Ather Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μια ερωτηση ρε παιδια σχετικα με την ζητηση για το επαγγελμα αυτο στην Αθηνα ,εχει μειωθει με την κριση ή υπαρχουν ακομα αγγελιες για προσληψεις τεχνικων Η/Υ ? Για τεχνικούς κάνουν κρα, άσχετα αν υπάρχουν ή όχι αγγελίες. Το θέμα είναι 1ον) Ότι δεν υπάρχει χρήμα, οπότε ο άλλος το σκέφτεται να σε καλέσει στο σπίτι οπότε ψάχνει όπου βρει για τζάμπα. 2ον) Το μεγαλύτερο μέρος του ιδιωτικού τομέα βασίζονταν στο δημόσιο οπότε είχαμε ένα σύνολο μη παραγωγικού δημοσίου και μη παραγωγικού ιδιωτικού (με κάποιες εξαιρέσεις). το οποίο σημαίνει 1ον) Αν κάνεις τον ελεύθερο επαγγελματία θα πρέπει να ρίξεις πολύ το κασέ σου. 2ον) Δουλειά σε δημόσιο/ιδιωτικό τώρα που σφίξαν τα λουριά δε θα βρεις αυτή την περίοδο. Άρα στο μέλλον Θα έρθουν οι μεγάλες εταιρίες όταν θα έχουν κλείσει όλοι οι μικροί και θα γίνεται σοβαρή δουλειά αλλά με μισθούς για τσίχλες.
aledjo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Θα έρθουν οι μεγάλες εταιρίες όταν θα έχουν κλείσει όλοι οι μικροί και θα γίνεται σοβαρή δουλειά αλλά με μισθούς για τσίχλες. μου δινεις ιδεες για να ανοιξω μια εταιρια στο μελλον και να πληρωνω 300 ευρω το μηνα με 10ωρο την ημερα. χμμμμ.... δε κακο
Ntinaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 εγω σκεφτομαι να μοιρασω καρτες για επισκευες υπολογιστων και λοιπων ηλεκτρονικων... ηδη ειμαι διασημος σε φιλους συγγενεις και γνωστους.οποτε κανα 20-30ρι χτυπιεται ευκολα πιστευω
aledjo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 εγω σκεφτομαι να μοιρασω καρτες για επισκευες υπολογιστων και λοιπων ηλεκτρονικων... ηδη ειμαι διασημος σε φιλους συγγενεις και γνωστους.οποτε κανα 20-30ρι χτυπιεται ευκολα πιστευω αμα εχεις ορεξη ειναι πολυ καλη κινηση! αν εισαι εσυ ευχαριστημενος καντο. πιο πολλα λεφτα θα βγαλεις ετσι... και διαφημιση στομα με στομα
antuansupra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 γιατί χρεώνεται με την ώρα? Αφού κάνετε μια εργασία Α, ΤΌΤΕ αυτή η εργασία είναι Χ ποσό. από την στιγμή που ξέρεις τι πρόκειται να κάνεις, γιατί να χρεώνεται με την ώρα? :-)
status Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 γιατί χρεώνεται με την ώρα? Αφού κάνετε μια εργασία Α, ΤΌΤΕ αυτή η εργασία είναι Χ ποσό. από την στιγμή που ξέρεις τι πρόκειται να κάνεις, γιατί να χρεώνεται με την ώρα? :-) Γιατί ξεκινάς για φορμάτ και το φτάνεις σεμινάριο πληροφορικής αν είναι @#%$#%$ ο άλλος.
Ntinaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 μαλακας η λεφτας εννοεις? αν εννοεις το πρωτο,τοτε εγω διαφωνω,αν θες να κανεις κατι τετοιο πρεπει να αποκτησεις καλη φημη,αλλιως χανεις τη πελατεια
aledjo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 γιατί χρεώνεται με την ώρα? Αφού κάνετε μια εργασία Α, ΤΌΤΕ αυτή η εργασία είναι Χ ποσό. από την στιγμή που ξέρεις τι πρόκειται να κάνεις, γιατί να χρεώνεται με την ώρα? :-) ΠΟΛΥ σωστα τα λες! γιατι λοιπον οταν παω να κανω μια εργασια Α μου βγαζει ο πελατης εργασιες Β, Γ, Δ.......?? γιατι με φωναξε ο πελατης για την εργασια Α ενω τελικα δεν ηταν Α αλλα Β? οταν με φωναζουν να κανω μια εργασια Α (πχ να βαλω windows 7) λεω οτι για να κανω την εργασια συτη θελω 100 ευρω. σωστος μεχρι εδω? παω που λες, βαζω τα 7 και παω να φυγω περνωντας τα 100 ευρω. τοτε με σταματαει ο πελατης και μου ζηταει να του φτιαξω facebook, να του μαθω πως δουλευει μσν, photoshop, 4-5 pc games, εμαιλ, OFFICE, εγκατασταση εκτυπωτη, σκανερ, καμερα, κινητο, bluetooth, ρουτερ και παει λεγοντας. ΑΝ λοιπον για καθε εργασια ξεχωριστα ειχα διαφορετικη τιμη, θα δεις οτι εκανα πολλες εργασιες. αρα επρεπε να παρω πιο πολλα λεφτα! σωστα? αν ομως χρεωνω με την ωρα τοτε ολα αυτα μπορει να τα κανω σε 2 ωρες. τοτε θα ζητησω πιο λιγα λεφτα. ΜΑΛΑΚΙΑ! δικιο εχεις. καθε εργασια πρεπει να εχει τι τιμη της......
Ather Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 εννοείται πώς το σωστό είναι με το έργο-δουλειά (αν είσαι ελεύθερος) η χρέωση με ώρα παραπέμπει σε υπάλληλο. Πάντως εδώ με την έλευση της ψηφιακής έκοψαν μαχαίρι τα αναλογικά. Πρέπει να δείτε τα φροντιστήρια που κάνουν οι πωλητές (κυρίως) στε γυναίκες (που προφανώς δεν έχουν άντρα του σπιτιού) για τον αποκωδικοποιητή. Δηλαδή έλεος, να είναι 20 άτομα στην ουρά και αυτή να θέλει (τζάμπα) φροντιστήριο. Έτοιμος ήμουν να φωνάξω "Δε θέλει πολύ κλικ κλικ"
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 μια ερωτηση καπως ρητορικη... οταν σας λενε να βαλετε windows τα εχουν αυθεντικα?
Ntinaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ΠΟΤΕ δεν εχω εγκαταστησει αυθεντικα windows σε υπολογιστη,ειτε δικο μου ειτε αλλου...
aledjo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 μια ερωτηση καπως ρητορικη... οταν σας λενε να βαλετε windows τα εχουν αυθεντικα? αλλοι ναι αλλοι οχι. (αν τους τα εδωσε το μαγαζι οταν το αγορασανε) μη πας μακρια. ακομα και σε μαγαζι αν πας το pc σου για να βαλουν windows, 100% θα σου βαλουν σπασμενα. ΟΥΤΕ ΚΑΝ θα σε ρωτησουν αν θες αυθεντικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα