωρίζω όλα τα επίπεδα πιστοποίησης που δίνει η Cisco.
aledjo Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 ο τύπος μου λέει θέλει να φτιάχνει ρουτερακια και με ρωτάει αν το μαθαίνεις κάπου αυτο??? αν ξερεις καλα, router ονομαζουν και modem-ακια που βαζουν σε σπιτια, επειχηρησεις, μαγαζια και παει λεγοντας... η καθε εταιρια ΟΠΟΤΕ τους κα*λωσει, αλλαζουν τις ρυθμισεις που χρειαζεται για να μπει στο δικτυο τους. ασε που η καθε διαφορετικη μαρκα, θελει και αλλο τροπο εγκαταστασης και εχουν προβληματα.... και γι'αυτο υπαρχει η σελιδα www.adslgr.com που συζητανε για τα προβληματα που αντιμετωπιζει ο καθενας... ΔΕΝ υπαρχει καμια σχολη που να σου μαθαινει πως να κανεις εγκατασταση το καθε ρουτερ της καθε εταιριας και του καθε provider! εχει τυχει σε κανεναν να παει να βαλει παλιοτερα modem-router της HOL? σου ελεγε οτι πρεπει να σου στειλουν ενα ειδικο αρχειο σε ΑΛΛΟ εμαιλ, δηλαδη να το παρεις απο αλλο υπολογιστη την ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ! ετσι πας 2 φορες στο χωρο του πελατη και ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ τοτε θα μπει.... αλλα τι καθομαι και λεω τωρα σε ατομα που εχουν πιασει μονο εναν υπολογιστη στα χερια τους και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα.
redkimi Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 ok το έπιασα με δουλεύεις γιατί είμαι περαστικός! ζητώ συγνώμη, καλή τλυχη και καλή συνέχεια!
pc_expert Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δουλεύω ώς τεχνικός ΗΥ ελεύθερος επαγγελματίας εδώ και 2 χρόνια.(Πρίν δούλευα σε εταιρεία αλλά λόγω κρίσης έχασα τη δουλειά μου) Διαφωνώ με όλους τους παραπάνω στο θέμα της φύσης του επαγγέλματος και του αντικειμένου του. Καταρχάς κανένας δεν ανέφερε ότι ο τεχνικός ΗΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ MULTIMEDIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΤ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ. ΕΝΑΙ ΤΕΧΝΙΤΗΣ. Η δουλεία αυτή έχει και βρωμιά διότι τα περισσότερα pc και λάπτοπ έιναι σε άθλια κατάσταση και μέσα στη βρώμα , έχει και κουβάλημα διότι το κάθε PC ζυγίζει αρκετά έχει και τρέξιμο στο να αγοράσεις τα ανταλλακτικά . Άρα και κουβάλημα και τρέξιμο και μουτζούρα. Είναι τεχνικό επάγγελμα χειρωνακτικό δεν είναι επιστημονικό επάγγελμα. Είναι τέχνη όχι επιστήμη. Το 2ο που θέλω να πώ είναι ότι το επάγγελμα αυτό απαιτεί μεγάλη προσοχή στην εκτέλεσή του. Ένα λάθος μπορεί να προκαλέσει ΖΗΜΙΑ σε μηχάνημα αρκετών 100δων Ευρώ κάτι που πιθανώς σημαίνει ότι θα αναζητηθούν ευθύνες από τον πελάτη. Συνεπώς έχει και ΕΥΘΥΝΗ ειδικά όποιος αναλαμβάνει ακριβά μηχανήματα. Διάβασα προσεκτικά για τα ποσά που αναφέρετε. Και πραγματικά αναρωτιέμαι σε ποια χώρα ζω εγώ και σε ποιά εσείς. Το μηνιαίο εισόδημα είναι πλέον χαμηλότατο. Ο κόσμος είτε προτιμάει τα μαγαζιά ΑΛΥΣΙΔΕΣ διότι τα θεωρεί (Εσφαλμένα) πιο φερέγγυα είτε τις αντιπροσωπείες οι οποίες είναι μέν φερέγγυες αλλά κοπανάνε τιμές που σε κλέβουν και σε πολλές περιπτώσεις σε καθυστερούν μέρες. Προσωπικά φέτος βλέπω πτώση στην δουλειά μου πάνω απο 50% διότι ο κόσμος απλά δεν έχει λεφτά! Και ενώ θέλει να αναβαθμίσει τον ΗΥ δεν το κάνει και το αναβάλλει.Ή μια μικροζημιά σε ένα πληκτρολόγιο ενός λάπτοπ π.χ υπομένεται από τον χρήστη μέχρι να βελτιωθούν τα οικονομικά του. Πέρα από την ΚΡΙΣΗ όμως και την ΥΦΕΣΗ η δουλειά μας έχει πτώση κυρίως για άλλον λόγο. Η τεχνολογία αλλάζει με φρενήρη ρυθμό. Βγαίνουν όλο και πιο compact συσκευές όλο και πιο πολύπλοκες κατασκευαστικά (tablets , smartphones ,tablet-netbooks tablet-smartphones) που όταν χαλάσουν οδηγούν τον χρήστη τους αναγκαστικά στην ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ. Κι εδώ έρχεται να μπεί το θέμα του πόσο καλός τεχνίτης είναι κάποιος. Πόσο μπορεί ο τεχνίτης να παρακολουθήσει τις αλλαγές ώστε να επέμβει σε επισκευές. Και είναι και το θέμα του πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να βρεί ανταλλακτικό σε κάποιες περιπτώσεις. Και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ οι τιμές στις συσκευές αυτές ΠΕΦΤΟΥΝ συνεχώς. Γιατί να δώσώ 40 ή 50 € σε έναν τεχνίτη να μου επισκευάσει μια συσκευή που κοστίζει 200? Συνεπώς το πράγμα οδηγείται στην υπερκατανάλωση και την υπερπληθώρα ηλεκτρονικών σκουπιδιών. Το μοντέλο είναι αγοράζω μια φθηνή συσκευή με λίγα ευρώ κάνω τη δουλειά μου για 2 με 3 χρόνια και μετά την πετάω και αγοράζω άλλη . Και πάει λέγοντας. Ποιός άραγε σήμερα επισκευάζει τον φούρνο μικροκυμάτων του ή το πλυντήριό του ή το σίδερό του? Κανείς!! Για τον λόγο που ανέφερα. Άρα οδηγούμαστε σιγά σιγά στο προαναφερθέν μοντέλο και τον ΘΑΝΑΤΟ όλων των τεχνικών επαγγελμάτων. Πλέον θα πρέπει να περνάς σεμινάρια από την APPLE για να επισκευάζεις τις νέες συσκεύες της ή ΑΠο την ΑSUS για τις αντίστοιχες και πάει λέγοντας. Που σημαίνει ότι το ελεύθερο επάγγελμα του τεχνικού υπολογιστών πεθαίνει. Αναγκαστικά λοιπόν μισθάκος των 592€ σε κάποια αλυσίδα ή αντιπροσωπεία. 1
aledjo Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δουλεύω ώς τεχνικός ΗΥ ελεύθερος επαγγελματίας εδώ και 2 χρόνια.(Πρίν δούλευα σε εταιρεία αλλά λόγω κρίσης έχασα τη δουλειά μου) Διαφωνώ με όλους τους παραπάνω στο θέμα της φύσης του επαγγέλματος και του αντικειμένου του. Καταρχάς κανένας δεν ανέφερε ότι ο τεχνικός ΗΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ MULTIMEDIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΤ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ. ΕΝΑΙ ΤΕΧΝΙΤΗΣ. Η δουλεία αυτή έχει και βρωμιά διότι τα περισσότερα pc και λάπτοπ έιναι σε άθλια κατάσταση και μέσα στη βρώμα , έχει και κουβάλημα διότι το κάθε PC ζυγίζει αρκετά έχει και τρέξιμο στο να αγοράσεις τα ανταλλακτικά . Άρα και κουβάλημα και τρέξιμο και μουτζούρα. Είναι τεχνικό επάγγελμα χειρωνακτικό δεν είναι επιστημονικό επάγγελμα. Είναι τέχνη όχι επιστήμη. Το 2ο που θέλω να πώ είναι ότι το επάγγελμα αυτό απαιτεί μεγάλη προσοχή στην εκτέλεσή του. Ένα λάθος μπορεί να προκαλέσει ΖΗΜΙΑ σε μηχάνημα αρκετών 100δων Ευρώ κάτι που πιθανώς σημαίνει ότι θα αναζητηθούν ευθύνες από τον πελάτη. Συνεπώς έχει και ΕΥΘΥΝΗ ειδικά όποιος αναλαμβάνει ακριβά μηχανήματα. Διάβασα προσεκτικά για τα ποσά που αναφέρετε. Και πραγματικά αναρωτιέμαι σε ποια χώρα ζω εγώ και σε ποιά εσείς. Το μηνιαίο εισόδημα είναι πλέον χαμηλότατο. Ο κόσμος είτε προτιμάει τα μαγαζιά ΑΛΥΣΙΔΕΣ διότι τα θεωρεί (Εσφαλμένα) πιο φερέγγυα είτε τις αντιπροσωπείες οι οποίες είναι μέν φερέγγυες αλλά κοπανάνε τιμές που σε κλέβουν και σε πολλές περιπτώσεις σε καθυστερούν μέρες. Προσωπικά φέτος βλέπω πτώση στην δουλειά μου πάνω απο 50% διότι ο κόσμος απλά δεν έχει λεφτά! Και ενώ θέλει να αναβαθμίσει τον ΗΥ δεν το κάνει και το αναβάλλει.Ή μια μικροζημιά σε ένα πληκτρολόγιο ενός λάπτοπ π.χ υπομένεται από τον χρήστη μέχρι να βελτιωθούν τα οικονομικά του. Πέρα από την ΚΡΙΣΗ όμως και την ΥΦΕΣΗ η δουλειά μας έχει πτώση κυρίως για άλλον λόγο. Η τεχνολογία αλλάζει με φρενήρη ρυθμό. Βγαίνουν όλο και πιο compact συσκευές όλο και πιο πολύπλοκες κατασκευαστικά (tablets , smartphones ,tablet-netbooks tablet-smartphones) που όταν χαλάσουν οδηγούν τον χρήστη τους αναγκαστικά στην ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ. Κι εδώ έρχεται να μπεί το θέμα του πόσο καλός τεχνίτης είναι κάποιος. Πόσο μπορεί ο τεχνίτης να παρακολουθήσει τις αλλαγές ώστε να επέμβει σε επισκευές. Και είναι και το θέμα του πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να βρεί ανταλλακτικό σε κάποιες περιπτώσεις. Και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ οι τιμές στις συσκευές αυτές ΠΕΦΤΟΥΝ συνεχώς. Γιατί να δώσώ 40 ή 50 € σε έναν τεχνίτη να μου επισκευάσει μια συσκευή που κοστίζει 200? Συνεπώς το πράγμα οδηγείται στην υπερκατανάλωση και την υπερπληθώρα ηλεκτρονικών σκουπιδιών. Το μοντέλο είναι αγοράζω μια φθηνή συσκευή με λίγα ευρώ κάνω τη δουλειά μου για 2 με 3 χρόνια και μετά την πετάω και αγοράζω άλλη . Και πάει λέγοντας. Ποιός άραγε σήμερα επισκευάζει τον φούρνο μικροκυμάτων του ή το πλυντήριό του ή το σίδερό του? Κανείς!! Για τον λόγο που ανέφερα. Άρα οδηγούμαστε σιγά σιγά στο προαναφερθέν μοντέλο και τον ΘΑΝΑΤΟ όλων των τεχνικών επαγγελμάτων. Πλέον θα πρέπει να περνάς σεμινάρια από την APPLE για να επισκευάζεις τις νέες συσκεύες της ή ΑΠο την ΑSUS για τις αντίστοιχες και πάει λέγοντας. Που σημαίνει ότι το ελεύθερο επάγγελμα του τεχνικού υπολογιστών πεθαίνει. Αναγκαστικά λοιπόν μισθάκος των 592€ σε κάποια αλυσίδα ή αντιπροσωπεία. συμφωνω απολυτα μαζι σου ok το έπιασα με δουλεύεις γιατί είμαι περαστικός! ζητώ συγνώμη, καλή τλυχη και καλή συνέχεια! δε σε δουλευω απλα επρεπε πριν γραψεις να εχεις διαβασει τι λεμε εδω και τοσες σελιδες...
jimmy76 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 sorry παιδια αλλα φανταστητε να τα εγραφα ολα αυτα που ηθελα... πως αλλιως να το γραψω για χορεσει? οτι μπορουσα εκανα. λιγη υπομονη και μπορειτε να διαβασετε -----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 08 : 11 : 41----- γιατι νομιζεις οτι ξαναγυρναω στη παλια μου δουλεια dj? μονο για τους λογους που γραφω παραπανω? -----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 08 : 40 : 38----- 1) για να τα λες ολα αυτα δειχνεις οτι δεν εχεις καμια επαφη με το επαγγελμα 2) πουστιες? αχαχαχα θελει αναλυση αυτο που λες και αν τα ακουσεις δε σ'αρεσει. παντος δεν εχει καμια σχεση με αυτα που λες εσυ. πχ. format ποτε δε γινεται στο σπιτι. (εκτος απο μερικους που ειναι καμμενοι) 3) 30 ευρω την ωρα? την επισκεψη? ποιος στα ειπε ολα αυτα? καλα θα ηταν αν περναμε 30 ευρω την ωρα με ολα αυτα που κανουμε, ακομα και η babysiter πιο πολλα περνει. Παιδιά ακούστε το λίγο είναι όλα καλά αυτά που λέει και εγώ περίπου αυτά θα έγραφα αλλά δεν το παρατάω το έπαγκελμα. Υπήρχαν όντος κάποιοι πολλοί κακοί στο επάγκελμά μας που ο κόσμος πλέον δεν μας εμπηστεύετε όμορφα τώρα απο την πλευρά μας πρέπει απο γνωστό σε γνωστό να μαθευτεί ότι είμαστε σωστοί Τεχνικοί και να προχωρήσουμε, αυτό χρειάζετε χρόνο και υπομονή. Έγω έτσι δουλεύω ξέρω ότι οι εταιρίες το έκμεταλευτήκανε αυτό κάνανε αναλώσιμα τα πάντα αλλά αυτό μας συμφέρει γιατί με 100 Ε βάζεις την καλύτερη modos και έχει εγγύηση 1 2 χρόνια . Το θέμα το χρηματικό ναι είναι πολύ μικρό στην Ελλάδα και πρέπει να επισκευάσεις 30 Η/Υ το μήνα για να βγάλεις ένα εικα- νοποιητικό μισθό συμφωνώ θέλει και με άλλα πράγματα να ασχολείτε ο Τεχνικό με ιστοσελίδες blogs δική του ιστοσελίδα σίγουρα να έχει ή και blog για να ανεβεί αλλά και πάλι δεν μπορει να καλύψει όλες τις ανάγκες χρειάζετε χρόνος και μετά όταν το αποδεχτούν πολλοί ανοιγει μαγαζί. Σκέφτου το μην παρατάς κάτι που αγαπάς πάλεψέ το πιστεύω ότι το έπαγκελμα έχει πολύ μέλλον είμαστε άκομα σε βρεφικό στάδιο στην Ελλάδα αυτά. Ευχαριστώ.
hal9001 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 καλά πριν ασχοληθείς με το "επαγκελμα" του τεχνικού κοίτα να μάθεις λίγη ορθογραφία γιατι διαβάζωντας αυτό που έγραψες παραπάνω πιο πολύ για φάρσα μου κάνει..
lexmark Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Παιδιά ακούστε το λίγο είναι όλα καλά αυτά που λέει και εγώ περίπου αυτά θα έγραφα αλλά δεν το παρατάω το έπαγκελμα. Υπήρχαν όντος κάποιοι πολλοί κακοί στο επάγκελμά μας που ο κόσμος πλέον δεν μας εμπηστεύετε όμορφα τώρα απο την πλευρά μας πρέπει απο γνωστό σε γνωστό να μαθευτεί ότι είμαστε σωστοί Τεχνικοί και να προχωρήσουμε, αυτό χρειάζετε χρόνο και υπομονή. Έγω έτσι δουλεύω ξέρω ότι οι εταιρίες το έκμεταλευτήκανε αυτό κάνανε αναλώσιμα τα πάντα αλλά αυτό μας συμφέρει γιατί με 100 Ε βάζεις την καλύτερη modos και έχει εγγύηση 1 2 χρόνια . Το θέμα το χρηματικό ναι είναι πολύ μικρό στην Ελλάδα και πρέπει να επισκευάσεις 30 Η/Υ το μήνα για να βγάλεις ένα εικα- νοποιητικό μισθό συμφωνώ θέλει και με άλλα πράγματα να ασχολείτε ο Τεχνικό με ιστοσελίδες blogs δική του ιστοσελίδα σίγουρα να έχει ή και blog για να ανεβεί αλλά και πάλι δεν μπορει να καλύψει όλες τις ανάγκες χρειάζετε χρόνος και μετά όταν το αποδεχτούν πολλοί ανοιγει μαγαζί. Σκέφτου το μην παρατάς κάτι που αγαπάς πάλεψέ το πιστεύω ότι το έπαγκελμα έχει πολύ μέλλον είμαστε άκομα σε βρεφικό στάδιο στην Ελλάδα αυτά. Ευχαριστώ. Μωρέ εσύ καλά τα είπες (όχι ότι συμφωνώ κιόλας αλλά λέμε ), αλλά επειδή είμαι ένας άνθρωπος που κοιτάζει τη λεπτομέρεια αν σε έβλεπα να γράφεις έτσι δεν θα σε εμπιστευόμουν για να μου φτιάξεις το pc μου. (πόσο μάλλον για να μου φτιάξεις ιστοσελίδα!!! ). Χωρίς παρεξήγηση, προσωπική άποψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα