MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Χρέωση διάγνωσης. Τι άλλο θα ακούσουμε. ... Για τη διάγνωση όμως, είναι απλά φαιδρό να ζητάς λεφτά. Χτυπαει τηλεφωνο Κυριακη, απανταω, μου λεει "ναι γεια σου με στελνει ο ταδε, θα σε ηθελα σπιτι μου να δουμε κατι προβληματα με τα wireless μου κλπ". Ωραια λεω, ποτε να ρθω? Μου λεει, μπορεις σημερα? Λεω οχι, στραβωνει. Στην παραλια εγω εντωμεταξυ. Του λεω απο αυριο οτι ωρα θες. Οκ μου λεει θα σου τηλεφωνησω. Με παιρνει την επομενη Κυριακη παλι οτι ηθελε να παω επι τοπου σπιτι του και οτι δεν μπορει αλλες μερες. Με τα πολλα παω -στην αλλη ακρη της πολης-, τσεκαρω τα προβληματα που εχει, του εξηγω τι πρεπει να κανουμε κλπ και μου απανταει , οκ θα σου τηλεφωνησω μεσα στη βδομαδα να ερθεις. Οσο σου τηλεφωνησε, τοσο τηλεφωνησε και σε μενα. Δεν με ρωτησε καν ποσο θα στοιχισει για να πεις οτι του πα μια τιμη και χαλαστηκε εκει. Προφανως φωναξε αλλον ή ακουσε οτι του ειπα εγω οτι πρεπει να κανει και βρηκε κανα φιλο να του κανει. Αρα, μιση Κυριακη χαμενη, καμια 5-10 ευρω βενζινες χαμενες, κι εχω και εσενα να μου λες οτι ειναι αστειο να χρεωνω κοστος διαγνωσης , ειτε αναφερομαστε σε pc, ειτε σε μια πανομοιοτυπη κατασταση σαν το παραδειγμα μου. Κι ολα αυτα για μια δουλεια που και να την εκανα δεν θα την χρεωνα πανω απο 50 ευρω, δηλαδη ζητημα αν θα ειχα κερδος 20-30 ευρω μετα απο 2 επισκεψεις και μερικες ωρες εργασιας/δρομου κλπ. 20 ευρωπουλα χρεωση μονο για να τους πω καλημερα στην εισοδο του σπιτιου τους, κι οποιανου δεν του αρεσει μη σωσει και με ξαναφωναξει 12
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ολα τα επαγγελματα τα χουν αυτα νομιζω. Εγω εκανα ενα σχεδιο, το οποιο ειχε μια καμπυλη, μου λεει αυτος στο μηχανουργειο μην την κανεις αυτη καντω ευθεια λεω οκ. Ενα τοξο ηταν τιποτα αλλο. Χτες που βγηκα για ποτο, τον συνταντησα μιλησαμε και μου ειπε οτι τελικα επρεπε να σχεδιασω την καμπυλη. Εγω φταιω τωρα? Εννοειτε οτι θα το κανω, χρηματα δεν θα παρω , αλλα τρεχω για μαλακιες αλλων. Του εχω τονισει θεος δεν ειμαι μπορει να σχεδιασω κατι λαθος. Γι αυτο μην βαζεις την αρχικη λαμαρινα να το κοψεις, που μπορει να ειναι 5 χιλιοστων βαλε ενα ρεταλι (αχρηστο κομματι) να δεις πως θα βγει. Αυτος δεν με ακουει. Με αποτελεσμα να την παταμε και οι δυο οταν γινεται η στραβη.
Antwni Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δεν έχει καμία σχέση νομίζω αυτό με την περίπτωση του midi Εσένα σε έπαιρνε επίμονα τηλέφωνο να έρθεις τώρα? Να του λες σήμερα δεν μπορώ, πάρτε με αύριο και να σε παίρνει την άλλη κυριακή πάλι και να σε πιέζει να έρθεις τώρα? Έκαψες 10 ευρώ βενζίνη? Σου είπε ότι θα σου τηλεφωνήσω τότε για να μου λύσεις το πρόβλημα και σε γράφει στα @@ του? Οκ αυτή δεν είναι ανθρώπινη συμπεριφορά κατά τη γνώμη μου... 2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Εχει point o liverpool οτι αυτα συμβαινουν παντου, απλα εγω στεκομαι στο οτι δεν ειναι και τοσο αστειο ο αλλος να ζητα ενα ποσο για τη διαγνωση και μονο. Το οποιο προφανως αφαιρει απο την τελικη τιμη μολις ολοκληρωσει τη δουλεια. Δεν μπορουσε αλλες μερες πριν Κυριακης γιατι ελειπε εκτος πολης.
gnsX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Χρέωση διάγνωσης. Τι άλλο θα ακούσουμε. Και μετά λέτε ότι είναι αποτυχημένο το επάγγελμα. Προφανώς, με τέτοιες τακτικές αποτυχημένο το καταντάτε. Εγώ πάντως όταν θέλω να κάνω μια επισκευή ή μια κατασκευή (άσχετη με υπολογιστές), πρώτα παίρνω δωρεάν προσφορές και μετά προχωράω. Ως τώρα δεν μου έχει τύχει σε κάποιο επάγγελμα να μου χρεώσουν τη διάγνωση (όποιος κάνει σύγκριση με ιατρικό επάγγελμα αυτοακυρώνεται). Οι τεχνικοί υπολογιστών γιατί να χρεώνουν τη διάγνωση, έχουν κάτι το special σε σχέση με τους υδραυλικούς ή τους ηλεκτρολόγους; Η επίσκεψη εννοείται ότι πρέπει να χρεώνεται. Για τη διάγνωση όμως, είναι απλά φαιδρό να ζητάς λεφτά. άκυρο
pinwkolwnies Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Χτυπαει τηλεφωνο Κυριακη, απανταω, μου λεει "ναι γεια σου με στελνει ο ταδε, θα σε ηθελα σπιτι μου να δουμε κατι προβληματα με τα wireless μου κλπ". Ωραια λεω, ποτε να ρθω? Μου λεει, μπορεις σημερα? Λεω οχι, στραβωνει. Στην παραλια εγω εντωμεταξυ. Του λεω απο αυριο οτι ωρα θες. Οκ μου λεει θα σου τηλεφωνησω. Με παιρνει την επομενη Κυριακη παλι οτι ηθελε να παω επι τοπου σπιτι του και οτι δεν μπορει αλλες μερες. Με τα πολλα παω -στην αλλη ακρη της πολης-, τσεκαρω τα προβληματα που εχει, του εξηγω τι πρεπει να κανουμε κλπ και μου απανταει , οκ θα σου τηλεφωνησω μεσα στη βδομαδα να ερθεις.Οσο σου τηλεφωνησε, τοσο τηλεφωνησε και σε μενα. Δεν με ρωτησε καν ποσο θα στοιχισει για να πεις οτι του πα μια τιμη και χαλαστηκε εκει. Προφανως φωναξε αλλον ή ακουσε οτι του ειπα εγω οτι πρεπει να κανει και βρηκε κανα φιλο να του κανει.Αρα, μιση Κυριακη χαμενη, καμια 5-10 ευρω βενζινες χαμενες, κι εχω και εσενα να μου λες οτι ειναι αστειο να χρεωνω κοστος διαγνωσης , ειτε αναφερομαστε σε pc, ειτε σε μια πανομοιοτυπη κατασταση σαν το παραδειγμα μου. Κι ολα αυτα για μια δουλεια που και να την εκανα δεν θα την χρεωνα πανω απο 50 ευρω, δηλαδη ζητημα αν θα ειχα κερδος 20-30 ευρω μετα απο 2 επισκεψεις και μερικες ωρες εργασιας/δρομου κλπ.20 ευρωπουλα χρεωση μονο για να τους πω καλημερα στην εισοδο του σπιτιου τους, κι οποιανου δεν του αρεσει μη σωσει και με ξαναφωναξει Γιατί δεν του μοστράριζες τιμοκατάλογο με τη μία,που να εμφαίνει "κόστος επίσκεψης κατ οίκον";Τον ήξερες και πριν; Μόνοι σας πιπώνεστε,μη τα ρίχνετε στις "κρίσεις της εποχής",πάντα υπήρχαν οι τζαμπατζήδες...εκτός αν πάτε να πιάσετε μπελάτη,αλλά ακόμη και τότε κάθε επισφάλεια φορτώνεται στα "έξοδα". Τώρα,αν δεν κάτσει με την πληρωμή διάγνωσης,αλλάξ´ τε ειδικότητα. Χρέωση διάγνωσης. Τι άλλο θα ακούσουμε. Και μετά λέτε ότι είναι αποτυχημένο το επάγγελμα. Προφανώς, με τέτοιες τακτικές αποτυχημένο το καταντάτε. Εγώ πάντως όταν θέλω να κάνω μια επισκευή ή μια κατασκευή (άσχετη με υπολογιστές), πρώτα παίρνω δωρεάν προσφορές και μετά προχωράω. Ως τώρα δεν μου έχει τύχει σε κάποιο επάγγελμα να μου χρεώσουν τη διάγνωση (όποιος κάνει σύγκριση με ιατρικό επάγγελμα αυτοακυρώνεται). Οι τεχνικοί υπολογιστών γιατί να χρεώνουν τη διάγνωση, έχουν κάτι το special σε σχέση με τους υδραυλικούς ή τους ηλεκτρολόγους; Η επίσκεψη εννοείται ότι πρέπει να χρεώνεται. Για τη διάγνωση όμως, είναι απλά φαιδρό να ζητάς λεφτά. Μπα.Αν με φωνάξει σπίτι του,θα πληρωθώ. Αν μου το φέρει στο χώρο μου,θα το δω τζάμπα όταν ευκαιρέσω.Αν θέλει "τώρα",κόβει ένα παράβολο επί τόπου και του λέω πόσο κάνει.Αν πάρω τη δουλειά,του αφαιρώ τα διαγνωστικά π´ το τελικό κόστος. Πόσο ποιό απλά;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ο maltha ειπε οτι αποδεχεται τη χρεωση για επισκεψη, οχι ομως για διαγνωση. Μα το ενα γινεται για το αλλο συνηθως! Κι επισης οπως λεει ο απο πανω, ακομα κι αυτοι που σου φερνουν το pc στο μαγαζι για διαγνωση, τις περισσοτερες φορες θετουν απαιτησεις. Πχ μεχρι αυριο να μου εχεις πει, παρε με τηλεφωνο ή ακομα χειροτερα σου σπανε τα @@ τηλεφωνοντας σου αυτοι καθε λιγο. Ειναι υπηρεσια η διαγνωση, τρωει εργατοωρες, θελει γνωση, εχει ρισκα καποιες φορες, πρεπει να χρεωνεται. Πολυ περισσοτερο οταν αυτη συνοδευεται απο επισκεψη.
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δεν έχει καμία σχέση νομίζω αυτό με την περίπτωση του midi Εσένα σε έπαιρνε επίμονα τηλέφωνο να έρθεις τώρα? Να του λες σήμερα δεν μπορώ, πάρτε με αύριο και να σε παίρνει την άλλη κυριακή πάλι και να σε πιέζει να έρθεις τώρα? Έκαψες 10 ευρώ βενζίνη? Σου είπε ότι θα σου τηλεφωνήσω τότε για να μου λύσεις το πρόβλημα και σε γράφει στα @@ του? Οκ αυτή δεν είναι ανθρώπινη συμπεριφορά κατά τη γνώμη μου... Και γω με αμαξι παω στο μηχανουργειο.. Δεν καιω 10 ευρω αλλα παλι ειναι ενα ποσο. Για να φανταστεις παω βλεπω το σχεδιο, το παιρνω σπιτι μου, το μετραω(που δεν χρεωνω το μετρημα των διαστασεων, ειδικα αν ειναι φθαρμενο το κομματι τρως γερη π@υτσα), το σχεδιαζω(παλια εβγαζα και κωδικα gcode που ουτε αυτο του το χρεωνα), τελος το ξαναπαω στο μηχανουργειο. Μερικες φορες καθομαι να δω αν οντως το σχεδιασα σωστα κατα το κοψιμο. Εγω βγαζω ενα σχεδιο για ενα Χ κομματι, αυτος απο αυτο θα κανει 10 κοπιες το λιγοτερο, αν παει αλλος πελατης με το ιδιο μηχανημα οπου θα εχει το ιδιο ελλατωμα παει στην βιβλιοθηκη της μηχανης cnc και το ξανακοβει αλλες 5 φορες. Να σου πω ποσο το χρεωνω? Του ειχα πει 25 ευρω και με το ζορι με εδωσε 20 για μεγαλο καμματι κιολας. Τον εξυπηρετω γιατι βγαινει μια δουλεια με παιρνειι τηλεφωνο παω κατευθειαν και μπορει σε ενα τεταρτο να το εχω ετοιμο. Αν του πω οχι πρεπει να πει αλλον που βρισκεται πανω απο 25+ χιλιομετρα μακρια, αυτος κατω απο 50 ευρω δεν θα δεχτει να παει. Οπου αυτο εκτιμαει. Μου ειπε σε χωριο ειμαστε να υπαρχει μια φιλικη συνεργασια. Εγω σαν νεος στο επαγγελμα δεχτηκα, διοτι μεσα απο αυτο μαθαινω. αλλα τελικα αυτος κερδιζει απο τις δικες μου γνωσεις.
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Σημερα ηρθε ενα ημιφορτηγακι με πεσμενο συμπλεκτη. Εχασε τα υγρα και ειχε αερα. Λογω προβληματικη πομπας. Αλλα επειδη εχει φουρνο καο το χρειαζεται εκατσε 1 1/2 ωρα μαζι νε μενα να παταω τον συμπλεκτη με το χερι, ωστε να το φτιαξουμε. Ερχεται ο ιδιοκτητης που εχει το αμαξι. Κεει ετοιμος; Του εξηγει ο πατερας μου οτι αυτο που εκανα μπορει να σε βγαλει 4 μηνες μπορει να διαρκεσει λιγο, θελει αλλαγη η πομπα. Συμφωνει και του ειπε θα την παραγγειλω ωστε να το φτιαξουμε, ερχεται η στιγμη που ρωταει τον πατερα μου τι χρωσταω. Του απανταει τιποτα. Ολα αυτα συμβαινουν επειδη ειμαστε σε χωριο και ειμαστε κλειστει κοινωνια. Σε πολη που ειναι απροσωπο τα πραγματα δεν τους ενδιαφερει αν ξαναπας ποτε.. Πρώτα από όλα βρίσκω πολύ υπερβολικό το 1μιση ώρα για εξαέρωση συμπλέκτη. Ας πούμε όμως ότι ήταν τόσο. Αν όντως δεν τον χρέωσε τίποτα ούτε για 1μιση ώρα δουλειάς ούτε και για τα υγρά φρένων που έβαλε μόνο και μόνο για να μην τον χάσει από πελάτη τι να πω... καλύτερα να τον έχανε! Εγώ πάντως πιστεύω πως θα τον χρεώσει για όλα μαζί όταν έρθει η καινούργια τρόμπα και θα την τοποθετήσει. Και κακώς του απάντησε "τίποτα", έπρεπε να του πει "άστο, με πληρώνεις μια και καλή όταν βάλουμε την τρόμπα". Έτσι γίνεται παντού, είτε σε πόλη είτε σε χωριό, με την προϋπόθεση πάντα ότι είναι τακτικός πελάτης, ότι στον πατέρα σου το φτιάχνει πάντα το αυτοκίνητο.
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Κανονικα εκανε μονο του εξαερωση αλλα δεν ελεγε να δουλεψει.. Δεν ειχε εξαερωτηρα. Συνεχεια επεφτε το πεταλι. Επρεπε να το φτιαξουμε και να κανουμε εξαερωση χειροκινητα.. Κανονικα ουτε 10 λεπτα δεν ειναι. Αλλα μερικες φορες μια βλαβη μπορει να σου σπασει τα νευρα.
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Κανονικα εκανε μονο του εξαερωση αλλα δεν ελεγε να δουλεψει.. Δεν ειχε εξαερωτηρα. Συνεχεια επεφτε το πεταλι. Επρεπε να το φτιαξουμε και να κανουμε εξαερωση χειροκινητα.. Κανονικα ουτε 10 λεπτα δεν ειναι. Αλλα μερικες φορες μια βλαβη μπορει να σου σπασει τα νευρα. Οκ. Τα υπόλοιπα που έγραψα όμως τα έγραψα αποδεχόμενος πως όντως σας πήρε 1μιση ώρα. Στα υπόλοιπα διαφωνείς?
Star_Light Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Χτυπαει τηλεφωνο Κυριακη, απανταω, μου λεει "ναι γεια σου με στελνει ο ταδε, θα σε ηθελα σπιτι μου να δουμε κατι προβληματα με τα wireless μου κλπ". Ωραια λεω, ποτε να ρθω? Μου λεει, μπορεις σημερα? Λεω οχι, στραβωνει. Στην παραλια εγω εντωμεταξυ. Του λεω απο αυριο οτι ωρα θες. Οκ μου λεει θα σου τηλεφωνησω. Με παιρνει την επομενη Κυριακη παλι οτι ηθελε να παω επι τοπου σπιτι του και οτι δεν μπορει αλλες μερες. Με τα πολλα παω -στην αλλη ακρη της πολης-, τσεκαρω τα προβληματα που εχει, του εξηγω τι πρεπει να κανουμε κλπ και μου απανταει , οκ θα σου τηλεφωνησω μεσα στη βδομαδα να ερθεις. Οσο σου τηλεφωνησε, τοσο τηλεφωνησε και σε μενα. Δεν με ρωτησε καν ποσο θα στοιχισει για να πεις οτι του πα μια τιμη και χαλαστηκε εκει. Προφανως φωναξε αλλον ή ακουσε οτι του ειπα εγω οτι πρεπει να κανει και βρηκε κανα φιλο να του κανει. Αρα, μιση Κυριακη χαμενη, καμια 5-10 ευρω βενζινες χαμενες, κι εχω και εσενα να μου λες οτι ειναι αστειο να χρεωνω κοστος διαγνωσης , ειτε αναφερομαστε σε pc, ειτε σε μια πανομοιοτυπη κατασταση σαν το παραδειγμα μου. Κι ολα αυτα για μια δουλεια που και να την εκανα δεν θα την χρεωνα πανω απο 50 ευρω, δηλαδη ζητημα αν θα ειχα κερδος 20-30 ευρω μετα απο 2 επισκεψεις και μερικες ωρες εργασιας/δρομου κλπ. 20 ευρωπουλα χρεωση μονο για να τους πω καλημερα στην εισοδο του σπιτιου τους, κι οποιανου δεν του αρεσει μη σωσει και με ξαναφωναξει Δεν φταιει αυτος εσυ δεν το χειριστηκες καλα. Επρεπε να του πεις οτι αν ερθω σπιτι θα πρεπει να το φτιαξω και θα σας χρεωσω επισκεψη το δεχεστε? κατευθειαν. 2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δεν φταιει αυτος εσυ δεν το χειριστηκες καλα. Επρεπε να του πεις οτι αν ερθω σπιτι θα πρεπει να το φτιαξω και θα σας χρεωσω επισκεψη το δεχεστε? κατευθειαν.Δεν ποσταρα το παραδειγμα για να μου λεει ο καθενας αν πιπωνομαι μονος ή αν δε χειριζομαι καλα τις δουλειες μου ή αν φταιω ή αν ο πελατης ειναι μλκας ´η σωστος. Σιγουρα ξερω να χειριζομαι καλα τις δουλειες μου και βαση οσων βλεπω εδω, μαλλον καλυτερα απο καποιους,, αλλα παρολα αυτα ευχαριστω για τις καλοπροαιρετες συμβουλες σας. Για την ιστορια λοιπον, ποσταρα για να δειξω το αυτονοητο σε ενα μελος που διαφωνει: επισκεψη, διαγνωση οφειλουν να χρεωνονται και δεν ειναι φαιδρό. Χαιρομαι που συμφωνεις κι εσυ αλλα και αυτος εν τελει μεσω...like. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Επειδή βαριέμαι να απαντάω σε έναν έναν με quote, για να κάνω κατανοητό το point μου, ας πιαστώ από αυτό: Δεν φταιει αυτος εσυ δεν το χειριστηκες καλα. Επρεπε να του πεις οτι αν ερθω σπιτι θα πρεπει να το φτιαξω και θα σας χρεωσω επισκεψη το δεχεστε? κατευθειαν. Επειδή έχω μαγαζί και επειδή ενίοτε παίρνω παραγγελίες, φροντίζω ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ να ενημερώνω τον πελάτη για το τι θα του κοστίσει, για να μην έχουμε λιγούρες αργότερα. Η δουλειά μου, όμως έχει ένα καλό: Παράγω και πουλάω προϊόντα (και όχι υπηρεσίες) που μπορώ να τα κοστολογήσω à priori. Πάμε λοιπόν στο θέμα μας. Έχω αυτή τη στιγμή ένα laptop που δεν μπορεί να μπει στο λειτουργικό. Θέλω να μου πείτε, λοιπόν, όσοι τεχνικοί λέτε ότι χρεώνετε τη διάγνωση, πόσο θα σας κοστίσει να μου βρείτε τι έχει αν το φέρω το χώρο σας, χωρίς να το επισκευάστε. Θέλω να ξέρω εκ των προτέρων πόσο θα κοστίσει η διάγνωση και μέτα να αποφασίσω αν θέλω να μου το επισκευάσετε. Όποιος δώσει απάντηση του στυλ «Εξαρτάται» ή «Δεν ξέρω εκ των προτέρων πόσο θα κοστίσει η διάγνωση», κόβεται ως «αντι-επαγγελματίας» και με χάνει από πελάτη. Δεν ποσταρα το παραδειγμα για να μου λεει ο καθενας αν πιπωνομαι μονος ή αν δε χειριζομαι καλα τις δουλειες μου ή αν φταιω ή αν ο πελατης ειναι μλκας ´η σωστος. Σιγουρα ξερω να χειριζομαι καλα τις δουλειες μου και βαση οσων βλεπω εδω, μαλλον καλυτερα απο καποιους,, αλλα παρολα αυτα ευχαριστω για τις καλοπροαιρετες συμβουλες σας.Για την ιστορια λοιπον, ποσταρα για να δειξω το αυτονοητο σε ενα μελος που διαφωνει: επισκεψη, διαγνωση οφειλουν να χρεωνονται και δεν ειναι φαιδρό. Χαιρομαι που συμφωνεις κι εσυ αλλα και αυτος εν τελει μεσω...like. To like το έκανα επειδή συμφωνώ με το ότι πρέπει εκ των προτέρων να ενημερώνεις τον πελάτη. Διαφωνώ με τη χρέωση διάγνωσης, αλλά εάν την χρεώνεις πρέπει από πριν να ενημερώνεις.
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Οκ. Τα υπόλοιπα που έγραψα όμως τα έγραψα αποδεχόμενος πως όντως σας πήρε 1μιση ώρα. Στα υπόλοιπα διαφωνείς? Θα τον χρεωσει μονο για την αλλαγη και τα υγρα.. Αν του πει πχ 30 ευρω για την αλλαγη και 10 για την προηγουμενη φορα θα στραβωσει. Αν το παιξεις αλλιως και πεις θελω 35 ολα μαζι ερσι απριστα μπορει να τα παρεις χωρις να ρωτησει πολλα πολλα αλλα πολλες φορες λενε γιατι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα