gokuthelegend Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 θεωρητικα πρεπει να κανεις ολους τους ελεγχους και να ενημερωσεις το πελατη σου , γιατι μπορει αυτος να πληρωσε το λογισμικο αλλα να του εβαλαν πειρατικο υπαρχει ομως και η περιπτωση που ο πελατης επιθυμει να εχει πειρατικο, οποτε δε το βρισκω σωστο απο μερους σου ουτε να του αρνηθεις την υποστηριξη , ουτε να του εγκαταστησεις μια αναβαθμιση που θα δημιουργησει προβλημα ενδεχομενως μια συζητηση σχετικα με το θεμα κατα τη παραλαβη του μηχανηματος απο σενα να ξεκαθαριζε το ζητημα Ναι, εννοείται, πάντα ρωτάω τον πελάτη τι θέλει να κάνει. Για να είμαι διακριτικός όμως δεν ρωτάω αν είναι πειρατικό το λειτουργικό σύστημα, και αν το ανακαλύψω στην συνέχεια του ρίχνω ένα τηλέφωνο και του το λέω και τον ρωτάω διακριτικά αν το ήξερε. Από κει και πέρα τον ξαναρωτάω τι θέλει να κάνουμε.
SwAToNeR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν είσαι αναγκασμένος όμως να ξέρεις αν το κάθε update που θα γίνει θα σκάσει στο πειρατικό είτε όχι. Επίσης δεν μπορείς να μη του κάνεις τα περισσότερα updates γιατί διορθώνουν αρκετά προβλήματα.
aledjo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 http://www.newsbeast.gr/world/arthro/427684/nearos-epathe-ilektroplixia-eno-episkeuaze-upologisti/
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 συγγνώμη,..... πώς γίνεται αυτό; Οι πυκνωτές συγκρατούν φορτίο ακόμα και μετά την αποσύνδεση της συσκευής. Αυτός είναι ο ρόλος τους. Γι' αυτό όταν αποσυνδέεται συσκευή με πυκνωτές από την τροφοδοσία πρέπει να περιμένεις κάποια ώρα για να αποφορτιστούν οι πυκνωτές εντελώς. Τώρα, για να πεθάνεις από το -αποθηκευμένο στους πυκνωτές- φορτίο, λίγο χλωμό το βρίσκω. 1
vagelisda Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 1) οι πυκνωτές εξομάλυνσης συγκρατούν ΠΟΛΛΑ volt,και ανετα σε κάνουν μπλε μαρε,δε νοειται τεχνικός που δεν ξερει ηλεκτρονικά. 2)οι πυκνωτές θα εκφορτιστουν απο μονοι τους του αγίου @@ου... Πρεπει να τους εκφορτισεις τεχνητά... Όποιος θέλει να το.παίξει.μάστορας πρεπει πάντα.να.έτοιμος για το ενδεχόμενο η ασχετοσύνη του να του έρθει μπούμερανγκ...
aledjo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 χαχαχαχαχα το περιμενα οτι θα αρχισουν οι εξυπναδες οπως παντα.....
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Στις παλιές crt υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να γίνει αυτό. Ήθελαν εκφόρτιση με τεχνητό τρόπο.
mphxths Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ο,τι κερατα να χει μεσα το τροφοδοτικο , ο,τι σκατα να παιζει εκει μεσα , γιατι να πας να το επισκευασεις ?15-20ευρω κανει ενα καινουργιο , απλο , φιλοτιμο , να κανει την δουλεια σου... ημαρτον δηλ Απο τα λιγα που θυμαμαι τους πυκνωτες πρεπει να τους εκφορτισεις....απο μονοι τους δεν πολυγουσταρουν Παντα κρατανε δηλ ενα φορτιο...
antonl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Βγάζεις το pc απ την πρίζα, πατάς το power, το pc κάνει ν ανάψει για μισό sec και τελικά σβήνει. Αυτό δε σημαίνει πως αποφορτίστηκαν κάποιοι (τουλάχιστον) πυκνωτές; Σε ποιο καινούργια συστήματα έχω παρατηρήσει πως κάτι λαμπάκια που υπάρχουν πάνω στη μητρική παραμένουν αναμμένα για ~5sec αφού τα βγάλεις απ την πρίζα.
Ntinaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 http://www.cracked.com/video_18480_5-reasons-guy-fixing-your-computer-hates-you.html 1
radical239 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ειλικρινά διαβάζω μερικούς και κλαίω από τα γέλια, κατηγορείτε τους "κατσαβιδάκιδες" στο είναι για σφαλιάρες με μηδενικές γνώσεις,δεν κόβουν αποδείξεις άρα είναι κλέφτες,τρώνε το ψωμί(παντεσπάνι θα το χαρακτήριζα) των κανονικών επαγγελματιών(με το φακό τους ψάχνω αλλά δεν τους βρίσκω),κλεφταράδες και λαμόγια γιατί πούλησαν κάποια από τα downloads. Έχετε την εντύπωση πως ξαφνικά πήραμε ένα κατσαβίδι και αρχίσαμε να βολτάρουμε στις γειτονιές βγάζοντας τελάλη "έλα κυράμ να δεις το πράμα μου? Εγώ θα μιλήσω για μένα,αναγκάστηκα να πιάσω το κατσαβίδι έπειτα από πολλές ώρες διαβάσματος στο νετ μόνο και μόνο για να μην κρέμομαι από τον κάθε πυροβολημένο που δήθες ξέρει από πισι και με άφηνε στα κρύα του λουτρού χωρίς μηχάνημα. Η πρώτη μου κακή επμειρία ήταν με το πρώτο μου πισί (amd 450 νομίζω).Το μαγαζί από το οποίο το αγόρασα του είχα πάει κι ένα recorder yamaha με scsi να το περάσει επάνω και το μόνο που έκανε ήταν να το βιδώσει στο κουτί χωρίς να βάλει το ide το καλώδιο. Μετά από λίγο καιρό ήρθε φίλος προγραμματιστής στο σπίτι και μου πρότεινε να περάσουμε τα millenium κι εγώ σαν αδαής τότε συμφώνησα με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν drivers και να είμαι χωρίς μηχάνημα για 1 μήνα. Για να μην πω για τα λουλούδια του πλασίου ή κάτι γατάκια σε μαγαζιά της γειτονιάς που σου ζητάνε όσα τους λείπουν,οπότε έπιασα το κατσαβίδι κι ευτυχώς δεν έχει μείνει από τότε ούτε μια μέρα χωρίς πισί. Έτσι λοιπόν από σπόντα έγινα κι εγώ κατσαβιδάκιας. Αλήθεια εσείς που κράζετε έχει τύχει να συναντήσετε κανέναν που θέλει να του "φτιάξετε το πισί"?Όταν θα δείτε ότι το 90% εξ'αυτών ζητάει τον πατέρα του και τη μάνα του τότε ελάτε να μου πείτε σε τι αγγελικό κόσμο ζούμε. Και προπαντώς τα ζητάει τζάμπα γιατί ο μαλάκας που φώναξε σπίτι του για να του κάνει τη δουλειά είναι ο καμμένος,ο κολλημένος με τους υπολογιστές,ο τα κάνει όλα και συμφέρει.Μ'αρέσει που μερικοί θεωρούν δεδομένο πως όσοι έχουν υπολογιστές αυτόματα πρέπει να ξέρουν και φορμάτ,back up κ.α. για να μην έχουν ανάγκη αυτή τη συμμορία με τα κατσαβίδια.Όσο για τo sharing και την πώληση τραγουδιών ταινιών από τη στιγμή που είναι παράνομο ακόμη και το downloading(που ακόμη και η κουτσή Μαρία έχει κατεβάσει) και κράζετε την πώλησή τους απλά γελάω. Εγώ είμαι γραφίστας στο επάγγελμα και ο χρόνος μου είναι χρήμα.Προσπαθώ με κάθε τρόπο να αποφύγω το κατσαβίδιασμα σε φίλους και "φίλους" φίλων αλλά όταν δεν μπορώ θα τους σκίσω τα νεφρά στη χρέωση κι αυτό για να μη με ξαναπροτιμήσουν. Να κανένας κατσαβιδάκιας δεν θα κόψει απόδειξη.Αυτοί που κλαίγονται ότι τους "τρώμε" τις δουλειές να κοιτάξουν να κάνουν σωστή δουλειά και όχι να ζητάνε όσα τους λείπουν και να μας βλέπουν σαν υποψήφια κορόιδα. Σε μαγαζάκι της γειτονιάς μου πήγε φίλος γιατί εγώ έλειπα για back up σε κρασαρισμένο μηχάνημα(δηλαδή έπρεπε να βγάλει το δίσκο),φορμάτ και drivers. Το αποτέλεσμα?Του άλλαξε μητρική βάζοντας μία σαβούρα εν αγνοία του κρατώντας την καλή,το back up ημιτελές,έλειπαν πολλά αρχεία και η χρώση μόνο 150 ευρώ χωρίς απόδειξη. Βέβαια όταν είδα το μηχάνημα ακολούθησε ομηρικός καυγάς με απειλές για καταγγελία ώσπου αναγκάστηκε να περάσει τη μητρική παρουσία μου με τη δικαιολογία ότι κατα λάθος μπήκε σ'αυτό το μηχάνημα. Άπειρες τέτοιες εμπειρίες και με μικρά αλλά και με αλυσίδες οπότε για μένα ο κατσαβιδάκιας της γειτονιάς είναι πλέον απαραίτητος από τη στιγμή που η λέξη επαγγελματισμός είναι άγνωστη σε μεγάλο ποσοστό της αγοράς. Δηλαδή θα πάω σ'ένα σπίτι και πολλές φορές σε εχθρικό περιββάλον(φωνές από πιτσιρίκια,όλοι πάνω από το κεφάλι σου,πριν τελειώσεις το ένα σε πρήζουν για το άλλο) και θα φάω από 1 ώρα μέχρι 4-5 για να βγάλω το σκατό virus που πήγε και άρπαξε για να μην κάνω φορμάτ και όλα αυτά τζάμπα γιατί είμαι ωραίος και large τύπος? Σκατά με φράουλες να φάω έτσι και το ξανακάνω,άντε ξυπνήστε μερικοί κράχτες από τη νιρβάνα σας,το 90% που έχουν υπολογιστές δεν ξέρει καν να πατήσει δεξί κλικ και ούτε καν την όρεξη να το μάθει +200 000000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και απλά θα προσθέσω μια ατάκα μου που την λέω εδώ και χρόνια και έχει αποδειχθεί σωστή: "Στην 'αγορά' πλέον δεν υπάρχουν επαγγελματίες". Και αυτό ισχύει σε οποιωνδήποτε τομεα και να πιάσεις (οπου ο αντίστοιχος "κατσαβιδάκιας" ή "MacGuiver" του κάθε τομέα έχει πλέον γίνει απαραίτητος και πιο επαγγελματίας απο τους ....αχμμ... επαγγελματίες). (Αν ξεχειλώσετε πολύ την ατάκα αυτή θα καταλάβετε οτι όντως έτσι είναι) Ατό μόνο τίποτε άλλο! ΤΕΛΟΣ! Υ.Γ. Πάντως πολύ γέλιο το topic - αν και ήθελα να βγάλω τα μάτια μου να τα κάνω σουβλάκια με αυτά που διάβαζα.... (edit: Θεσαλονικιότικα σουβλάκια...) Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2012 από radical239
aledjo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/245787/plaisio-computers-aebe-kerdi-meta-foron-5-0-ek-eyro
agent_smith Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 http://www.newsbomb....ron-5-0-ek-eyro Σημειώνεται ότι ο Όμιλος απασχολεί περισσότερους από 1.100 εργαζομένους, δίχως να έχει προβεί σε υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας, μειώσεις μισθών ή μαζικές απολύσεις. Ναι γιατί έτσι όπως είναι τα εργασιακά σήμερα αν κάνεις κανονική σύμβαση διεκδικεί πολλά ο εργαζόμενος. Παρόλα αυτά όσους γνωστούς ξέρω που δούλεψαν πλαίσιο μετά από ένα τρίμηνο απολύθηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα