The_Judas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 αχ τι μου θυμισες τωρα ρε φιλε.....εκανα μια βδομαδα "μαθηματα" σε καποια για να τα καταλαβει πως στελνουμε email! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ το πεδιο "θεμα" γιατι υπαρχει! μου ελεγε, "εγω οταν στελνω μυνημα απο το κινητο, δε γραφω πουθενα θεμα" :cry: θελετε να συνεχισω για τις εικονες???? εχω αποκτησει ψυχολογικα προβληματα.... χαχα... πόσα πήρες για το "μάθημα";
ikaruga24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλακα alejo χαζα χαζα σκεφτηκες ιδεα. Δυστυχως ή ευτυχως μπορεις να κανεις χρυσες δουλειες πουλωντας μουρη κανοντας το ιδιο πραγμα + το ψαρωμα που τρωει ο αλλος με το που θα σε βλεπει. Πραγματικα αν δεν ειχα σταματησει ηδη το επαγγελμα ειλικρινα και χαλαρα το εκανα ο ιδιος.
aledjo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλακα alejo προσεχε πως μου μιλας! δε με λενε alejo αλλα aledjo!
ikaruga24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 προσεχε πως μου μιλας! Χαλαρωσε, χαριτολογοντας ελληνικα το ειπα. Αφου συμπαθιωμαστε τοσο ειπα να μιλησω ποιο casual. Sorry αν σε πειραξε. δε με λενε alejo αλλα aledjo! Και ελεγα οτι μαλλον ξεχναω ενα γραμμα.
aledjo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Χαλαρωσε, χαριτολογοντας ελληνικα το ειπα. Αφου συμπαθιωμαστε τοσο ειπα να μιλησω ποιο casual. Sorry αν σε πειραξε. Και ελεγα οτι μαλλον ξεχναω ενα γραμμα. ναι ρε ειρωνικα στο ειπα, δε με πειραξε το casual αλλα το οτι ξεχασες ενα γραμμα!
strat92man Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε να σε ρωτησω κατι αναφέρεσαι μονο σε τεχνικο δηλαδη τον γνωστο κατσαβιδακια που φτιαχνει τον υπολογιστη hardware κομματι ..? ή και τον προγραμματιστη? διοτι μολις πριν κανενα μηνα παρακολουθουσα μια εκπομπη στο Discovery channel που αναφεροντουσαν στην δουλεια του προγραμματιστη και καθηγητες απο Αμερικανικα κολλεγια εξηγουσαν την αναγκη για περισσοτερους προγραμματιστες το 2020.. ? και γενικα το μελλον που εχει..
aledjo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε να σε ρωτησω κατι αναφέρεσαι μονο σε τεχνικο δηλαδη τον γνωστο κατσαβιδακια που φτιαχνει τον υπολογιστη hardware κομματι ..? ή και τον προγραμματιστη? διοτι μολις πριν κανενα μηνα παρακολουθουσα μια εκπομπη στο Discovery channel που αναφεροντουσαν στην δουλεια του προγραμματιστη και καθηγητες απο Αμερικανικα κολλεγια εξηγουσαν την αναγκη για περισσοτερους προγραμματιστες το 2020.. ?και γενικα το μελλον που εχει.. μονο για τον τεχνικο - κατσαβιδακια αναφερομαι. ο προγραμματιστης δεν εχει καμια επαφη με πελατες της γειτονιας, ουτε παει στα σπιτια τους για να λυσει προβληματα. ασχετα αν τους τεχνικους τους ονομαζουν "προγραμματιστες" οι περισσοτεροι
strat92man Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 μονο για τον τεχνικο - κατσαβιδακια αναφερομαι. ο προγραμματιστης δεν εχει καμια επαφη με πελατες της γειτονιας, ουτε παει στα σπιτια τους για να λυσει προβληματα. ασχετα αν τους τεχνικους τους ονομαζουν "προγραμματιστες" οι περισσοτεροι Α.! οκ σε ευχαριστω
jtsc21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 μονο για τον τεχνικο - κατσαβιδακια αναφερομαι. ο προγραμματιστης δεν εχει καμια επαφη με πελατες της γειτονιας, ουτε παει στα σπιτια τους για να λυσει προβληματα. ασχετα αν τους τεχνικους τους ονομαζουν "προγραμματιστες" οι περισσοτεροι ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!! γενικα ολοι ονομαζονται "γκομπιουντεραδες" η "γκομπιουντερακιδες" και ξερουν τα παντα ανεξαρτητα απο την ειδικοτητα τους
jimmy007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια εγω θελω απο μικρος να γινω ηλεκτρονικος,παω στα επαλ και τωρα στη δευτερα πρεπει να αποφασισω που να παω! τι ειναι καλυτερο (σε σχεση με λεφτα και πιο καλη δουλεια) Ηλεκτρονικος Ηλεκτρονικων συστηματων επικοινωνιων ή υπολογιστων συστηματων και δικτυων???
poedeer7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 θα σας πω και γω τι επαθα...το επαγγελμα αυτο δεν υπαρχει! με παιρνει ο "ξαδερφος"(μεγαλυτερος) τηλ.στο κιν.(που οποτε με παιρνει ολο καποια μλκ θα εχει κανει στο pc του και με θυμαται)κ γω το σηκωνω(Ο βλακας).Αρχιζει την κλασσικη κλαψα κολλαει το Pc εχω ιους ελα να κανεις φορματ.του λεω δε προλαβαινω εξεταστικη μλκιες συνεχιζει τη κλαψα καλα του λεω φερτο σπιτι να δω.Οχι μου λεει ελα εσυ που να κουβαλαω tower κλπ.Με τα χιλια ζορια παω εγω βλεπω το pc δεν εμπαινε καν windows.λεω οκ θα κανουμε ενα φορματακι να τελειωνει η υποθεση! ελα ντε που δεν εκανε boot το dvdrom με τιποτα!(3 cd με windows δοκιμασμενα τι ubuntu τιποτα!!!)του λεω κατι προβλημα εχει το hardware δε μπορω να κανω κατι! τοτε με αρχιζει στα μπινελικια(χοντρα ε)αχρηστε μου λεει μου σπαταλας το χρονο κ ενα τεταρτο μ'εβριζε!που να με πληρωνε κιολας!του λεω πηγαινε σε μαγαζι να στο δουνε.Αυτος τιποτα συνεχιζει το μπινελικι!Ε ΑΝΤΕ Γ@!#@$@Υ!λεω κ γω και σηκωνομαι κ φευγω... μου στελνει μηνυμα μετα απο μια βδομαδα κ μου λεει sorry ρε συ μου ειπαν στο πλαισιο οτι ειχε προβλημα η κεφαλη απο το drive!θα ερθεις να βαλεις windows? απαντηση μου:οχι να πας να στα βαλουν λετε να τον ξεφορτωθηκα???
aledjo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχαχα μπα.... ειναι συγγενης σου δε θα ξεμπλεξεις ευκολα. πες του οτι τελικα το cd των windows που εχεις και κανεις format, εχει ιους και χαλαει τους υπολογιστες! προκαλει προβληματα και ετυχε στο δικο του να χαλασει η κεφαλη. σε αλλους ετυχε να καικε ολοκληρο. πες το, θα σε πιστεψει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 lol τραγικές καταστάσεις και θράσος... πόσο χρονών ο ξάδερφος, 15?
poedeer7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 τι 15???30 φευγα ειναι! κ γω πιστευω aledjo πως δε θα ξεμπερδεψω ευκολα....αυτο που λες θα του πω!
aledjo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 τι 15???30 φευγα ειναι!κ γω πιστευω aledjo πως δε θα ξεμπερδεψω ευκολα.... αφου ειναι 30+ τοτε θα δουλευει. και οποιος δουλευει οτι τιποτα δε γινεται τζαμπα. πες του να σου δωσει λεφτα. αν σου πει οχι πες του και συ οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα