Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα οι μαστοροι/τεχνικοι πασης φυσεως -πλην αυτων των Η/Υ- τρωνε ψωμι. Ακομα και οι τσαγκαρηδες να πουμε :P

Aυτο ειναι και το θεμα του τοπικ.

Το λογο τον εγραψες εσυ ο ιδιος πιο πανω :rolleyes:

Οι μαστοροι - τεχνικοι κονομανε γιατι εξυπηρετουν καποιες βασικες αναγκες μας, δε γινεται ας πουμε να παραμεινουμε με χαλασμενη βρυση, η χωρις ρευμα κλπ, ειναι αναγκες που πλεον δε ζεις χωρις αυτες.

Στο θεμα των υπολογιστων, οσον αφορα το κομματι του φορματ κλπ, και ειναι και κατι ευκολο σχετικα, αλλα δεν ειναι και βασικη αναγκη, καποιος που θα στριμωχτει οικονομικα μπορει να το αναβαλλει για πολυ καιρο.

Αν παμε ομως στο κομματι των επαγγελματιων, εκει πλεον εξυπηρετεις κι εσυ βασικες αναγκες, για αυτο και τα χρηματα ειναι περισσοτερα, η δουλεια πιο δυσκολη αρα και με λιγοτερους τεχνικους σε αυτο τον τομεα, οποτε και καλη δουλεια γενικοτερα. Εκει ομως πλεον παμε σε αλλο επιπεδο υπευθυνοτητας, δεν παιζουμε με το πισι του κολλητου, που δεν εγινε και τιποτε αν δεν το παραδωσουμε μεχρι αυριο, εκει ομως ολοι ξερουμε, αν πεσει εστω κι ενα πισι, εμμεσως χανονται χρηματα.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι μαστοροι - τεχνικοι κονομανε γιατι εξυπηρετουν καποιες βασικες αναγκες μας, δε γινεται ας πουμε να παραμεινουμε με χαλασμενη βρυση, η χωρις ρευμα κλπ, ειναι αναγκες που πλεον δε ζεις χωρις αυτες.

Στο θεμα των υπολογιστων, οσον αφορα το κομματι του φορματ κλπ, και ειναι και κατι ευκολο σχετικα, αλλα δεν ειναι και βασικη αναγκη, καποιος που θα στριμωχτει οικονομικα μπορει να το αναβαλλει για πολυ καιρο.

ΔΕ ΞΕΡΩ αν το ξερεις αλλα υπολογιστες δεν εχουν μονο τα σπιτια με τη κουτση Μαρια (οπως και ps3, xbox ktl) ΑΛΛΑ εχουν και οι επιχειρησεις, λογιστηρια κτλ! ΝΑΙ ΝΑΙ

ΤΑ ΟΠΟΙΑ οχι μονο μπορουν να μεινουν με χαλασμενη βρυση αλλα και να παν να κατουρησουν και στον γειτονα αμα λαχει μα ουμ...

ΕΧΕΙΣ σκεφτει τι μπορει να γινει αν χαλασει το δικτυο σε ενα μικρο λογιστηριο με 5 εργαζομενους?

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! μεχρι να ερθει ο τεχνικος να το φτιαξει, εχουν χασει ωρες δουλειας και το αφεντικο πληρωνει τους εργαζομενους που καθονται!

δηλαδη μπαινει μεσα...

οπως επισης και το βιντεοκλαμπ και πολλα αλλα!

ΜΗ λες λοιπον οτι δεν ειναι βασικη αναγκη

αντιθετος ομως, τα μαλλια της κουτσης Μαριας μπορουν να μεινουν για πολυ αρκετο καιρο ακουρευτα ή χωρις βαφη, αλλα παρολα αυτα οι κομωτες κονομανε ποιο πολλα!

πως το εξηγεις αυτο????????

Δημοσ.

άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για μανάβης

3 μήνες αγροτικό στα Κύθηρα

πτυχίο ΙΕΚ

πρεπει να χει τελειωσει φυτικη παραγωγη με msc η Phd

Δε μιλαμε ρε παιδια για τα τυπικα προσοντα. Για να εχεις το δικαιωμα να πουλησεις φρουτα στην αγορα χρειαζεται αδεια, η οποια κοστιζει.

Δημοσ.

ΔΕ ΞΕΡΩ αν το ξερεις αλλα υπολογιστες δεν εχουν μονο τα σπιτια με τη κουτση Μαρια (οπως και ps3, xbox ktl) ΑΛΛΑ εχουν και οι επιχειρησεις, λογιστηρια κτλ! ΝΑΙ ΝΑΙ

ΤΑ ΟΠΟΙΑ οχι μονο μπορουν να μεινουν με χαλασμενη βρυση αλλα και να παν να κατουρησουν και στον γειτονα αμα λαχει μα ουμ...

ΕΧΕΙΣ σκεφτει τι μπορει να γινει αν χαλασει το δικτυο σε ενα μικρο λογιστηριο με 5 εργαζομενους?

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! μεχρι να ερθει ο τεχνικος να το φτιαξει, εχουν χασει ωρες δουλειας και το αφεντικο πληρωνει τους εργαζομενους που καθονται!

δηλαδη μπαινει μεσα...

οπως επισης και το βιντεοκλαμπ και πολλα αλλα!

ΜΗ λες λοιπον οτι δεν ειναι βασικη αναγκη

αντιθετος ομως, τα μαλλια της κουτσης Μαριας μπορουν να μεινουν για πολυ αρκετο καιρο ακουρευτα ή χωρις βαφη, αλλα παρολα αυτα οι κομωτες κονομανε ποιο πολλα!

πως το εξηγεις αυτο????????

Αν παμε ομως στο κομματι των επαγγελματιων, εκει πλεον εξυπηρετεις κι εσυ βασικες αναγκες, για αυτο και τα χρηματα ειναι περισσοτερα, η δουλεια πιο δυσκολη αρα και με λιγοτερους τεχνικους σε αυτο τον τομεα, οποτε και καλη δουλεια γενικοτερα. Εκει ομως πλεον παμε σε αλλο επιπεδο υπευθυνοτητας, δεν παιζουμε με το πισι του κολλητου, που δεν εγινε και τιποτε αν δεν το παραδωσουμε μεχρι αυριο, εκει ομως ολοι ξερουμε, αν πεσει εστω κι ενα πισι, εμμεσως χανονται χρηματα.

Τι ακριβως ειπα εγω διαφορετικο; (Τι διαολο το δευτερο μισο μηνυμα μου ειναι hide; )

Δημοσ.

Τι ακριβως ειπα εγω διαφορετικο; (Τι διαολο το δευτερο μισο μηνυμα μου ειναι hide; )

:confused:

τωρα το ξαναειδα καλυτερα.... οταν το διαβασα τη πρωτη φορα, κολησα με αυτο που εγραψες πρωτα και βιαστηκα να απαντησω.

σορρυ.

αλλα αφου λες και αυτη τη περιπτωση, τοτε τι θες να πεις με αυτο το ποστ?

αφου το ιδιο λεμε.

ακομα, δεν εδωσες εξηγηση για τη περιπτωση που γραφω εγω με τον κομωτη που ταιριαζει στο πρωτο μερος

Δημοσ.

:confused:

τωρα το ξαναειδα καλυτερα.... οταν το διαβασα τη πρωτη φορα, κολησα με αυτο που εγραψες πρωτα και βιαστηκα να απαντησω.

σορρυ.

αλλα αφου λες και αυτη τη περιπτωση, τοτε τι θες να πεις με αυτο το ποστ?

αφου το ιδιο λεμε.

ακομα, δεν εδωσες εξηγηση για τη περιπτωση που γραφω εγω με τον κομωτη που ταιριαζει στο πρωτο μερος

Μιλωντας στο Midi, απλα θελησα να δειξω οτι και στον τομεα αυτο υπαρχει ενα κομματι που τρωει ψωμι, κι αυτοι ειναι οσοι ασχολουνται με υπολογιστες (και δικτυα κλπ), που βρισκονται σε θεσεις που υπαρχει βασικη αναγκη (επιχειρησεις κλπ).

Οσον αφορα τωρα τον κομμωτη... για την κουτση Μαρια, απο τη στιγμη που ειναι βασικη της αναγκη, θα παει ακομη κι αν δεν το χρειαζεται. Υπαρχουν καποια πραγματα που μπορει να μην ειναι φαι και υπνος, αλλα γινονται αναγκες ειτε μεσω της ματαιοδοξιας μας, ειτε μεσω της μοδας κλπ. Το θεμα ειναι να βρεις αυτη την αναγκη και να την εκμεταλλευτεις καταλληλα.

Δημοσ.

Οσον αφορα τωρα τον κομμωτη... για την κουτση Μαρια, απο τη στιγμη που ειναι βασικη της αναγκη, θα παει ακομη κι αν δεν το χρειαζεται. Υπαρχουν καποια πραγματα που μπορει να μην ειναι φαι και υπνος, αλλα γινονται αναγκες ειτε μεσω της ματαιοδοξιας μας, ειτε μεσω της μοδας κλπ. Το θεμα ειναι να βρεις αυτη την αναγκη και να την εκμεταλλευτεις καταλληλα.

Α μπραβο, ερχεσαι στα λογια μου τωρα.

θυμασαι που ελεγα για μια περιπτωση που μια πελατισα μου εκλεγε επειδη δε μπορουσε να παιξει farmerama?

ή οτι πηρα 100-150 ευρω για format επειδη μια αλλη ηθελε να ειναι στη μοδα και να εχει windows 7?

και με κατηγορουν.... (οι συμ-forum-ιτες) οτι ειμαι "απατεωνας"

συμφωνα με αυτη τη πρακτικη οπως λες και συ, ειναι απατεωνια τελικα...

ΑΛΛΑ "νομιμα" οπως λεει πολυ σωστα και ο

Γενικα οι μαστοροι/τεχνικοι πασης φυσεως -πλην αυτων των Η/Υ- τρωνε ψωμι. Ακομα και οι τσαγκαρηδες να πουμε :P

Aυτο ειναι και το θεμα του τοπικ.

δε συμφερει...

οποτε που καταληγουμε?

ειναι ή δεν ειναι αποτυχημενο?

Δημοσ.

Βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα,αγαπητοί μου συμφορουμίτες και τα αποδέχεστε όπως σας βολεύει.

Αφου σας είπα ότι ο τσαγγάρης με το ζόρι θα πληρώσει τα πάγια,πιπώνεστε ότι και καλά κονομάει τα μύρια όσα.

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω την επεξήγηση του τίτλου.

Ποιός ρωτάει τον υπάλληλο (δημόσιο ή ιδιωτικό δε έχει σημασία) εκεί που τάβγαζε πέρα με τα τουλά που έπαιρνε και τώρα είδε τη ζωή του να επαναπρογραμματίζεται απαξιωτικά,ρίξ' τε μια ματιά στον microμαγαζάτορα που βλέπει τις ΔΕΚΟ και το ΟΑΕΕ νάχουν πιάσει τον ανήφορο,τις προμήθειες του να υπερκερνάν και να αβγαταίνουν τον προϋπολογισμό του,ακόμα και οι αλυσίδες (και στη τροφή,btw) βαράνε φαλημέντο,οι τράπεζες αφού μας πήραν μέχρι και το μεδούλι (κι άμα δει κανένας αυτόν τον Σεξπήρο πούγραψε τον έμπορο της Βενετιάς,να του πει ότι το μπαίρνει,σιγά μη ζητάνε μόνο δέρμα...) τώρα αρχίζουν τους κανονιοβολισμούς,όλη η παραγωγική αλυσίδα σε παγκόσμια κλίμακα έχει υποστεί τραγική καθίζηση...

...και σεις μιλάτε για ένα όμορφο και ευγενικό επάγγελμα,που μέχρι και ψυχική ανάταση μπορεί να προσδώσει στον ασχολούμενο μ' αυτό (zen,guyz μου),που ντε και καλά επειδή δεν σας αποδίδει όπως το νταβατζηλίκι σε όλες του τις εκφάνσεις,ή το πρεζεμπόριο άμα λάχει ναούμ,πρέπει να είναι αποτυχημένο;

Αποτυχημένος είναι αυτός που χαρακτηρίζει έτσι έναν τίμιο τρόπο να βγάλει κάποιος το ψωμάκι του.

Αλλά τί να περιμένουμε πια απ' τη κοινωνία πού έβγαλε τη πορνεία απ' τα κακουργήματα και στο καπάκι θεοποίησε τη Τζούλια;

Δημοσ.

...και σεις μιλάτε για ένα όμορφο και ευγενικό επάγγελμα,που μέχρι και ψυχική ανάταση μπορεί να προσδώσει στον ασχολούμενο μ' αυτό

1) απο αυτο που λες καταλαβαινω οτι δεν εχεις καμια σχεση με το επαγγελμα

2) "αυθαίρετα συμπεράσματα" βγαζει μονο καποιος που ΔΕΝ εχει καμια σχεση με οποιοδηποτε θεμα κι'αν συζηταμε

Δημοσ.

Κοίτα,όπως σε κόβω είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως και λέω να μην ξαναpostάρω σ' αυτό το νήμα.

Πάρε ένα τελευταίο ψήγμα και κάν' το ό,τι θες,τόπε ένας συνάδερφός μου,μάλλον ο Κομφούκιος:

Κάνε ό,τι σ' αρέσει και δεν πρόκειται να ξαναδουλέψεις ποτέ στη ζωή σου
Δημοσ.

Κοίτα,όπως σε κόβω είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως και λέω να μην ξαναpostάρω σ' αυτό το νήμα.

αυτα που λεω εγω δε τα λεω μονος μου. υπαρχουν και αλλα ατομα αν ψαξεις στα τοπικ που σκεφτονται τα ιδια μενα.

ολοι ειμαστε ανεπιδεκτοι μαθησεως?

και εξαλλου εγω σε τοσα πολλα ποστ που εχω γραψει, γραφω χειροπιαστα επιχειρήματα, αναφεροντας παραδειγματα

απο αληθινες καταστασεις που εχουν γινει και εγω ζησει.

εσυ εχεις πει κανενα επιχειρημα?

btw και για να ξερω με ποιον μιλαω, εσυ εχεις κανει αυτη τη δουλεια ή ετσι υποθετικα μιλας?

Πάρε ένα τελευταίο ψήγμα και κάν' το ό,τι θες,τόπε ένας συνάδερφός μου,μάλλον ο Κομφούκιος:

Κάνε ό,τι σ' αρέσει και δεν πρόκειται να ξαναδουλέψεις ποτέ στη ζωή σου

και ποιος σου ειπε οτι θελω να ξαναδουλεψω?

αφου το δηλωσαμε μαζι με καποια αλλα ατομα οτι το παρατησαμε και δε θα το ξανακανουμε

δες εδω κατω κατω

http://www.insomnia.gr/topic/281644-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B7%CF%85-%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1/page__st__570

Δημοσ.

επάγγελμα: τεχνικός η/υ ... χα χα κλαίω... να σε καλά μου έφτιαξες την ημέρα!

δηλαδή για να καταλάβω υπάρχουν ελεύθεροι επαγγελματίες που πάνε από σπίτι σε σπίτι και κάνουμε format, καμιά εγκατάσταση λογισμικού και anti-virus?

και αυτό-αποκαλλούνται τεχνικοί η/υ ????? κόβετε και μπλοκάκι?? πληρώνεις τεβε? τι στο διάολο?

και να σου πω ρε φιλαράκι, έχεις κάποια πιστοποίηση? εξειδίκευση??? σπουδές??? ή απλά την εμπειρία του να φτιάχνεις το κουτί σου κάθε φορά που σου κλάταρε από το λιώσιμο στα video games?

είμαι επιθετικός γιατί σιχαίνομαι την ημιμάθεια περισσότερο και από την αμάθεια.

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑ

Δημοσ.

επάγγελμα: τεχνικός η/υ ... χα χα κλαίω... να σε καλά μου έφτιαξες την ημέρα!

δηλαδή για να καταλάβω υπάρχουν ελεύθεροι επαγγελματίες που πάνε από σπίτι σε σπίτι και κάνουμε format, καμιά εγκατάσταση λογισμικού και anti-virus?

και αυτό-αποκαλλούνται τεχνικοί η/υ ????? κόβετε και μπλοκάκι?? πληρώνεις τεβε? τι στο διάολο?

και να σου πω ρε φιλαράκι, έχεις κάποια πιστοποίηση? εξειδίκευση??? σπουδές??? ή απλά την εμπειρία του να φτιάχνεις το κουτί σου κάθε φορά που σου κλάταρε από το λιώσιμο στα video games?

είμαι επιθετικός γιατί σιχαίνομαι την ημιμάθεια περισσότερο και από την αμάθεια.

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑ

εσυ τι ξερεις να κανεις?ξερεις να κανεις και partition? :confused:

Δημοσ.

αν ήξερα και partition τότε θα μπορούσα να γίνω τεχνικός και εγώ νομίζεις?

αν είναι να κάτσω να μάθω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...