Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για ρίξε μοντέλο να δούμε! :P

Edit:

Ε, αφού είναι και απλή, ένα 50αρακι - φιλική τιμή :P

Qosmio+F10.jpeg

Η μνήμη είναι στο απο κάτω μέρος - βγαζεις κατι σαν πορτουλα και τις βαζεις , απο τη μανα του ειχε 512 και του εβαλα 2gb

Δημοσ.

Νομιζω το πραμα ειναι απλο: Αν εχεις μαγαζι κονομας, πολλα τα λεφτα, πολλοι και ασχετοι οι πελατες. Αν εισαι υπαλληλος απλα παιρνεις το μισθο σου καθε μηνα.

Δημοσ.

Νομιζω το πραμα ειναι απλο: Αν εχεις μαγαζι κονομας, πολλα τα λεφτα, πολλοι και ασχετοι οι πελατες. Αν εισαι υπαλληλος απλα παιρνεις το μισθο σου καθε μηνα.

Αν εννοεις μαγαζι βεληνεκους πλαισιου κλπ, τοτε ναι. Φυσικα το πλαισιο δεν εμπορευεται αποκλειστικα Η/Υ και υποστηριξη, αλλα 10δες ακομα κλαδους.

Κατα τ'αλλα τελευταια κλεινουν αρκετα μαγαζια που εμπορευονται πωληση-τεχνικη υποστηριξη Η/Υ ή το γυρνανε και σε αλλους κλαδους μπας και γλυτωσουν τα χειροτερα.

Γενικα χαρακτηριζω τεραστιο ρισκο να ανοιξει καποιος ενα τετοιο μαγαζι αυτην την περιοδο, ποσο μαλλον να "οικονομησει". Θα προτιμουσα να δουλεψω ως υπαλληλος και ας παιρνω 3 και 60. Απτο να κλεισω το μαγαζι με χρεη για μια ζωη καλυτερα να δουλεψω και να απολυθω:)

Δημοσ.

To Πλαισιο ειναι κυριως εμπορικη επιχειρηση.

Τεχνικοι-επισκευαστες Η/Υ δεν υπαρχουν? εγω νομιζω οτι υπαρχουν παντου.

Ο μαστορας δε χρειαζεται καν να εχει μαγαζι;)

Δημοσ.

To Πλαισιο ειναι κυριως εμπορικη επιχειρηση.

Τεχνικοι-επισκευαστες Η/Υ δεν υπαρχουν? εγω νομιζω οτι υπαρχουν παντου.

Ο μαστορας δε χρειαζεται καν να εχει μαγαζι;)

Nαι απλα αλλο μαστορας με την ενοια του ελευθερου επαγγελματια και αλλο να εχεις μαγαζι δικο σου που να παρεχει υπηρεσιες.

Εγω απαντησα στο "αν εχεις μαγαζι δικο σου κονομας". Ειναι τραγικα δυσκολο και ακομα πιο επιφοβο να ανοιξεις μαγαζι τετοιου τυπου.

Δημοσ.

Nαι απλα αλλο μαστορας με την ενοια του ελευθερου επαγγελματια και αλλο να εχεις μαγαζι δικο σου που να παρεχει υπηρεσιες.

Εγω απαντησα στο "αν εχεις μαγαζι δικο σου κονομας". Ειναι τραγικα δυσκολο και ακομα πιο επιφοβο να ανοιξεις μαγαζι τετοιου τυπου.

Κανα μινι...συναιτερισμο σκεφτηκες ποτε να κανεις/ετε ? Κανα δυο τρια ατομα με εδρα/ενα ενοικιο που θα επαιζαν και σαν ελευθεροι επαγγελματιες εξω ? :P

Δημοσ.

Επειδη το μαγαζι εχει πολλα εξοδα, λογαριασμους κλπ. καλυτερα λοιπον να εισαι χωρις μαγαζι. Αλλωστε η δουλεια γινεται κατ οικον. Κατι σαν τους μαστορες που βαζουν αιρ κοντισια(το καλοκαιρι βαζουν ως και 10 την ημερα, με 100€ η καθε εγκατασταση υπολογισε τι λεφτα παιρνουν).

Δημοσ.

Κανα μινι...συναιτερισμο σκεφτηκες να κανεις ? Κανα δυο τρια ατομα με εδρα/ενα ενοικιο που θα επαιζαν και σαν ελευθεροι επαγγελματιες εξω ?

Eγω γενικα δεν σκεφτηκα σε καμια περιπτωση να δραστηριοποιηθω επιχειρηματικα γιατι δε διαθετω κεφαλαιο και γνωση **επιχειρηματικο-οικονομικο-διαχειριστικη γνωση εννοω.

Παντως επειδη εχω εργαστει/εργαζομαι σε μινι-συναιτερισμο και ξεροντας τον εαυτο μου ποσο ευαισθητος ειναι σε ορισμενα ζητηματα, πχ τιμιοτητας κλπ, θα ελεγα οτι ενας συνεταιρισμος θα με αγχωνε και θα με πιεζε παρα πολυ. Γενικα ειναι δυσκολο να κρατησεις συνεταιρισμο ζωντανο, ειτε οι δουλειες πανε καλα, ειτε ασχημα. Στη μια περιπτωση κοιταει ο ενας πως θα φαει λεφτα απτον αλλον, στην αλλη κοιταει ο ενας πως θα κανει τα στραβα ματια σε εξοδα της επιχειρησης για να τα πληρωσει ο αλλος. fact αυτα, σε 2 συνεταιρισμους που εχω εργαστει μεχρι στιγμης. Εγω δε θα μπορουσα να διαχειριστω τετοιο συνεταιρο, στανταρ θα μαλωνα :P

Επειδη το μαγαζι εχει πολλα εξοδα, λογαριασμους κλπ. καλυτερα λοιπον να εισαι χωρις μαγαζι. Αλλωστε η δουλεια γινεται κατ οικον. Κατι σαν τους μαστορες που βαζουν αιρ κοντισια(το καλοκαιρι βαζουν ως και 10 την ημερα, με 100€ η καθε εγκατασταση υπολογισε τι λεφτα παιρνουν).

Γενικα αν ευτυχησεις και αποκτησεις γερο κυκλο πελατειας, σε καποια φαση θα μπλεξεις με χοντρα εξοδα (θα θες εργαστηριο-αποθηκευτικο χωρο, θα θες βαν, θα θες επαγγελματικο εξοπλισμο κλπ). Αν ασχολεισαι με ψευτοδουλειες-format-antivirus κλπ τοτε ναι μπορεις να δουλεψεις χωρις χοντρα εξοδα.

Το θεμα ειναι αυτο ακριβως, οτι σε δουλειες τυπου format-antivirus, το παζαρι ειναι "σπασμενο" και μαλλον δεν θα σου αποφερει ιδιαιτερο κερδος, ισως και αμελητεο. Εκει που κατι γινεται ειναι σε επαγγελματικες εγκαταστασεις, πχ ενα δικτυο σε ξενοδοχειο. Εκει εχει χρημα, εκει ανοιγεις κυκλο πελατειας αλλα για να φτασεις στο σημειο να εξυπηρετησεις μια γερη επιχειρηση οπως ξενοδοχειο, θα πρεπει περα απτη γνωση να διαθετεις στοκ/εξοπλισμο --> αποθηκευτικο χωρο--->μαγαζι-εργαστηριο.

Δημοσ.
Κατι σαν τους μαστορες που βαζουν αιρ κοντισια(το καλοκαιρι βαζουν ως και 10 την ημερα, με 100€ η καθε εγκατασταση υπολογισε τι λεφτα παιρνουν).

πλακα πλακα αυτοι περνουν πιο πολλα λεφτα!

αυτη μαλιστα ειναι δουλεια και σοβαρη δουλεια...

+

λιγοτερες γνωσεις (σε ογκο εννοω)

λιγοτερο χρονος δουλειας

περισσοτερα λεφτα

-

πιο κουραστικη (σωματικα) λογο βαρους, κουβαλημα, τρυπες στο τοιχο κτλ

(αλλα μπορεις να εχεις εναν "αλβανο" βοηθο για τετοιες δουλειες και συ να εισαι το αφεντικο...)

στο επαγγελμα ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ, ισως να ειναι το μοναδικο τεχνικο επαγγελμα που δε μπορεις να εκμεταλευτεις εναν "αλβανο"

Δημοσ.

Ναι αλλα αυτοι τα καλα λεφτα τα παιρνουν μονο τους πρωτους καλοκαιρινους μηνες, τοτε ειναι η ζητηση για αιρ κοντισια:-)

Δημοσ.

Γενικα οι μαστοροι/τεχνικοι πασης φυσεως -πλην αυτων των Η/Υ- τρωνε ψωμι. Ακομα και οι τσαγκαρηδες να πουμε :P

Aυτο ειναι και το θεμα του τοπικ.

Δημοσ.

Γενικα οι μαστοροι/τεχνικοι πασης φυσεως -πλην αυτων των Η/Υ- τρωνε ψωμι. Ακομα και οι τσαγκαρηδες να πουμε :P

Τσαγγάρηδες,μόνο σε κανα mall ή κάτι τέτοιο.

Στη γειτονιά είναι με πετονιά (κάνει και ρίμα).

Πήγα να μου μπαλώσει με ραφή το παπούτσι και επί τόπου μου τόφτιαξε και όταν ρώτησα για τη ζημιά,μου είπε ένα γιούρο.

Νταξ,ούτε ένα λεπτό δουλειά δεν ήταν,αλλά μούφτιαξε και το άλλο,κι ας μην είχε πρόβλημα,απλά δίπλωνε περίεργα στο πάτημα,ο κινέζος που τόφτιαξε χρώσταγε...

...και τούδωσα δίευρο και τούπα φχαριστώ...

Με κοντράρει στα ίσα στις τιμές μου...

Δημοσ.

το εχεις πιασει το νοημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...