aledjo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 δυστυχώς η κατάσταση είναι έτσι και χειρότερα (@ darklordvader77). επειδή ασχολούμαι με τους υπολογιστές αρκετά, βασικά μου αρέσει, στην παρέα μου θεωρούμαι κάτι σαν τεχνικός. αν δηλαδή κάποιος έχει πρόβλημα, κάποιο φορμάτ, θέλει να αγοράσει κάτι και δε γνωρίζει να το συνδέσει και γενικώς δε του δουλεύει κάποιο πρόγραμμα φωνάζει εμένα. δεν έχω χρεώσει ποτέ κανέναν παρά μια φορά μόνο που με φώναξε ένας με τον οποίο είχαμε γνωριστεί μέσω της δουλειάς μου. ήθελε φορμάτ και εγκατάσταση των vista. δε του ζήτησα τίποτα αλλά επειδή επέμενε του λέω δώσε 10€. τελικά μου έδωσε μόνος του 20 ή 30 δε θυμάμαι ακριβώς. όσο για τους γνωστούς, δυστυχώς τους κάνεις μια χάρη, γλυκαίνονται και θεωρούν ότι έχεις υποχρέωση πλέον να τους διορθώνεις τις βλάβες. την τελευταία φορά πάλι καλά που δε μάλωσα με έναν φίλο μου. μου έλεγε να πάω να κοιτάξω το laptop του επειδή κάτι είχε, αλλά λόγω του ότι δούλευα πολλές ώρες δεν πήγα. έτυχε όμως να βρεθώ στο σπίτι ενός κοινού μας φίλου και να του διορθώσω ένα πρόβλημα που είχε με τη σύνδεση του. όταν το έμαθε ο άλλος έγινε χαμός. (εμένα με γράφεις, σε αυτόν πήγες...) κάτι παρόμοιο μου έλεγε και ένας άλλος που ασχολείται λίγο παραπάνω από μένα με τους υπολογιστές. κάνεις μια χάρη σε κάποιον και απο εκεί και πέρα μαθαίνει στο τσάμπα και σε θεωρεί υπάλληλό του. έχω βοηθήσει αρκετούς. χωρίς να πάρω τίποτα. ούτε καν ένα καφέ άσχετα αν μερικοί το έχουν υποσχεθεί... οι περισσότεροι έτσι είναι και δεν έχει να κάνει μόνο με τους υπολογιστές. μπορεί να κάνεις σε έναν 10 χάρες, να σου ζητήσει μια ακόμα και για κάποιον λόγο να μη μπορείς (όχι να μη θέλεις) και θα φας το κράξιμο της ζωής σου. μιλάω για χάρες όχι να πάρεις χρήματα. από τότε έχω αλλάξει συμπεριφορά με μερικούς. τακτική στρατού. δεν ξέρω τίποτα είμαι άσχετος με το θέμα. υπάρχει μεγάλη αχαριστία δυστυχώς. ίσως είναι εκτός θέματος αυτά που έγραψα απλά τα ανέφερα επειδή βλέπω μερικοί την έχουν "πατήσει" κυρίως με γνωστούς. αντί να σου πουν ευχαριστώ θεωρούν ότι τους χρωστάς. σε λίγο καιρό θα με φωνάξει ένας για να κάνει μια αναβάθμιση στον υπολογιστή του και να περάσει από τα xp στα 7 (με έχει ενημερώσει ήδη). μπορεί να πάω, αλλά τι κρίμα που δε θα έχω μαζί μου το dvd των 7 και θα αναγκαστεί να τα αγοράσει γνήσια (λυπάμαι φίλε μου αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά, στο δικό μου έχω ακόμα xp εξάλλου). :P έχω άδικο; παλιοτερα και γω ετσι ημουν. ειδικα δε γνωστους δεν επερνα τιποτα ακομα κι'αν μου εδιναν. μετα απο αυτα που επαθα ομως, οπως ακριβως το περιγραφεις, αλλα τροπο ο οποιος ειναι αποδεχτος σε ολους! οταν με φωναζει καποιο γνωστος ή φιλος φιλου, απλα τον υποχρεωνω με το τροπο μου, να με κερασει κατι. οπως πχ. πιτσα, σουβλακια ή πολλες φορες γευματα σε ακριβα μαγαζια και γενικα οτι εχει να κανει σχεση με φαγητο. θα σου φερω ενα παραδειγμα μια συζητησης. - εχω προβλημα, κολαει το πισι, μου κανει αυτο κανει το αλλο κτλ - οκ θα ερθω να το κοιταξω βρε μαλλον αυριο το απογευμα γιατι σημερα δεν εχω το αυτοκινητο, το εχει παρει ο πατερας μου. - νταξει βρε ερχομαι εγω και σε περνω και σε ξαναπαω σπιτι σου. - α ωραια τοτε μπορω να ερθω να το φτιαξουμε μαζι αλλα μην αργησουμε, αμα ειναι μεγαλο το προβλημα και θελει ωρα να το αφησουμε για αυριο που θα εχω χρονο γιατι σημερα δεν εφτιαξε φαγητο η μανα μου και δεν εχω φαει ολη μερα και θελω να φτιαξω (καποιο φαγητο λεω) - ελα ρε σιγα, ας το φτιαξουμε και θα σε κερασω εγω στο ταδε μαγαζι - σιγα μη φαω απο κει ρε, μπαγιατικα τα κανει γτπ εντελως, αλλιως επερνα και μονος μου απο κει αλλα γι'αυτο καθομαι και φτιαχνω μονος μου! δε εχει καμια με το ταδε μαγαζι κι'ας τσιμπαει λιγο στη τιμη. δεν εχει καμια σχεση η ποιοτητα. εχεια φαει ποτε απο κει να δει τι γαματα φαγητα κανει? - οχι ευκαιρια να παμε μαζι να δοκιμασω και γω. - οκ! ελα το απογευμα να με παρεις. - οκ αυτος ειναι ο πιο συνηθυσμενος διαλογος και αλλες φορες ειναι για club με τον ιδιο τροπο. ολοι εχουν μεινει ευχαριστημενοι και λενε και ευχαριστω απο πανω. αν ζηταγα πχ 20 ευρω θα κοιταζαν με μισο ματι. αν ξοδεψουν 20 ευρω ομως δε τους κακοφαινεται
ikaruga24 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Cgoulas εισαι απλα 1 στους 100. Εισαι εξαιρεση και οχι ο κανονας. Αν ηταν ολοι σαν εσενα δεν θα υπηρχε καν αυτο το thread. Εχω δουλεψει για σχεδον τους παντες στην Θεσσαλονικη (samsung, toshiba, HP, Conica Minolta, Alphanet και πολλα αλλα) και δεν βρηκα -κανεναν- εργοδοτη σαν και εσενα που λες. Ουτε εναν ομως. 6 χρονια ηταν αυτα. Ποσο ακομα επρεπε να φαω στα μουτρα? Αλλαξα επαγγελμα και τελειωσα με τις λαμακιες πλεον και δεν εχω σκοπο να ξαναεπιστρεψω.
aledjo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Τα επαγγέλματα που αντέχουν στην κρίση Φυσιοθεραπευτές, μεταφραστές, τεχνικοί Η/Υ, ακόμη και προπονητές περιλαμβάνονται στη λίστα του αμερικανικού περιοδικού Businessweek με τα δέκα επαγγέλματα που εμφανίζουν τις καλύτερες προοπτικές για το 2011. πηγη: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/ta-epaggelmata-poy-antechoyn-sthn-krish τι λενε ρε οι ανθρωποι? μηπως ειμαστε σε αλλο πλανητη ρε σεις? υπαρχει κανεις απο αμερικη???? αν ειναι ετσι μετακομιζω!
arxaggelos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Τα επαγγέλματα που αντέχουν στην κρίση Φυσιοθεραπευτές, μεταφραστές, τεχνικοί Η/Υ, ακόμη και προπονητές περιλαμβάνονται στη λίστα του αμερικανικού περιοδικού Businessweek με τα δέκα επαγγέλματα που εμφανίζουν τις καλύτερες προοπτικές για το 2011. πηγη: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/ta-epaggelmata-poy-antechoyn-sthn-krish wtf??????? είναι για γέλια, απλά ΔΕΝ παίζει. Οι μεταφραστές πάσχουν γενικότερα (με εξαίρεση 2-3 "χωμένους"), τώρα στην κριση είναι και πάνω από τους άλλους; Μουαχαχαχαχαα
jason_rethymno Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 αφου ειναι 30+ τοτε θα δουλευει. και οποιος δουλευει(εδω επρεπε να μπεί το"ξέρει") οτι τιποτα δε γινεται τζαμπα. πες του να σου δωσει λεφτα. αν σου πει οχι πες του και συ οχι. Ξέχασες το "ξέρει" Μην ξανακάνεις τέτοιο λάθος γιατί θα πω να σε κάνουν BAN.
aledjo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Ξέχασες το "ξέρει" Μην ξανακάνεις τέτοιο λάθος γιατί θα πω να σε κάνουν BAN. lol αυτο προσεξες εσυ?
Marria Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Τα επαγγέλματα που αντέχουν στην κρίση Φυσιοθεραπευτές, μεταφραστές, τεχνικοί Η/Υ, ακόμη και προπονητές περιλαμβάνονται στη λίστα του αμερικανικού περιοδικού Businessweek με τα δέκα επαγγέλματα που εμφανίζουν τις καλύτερες προοπτικές για το 2011. πηγη: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/ta-epaggelmata-poy-antechoyn-sthn-krish wtf??????? είναι για γέλια, απλά ΔΕΝ παίζει. Οι μεταφραστές πάσχουν γενικότερα (με εξαίρεση 2-3 "χωμένους"), τώρα στην κριση είναι και πάνω από τους άλλους; Μουαχαχαχαχαα Επειδη ασχολουμαι επαγγελματικα με τις μεταφρασεις, οι καλυτεροι ειναι αυτοι που ειναι σε καμια nova ή καποιο αλλο καναλι και κανουν υποτιτλισμους. Μονιμη εργασια αλλα απο οτι εχω ακουσει δεν παιρνουν πολλα λεφτα.
jason_rethymno Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 lol αυτο προσεξες εσυ? σορυ πλακα εκανα
tarantules Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 τι λενε ρε οι ανθρωποι? μηπως ειμαστε σε αλλο πλανητη ρε σεις? υπαρχει κανεις απο αμερικη???? αν ειναι ετσι μετακομιζω! Όχι φίλε aledjo,μια χαρά τα λένε.Στην Αμερική ειδικά θεωρούν δεδομένο οτι όταν σου χαλάσει κάτι θα πας στον αντίστοιχο ειδικό να στο επισκευάσει ακόμα και εαν είναι γελοία η επιδιόρθωσή του... Αντίστοιχα στην Ελλάδα θεωρείται δεδομένο οτι όταν σου χαλάσει κάτι, ψάχνεις ως πρώτη λύση κάποιον γνωστό σου να στο επισκευάσει χωρίς βέβαια να πληρώσεις φράγκο, και ως έσχατη λύση να απευθυνθείς σε κάποιον τεχνικό ή κατάστημα. Είναι καθαρά θέμα οικονομίας και θέμα θέσεων εργασίας.Αν δεις στην Αμερική τους τομείς εργασίας τους σε μια επιχείρηση,θα δεις οτι εαν λείψει κάποιος από το πόστο του, είναι πάρα πολύ δύσκολο από κάποιον εργαζόμενο άλλου πόστου να αναλάβει να καλύψει το κενό επιτυχώς.Αυτό συμβαίνει γιατί τους έχουν μάθει κάποια πράγματα τυφλοσούρτη.Χωρίς πως,τι και γιατί.Δεν είναι ανοιχτόμυαλοι(ή τουλάχιστον δεν τους "επιτρέπουν" να είναι ανοιχτόμυαλοι). Αντίθετα στην Ελλάδα όπου και πονηροί είμαστε (και με την καλή έννοια και με την κακή), το θεωρούμε φυσικό να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάτι μόνοι μας ακόμα και εαν δεν σκαμπάζουμε τίποτα.Το φαινόμενο το επιτείνει και η οικονομική δυσπραγία της αγοράς.Κοινώς, πενία τέχνας κατεργάζεται όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας...
papajo_r Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Για να λέμε και του στραβού το δίκιο όμως ρε παιδιά γιατί και εγώ τεχνικός ήμουν.. 99 στις 100 περιπτώσεις δεν θα χρειαστείς να κανεις κάτι δύσκολο στο PC... οι Η/Y κανένα πρόβλημα ασυμβατότητας θα εμφανίσουν.. κανένα πρόβλημα με driver.. ιούς.. στην τελική κανεις ένα format! Tο υλικό σπανια να έχει ζημια... και αν έχει πάει για αντικατάσταση δλδ βγάζεις (πχ κάρτα γραφικών) βάζεις μια άλλη.. Επίσης και ένας 16 χρόνος πια μπορεί να το παίξει τεχνικός Η/Y... και μάλιστα να είναι καλός στην δουλειά του! Δεν είναι και αμάν η δουλειά.. αυτός είναι και ένας λόγος που είναι λίγο δύσκολο να απαιτήσεις χρήματα από φίλους συγγενείς κτλ Το κλειδί είναι η εξειδίκευση και μεταπήδηση στο στάδιο του IT σε καποια μηχανογραφιση... μονο έτσι θα δεις άσπρη μέρα.. ένας απλός τεχνικός Η/Y (και ας είναι με πτυχίο) δεν είναι κάτι καλύτερο από έναν πωλητή σε supermarket.. Από θέμα προσφοράς εργασίας δυσκολίας επαγγέλματος μισθοδοσίας κτλ κτλ πήγαινε μάθε όμως συγκεκριμένα πως να λύνεις και να δένεις τα racks της dell της toshiba της HP μάθε linux απόκτησε εμπειρία στα VPN και γενικότερα στα intranet... εκεί θα βρείς μια δουλειά που θα γεμίζει το πιάτο θα πληρώνει το νοίκι και ίσως θα έχει και καμια πολυτέλεια.. τώρα το παράδειγμα με τα δίκτυα το είπα αναφορικά.. γενικά μια εξειδίκευση κάπου βοηθάει και ας μην υπάρχει πτυχίο μονο προϋπηρεσία πάλι καλή είναι!
ikaruga24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 # 213 # 239 Για να μην τα ξαναγραφω σου λεω να διαβασεις τα παραπανω ποστ μου για το θεμα που λες papajo_r μιας και εχουμε ηδη αναφερθει στο τι και πως και γιατι.
The_Judas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Το κλειδί είναι η εξειδίκευση και μεταπήδηση στο στάδιο του IT σε καποια μηχανογραφιση... μονο έτσι θα δεις άσπρη μέρα.. ένας απλός τεχνικός Η/Y (και ας είναι με πτυχίο) δεν είναι κάτι καλύτερο από έναν πωλητή σε supermarket.. Από θέμα προσφοράς εργασίας δυσκολίας επαγγέλματος μισθοδοσίας κτλ κτλ πήγαινε μάθε όμως συγκεκριμένα πως να λύνεις και να δένεις τα racks της dell της toshiba της HP μάθε linux απόκτησε εμπειρία στα VPN και γενικότερα στα intranet... εκεί θα βρείς μια δουλειά που θα γεμίζει το πιάτο θα πληρώνει το νοίκι και ίσως θα έχει και καμια πολυτέλεια.. τώρα το παράδειγμα με τα δίκτυα το είπα αναφορικά.. γενικά μια εξειδίκευση κάπου βοηθάει και ας μην υπάρχει πτυχίο μονο προϋπηρεσία πάλι καλή είναι! Τεχνικός δεν είναι μόνο αυτός που κάνει συναρμολόγηση. Εννοείται πως είναι καλύτερες οι θέσεις σε μηχανογράφηση-διαχείριση δικτύων. Στην Ελλάδα όμως δεν υπάρχει σοβαρός διαχωρισμός. Ο ίδιος που κάνει την μηχανογράφηση ή τα δίκτυα, θα φτιάνει και όλα τα πισι ή ακόμη και το κείμενο word που του ζήτησε ο κάθε άσχετος υπάλληλος της εταιρίας.
Ather Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Για να λέμε και του στραβού το δίκιο όμως ρε παιδιά γιατί και εγώ τεχνικός ήμουν.. 99 στις 100 περιπτώσεις δεν θα χρειαστείς να κανεις κάτι δύσκολο στο PC... οι Η/Y κανένα πρόβλημα ασυμβατότητας θα εμφανίσουν.. κανένα πρόβλημα με driver.. ιούς.. στην τελική κανεις ένα format! Tο υλικό σπανια να έχει ζημια... και αν έχει πάει για αντικατάσταση δλδ βγάζεις (πχ κάρτα γραφικών) βάζεις μια άλλη.. Φέτος δουλεύω σε πόστο ως τεχνική υποστήριξη. Αν με ρωτούσες πέρυσι θα συμφωνούσα μεταξύ τους, πλέον νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερα ψέματα από αυτά
The_Judas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Φέτος δουλεύω σε πόστο ως τεχνική υποστήριξη. Αν με ρωτούσες πέρυσι θα συμφωνούσα μεταξύ τους, πλέον νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερα ψέματα από αυτά Βασικά όσοι έχουν δουλέψει σε τεχνική υποστήριξη θα συμφωνήσουν μαζί σου.
aledjo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Φέτος δουλεύω σε πόστο ως τεχνική υποστήριξη. Αν με ρωτούσες πέρυσι θα συμφωνούσα μεταξύ τους, πλέον νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερα ψέματα από αυτά Για να λέμε και του στραβού το δίκιο όμως ρε παιδιά γιατί και εγώ τεχνικός ήμουν.. 99 στις 100 περιπτώσεις δεν θα χρειαστείς να κανεις κάτι δύσκολο στο PC... οι Η/Y κανένα πρόβλημα ασυμβατότητας θα εμφανίσουν.. κανένα πρόβλημα με driver.. ιούς.. στην τελική κανεις ένα format! Tο υλικό σπανια να έχει ζημια... και αν έχει πάει για αντικατάσταση δλδ βγάζεις (πχ κάρτα γραφικών) βάζεις μια άλλη.. τα παραλετε και οι δυο! ο τεχνικος η/υ ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ξερει τα παντα οτι εχει σχεση με υπολογιστη/τεχνολογια και να μπορει να λυσει προβληματα ΧΩΡΙΣ φορματ και ΧΩΡΙΣ αντακασταση πχ καρτα γραφικων! ΔΗΛΑΔΗ ρε φιλε τι σε πληρωνουμε? αμα χαλασε η καρτα γραφικων την αλλαζουμε και μονοι μας. εσενα σε φωναξαμε να μας τη φτιαξεις! φορματ? γιατι φορματ? για να κανεις 15 ωρες και να παρεις λεφτα? δε μπορεις να πατησεις 2 κουμπια και να φτιαξεις το προβλημα σε 5 λεπτα? αμα δε μπορεις εισαι ασχετος! αμα καικε η οθονη να τη φτιαξεις! αμα χαλασε ο δισκος, να το φτιαξεις για να παρω τις φωτογραφιες που εχω μεσα αλλιως θα σου κανω μυνηση. να ξερεις δικτυα, οθονες, ρουτερ, 3d γυαλια, ψηφιακες, καμερες, λαπτοπ, καρτες ηχου, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, psp, playstation, xbox, tv tuner... ΕΠΙΣΗΣ, πρεπει να ξερεις απο: πως παιζεται ονλινε το παιχνιδι, γιατι αρχει να φορτωσει το παιχνιδι, γιατι οταν παιζει παιχνιδι δε μπορει ταυτοχρονα να παιζει και ενα αλλο γιατι κολαει στη 2 πιστα και δε παει στη τριτη. γιατι sto facebook δεν εχει ασοδυο! ΠΩΣ γινεται στο facebook να κανω φιλη της φιλης του κουμπαρας μου χωρις να με δει? πως βρησκω το facebook του μητσου? γινεται στο facebook να μη με βλεπουν οι φιλοι που εχω? ΤΖΑΜΠΑ nova γιατι δεν εχει ο υπολογιστης μου?????? ο μητσος εχει! ασχετε το καινουργιο τραγουδι του σακη γιατι δε το εχει ο υπολογιστης μου? τι παταω για να βαλω τη φωτογραφια μου μεσα σε ενα αυτοκινητο ferrari? ο αγωνας ολυμπιακος-αεκ ποσο θα ερθει? ο υπολογιστης δε μπορει να προβλεψει? τι παταω για να βρω τη συνταγη που ειχε φτιαξει ο μαγειρας στη τηλεοραση? πως αλλαζω φιλμ στη φηφιακη φωτογραφικη μηχανη μου? πως εκτυπωνω φωτογραφιες στο λαπτοπ χωρις εκτυπωτη? εμαιλ εχω? γιατι δεν εχω? δωρεαν δεν ειναι το εμαιλ? γιατι δε μου δωσατε? πως αντιγραφω blue ray στο netbook? ο υπολογιστης μου δε παιζει φαρμεραμα, γιατι δε παιζει? δε θελω να πληρωνω ιντερνετ? τι ειναι το ιντερνετ? γιατι να βαλω ιντερνετ? αφου και το τελετεξ διχνει το προγραμα της τηλεορασης και τα αποτελεσματα στοιχημα. γιατι σβηνει η οθονη? χαλασμενη μου εδωσες? θελω να παιξω το fifa χωρις να το αγοαρασω, τι παταω? τι παταω για να εχω της φωτογραφιες απο το κινητο μου? πως βαζω παιχνιδια στο κινητο μου? γιατι το κινητο μου δεν εχει gps? βαλτου. και για πιο προχωρημενους χρηστες: το σιτε με το τορρρεντ που μου εδειξες και σε πληρωσα, δεν εχει τη καινουργια ταινια που παιζεται στο σινεμα ουτε τη ταινια 3 πουλακια καθονται του 1956! λε κοροιψες, τα λεφτα μου πισω! το παιχνιδι που κατεβασα δε παιζει multi, τι παταω για να παιξω? στο photoshop πως σβηνω ενα αυτοκινητο? το ασυρματο ιντερνετ, πιανει απο το γραφειο ως το σπιτι μου που ειναι 6 χιλιομετρα? οχι? καντο! και ενα απο τα κορυφαια που εχω ακουσει: μπορω να φορτωσω ιντερνετ στο λαπτοπ οπως φορτωνω τη μπαταρια και να το παρω μακρια απο το σπιτι και να μπω απο μακρια? θελω 342334 σελιδες να γραφω με αποριες και απαιτησεις, πελατων, αφεντικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα