poedeer7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 αφου ειναι 30+ τοτε θα δουλευει. και οποιος δουλευει οτι τιποτα δε γινεται τζαμπα.πες του να σου δωσει λεφτα. αν σου πει οχι πες του και συ οχι. εννοειται οτι δουλευει κ καλα λεφτα παιρνει ε! δε καταλαβες φωναζει εμενα για να του το κανω τσαμπα!αμα ηταν να του παιρνω λευτα το παει κ αλλου!αλλα σιγα μη το ξανασηκωσω
aledjo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 καλα αφου το πηγε στο πλαισιο, γιατι δεν ειπε να του βαλουν τα windows? οσο μιλαμε ειμαι σιγουρος οτι αυτος εχει βρει τη λυση απο αλλον...
poedeer7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 καλα αφου το πηγε στο πλαισιο, γιατι δεν ειπε να του βαλουν τα windows? οσο μιλαμε ειμαι σιγουρος οτι αυτος εχει βρει τη λυση απο αλλον... θα τον χρεωναν μαλλον κ δεν ηθελε!ε και αφου ειχε φτιαχτει θα φωναζε εμενα να τα βαλω τσαμπε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 τι 15???30 φευγα ειναι! και σε έβριζε για ένα 15λεπτο ο 30φεύγας? ε 15 χρόνος είναι δλδ κακό πράγμα η αχαριστία γμτ...
Pantelwolf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ο τζάμπας πέθανε. του κάναμε και τα σαράντα. Δεχόμαστε tits , μετρητά, πιστωτικές , επιταγές ημέρας και λίρες
aledjo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 για φαντασου να τον ειχες πελατη αυτον..... μακριαααααα
jimmy007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδια εγω θελω απο μικρος να γινω ηλεκτρονικος,παω στα επαλ και τωρα στη δευτερα πρεπει να αποφασισω που να παω! τι ειναι καλυτερο (σε σχεση με λεφτα και πιο καλη δουλεια) Ηλεκτρονικος Ηλεκτρονικων συστηματων επικοινωνιων ή υπολογιστων συστηματων και δικτυων??? ---------- Προσθήκη στις 11:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:53 ---------- Παιδια εγω θελω απο μικρος να γινω ηλεκτρονικος,παω στα επαλ και τωρα στη δευτερα πρεπει να αποφασισω που να παω!τι ειναι καλυτερο (σε σχεση με λεφτα και πιο καλη δουλεια) Ηλεκτρονικος Ηλεκτρονικων συστηματων επικοινωνιων ή υπολογιστων συστηματων και δικτυων??? please ρε παιδια? σε 2 μερες πρεπει να το δηλωσω! Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2010 από jimmy007
black_widow Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 καλα αφου το πηγε στο πλαισιο, γιατι δεν ειπε να του βαλουν τα windows? οσο μιλαμε ειμαι σιγουρος οτι αυτος εχει βρει τη λυση απο αλλον... Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι θα είχε αυθεντικά Windows;
jimmy007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) :p :p :p Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2010 από jimmy007
cgoulas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 έστω και καπως αργα, θα σου πω οτι δε συμφωνω μαζι σου. Μαγαζι με Η/Υ εχω. Εμενα μου φαινεται οτι ειχες μπλεξει με τσιγγουνη boss. Για αυτο και ολη η μανουρα. Υπαρχουν 2 τροποι να δουλεψεις με τους πελατες οπως γνωριζεις. 1. On-site -> το ακολουθω και μου πληρωνουν μια ετησια αμοιβη για τις υπηρεσιες μου βασει συμβολαιου. Απευθυνεται σε επιχειρησεις. 2. Στην εδρα σου -> το ακολουθω με τους υπολοιπους. Καταναλωτες δηλαδη. Οσον αφορα με το τροφοδοτικο και την εγγυηση που ειπες, η εγγυηση ειναι στο να αλλαχτει το τροφοδοτικο. Δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει οτι πρεπει να αλλαχτει στο χωρο του πελατη. Και εμενα μου εχει τυχει. Σε περιπτωσεις εχω παει εγω οταν εκρινα οτι πρεπει να αντικατασταθει στο χωρο του πελατη και σε αλλες περιπτωσεις τους ελεγα να το φερουνε. Γενικως διαχωριζω την αναγκη του επαγγελματια απο την αναγκη του χομπιστα. Οι ιστοριες που αναφερεις μου δειχνουν οτι σε ετρεχε πολυ το αφεντικο σου. Προφανως ειτε προσπαθουσε εφοσον σε πληρωνε να βγαλει ξυγκι απο τη μυγα, ή απλα ετσι ειναι ο ανθρωπος που δεν αφηνει τιποτα να παει χαμενο. Σε προσωπικη μου εκτιμηση σου λεω οτι εγω π.χ. δεν λειτουργω κατ'αυτον τον τροπο. Ζυγιζω την εκαστοτε κατασταση πριν πω ναι ή οχι. Αυτο βεβαιως στην αρχη μου κοστισε γυρω στο 60% του πελατολογιου του μαγαζιου. Σε πληροφορω ομως οτι εχει ρολλαρει η δουλεια χωρις να γινομαι τιραμολα. Επισης ο υπαλληλος που ειχα (μονος του εφυγε γιατι ανοιξε δικη του επιχειρηση) περναει καθε τοσο για καφε. Ποτε δεν πηρα μερος πελατη αν ενοιωθα εστω και οτι λιγο ειχε δικιο ο δικος μου. Οι περισσοτεροι λενε οτι ο πελατης εχει παντα δικιο. Αυτο εγω το μεταφραζω οτι προκειμενου να παρουμε και τα 5 ευρω καποιου θα γινουμε θυσια. Πολυ περισσοτερο οταν δεν γινομαστε οι ιδιοι αλλα εχουμε καποιο κοροιδο να του παταμε γκαζια. Το θεμα ειναι σαν εργοδοτης να βλεπεις στα ισια τον υπαλληλο σου και αυτος εσενα. Να μιλας ελευθερα και να τον κανεις μερος της επιχειρησης. Αν τον βλεπεις ως αγγαριομαχο χαλαει η δουλεια.. δηλαδη επειδη σου δινω 5 φραγκα σε σκιζω κιολας. Το εχει η κουλτουρα μας αυτο. Ερχονται πελατες σε εμενα με αυτο το σκεπτικο και τρωνε πορτα. Δεν λειτουργω εγω ετσι ουτε προς αυτους ουτε προς τον υπαλληλο. Εβαλα ενα στοχο οταν το ανοιξα. Τιποτα τρελλο. Λεω, ή θα δουλεψει ανθρωπινα με το ελαχιστο δυνατον αγχος ή καλυτερα να βγω με το μπολ του ζητιανου εξω. Υπηρετης εγω δεν γινομαι κανενος και δεν θελω κανεναν για υπηρετη μου. Η αξιοπρεπεια ειναι σοβαρο πραγμα για εμενα. Προτιμω να το κλεισω και να παω να κανω οτι παλιο-δουλεια υπαρχει. Ειλικρινα. 1
darklordvader77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ο τζάμπας πέθανε. του κάναμε και τα σαράντα. Δεχόμαστε tits , μετρητά, πιστωτικές , επιταγές ημέρας και λίρες +100000!! Θυμαμαι και γω παιδια κατι αποτυχημενες περιπτωσεις πελατων.. τι να πρωτοπω.. Ηταν ενας που ειχε μεγαλο μαγαζι με ρουχα και ειχε παρει με επιχορηγηση ασυρματες καμερες wi-fi και ειχε φωναξει απο ενα γνωστο μαγαζι σε αυτην την πολη εναν τεχνικο 30άρη που οπως του χε πει "ήξερε γιατι ασχολιοταν τα τελευταια 3 χρονια με το Ιντερνετ". Παω εκει,και τι να δω.. καμια ασφαλεια στο δικτυο,τα χε κανει πουτ@να με την διαχειριση των IP,καμια σωστη ρυθμιση και πολλες ασυνεχειες στις επιλογες, εφτιαχνα 1 παραμετρο κ χαλαγαν αλλες 3 κτλ. Ειδα και αποειδα αφου ειχε χαλια βαση το δικτυο του τα κανα εγω μονος μου ολα απ την αρχη..πηρα και κεραιες με πιο πολλα db και καθαρισα! Ολη αυτη η φαση κρατησε 2 βδομαδες,κ ο τυπος που με πληρωσε αποδειχτηκε να ειναι θειος του κολλητου μου. Ο κλασσικος ο ψευτομαγγας που το παιζει λεφτας αλλα στην πραγματικοτητα λεφτας ειναι η γυναικα του.. Και οταν ηταν να πληρωθω δε μου τα δωσε αμεσως, πηγε την ρωτησε πρωτα για να την πεισει!! 45 χρονων ανθρωπος!! Μια αλλη ιστορια ηταν με εναν γνωστο γνωστου που ηθελε να του αναστησω ενα PCάκι Athlon του γνωστου μου για να μαθει με αυτον.. Συνολικα το ανεστησα,του εκανα εκμαθηση αυτα που ηθελε (install-crack παιχνιδια,Internet,MS Office,Nero κλπ) Η μαλακια ηταν οτι οποτε τελειωνα και του λεγα να με πληρωσει μου λεγε "θα σου δωσω την επομενη φορα που θα ρθεις γιατι τωρα δεν εχω" . Ωστοσο ηταν εγγυος η γυναικα του και μετα αλλαξε το ποιημα σε "εχω πολλα εξοδα τωρα,αλλα θα σου δωσω οτι σου χρωσταω". 1-2-3-10,σταματησα καθε επικοινωνια μαζι του παρ' ολο που ηταν στην ιδια πολη με μενα. του το πηγαινα απο αναβολη σε αναβολη,οτι δεν προλαβαινω κτλ. Καποιο ωραιο καλοκαιρινο πρωινο που ημουν στο πατρικο μου κατω στην Κρητη, σκαει τηλεφωνημα απο αυτον!!! Τα παιρνω λιγο στην κρανα, μιλαμε για λιγο, εγω σε αποτομο υφακι και οταν ειπε "Χαρη εχω προβλημα στον υπολογιστη. Τρωει κολληματα,λες να εχω κανεναν ιό?" του λεω "Σακη,λυπαμαι δεν μπορω πια να σου πω τιποτα.Το τζαμπα πεθανε.Βασικα το γαμησες και ψοφησε.Αντε γεια σου." Του κλεινω το τηλ. στα μουτρα και απο τοτε δεν με ξαναπηρε τηλεφωνο.. οχι αυτο θα ελειπε! Συμπερασμα: Το τζαμπα για τον Ελληναρα ρε παιδια ειναι τοσο γλυκο που δεν το αλλαζοει με τιποτα!! Προτιμουν ταλαιπωρια,μισες δουλειες,παρα να πληρωσουν για κατι αξιοπιστο! Γι' αυτο δεν θα παμε μπροστα..και για πολλα αλλα!!
status Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Με καλεί μια νύχτα σαββάτου ένας για να του κάνω φορμάτ (κατά της 9 το βράδυ), του λέω την τιμή 2 φορές και συμφωνεί, φέρνει το πισί, το αφήνει, του κάνω φορμάτ, βάζω windows, open office (όπως είχαμε πει..), τον παίρνω τηλέφωνο και έρχεται από το σπίτι μου. Βλέπει ότι το πισί δουλεύει κανονικά και μου λέει: « Ρε συ Στέλιο, πολλά δεν είναι; Φορμάτ έκανα και μόνος μου!», Ε βάζω ατάραχος και εγώ το πίσι στον πάγκο, του κάνω έναν φορμάτ και του το δίνω να συνεχίσει, ενώ έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό αυτός, την διαδικασία μόνος του, δεν τον ξαναείδα αλλά δεν με νοιάζει κιόλας.
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 δυστυχώς η κατάσταση είναι έτσι και χειρότερα (@ darklordvader77). επειδή ασχολούμαι με τους υπολογιστές αρκετά, βασικά μου αρέσει, στην παρέα μου θεωρούμαι κάτι σαν τεχνικός. αν δηλαδή κάποιος έχει πρόβλημα, κάποιο φορμάτ, θέλει να αγοράσει κάτι και δε γνωρίζει να το συνδέσει και γενικώς δε του δουλεύει κάποιο πρόγραμμα φωνάζει εμένα. δεν έχω χρεώσει ποτέ κανέναν παρά μια φορά μόνο που με φώναξε ένας με τον οποίο είχαμε γνωριστεί μέσω της δουλειάς μου. ήθελε φορμάτ και εγκατάσταση των vista. δε του ζήτησα τίποτα αλλά επειδή επέμενε του λέω δώσε 10€. τελικά μου έδωσε μόνος του 20 ή 30 δε θυμάμαι ακριβώς. όσο για τους γνωστούς, δυστυχώς τους κάνεις μια χάρη, γλυκαίνονται και θεωρούν ότι έχεις υποχρέωση πλέον να τους διορθώνεις τις βλάβες. την τελευταία φορά πάλι καλά που δε μάλωσα με έναν φίλο μου. μου έλεγε να πάω να κοιτάξω το laptop του επειδή κάτι είχε, αλλά λόγω του ότι δούλευα πολλές ώρες δεν πήγα. έτυχε όμως να βρεθώ στο σπίτι ενός κοινού μας φίλου και να του διορθώσω ένα πρόβλημα που είχε με τη σύνδεση του. όταν το έμαθε ο άλλος έγινε χαμός. (εμένα με γράφεις, σε αυτόν πήγες...) κάτι παρόμοιο μου έλεγε και ένας άλλος που ασχολείται λίγο παραπάνω από μένα με τους υπολογιστές. κάνεις μια χάρη σε κάποιον και απο εκεί και πέρα μαθαίνει στο τσάμπα και σε θεωρεί υπάλληλό του. έχω βοηθήσει αρκετούς. χωρίς να πάρω τίποτα. ούτε καν ένα καφέ άσχετα αν μερικοί το έχουν υποσχεθεί... οι περισσότεροι έτσι είναι και δεν έχει να κάνει μόνο με τους υπολογιστές. μπορεί να κάνεις σε έναν 10 χάρες, να σου ζητήσει μια ακόμα και για κάποιον λόγο να μη μπορείς (όχι να μη θέλεις) και θα φας το κράξιμο της ζωής σου. μιλάω για χάρες όχι να πάρεις χρήματα. από τότε έχω αλλάξει συμπεριφορά με μερικούς. τακτική στρατού. δεν ξέρω τίποτα είμαι άσχετος με το θέμα. υπάρχει μεγάλη αχαριστία δυστυχώς. ίσως είναι εκτός θέματος αυτά που έγραψα απλά τα ανέφερα επειδή βλέπω μερικοί την έχουν "πατήσει" κυρίως με γνωστούς. αντί να σου πουν ευχαριστώ θεωρούν ότι τους χρωστάς. σε λίγο καιρό θα με φωνάξει ένας για να κάνει μια αναβάθμιση στον υπολογιστή του και να περάσει από τα xp στα 7 (με έχει ενημερώσει ήδη). μπορεί να πάω, αλλά τι κρίμα που δε θα έχω μαζί μου το dvd των 7 και θα αναγκαστεί να τα αγοράσει γνήσια (λυπάμαι φίλε μου αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά, στο δικό μου έχω ακόμα xp εξάλλου). :P έχω άδικο;
status Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ------------ 10 Δεκεμβρίου στις 1:25 μ.μ. Αναφοράαλλαξα πισι και θελω ξανα μανα να μου μπεις και να με φτιαξειςςςς Στέλιος Αρβανίτης 10 Δεκεμβρίου στις 1:27 μ.μ. δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω, λυπάμαι. ----------- 10 Δεκεμβρίου στις 1:28 μ.μ. Αναφορά αα οκ..ενταξεει ΚΣΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ Ορίστε. Τι άλλο θες απ την ζωή σου πλέον;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 να μην βρωμάνε τα σκατά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα