Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολλες δουλειες πρεπει να ειναι χομπυ για το κανεις επαγγελμα αλλα τουλαχιστον αυτο πληρωνεται!

π.χ. τραγουδιστης, ηθοποιος, ποδοσφαιριστης, και αλλα πολλα ,πρεπει να το αγαπας για το κανεις σωστα.

το κανεις στον ελευθερο χρονο σου γιατι σου ειναι ευχαριστο.

αλλα επαγγελματα οπως σουβλατζης, τραπεζιτης, υδραυλικος κτλ, μαθενεις τη δουλεια ΟΣΟ δουλευεις και πληρωνεσαι.

πχ δουλευεις 8 ωρες, πληρωνεσαι για 8 ωρες και μονο για 8 ωρες ασχολεισε με αυτο το αντικειμενο.

μονο ο τεχνικος η/υ δουλευει και δε πληρωνεται οσο πρεπει.

ακομα και DJ πιο πολλα περνω και δουλευω λιγοτερο.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

aledjo θα έχεις δει πολλά κολλήματα στον υπολογιστή και θα εχεις βασανιστεί. Ελπίζω να αλλαξεις πορεία γιατι απο οτι φαίνεται σε καλο δε θα σου βγει εκτος αν εισαι αδιαφορος(κοινως σταρχίδας) και λες απλα δεν ξέρω και δεν ασχολήσε..Π.χ αν δε βρεις driver για κατι σε 2 λεπτά ζητάς αλλο εξαρτημα κ το βγάζεις χαλασμένο /μουφα/ασυμβατο κτλ.

Επισης σημαντικο στη δουλεια δεν ειναι να ξερεις τα παντα, αλλα να μπορεις να διαβαζεις και να μαθαινεις οτι σου ζυτηθει.

Δεν μπορεις να μαθαίνεις συνέχεια οτι σου ζητηθεί. Πρέπει να αφιερωσεις κάποιες ωρες για αυτο κ δε πληρώνεσε.Εκτός αν εισαι πολυ καμένος ξέρω πολλά τετοια παληκάρια κ ημουν κάποτε ή γουστάρεις να δουλεύεις 12 ωρα και μετα να πας σπιτι και να διαβάζεις και τα Σαβατοκυριακα να τα αφιερώνεις στο να διαβάζεις.

Απλά μαστουρώνουν απο την ψευδεσθηση οτι καταφεραν κατι σημαντικό, ενώ ουσιαστικά η γνώση ειναι κατακερματισμένη ώστε κανείς να μην ξέρει και να εξαρτάται. Οι αλλαγες ειναι πολυ ραγδαίες.Σε ολους τους τομείς. Δες για JAVA τι υπάρχει ποσες κλάσεις έχει απο μονη της και ποσα ειναι τα έτιμα πακέτα που μπορει να σε υποχρεωσουν να χρησιμοποιησεις ενω μπορεις να το κανεις κ πιο απλά.

Επίσης καμια φορα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις ενα προβλημα σε εναν υπολογιστή και χρειάζεται πολυ φαντασία κ εμπειρία .

μετα απο 12ωρες δουλειας καθε μερα ειχα φτασει σε σημειο να μη μπορω να σκεφτω τιποτα...

Το κακό είναι πως η νοητική ενταση που προκαλεί ολη η διαδικασία δεν φεύγει ! Κ για αυτο καποια στιγμή μπουκώνει το μυαλο. Κ το κακο ειναι πως μπορεις να εισαι συνεχως σε τετοιο mode (για χρόνια) ακόμα και στον ύπνο γιατι δεν ηρεμεις πραγματικά,χωρια τα προβληματα που μπορει να σου δημιουργήσει.

Εαν ειχα τα μέσα και την εμπειρία θα προτιμούσα DJ που το διασκεδάζεις κιόλας και οπως να το κανεις ειναι κ πιο ανθρώπινο.

Βέβαια οτι θέλει ο καθένας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
εκτος αν εισαι αδιαφορος(κοινως σταρχίδας) και λες απλα δεν ξέρω και δεν ασχολήσε..Π.χ αν δε βρεις driver για κατι σε 2 λεπτά ζητάς αλλο εξαρτημα κ το βγάζεις χαλασμένο /μουφα/ασυμβατο κτλ.

οταν ημουν εραριτεχνης το εψαχνα παρα πολυ αυτο το θεμα.

οταν ομως ημουν επαγγελματιας ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ να γινω αυτο που λες γιατι δεν υπηρχε αλλος τροπος.

1) κακο σε μενα 2) κακο στο χρονο αρα και στο χρημα.

δε μου φαινεται παραξενο που στα μαγαζια τα βγαζουν με τη μια αχρηστα και τα αλλαζουν με καινουργια.

σταρχίδας ειμαι τωρα που αποφασισα οτι πρεπει να περασω καλα και δουλευω DJ.

χαβαλε και ολα στα @@ μου.

σιγα μη κατσω να σκασω!

το σκεφτηκα και επειχηρηματικα το θεμα.

περνω λεφτα για να κανω τη πλακα μου αλλα το κυριοτερο ΔΕ μπορω να σκεφτω ξανα οτι δε μπορω να βγω για ποτο-καφε εξω επειδη δεν εχω λεφτα αφου για μενα ειναι τζαμπα καθε μερα!

περνω τους φιλους μου και παω στο μαγαζι που δουλευω οταν εχω ρεπο και δε πληρωνω τιποτα....:-)

(Ακομα πιο επειχηρηματικα), με γκομενα αν παω θα πρεπει να πληρωσω τα δικα της ετσι για να φαινομαι κυριος ΑΛΛΑ σκεφτομαι να τα ριξω σε μια σερβιτορα για να πηγαινουμε τα δυο μας τζαμπα! :devil:

(τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να κατοχυρωσω την ιδεα μου μη μου τη παρει το http://www.tzaba.gr :lol:)

Επεξ/σία από aledjo
Δημοσ.

Μολις διαβασα και τις 20σελιδες...

Επίσης καμια φορα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις ενα προβλημα σε εναν υπολογιστή και χρειάζεται πολυ φαντασία κ εμπειρία.

Και διαισθητικοτητα θα ελεγα..

Απο καποια φαση κ μετα εχω την εντυπωση πως πιο πολυ "νοιωθεις" παρα βλεπεις το προβλημα..

Εχει κανει κανεις την ιδια παρατηρηση?

Δημοσ.
φυσικά τα περισσότερα προβλήματα είναι θέμα καθαρά εμπειρίας και όχι γνώσεων...

α μπραβο!

ποια αλλη δουλεια ειναι ετσι?

Δημοσ.
α μπραβο!

ποια αλλη δουλεια ειναι ετσι?

Εμμμμ. θα φτιάξω μία βάση δεδομένων θα τα βάλω και θα ενημερώσω.

Λοιπόν πέρα από την πλάκα η βλακεία που έκανες είναι που σταμάτησες από DJ δυστηχώς υπάρχουν πολλά προβλήματα στην αγορά υπολογιστών και βέβαια το μεγαλήτερο μέρος το επωμίζεται ο τεχνικός για πολλούς λόγους (το αφεντικό δεν έχει καμία όρεξη και ο πελάτης είναι πελάτης).

Δημοσ.
Η ιατρική, ο μαθηματικός μοντελισμός, η αρχιτεκτονική, η μηχανική, η διδασκαλία και κάνα δυο άλλα.

και πολλες αλλες Lucifer αλλα καμια απο αυτες δε πληρωνεται με το βασικο μισθο ουτε πεινανε.....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτό το νήμα είναι αγανάκτηση και παρηγοριά για τους τεχνικούς που στο τέλος νιώθουν κορόιδα γι αυτό που κάνουν..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...