Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα το διαβασα στα γρηγορα και δεν ειδα που ελεγες "τωρα περα απο την πλακα" και εκεινο που με κολλησε κυριως ηταν η λειτουργια του ghost γιατι το δουλευω πανω απο 10 χρονια

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να σας πω εγω τη θεωρια ενος δικου μου αφεντικου για τα windows xp?

πως καταλαβαινουμε οτι εχει προβλημα τα windows ή ο υπολογιστης:

"αν κατα το boot των windows, η μπλε γραμμη περασει παραπανω απο 2 φορες, τοτε υπαρχει προβλημα!"

Δημοσ.

"αν κατα το boot των windows, η μπλε γραμμη περασει παραπανω απο 2 φορες, τοτε υπαρχει προβλημα!"

Δεν το ξεκαθαρίζεις. Πρόβλημα έχει ο υπολογιστής ή τα windows;

Μα καλά τόσο καιρό κοντά του και δεν έμαθες τίποτε;! :P

Δημοσ.

τετοια ακουω και βλεπω συνεχεια,και απλα επιβεβαιωνομαι και την ψωνιζω περισσοτερο για το ποσο γαματος ειμαι.

Δημοσ.

Δεν το ξεκαθαρίζεις. Πρόβλημα έχει ο υπολογιστής ή τα windows;

μαλλον τα windows εννοουσε....

ας μην αναφερω τη διαφωνια που ειχα συνεχεια μαζι του για τα antivirus

Δημοσ.

Συμπερασμα: Αλιμονο στον χρηστη που δε κατεχει απο υπολογιστες και αναγκαστει να καταφυγει σε "τεχνικο'...

Παντως υπαρχουν και ενδεδειγμενες λυσεις, οπως οι τεχνικοι του Πλαισιου. Αρκει βεβαια να εχεις παχυ πορτοφολι;)

Δημοσ.

Συμπερασμα: Αλιμονο στον χρηστη που δε κατεχει απο υπολογιστες και αναγκαστει να καταφυγει σε "τεχνικο'...

Παντως υπαρχουν και ενδεδειγμενες λυσεις, οπως οι τεχνικοι του Πλαισιου. Αρκει βεβαια να εχεις παχυ πορτοφολι;)

:lol: :lol:

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Για να σε βοηθήσω να το θυμηθείς έχει σχέση με τους τεχνικούς του Multirama!! :lol: :lol:

Δημοσ.

Δε καταλαβα τι εννοεις φιλε, αλλα Πλαισιο=εγγυηση. Μπορει να ειναι πανακριβοι αλλα τουλαχιστον οι ανθρωποι ξερουν τη δουλεια. Δε θα πηγαινα σε ενα οποιοδηποτε μαγαζακι.

Δημοσ.

Δεν κατάφερα να τελειώσω ούτε την πρώτη παράγραφο. Ο τίτλος δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λες. Είχες απλά μια εμπειρία με κακό αφεντικό και το κλίμα της ασχετίλας που επικρατεί στην Ελλάδα. Τεχνικός Η/Υ υπάρχει και έχει σε κάθε σοβαρή εταιρεία το ΙΤ της, επικεντρώνετε σε θέματα Troubleshooting/Backup/Remote Support/Hardware replacement κτλπ αυτονόητα πράγματα. Απλά εδω έχουμε το ελάττωμα να τελειώνουν όλοι ένα ΤΕΕ χωρίς να ξέρουν ποια είναι η διαφορά του PDF με του DOC και να λένε είμαι τεχνικός Η/Υ.

Δημοσ.

Για το πρώτο θα συμφωνήσω, μιας και εκτός από τους τεχνικούς, όπως λες, υπάρχουν και οι "τεχνικοί".

Το δεύτερο σηκώνει άπειρη κουβέντα... μιας και έχω κάνει επιδιορθώσεις/συντηρήσεις/κλπ άπειρες φορές για φίλους και συγγενείς (δε το κάνω ως επάγγελμα) έχω ακούσει και έχω δει τα άπειρα για τους... "τεχνικούς" του Πλαισίου. Μόνο ενδεδειγμένη λύση δεν είναι. Καλύτερα να φτιάξεις τον υπολογιστή μόνος σου. Κι ας μην ξέρεις.

:D

Δημοσ.

Δε καταλαβα τι εννοεις φιλε, αλλα Πλαισιο=εγγυηση. Μπορει να ειναι πανακριβοι αλλα τουλαχιστον οι ανθρωποι ξερουν τη δουλεια. Δε θα πηγαινα σε ενα οποιοδηποτε μαγαζακι.

Να δεις ποιον άλλον μου θυμίζεις.... δεν μπορώ να θυμηθώ... μεγάλος άνθρωπος γαρ ;)

Εξάλλου εσύ τα ξέρεις καλύτερα :)

Δεν κατάφερα να τελειώσω ούτε την πρώτη παράγραφο. Ο τίτλος δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λες. Είχες απλά μια εμπειρία με κακό αφεντικό και το κλίμα της ασχετίλας που επικρατεί στην Ελλάδα. Τεχνικός Η/Υ υπάρχει και έχει σε κάθε σοβαρή εταιρεία το ΙΤ της, επικεντρώνετε σε θέματα Troubleshooting/Backup/Remote Support/Hardware replacement κτλπ αυτονόητα πράγματα. Απλά εδω έχουμε το ελάττωμα να τελειώνουν όλοι ένα ΤΕΕ χωρίς να ξέρουν ποια είναι η διαφορά του PDF με του DOC και να λένε είμαι τεχνικός Η/Υ.

+1 agent smith :)

Δημοσ.

Για το πρώτο θα συμφωνήσω, μιας και εκτός από τους τεχνικούς, όπως λες, υπάρχουν και οι "τεχνικοί".

Το δεύτερο σηκώνει άπειρη κουβέντα... μιας και έχω κάνει επιδιορθώσεις/συντηρήσεις/κλπ άπειρες φορές για φίλους και συγγενείς (δε το κάνω ως επάγγελμα) έχω ακούσει και έχω δει τα άπειρα για τους... "τεχνικούς" του Πλαισίου. Μόνο ενδεδειγμένη λύση δεν είναι. Καλύτερα να φτιάξεις τον υπολογιστή μόνος σου. Κι ας μην ξέρεις.

:D

Καλα, αυτο ειναι δεδομενο. Ασφαλως και καλυτερα μονος σου, εφοσον ξερεις. Αλλιως εισαι στη διαθεση του αλλου, ειτε σχετικος ειναι ειτε ασχετος.

Να δεις ποιον άλλον μου θυμίζεις.... δεν μπορώ να θυμηθώ... μεγάλος άνθρωπος γαρ ;)

Εξάλλου εσύ τα ξέρεις καλύτερα :)

Δεν καταλαβα, ποιο ειναι το προβλημα σου? Εισαι ανταγωνιστης του Πλαισιου και σε ενοχλει να ακους θετικα σχολια γιαυτο?

Προφανως για να ειναι το Πλαισιο πρωτο στο χωρο και να παραμενει και τοσα χρονια στη κορυφη δεν ειναι τυχαιο...

Δημοσ.

Δε συνεπαγεται οτι πρωτο=καλυτερο, απλα ειναι ενδεικτικο.

Θα εμπιστευεις περοσσοτερο ενα μαγαζι που ειναι δεκαετιες στη κορυφη ή ενα μαγαζακι που ανοιξε περσι στη γωνια?

Δημοσ.

Το Πλαισιο ειναι 1ο γιατι το εμπιστευονται ατομα που δεν εχουν και τοσο σχεση με το αντικειμενο οποτε δεν μπορουν να κρινουν αν η δουλεια που εγινε ηταν προχειροδουλεια η σωστη δουλεια.

Προσωπικα δεν ξερω καποιον τεχνικο που να μπορει να κανει κατι παραπανω απο εμενα στο στησιμο ενος υπολογιστη και φορματ και μαλιστα να κανει καλη δουλεια.Βεβαια αυτος εχει το πτυχιο(το πηρε γιατι το θεωρησε επαγγελμα του μελλοντος),ασκει το επαγγελμα και κοροιδευει κοσμο,ενω εγω που χρονια ασχολουμε ως χομπι,που σημαινει οτι το αγαπαω ποιο πολυ αυτο που κανω δεν μπορω να γινω τεχνικος γιατι στα μαθηματικα ημουν σκραπας :angry: .Τι να πεις!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...