pournaras Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Mην εισαι τοσο σιγουρος, καποιες φορες τα κλεινει ανευ ειδοποιησης. Ειμαι πολυ σιγουρος, αν πατησεις στιγμιαια το κουμπι (και οχι κρατημα 5 δευτ/τα), ειναι ακριβως το αντιστοιχο της απενεργοποιησης.
chill Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Εμένα δεν την έχει αυτή την συντόμευση....adejo σου δινω 100ευρω να μου την προθέσεις . . . . και ενα παστίτσιο δώρο
grigoriou Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ειμαι πολυ σιγουρος, αν πατησεις στιγμιαια το κουμπι (και οχι κρατημα 5 δευτ/τα), ειναι ακριβως το αντιστοιχο της απενεργοποιησης. Θα σου πω με απολυτη σιγουρια στο θεμα αυτο εαν μου απαντησεις στο: Το (στιγμιαιο)πατημα του κουπιου ειναι ακριβως το ιδιο με το κλικαρισμα στο shortcut "SHUTDOWN -s -t 01" ?
pournaras Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Θα σου πω με απολυτη σιγουρια στο θεμα αυτο εαν μου απαντησεις στο: Το (στιγμιαιο)πατημα του κουπιου ειναι ακριβως το ιδιο με το κλικαρισμα στο shortcut "SHUTDOWN -s -t 01" ? Κοιτα, μην το τραβαμε τωρα με επιδειξη γνωσεων. Δεν μπορω να γνωριζω τι εντολη ακριβως δινει το στιγμιαιο πατημα, αυτο που γνωριζω ειναι οτι σε οσα πισι κι αν το εχω πατησει, ποτε δεν εκλεισε αποτομα, εκανε κανονικα shutdown ρωτωντας αν υπηρχε πχ το word ανοικτο αν θελω να κανω αποθηκευση. Εκτος απο 1-2 πισι τα οποια δεν εκλειναν καθολου (οπως του chill) το οποιο αν θυμαμαι ρυθμιζει απο το bios ωστε πχ αν εχεις παιδια μην παει κανενα και πατησει το κουμπι και στο σβησει. Τωρα αν δεν κανει ακριβως το ιδιο με το κλικαρισμα αδιαφορο μου ειναι.
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Το (στιγμιαιο)πατημα του κουπιου ειναι ακριβως το ιδιο με το κλικαρισμα στο shortcut "SHUTDOWN -s -t 01" ? δε τα ξερεις καλα τα πραγματα... η εντολη του κουμπιου ειναι "shutdown -d -x- +u /q *3.4 -o" που δινει στο bios και ΟΧΙ στα windows! γι'αυτο ακομα και απο το dos αν το πατησεις, θα τερματιστει κανονικα ο υπολογιστης και οχι αποτομα..... αντιθετος αν εχεις ανοιχτο καποιο παραθυρο τοτε ο υπολογιστης δε θα τερματισει γιατι κανει ρευμα με τη πορτα! δες εδω την επιστημονικη εξηγηση ΠΑΡΑΚΑΛΩ μεινετε στο θεμα και αφηστε τις γνωσεις...
tarantules Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Εγώ πάλι τραβάω το πολύμπριζο και κάνει ακαριαίο shutdown
The_Judas Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ειμαι πολυ σιγουρος, αν πατησεις στιγμιαια το κουμπι (και οχι κρατημα 5 δευτ/τα), ειναι ακριβως το αντιστοιχο της απενεργοποιησης. Εξαρτάται από τις ρυθμίσεις στο power settings του εκάστοτε λειτουργικού. Στα πιο νέα λειτουργικά πράγματι κάνουν τερματισμό ως προεπιλογή. Σε παλιότερα αν θυμάμαι καλά δεν ίσχυε αυτό.
Ntinaras Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 το πατημα κουμπιου με το shutdown κανουν ακριβως τις ιδιες διεργασιες. αν εχεις 50 ανοιχτα προγραμματα το ιδιο θα γινει στη πρωτη περιπτωση το ιδιο και στη δευτερη.
Mrboom Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 θυμάμαι πριν χρόνια,τότε που ακόμα ο κοσμάκις χρησιμοποιούσε τα 98( επειδή και καλα πιο σταθερά από Xp και έτσι)πήγα το πισι μου σε ένα τεχνικό της γειτονιάς.Ηταν η εποχή περίπου που κόλαγε το πισι για 10 σεκς και φώναζα "ΧΑΛΑΣΕ" "ΟΟΧ ΧΑΛΑΣΕ".Στο τεχνικό που το έδωσα μου έλεγε πόσο γαμάτα ειναι τα 98 και άσε τα xp δε λένε και τέτοια. οκ...πες οκ μετά μου λέει θα σου κάνω φορματ και θα χώσω 98 μέσα,ε θέλει 6-7 ώρες δουλειά οκ...οκ κλπ μετά τον πέρνω την αλλη μέρα τηλ και μου λέει ε ακόμα δε το άρχισα ακόμα κοολ κλπ μετά από 1 ώρα με παίρνει τηλ αυτός και μου λέει "ετοιμο φιλοσ έλα παρτο ειναι 40 ευρο" συμπερασμα:τεχνικος+ταχυονια=profit
grigoriou Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Κοιτα, μην το τραβαμε τωρα με επιδειξη γνωσεων. Δεν μπορω να γνωριζω τι εντολη ακριβως δινει το στιγμιαιο πατημα, αυτο που γνωριζω ειναι οτι σε οσα πισι κι αν το εχω πατησει, ποτε δεν εκλεισε αποτομα, εκανε κανονικα shutdown ρωτωντας αν υπηρχε πχ το word ανοικτο αν θελω να κανω αποθηκευση. Εκτος απο 1-2 πισι τα οποια δεν εκλειναν καθολου (οπως του chill) το οποιο αν θυμαμαι ρυθμιζει απο το bios ωστε πχ αν εχεις παιδια μην παει κανενα και πατησει το κουμπι και στο σβησει. Τωρα αν δεν κανει ακριβως το ιδιο με το κλικαρισμα αδιαφορο μου ειναι. δε τα ξερεις καλα τα πραγματα... η εντολη του κουμπιου ειναι "shutdown -d -x- +u /q *3.4 -o" που δινει στο bios και ΟΧΙ στα windows! γι'αυτο ακομα και απο το dos αν το πατησεις, θα τερματιστει κανονικα ο υπολογιστης και οχι αποτομα..... αντιθετος αν εχεις ανοιχτο καποιο παραθυρο τοτε ο υπολογιστης δε θα τερματισει γιατι κανει ρευμα με τη πορτα! δες εδω την επιστημονικη εξηγηση ΠΑΡΑΚΑΛΩ μεινετε στο θεμα και αφηστε τις γνωσεις... Σας ρωτησα κατι πολυ απλο και συγκεκριμενο, αλλα αντι για την εξισου απλη απαντηση "ναι" ή "οχι" που περιμενα, γραψατε απο ενα κατεβατο χωρις ουσια και χωρις απαντηση... Προσωπικα χρησιμοποιω αυτην τη συντομευση στα συστηματα μου για να κλεινω το pc με ενα κλικ επι της συντομευσης. Το ερωτημα παραμενει(κι εγω φυσικα γνωριζω καλα την απαντηση, μετα απο τοσα χρονια χρησης): Το (στιγμιαιο)πατημα του κουπιου του case ειναι ακριβως το ιδιο με το κλικαρισμα στο shortcut "SHUTDOWN -s -t 01" ?
aledjo Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Σας ρωτησα κατι πολυ απλο και συγκεκριμενο, αλλα αντι για την εξισου απλη απαντηση "ναι" ή "οχι" που περιμενα, γραψατε απο ενα κατεβατο χωρις ουσια και χωρις απαντηση... Προσωπικα χρησιμοποιω αυτην τη συντομευση στα συστηματα μου για να κλεινω το pc με ενα κλικ επι της συντομευσης. Το ερωτημα παραμενει(κι εγω φυσικα γνωριζω καλα την απαντηση, μετα απο τοσα χρονια χρησης): Το (στιγμιαιο)πατημα του κουπιου του case ειναι ακριβως το ιδιο με το κλικαρισμα στο shortcut "SHUTDOWN -s -t 01" ? ΕΓΩ "ρωτησα" κατι πολυ συγκεκριμενο, αφου εγω ανοιξα το θεμα αυτο. δεν το ανοιξα για να ρωταει ο καθενας το καθετι ασχετο, ουτε να ερχεται ο καθενας να κανει επειδηξη γνωσεων γιατι ξερω και γω να σου πω πραγματα που εσυ δε ξερεις με τιποτα! Μια ευλογη ερωτηση που "επεσε στο τραπεζι" ηταν για το κουμπι του tower αν κανει shutdown, επειδη εχει γινει θεμα με πελατες.... που ειναι το θεμα του topic. εσυ ρωτας τοοοοο ασχετο επειδη θες απλος να κανεις επειδηξη. αν οντως εχεις αυτη την απορια μπες στο καταλληλο μερος να το ρωτησεις, οχι εδω! και για να τελειωνουμε, η εξυπναδα που λες, η διαφορα ειναι οτι βαζεις timer 1 δευτερολεπτο καθυστεριση και οτι κανει κατα καποιο τροπο "hard shutdown", δηλαδη να κλεισει τα προγραματα χωρις να καθυστερισει οπως στο κανονικο shutdown που ρωταει... τι πετυχες τωρα που το ειπες? να σου δωσουμε βραβειο θες? η ερωτηση ηταν αλλη... για τον πελατη. ΕΙΣΑΙ HACKER! παει και τελειωσε.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα