Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλο τώρα.

Ηθικόν δίλλημα:

Έσκασε μαυρούκος με laptop με σπασμένη οθόνη.Μπλα-μπλα e.t.c.,τα βρίσκουμε στα λ7 (σκοτωμένα πράματα-μή ρωτάτε...),του λέω να αφήσει προστάντζα να παραγγείλω με δικιά μου πιστωτική από e-bay και μου λέει "εντάξει,στ' αφήνω".

Πως με βάζει ο διάλος και μπροστά του πάω να το οδηγήσω με εξωτερική οθόνη,μη τυχόν και έφαγε καμια μπούφλα (εξ ου και η σπασμένη οθόνη) και μου πει μετά "μου το χάλασες ρατσίστα άσπρε".Και όσες μανιβελιές κι αν έρριξα (εξαγωγή δίσκου/μπατταρίας/μνημών+ On-Off, για εκφόρτιση...),δεν πήρε μπρος.Τρελλάθηκε ο νομιστεράκος,τούδειξα σε κάποιο άλλο πως είναι να μπαίνει με fn+κάτι σε εξωτερική οθόνη και ψάχνει να το πουλήσει.Του δείχνω κάμποσα χρέπια που είχα,διαλλέγει ένα (καινουργές),πλην όμως δεν έχει φράγκα μαζί του και μου ζητάει να μου το πουλήσει μόνο χωρίς να αγοράσει άλλο.Τον πάω αποθήκη και του δείχνω ένα τελάρο μπάζα από άλλα χρέπια.Του λέω και μια σκοτωμένη τιμή για να τον ξεφορτωθώ,σιγά μη γίνει πελάτης μου.Δεν είναι απαλλοτριωμμένο - διαπιστωμένα.Δέχεται,παντελονιάζει και φεύγει.

Και με ξαναβάζει ο διάλος,έχασα που έχασα το μεσημεράκι μου και από του να τρολάρω στο inso (και να κάνω τον peradw8e να τρέμει τον ίσκιο του),το κάνω φύλλο/φτερό.Πάστες εκεί που χρειάζεται,blowers κρύο (για σκόνες) και θερμό (για ψυχρές κολλήσεις και ό,τι κοπάνημα απ' το σπάσιμο της οθόνης μπορούσε να διορθωθεί...),οινοπνεύματα (να τα τσούξει λιγάκι για να του φύγουν οι τυχούσες αναστολές απ' το μακροχρόνιο -πιθανώς- hybernate) το ξαναδένω με minimal περιφερειακά,καμια ώρα υπόθεση κι αυτό για πάρτη μου.

Και παίρνει μπρος το γαμήδι!Σε εξωτερική οθόνη,όλα καλά.

Ακούω γνώμες:

1°ν:Το οικειοποιούμαι,καθότι το ηγόρασα.

2°ν:Τον περιμένω (κι όποτε κι αν φανεί) να του κάνω σουρπρίζ.Φυσικά θα προτείνω να πληρωθώ για το λύσε-δέσε και θα προχωρήσουμε στην αρχική διαδικασία,δηλαδή στην παραγγελία οθόνης.

3°ν:Το καλαφατίζω και σαν γνήσιος τσαμπάσης δαγκώνω την υπεραξία της απάτης μου,σκοτώνοντάς το στα ομοειδή fora.

Εγώ τώρα:Είναι απάτη,όπως και γίνει.Νταξ,δεν θα τον κάνω τζάμπα μάγκα,θά τονε δαγκώσω όμως γιατί μούφαγε δυό ώρες συνολικά απ' το χρόνο μου,ίσα-ίσα να δει ότι υπάρχουν και "άλλοι" άσπροι.

Ιδού το ερώτημα,μαστοράντζες μου.Έχετε την ηθική συνέπεια ή 150€ το φορμάτ;

είχα ξαναρωτήσει κάτι αντίστοιχο,παλιάάάά

Δημοσ.

Ψηφίζω το 1

Εσύ θες δουλειά ακόμα.

Γρήγορα στον κηδεμόνα σου και μη φύγεις αν δεν σκάσετε δεκάφυλλο.

btw,το κάρμα μου είναι εντάξει,εδώ μου χαρίζουν πράματα,σιγά μη κλέψω...

Δημοσ.

Εγω, οπως λεω σε αλλο thread, ανελαβα να φτιαξω το pc ενος φιλου. Αλλαξα case, dvd, cpu(κοστος καινουργιων εξαρτηματων 100€).

Μεχρι να καταλαβω οτι εφταιγε η cpu μου πηρε πολυ χρονο γιατι επρεπε να τα ελεγξω ολα.

Ανοιξα και ξεσκονισα το psu που ειχε μεσα τοση σκονη σα να ητανε γλαστρα. Περασα win 7 σε εναν απο τους σκληρους.

Πόσα λεφτα θα επρεπε να παρω για ολα αυτα αν ημουν επαγγελματιας?

Δημοσ.

Δηλαδη συνολο 180... Μα τοτε δε συμφερει, βαζει αλλα τοσα, πουλαει και τα υπαρχοντα εξαρτηματα και παιρνει ενα καινουργιο ετοιματζιδικο εξτρα λουξ, με 3 χρονια εγγυηση και γνησια 7 :-)

Δημοσ.

Δηλαδη συνολο 180... Μα τοτε δε συμφερει, βαζει αλλα τοσα, πουλαει και τα υπαρχοντα εξαρτηματα και παιρνει ενα καινουργιο ετοιματζιδικο εξτρα λουξ, με 3 χρονια εγγυηση και γνησια 7 :-)

180 + 180 (last time I checked) = 360

Αυτό σημαίνει ότι με το ζόρι ένα από τα φτηνά Turbo-X παίρνει και να είναι ευχαριστημένος. Τώρα για τα T-X... μην τα ξανά λέμε, ε;! ;)

Δημοσ.

Ναι αλλα ειπαμε οτι θα πουλησει και τα υπαρχοντα εξαρτηματα, οποτε βαλε αλλο ενα 80ρι. Ειδες το ετοιματζιδικο που εχει το Πλαισιο στα 440€?... Eξτρα πριμα, ολοκαινουργιο, εγγυηση 3 χρονια, γνησια 7. Οπωσδηποτε καλυτερο απο το καρουλι του φιλου μου.

Δημοσ.

Αν είχε πάρει με 400-500 τον παλιό του, όταν τον είχε πάρει (που τόσο τον αγόραζαν οι περισσότεροι), μην περιμένεις ότι θα τα πουλήσει και 80. Αλλά ακόμα και να τα πουλήσει... είπαμε: Turbo-X = keep your fingers crossed, call a preacher for an exorcism etc. ;)

Οπότε καλή του τύχη, όπως είπα και παραπάνω :D :devil:

Δημοσ.

Λογικα μιλαμε τωρα, ενα psu 450W, μια mobo, μια καρτα, 2 σκληρους, μνημες, πόσο θα τα πουλησεις? μια καραμελα?

Τον παλιο τον ειχε παρει πολλα λεφτα και κατα περιοδους, αλλα δεν εχει σημασια.

Τι κολλημα ειναι αυτο που εχεις με τα TurboX? 3 χρονια εγγυηση δε σε καλυπτει?

Δημοσ.

Κάνε μια βόλτα από το φορουμ εδώ να δεις για τι πράγμα μιλάω και κατά πόσο πιάνει η εγγύησή τους ή όχι! ;)

Επίσης, με 50 € - 70 € παίρνω τώρα έναν 750αρη σκληρό. Και είμαι μέσα στην εγγύηση. Του φίλου σου, εκτός και αν είναι ssd, πόσο να τον πουλήσεις; Μεταχειρισμένο και εκτός εγγύησης ή πολύ μικρής; Παράδειγμα έφερα με τον σκληρό. Τα ίδια παίζουν και με τα υπόλοιπα.

PSU 450αρια ξεκινούν από 30 €. Με την εγγύησή τους. Το δικό σου μεταχ. ;)

Καταλαβαίνεις.

Δημοσ.

Ελα ρε φιλε, μη με πρηζεις τωρα με αυτα, σωνει και καλα να τα βγαλεις αχρηστα. Εχουν καποια αξια, τελειωσε. Αν παω να τα πουλησω θα σου πω τι πηρα, εχω πουλησει χιλιαδες πραγματα στη ζωη μου...

Εγγυηση σημαινει οτι θα στο φτιαξουν βρεξει-χιονισει. Αν δεν εμπιστευεσαι το Πλαισιο που ειναι η μεγαλυτερη φιρμα τοτε τι να σου πω... πηγαινε και παρε απ το μαγαζακι του μπαρμπα-Μητσου στη γωνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...