IHateLove Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 τι λέμε τώρα ρε? και φυσικά έπρεπε να τον ρωτήσει για να δει αν του κάνει η όχι τώρα αν η κάμερα είχε κρυφές χάρες (στο σκοτάδι πχ άλλαζε χρώμα σε ροζ και έβγαζε ήχους) αυτό δεν είναι θέμα για τον πωλητή να ενημερώσει τον αγοραστή. εδώ όμως μιλάμε για την λειτουργία της κάμερας bytheway, μακριά από Dell, απαπα
headbanger Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 και σε πληροφορώ Dell έχει το καλύρο after sales εδώ που είμαι, και την προτιμούν όλες οι σοβαρές εταιρείες.
Xchange Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Η δική μου άποψη στο θέμα ενημέρωσης αγοραστή από τον πωλητή είναι η εξής: 1. Ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να ξέρει τι ζητάει και τι θέλει όπως και τι έχει. Λέμε τώρα π.χ ο άνθρωπος που πήγε πήρε την κάμερα, ήξερε καν πως έχει windows 7 64bit; Ο πωλητής ευτυχώς η δυστυχώς έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του για να αρχίσει τον κατάλογο με τα λογισμικά, να δει αν ταιριάζει η συσκευή η όχι. 2. Ο αγοραστής είναι επίσης υποχρεωμένος να διαβάζει τις ετικέτες. Αν δηλαδή πάει κανείς και αγοράσει ληγμένο γάλα φταίει ο/η ταμίας που το πέρασε απο το scanner και το έβαλε στην σακούλα, ή ο/η αποθηκάριος που δεν κρατούσε check για κάθε είδος που έφευγε απο το μαγαζί, να ξέρει αν έχει μείνει κανένα ληγμένο στο ράφι; Σοβαρευτείτε, αν δεν κοιτάτε τι αγοράζετε, μην κάνετε παράπονα, είμαι σίγουρος πως αν δεν υποστηρίζεται κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να γράφει στο κουτί το αντίθετο. 3. Ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να ξέρει τι προωθεί ως ένα σημείο, αν περιμέναμε απο το κάθε υπάλληλο του πλαισίου να ξέρει τα drivers για κάθε συσκευή, η τα glitch/bug της, τότε δεν πιστεύω να πληρωνόταν μόνο για 600 ευρώ. Το πολύ πολύ, ζητήστε να διαβάσει εκείνος την ετικέτα αν βαριέστε τόσο η δεν ξέρετε τι σημαίνουν αυτά που γράφει επάνω. Αυτό κάνει όταν τον ρωτάτε για τα specifications έτσι και αλλιώς. 4. Μην παραλογίζεστε, ο υπάλληλος δεν είναι ούτε μέτοχος, ούτε μπατζανάκης του ιδιοκτήτη, δεν έχει κανένα ενδιαφέρον στις πωλήσεις και τον συνολικό τζίρο της εταιρίας, και είμαι σίγουρος πως νοιάζεται τόσο πολύ για το ξεπούλημα των εταιρικών προϊόντων, όσο ένας χρυσαυγίτης για πακιστανό που δεν έχει να φάει. Στην τελική, στα @@ του!! Δηλαδή πιστεύει κανείς πως αν ρωτήσει ο υπάλληλος τι λειτουργικό έχει ο πελάτης, εκείνος θα ξέρει τι να πει; Σοβαρευτείτε!
IHateLove Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 μιλάω για θέμα συμβατότητας, 5 ετών λαπτοπ να μην δουλεύει η κάμερα σε Win7 και η εταιρία να λέει "δεν το υποστηρίζουμε αυτό... βάλτε XP"
Xchange Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 μιλάω για θέμα συμβατότητας, 5 ετών λαπτοπ να μην δουλεύει η κάμερα σε Win7 και η εταιρία να λέει "δεν το υποστηρίζουμε αυτό... βάλτε XP" Είχες σε 5 ετών laptop windows 7 64 bit και σε πείραξε η ασυμβατότητα κάμερας; Το οτι ανοίγει μόνο, θα έπρεπε να σου αρκεί σαν θαύμα. Εκτός αν πήρες κανένα alienware η το χρυσοπλήρωσες με λεφτά ~χρονιάτικου. Δηλαδή, βασικός λόγος για windows 7 64bit απ'ότι ξέρω ο απλός κατσαβιδάκιας είναι να έχεις +6gb ram τουλάχιστον... laptop με 6gb, πριν απο 5 χρόνια τουλάχιστον, δεν νομίζω να υπήρχε.
IHateLove Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ε κοίτα, πριν 5 χρόνια με DDR 2 4GB 512 Graphic Card (όταν ακόμα και σήμερα αρκετοί δεν δίνουν ξεχωριστή) δεν το λες και μπακαντέλα, μιλάμε για κάμερα ρε φίλε μου, δεν λέμε να υποστηρίζει νεο επεξεργαστή(ι7) η μητρική του!
DrLo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Αν δηλαδή πάει κανείς και αγοράσει ληγμένο γάλα φταίει ο/η ταμίας που το πέρασε απο το scanner και το έβαλε στην σακούλα, ή ο/η αποθηκάριος που δεν κρατούσε check για κάθε είδος που έφευγε απο το μαγαζί, να ξέρει αν έχει μείνει κανένα ληγμένο στο ράφι; Τι διαβάζω πάλι !!!!
Xchange Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ε κοίτα, πριν 5 χρόνια με DDR 2 4GB 512 Graphic Card (όταν ακόμα και σήμερα αρκετοί δεν δίνουν ξεχωριστή) δεν το λες και μπακαντέλα, μιλάμε για κάμερα ρε φίλε μου, δεν λέμε να υποστηρίζει νεο επεξεργαστή(ι7) η μητρική του! Με αυτά, 32bit και δεν χάνεις και τίποτα. Για την κάμερα ισχύει ό,τι είπα παραπάνω, ο άνθρωπος που αγοράζει κάτι ξέρει τι έχει και βάση αυτού κοιτάει τις ετικέτες. Φιλικά πάντα, αλλά το άτομο που πήγε για την κάμερα λογικά δεν υιοθετούσε τουλάχιστον ένα απο τα παραπάνω. Δεν φταίει σόνι και καλά ο πωλητής. Αν κάποιος φταίει, εκτός του αγοραστή, είναι η εταιρία που έφτιαξε το προϊόν, και δεν έκατσε 5 λεπτά να κάνει drivers για ένα σύστημα που πηγαινοέρχεται χρόνια τώρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Με αυτά, 32bit και δεν χάνεις και τίποτα. τα 4GB Ram πάντως με 32bit Windows δεν τα βλέπει όλα...
Xchange Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 τα 4GB Ram πάντως με 32bit Windows δεν τα βλέπει όλα... Όλα τα βλέπει απλώς κάποια απο αυτά (1GB περίπου) δεσμεύεται απο το σύστημα. Μην νομίζεις πως το ίδιο μηχάνημα στα 64bit θα σου λέει πως και τα 4GB είναι διαθέσιμα. Αν δεν τα "έβλεπε" όλα, δεν θα σου έγραφε 4gb στις ιδιότητες του υπολογιστή...Εκτός αν μιλάμε για παλιά windows, εκεί δεν ξέρω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Όλα τα βλέπει απλώς κάποια απο αυτά (1GB περίπου) δεσμεύεται απο το σύστημα. Μην νομίζεις πως το ίδιο μηχάνημα στα 64bit θα σου λέει πως και τα 4GB είναι διαθέσιμα. Αν δεν τα "έβλεπε" όλα, δεν θα σου έγραφε 4gb στις ιδιότητες του υπολογιστή...Εκτός αν μιλάμε για παλιά windows, εκεί δεν ξέρω... επειδή έχω περάσει από αυτή την φάση, δλδ 4GB Ram + 512MB VGA και από 32bit αλλά και από 64bit, στα πρώτα έβλεπε 3.25GB Ram ενώ στα δεύτερα έβλεπε κανονικά 4GB...
headbanger Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Η δική μου άποψη στο θέμα ενημέρωσης αγοραστή από τον πωλητή είναι η εξής: 1. Ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να ξέρει τι ζητάει και τι θέλει όπως και τι έχει. Λέμε τώρα π.χ ο άνθρωπος που πήγε πήρε την κάμερα, ήξερε καν πως έχει windows 7 64bit; Ο πωλητής ευτυχώς η δυστυχώς έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του για να αρχίσει τον κατάλογο με τα λογισμικά, να δει αν ταιριάζει η συσκευή η όχι. 2. Ο αγοραστής είναι επίσης υποχρεωμένος να διαβάζει τις ετικέτες. Αν δηλαδή πάει κανείς και αγοράσει ληγμένο γάλα φταίει ο/η ταμίας που το πέρασε απο το scanner και το έβαλε στην σακούλα, ή ο/η αποθηκάριος που δεν κρατούσε check για κάθε είδος που έφευγε απο το μαγαζί, να ξέρει αν έχει μείνει κανένα ληγμένο στο ράφι; Σοβαρευτείτε, αν δεν κοιτάτε τι αγοράζετε, μην κάνετε παράπονα, είμαι σίγουρος πως αν δεν υποστηρίζεται κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να γράφει στο κουτί το αντίθετο. 3. Ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να ξέρει τι προωθεί ως ένα σημείο, αν περιμέναμε απο το κάθε υπάλληλο του πλαισίου να ξέρει τα drivers για κάθε συσκευή, η τα glitch/bug της, τότε δεν πιστεύω να πληρωνόταν μόνο για 600 ευρώ. Το πολύ πολύ, ζητήστε να διαβάσει εκείνος την ετικέτα αν βαριέστε τόσο η δεν ξέρετε τι σημαίνουν αυτά που γράφει επάνω. Αυτό κάνει όταν τον ρωτάτε για τα specifications έτσι και αλλιώς. 4. Μην παραλογίζεστε, ο υπάλληλος δεν είναι ούτε μέτοχος, ούτε μπατζανάκης του ιδιοκτήτη, δεν έχει κανένα ενδιαφέρον στις πωλήσεις και τον συνολικό τζίρο της εταιρίας, και είμαι σίγουρος πως νοιάζεται τόσο πολύ για το ξεπούλημα των εταιρικών προϊόντων, όσο ένας χρυσαυγίτης για πακιστανό που δεν έχει να φάει. Στην τελική, στα @@ του!! Δηλαδή πιστεύει κανείς πως αν ρωτήσει ο υπάλληλος τι λειτουργικό έχει ο πελάτης, εκείνος θα ξέρει τι να πει; Σοβαρευτείτε! NAI ΦΤΑΙΝΕ. λέγεται εταιρική ευθύνη και όταν μάθεις τι είναι χτύπα μας την πόρτα. Ο επαγγελματίας πωλητής θα σε ρωτήσει για να μείνεις ικανοποιημένος ώστε να ξαναπάς. Για αυτό είμαστε Ελλάδα. Γιατί δεν σεβόμαστε ΟΥΤΕ το χέρι που μας ταίζει.... όσο για τα ατυχές παραδείγματα με το ληγμένο γάλα, θα πέφτανε κεφάλια στον υπέυθηνο που ελένχει τα ράφια. Νοοτροπία πρέπει να αλλάξετε κύριοι, όχι επάγγελμα. Είχες σε 5 ετών laptop windows 7 64 bit και σε πείραξε η ασυμβατότητα κάμερας; Το οτι ανοίγει μόνο, θα έπρεπε να σου αρκεί σαν θαύμα. Εκτός αν πήρες κανένα alienware η το χρυσοπλήρωσες με λεφτά ~χρονιάτικου. Δηλαδή, βασικός λόγος για windows 7 64bit απ'ότι ξέρω ο απλός κατσαβιδάκιας είναι να έχεις +6gb ram τουλάχιστον... laptop με 6gb, πριν απο 5 χρόνια τουλάχιστον, δεν νομίζω να υπήρχε. Αναθεωρώ. εσύ άλλαξε ΚΑΙ επάγγελμα. δεν θα μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες αλλά αγόρι μου εσένα σε πληρώνουν για μάστορα ναουμε; μαθηματικά ξέρεις ; μέτρα πόσα bytes Μπορεί να κάνει Map ένα λειτουργικό 32bit.
Xchange Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 NAI ΦΤΑΙΝΕ. λέγεται εταιρική ευθύνη και όταν μάθεις τι είναι χτύπα μας την πόρτα. Ο επαγγελματίας πωλητής θα σε ρωτήσει για να μείνεις ικανοποιημένος ώστε να ξαναπάς. Για αυτό είμαστε Ελλάδα. Γιατί δεν σεβόμαστε ΟΥΤΕ το χέρι που μας ταίζει.... όσο για τα ατυχές παραδείγματα με το ληγμένο γάλα, θα πέφτανε κεφάλια στον υπέυθηνο που ελένχει τα ράφια. Νοοτροπία πρέπει να αλλάξετε κύριοι, όχι επάγγελμα. Αναθεωρώ. εσύ άλλαξε ΚΑΙ επάγγελμα. δεν θα μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες αλλά αγόρι μου εσένα σε πληρώνουν για μάστορα ναουμε; μαθηματικά ξέρεις ; μέτρα πόσα bytes Μπορεί να κάνει Map ένα λειτουργικό 32bit. Ο υπεύθυνος όπως λες για να κοιτάει τα ράφια έχει πρόγραμμα δεν πηγαίνει μόνος του όποτε του κατέβει να ελέγξει κάτι, οπότε για παν ενδεχόμενο, τα μαγαζιά αναφέρουν (μέχρι και χρηματοδότηση με διαφιμήσεις έχει πέσει) πως ο καταναλωτής είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των προϊόντων που αγοράζει. Κάποια άλλα μάλιστα δίνουν store credit αν τύχει και αγοράσει κάποιος ληγμένα, γιατί απλώς τυχαίνει. Και δεύτερον, εξήγησε μου γιατί να αλλάξω "επάγγελμα" (αν και στο πρώτο μου post αναφέρω καθαρά πως είναι χόμπυ) όταν λέω πως δεν χρειάζεται 64bit για ένα απλό σύστημα σαν αυτό με τα 4gb ram...
headbanger Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Περιληπτικά, γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμες διευθήνσης μνήμης. ένα λειτουργικο 32bit έχει ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ όριο τα 4gb( πρακτικά είναι λιγότερο ανάλογα με της συσκευές (CPU/PCI cards Κτλπ) Εδώ είναι ο τύπος "232 − 1 = 4294967295 = 4 GiB − 1" για το memory addressing . Ελπίζω να ξέρεις να διαβάζεις . Πρωτον πριν βιαστείς, ένα workaround είναι το Physical Address Extension (PAE) αλλά εφαρμόστηκε παλαιότερα μόνο σε περιβάλλον σέρβερ, καί όχι σε οικιακό , μιας και η έλευση 64bit λειτουργικών και επεξεργαστών το κατέστησαν obsolete. Να αλλάξεις επάγγελμα γιατί έχεις μηδενικό πάθος να μάθεις. Δεν μπορείς να γράφεις τέτοιες ασυναρτησίες σε ένα τεχνολογικό φόρουμ. Ήμαρτον μας έβγαλες τα μάτια. Τι διαβάζω πάλι !!!! Σε νιώθω 1
Xchange Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Περιληπτικά, γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμες διευθήνσης μνήμης. ένα λειτουργικο 32bit έχει ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ όριο τα 4gb( πρακτικά είναι λιγότερο ανάλογα με της συσκευές (CPU/PCI cards Κτλπ) Εδώ είναι ο τύπος "232 − 1 = 4294967295 = 4 GiB − 1" για το memory addressing . Ελπίζω να ξέρεις να διαβάζεις . Πρωτον πριν βιαστείς, ένα workaround είναι το Physical Address Extension (PAE) αλλά εφαρμόστηκε παλαιότερα μόνο σε περιβάλλον σέρβερ, καί όχι σε οικιακό , μιας και η έλευση 64bit λειτουργικών και επεξεργαστών το κατέστησαν obsolete. Να αλλάξεις επάγγελμα γιατί έχεις μηδενικό πάθος να μάθεις. Δεν μπορείς να γράφεις τέτοιες ασυναρτησίες σε ένα τεχνολογικό φόρουμ. Ήμαρτον μας έβγαλες τα μάτια. Σε νιώθω Το "-1" απο πού βγήκε για να μάθω Γιατί 2^32 bytes =4194304kbytes=4096mbytes=4gbytes Όπου και σελίδες της Microsoft, όπως και τεχνολογικά forum, θέτουν πως οι εκδόσεις 32bit διαβάζουν 4gb ram. Αν δεν μπορεί το σύστημα να χρησιμοποιήσει και τα 4, είναι γιατί δεσμεύει κάποιο χώρο για την σωστή λειτουργία του. Τώρα αν εσύ, σούπερ IT θέλεις να βάζεις σε κόσμο με 4gb ram 64bit και να τρέχεις όταν π.χ δεν έχουν drivers (υπήρχε και πραγματικό παράδειγμα μόλις λίγα post πριν) καν'το. Μην γίνεσαι βλάκας και μίλα καλύτερα. ΥΓ: Από Resource Monitor: Installed (ram) 4096 MB (δηλαδή διαβάζει 4 gb) και Hardware Reserved 1026 MB (δηλαδή δεσμεύει 1 GB) Total (για ό,τι χρήση μου κατέβει) 3070MB (3GB) Στα 64bit, πάλι τα ίδια λέει, γιατί; Γιατί το σύστημα θα δεσμεύσει ίδιο χώρο. Απλώς με τα 64bit θα φας το αγγούρι απο την κάθε turbox για τους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα