jim3pap Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Παντως επειδη εχω δουλεψει ως τεχνικος Η/Υ αυτο που λεει ο aledjo στο τελευταιο ποστ ειναι ενα απτα πιο σπαστικα πραγματα της δουλειας. [...]Χ/Υ λογους, τοτε ο βλαχοκαουμποης Ελληναρας εκνευριζεται, λεει οτι τον κοροιδεψες και ενιοτε σε λεει και ασχετο ως τεχνικο Η/Υ, γιατι αυτου ο φιλος του ο Μητσος που ειναι ειδκος στα pc, αλλιως του τα ειχε πει. Εγώ δεν του είπα τίποτα μην με μπλέκεις!
Bspus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Όχι βέβαια, με αποδειξούλα πήγαινε παραπάνω . Πάντως όταν είχα κλειδωθεί έξω απο το σπίτι και ο κλειδαράς έκανε 1/10 του δευτερολέπτου να ανοίξει την πόρτα...δεν με λυπήθηκε έτσι δεν είναι, το έφαγα το 30αρι...ούτε μου έδειξε πως να την ανοίξω την επόμενη φορά που θα τη πατήσω. Γοογλαρε free lock picking guide. Αν εχεις κλασικη κλειδαρια, το πρωτο αποτελεσμα θα σου δωσει αρκετες γνωσεις για να ξερεις τι θα κανεις!
pournaras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Γοογλαρε free lock picking guide. Αν εχεις κλασικη κλειδαρια, το πρωτο αποτελεσμα θα σου δωσει αρκετες γνωσεις για να ξερεις τι θα κανεις! Το ειπα του πατερα μου (65+). Τωρα αν κλειδωθει παλι εξω θα ξερει που να ψαξει...
aledjo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 θα σας το πω γιατι θα σκασω. τη δουλεια αυτη εγω την εχω παρατησει και προσπαθω να αποφυγω τετοιες ειδους δουλειες. εδω και μερικες μερες ειχε μιλησει ενας γνωστος μου σε εναν αλλον γνωστο του για μενα γιατι ειχε μερικα προβληματακια με τον υπολογιστη του. με ειχε παρει τηλεφωνο και μου ειχε πει στο περιπου τι ηθελε. με χιλια ζορια εγω δεχτηκα να παω σπιτι του. το βασικοτερο ηταν για το ιντερνετ, κατι ρυθμισεις, skype, msn, email και το βασικοτερο να παρουμε τηλεφωνο τη wind που εχει για το ιντερνετ για να τους πω για τις αποσυνδεσεις που κανει γιατι ο ιδιος δε εχει γνωσεις για να τους εξηγησει. παω που λετε (με βαρια καρδια) κανουμε τα βασικα, ολα ωραια και καλα, μονο που επεφτε συνεχεια το ιντερνετ. περνω τηλεφωνο τη wind και μου λεει να κοιταξω τα φιλτρα στα τηλεφωνα κτλ (τα κλασικα δηλαδη) εκει λοιπον που κοιταζα ολα τα τηλεφωνα του σπιτου και πειραζα και το modem, ξαφνικα δεν εμπαινε καθολου στο ιντερνετ. να κανω εγω δοκιμες, παραδοκιμες να εχω φτυσει αιμα, να ζηταω και δευτερο modem (και ειχε) για να δοκιμασω και ΤΙΠΟΤΑ. σηκωνω το τηλεφωνο και νεκρο! μολις το καταλαβε οτι δε δουλευει το τηλεφωνο και το ιντερνετ αρχισε να με βριζει. "μου χαλασες το modem, μου χαλασες τη γραμμη τηλεφωνου, με κατεστρεψες....." περνω απο το κινητο την wind και μου λενε οτι εχει γενικο προβλημα η wind σε ολη την Ελλαδα και θα το φτιαξουν αυριο! του το λεω και μου απανταει "ε και? θες και λεφτα τωρα? εισαι εδω 2 ωρες, δεν εχεις φτιαξει τιποτα, δεν εχω ιντερνετ και τηλεφωνο και πληρωσω κι'ολας? δηλαδη θα περιμενω να ερθει το ιντερνετ και οταν ερθει θα ξαναερθεις για ξαναπαρεις λεφτα?" φυσικα οπως ημουν εξαφανιστηκα για να μη τον βρισω. και δειτε: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=422885 αμα εισαι γκαντεμης..... σαν ανεκδοτο μοιαζει
DIMI24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Για να αποφύγεις προβλήματα σαν το παραπάνω και πραγματικά θέλεις να ασκήσεις το επάγγελμα του "Τεχνικού Η/Υ" μπορείς να δουλέψεις σε τηλεφωνικό κέντρο ως Level 1 IT Support. Τότε είναι όλα εντάξει και το επάγγελμα δεν θεωρείτε αποτυχημένο, διαφορετικά είναι όπως τα λέει ο aledjo.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Χα, καλη φαση Alejo. Αντε ποιος τη χαρη σου.
black_widow Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Χαρά στην υπομονή σας, δε θα μπορούσα να κάνω με τίποτα αυτό το επάγγελμα. Εδώ πριν κάτι μέρες σε ένα νετ καφέ που δούλευα συγγενή μου, υπήρχε πρόβλημα με το facebook και αγριέψανε με τη μία, μέχρι να καταλάβουν ότι δεν είχε πρόβλημα το Internet ( δεν είχανε δοκιμάσει βέβαια να μπουν και σε κανένα άλλο site για να καταλάβουν ότι δεν είναι πρόβλημα του μαγαζιού). Οι μισοί που παίζανε lineage νομίζανε ότι είχανε πρόβλημα με το πληκτρολόγιο και φυσικά δεν ήταν πατημένο το FLOCK.
aledjo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 εγω σκεφτομαι να χρησιμοποιησω αλλη τακτικη, αυτη τη γιατρου! να ειμαι στη τριχα με κουστουμι και γραβατα και να χρεωνω ακομα και την επισκεψη χωρις να κανω τιποτα, εστω και για μια διαγνωση προβληματος. θα λεω απο το τηλεφωνο πριν παω 60ευρω/ωρα! ετσι οι περισσοτεροι δε θα με θελουν (και δε θα με ξαναπρηξουν) και αν πουνε ναι τοτε χαλαλι να χασω και 2-3 ωρες! αμα πια!
pournaras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μην το γελας καθολου. Αν σκασεις μυτη με κουστουμι, γραβατα, κανα bluetooth στο αυτι κλπ, παιζει και να μη βγαλουν αχνα οταν θα τους χρεωσεις. Η εμφανιση δυστυχως παιζει τεραστιο ρολο.
aledjo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μην το γελας καθολου.Αν σκασεις μυτη με κουστουμι, γραβατα, κανα bluetooth στο αυτι κλπ, παιζει και να μη βγαλουν αχνα οταν θα τους χρεωσεις. Η εμφανιση δυστυχως παιζει τεραστιο ρολο. πες μου τετοια..... νεα τιμη 70ευρω/ωρα και οποιος θελει! και απο προβληματα? "ποναει δοντι, βγαλει δοντι" δε δουλευει σωστα η καρτα γραφικων? ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ καρτα γραφκων.... (και οχι κατσε δοκιμασε drivers και παπαριες...) χμμμ θα αρχισω απο κηφισια, εκαλη μερια
pappous_soulis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Να σκασεις μυτη με κουστουμι, γραβατα, κανα bluetooth στο αυτι κλπ, παιζει και να μη βγαλουν αχνα οταν θα τους χρεωσεις. και απο προβληματα?"ποναει δοντι, βγαλει δοντι" δε δουλευει σωστα η καρτα γραφικων? ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ καρτα γραφκων.... (και οχι κατσε δοκιμασε drivers και παπαριες...) Το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Μη κάθεσαι και σκας.
aledjo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 εγκατασταση MONO windows 7 = 100ευρω χωρις backup, 200 με backup (να δεις για το ποτε μαθενουν να κανουν copy-paste) office 50 ευρω extra προγραματα 20ευρω εκαστος! btw. ΔΕΝ αναλαμβανουμε λαπτοπ, παραμονο για εγκατασταση προγραμματων. θα αρχισω να φτιαχνω τιμοκαταλογο εχει προβλημα το ιντενετ? παρτε τηλεφωνο τη τεχνικη υποστηριξη! εγω δε ξερω τιποτα ---------- Προσθήκη στις 17:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:42 ---------- α και τωρα που το θυμηθηκα: τακτοποιηση καλωδιων = 50 ευρω! οπου και να'χω παει, παντα υπαρχει η καθε κατινα που φωναζει οτι υπαρχουν πολλα καλωδια δεν της αρεσει να τα βλεπει και πως θα καθαριζει και θα σκουπιζει! μιλαμε για πολυ πριξημο. καποτε οταν δουλευα σε "εταιρια", μια καριολα (με ολη τη σημασια της λεξης) ειχε κλεισει ραντεβου για τακτοποιηση καλωδιων!!! ο μαλακας ο αφεντικος ειχε πει ναι (για να μη χασει λεφτα) και ο κληρος επεσε σε μενα. παω εκει και τι να δω? ειχε πολυπριζο στον υπολογιστη και ολα τα βασικα καλωδια, ρευμα, οθονη, εκτυπωτη, modem κτλ και ΔΕΝ ηθελε να υπαρχουν για να μπορει να σφουγγαρισει! οταν της ελεγα οτι δε γινεται, τσαντιστηκε και εκανε παραπονα στο αφεντικο.... τελικα εγω δεν εκανα τιποτα με αυτο και απ'οτι εμαθα αργοτερα, της φτιαξανε ενα μικρο κουτι επιπλο και χωσανε μεσα tower, modem, καλωδια, πολυπριζο κτλ κτλ. ΣΥΝ καλωδια ρευμα και τηλεφωνου μεσα απο το τοιχο... τι κανει ο ανθρωπος για να βγαλει λεφτα..... μεχρι και μαραγκος γινεται!
jtsc21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 εγκατασταση MONO windows 7 = 100ευρω χωρις backup, 200 με backup (να δεις για το ποτε μαθενουν να κανουν copy-paste)office 50 ευρω extra προγραματα 20ευρω εκαστος! btw. ΔΕΝ αναλαμβανουμε λαπτοπ, παραμονο για εγκατασταση προγραμματων. θα αρχισω να φτιαχνω τιμοκαταλογο εχει προβλημα το ιντενετ? παρτε τηλεφωνο τη τεχνικη υποστηριξη! εγω δε ξερω τιποτα ---------- Προσθήκη στις 17:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:42 ---------- α και τωρα που το θυμηθηκα: τακτοποιηση καλωδιων = 50 ευρω! οπου και να'χω παει, παντα υπαρχει η καθε κατινα που φωναζει οτι υπαρχουν πολλα καλωδια δεν της αρεσει να τα βλεπει και πως θα καθαριζει και θα σκουπιζει! μιλαμε για πολυ πριξημο. καποτε οταν δουλευα σε "εταιρια", μια καριολα (με ολη τη σημασια της λεξης) ειχε κλεισει ραντεβου για τακτοποιηση καλωδιων!!! ο μαλακας ο αφεντικος ειχε πει ναι (για να μη χασει λεφτα) και ο κληρος επεσε σε μενα. παω εκει και τι να δω? ειχε πολυπριζο στον υπολογιστη και ολα τα βασικα καλωδια, ρευμα, οθονη, εκτυπωτη, modem κτλ και ΔΕΝ ηθελε να υπαρχουν για να μπορει να σφουγγαρισει! οταν της ελεγα οτι δε γινεται, τσαντιστηκε και εκανε παραπονα στο αφεντικο.... τελικα εγω δεν εκανα τιποτα με αυτο και απ'οτι εμαθα αργοτερα, της φτιαξανε ενα μικρο κουτι επιπλο και χωσανε μεσα tower, modem, καλωδια, πολυπριζο κτλ κτλ. ΣΥΝ καλωδια ρευμα και τηλεφωνου μεσα απο το τοιχο... τι κανει ο ανθρωπος για να βγαλει λεφτα..... μεχρι και μαραγκος γινεται! :lol: ξεχασες και την κατηγορια "εκμαθηση αποστολης εικoνων με e-mail"
aledjo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 :lol: ξεχασες και την κατηγορια "εκμαθηση αποστολης εικoνων με e-mail" αχ τι μου θυμισες τωρα ρε φιλε..... εκανα μια βδομαδα "μαθηματα" σε καποια για να τα καταλαβει πως στελνουμε email! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ το πεδιο "θεμα" γιατι υπαρχει! μου ελεγε, "εγω οταν στελνω μυνημα απο το κινητο, δε γραφω πουθενα θεμα" :cry: θελετε να συνεχισω για τις εικονες???? εχω αποκτησει ψυχολογικα προβληματα....
Bspus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 :lol: ξεχασες και την κατηγορια "εκμαθηση αποστολης εικoνων με e-mail" Μεγαλο χιτ αυτο Για να αποφύγεις προβλήματα σαν το παραπάνω και πραγματικά θέλεις να ασκήσεις το επάγγελμα του "Τεχνικού Η/Υ" μπορείς να δουλέψεις σε τηλεφωνικό κέντρο ως Level 1 IT Support. Τότε είναι όλα εντάξει και το επάγγελμα δεν θεωρείτε αποτυχημένο, διαφορετικά είναι όπως τα λέει ο aledjo. Αυτο δεν ειναι τεχνικος υπολογιστων ομως. Στα τηλεφωνικα κεντρα εχουν εντελως (μα εντελως) ασχετους με το αντικειμενο να απαντανε με ερωτησεις του στυλ "κοιταξατε το καλωδιο δικτυου" που τις εχουν σε ετοιμη λιστα. Και αν δεν ειναι εκει το προβλημα η δεν καταλαβαινει ο πελατης τρεχα γυρευε. Ασε που και να ξερεις τη δουλεια το να προσπαθησεις να δωσεις οδηγιες σε ασχετους απο το τηλεφωνο ειναι χειροτερο μαρτυριο απο το να πας μεχρι εκει. Ενταξει, δεν ειμαι και εγω ιδιαιτερα χαρισματικος στο να εξηγω απο το τηλεφωνο, αλλα μου εχει τυχει περιπτωση να μην μπορει ο αλλος να καταλαβει ποιο ειναι το start menu παρολο που του ελεγα κατω αριστερα, πρασινο κουμπι που γραφει εναρξη. Δεν συζηταμε για κατι πιο δυσκολο οπως το να κανει δεξι κλικ καπου στην επιφανεια εργασιας για να παει να αλλαξει την αναλυση. Δεν μπορουσε να καταλαβει την εννοια "κανω καπου δεξι κλικ αλλα οχι σε καποιο εικονιδιο". Και μια φορα που ενιωθα πολυ αισιοδοξος εδωσα οδηγιες να πληκτρολογησουν εντολη απο τη γραμμη εκτελεσης. Παρολο που τους ειπα οτι θελω τη Backslash, δηλαδη "την καθετη που το πανω μερος ειναι στα αριστερα, δηλαδη το πληκτρο που ειναι ΠΑΝΩ απο το enter και ΟΧΙ αριστερα απο το shift, η εντολη δεν λειτουργουσε. Παω μεχρι το γραφειο του, κοιταω τις προηγουμενες εντολες στη γραμμη εκτελεσης και φυσικα η εντολη ειχε πληκτρολογηθει με forward slash! Πλεον οταν υπαρχει προβλημα δεν προσπαθω καν να το λυσω απο το τηλεφωνο. Ζηταω κατευθειαν αριθμο γραφειου και ας ειναι 6 οροφους κατω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα