Ntinaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 για σκαψιμο σε τοιχους και περασμα καλωδιων ειναι φυσιολογικα.για σεταρισμα ρουτερ απλο ειναι πολλα
apd453 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Για να δώσω 90ευρώ σε 1,5ώρα θέλω ιδρώτα. Εξαιρούνται οι γιατροι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Για να δώσω 90ευρώ σε 1,5ώρα θέλω ιδρώτα. Εξαιρούνται οι γιατροι To περασμα καλωδιων τι ειναι? Και κατι ακομα. Μενω Ηλιουπολη. Μενεις Ψυχικο. Ο χρονος μεχρι να ερθω σε σενα και να γυρισω πισω λογιζεται απο μιση ωρα σε ιδανικες συνθηκες εως 1 ωρα περιπου. Ας πουμε 45 λεπτα το πηγαινε-ελα. Μετρας ηδη 45 λεπτα της εργατοωρας μου λοιπον. Η βενζινη που θα καψω, τα χιλιομετρα που θα κανει το αμαξι, τα λαστιχα, οι φθορες του κλπ, η ΑΓΟΡΑ του αυτοκινητου για την δουλεια, βαλτα και αυτα μεσα στο κοστος. Επισης, τα εργαλεια που χρησιμοποιω στις δουλειες μου, μερικα εκ των οποιων ειναι ΑΚΡΙΒΑ, επισης εχουνε φθορες, δεν ζουνε επ'αοριστον. Πχ το λαπτοπ. Στην περιπτωση που ειμαι και επαγγελματιας, βραστα: Εχω εναν ασφαλισμενο υπαλληλο ή ενα συνεργατη και ερχομαστε μαζι να περασουμε καλωδια στο σπιτι σου (γιατι με 1 ατομο ειναι αρκετα δυσκολο εως αδυνατο μερικες φορες). Υπολογισε λοιπον ποσα πρεπει να πληρωνω τον υπαλληλο με τον μηνα αν 2 ατομα για 2:15 λεπτα δουλειας χρεωνουμε 90 ευρω. Μετα βαλε φορους, βαλε επιπλεον εξοδα τυπου ενοικια για μαγαζι/αποθηκη, ρευματα για μαγαζι, αδεια κλπ. Οποτε που καταληγουμε: Οποιος ασχοληθει με αυτη τη δουλεια ή θα ειναι "πειρατης" που δε θα κοβει αποδειξεις και θα σας κακοφαινεται σαν φοροφυγας και κλεφτης Τσοχατζοπουλος, ή βλακας που θα δουλευει ολη μερα για να χανει λεφτα. Εναλλακτικα, αν θες, φερε το σπιτι σου στο μαγαζι μου να στο φτιαξω και παρτο πισω. Και θα σε χρεωνω 20 ευρω για μιαμιση ωρα δουλειας γιατι ειμαι ο μητερος Τερεζος. Ο γιατρος δεν ερχεται σπιτι σου, πας εσυ στο ιατρειο του, αμα λαχει περιμενεις και 1 ωρα στην ουρα. Παντως το ποιντ του ποστ μου δεν ηταν να κρινετε τις τιμες μου (μην με καλεσετε για δουλεια στην Ελλαδαρα, θα με πληγωσετε ) αλλα οτι και 10 ευρω να λεγαμε στο συγκεκριμενο τυπο παλι δε θα πληρωνε με την θεικη του υπεκφυγη.
leecherman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Εναλλακτικα, αν θες, φερε το σπιτι σου στο μαγαζι μου να στο φτιαξω και παρτο πισω. Και θα σε χρεωνω 20 ευρω για μιαμιση ωρα δουλειας γιατι ειμαι ο μητερος Τερεζος. Θεός μωρή!
apd453 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 To περασμα καλωδιων τι ειναι? Παρεξήγησες. Αυτό εννοούσα. Θα πρέπει να ιδρώσεις (να σκάψεις) για να στα δώσω.
lexmark Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Παρεξήγησες. Αυτό εννοούσα. Θα πρέπει να ιδρώσεις (να σκάψεις) για να στα δώσω. ?? Μα αυτό σου λέει ότι έκανε!... Αλλά και αυτό να μην έκανε, το διάβασες το #1563;
apd453 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ο συγκεκριμένος. Γιατί εδώ στο σαλόνικα 60ευρώ την ώρα χρεώνουν πολλοί συνάδελφοι του χωρίς σκάψιμο. Γενικά, σαν ταρίφα μιλάμε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Παρεξήγησες. Αυτό εννοούσα. Θα πρέπει να ιδρώσεις (να σκάψεις) για να στα δώσω. Nταξει οπως και να χει για να σου ζητησει καποιος 90 ευρω για δουλεια μιαμισης ωρας δεν προαπαιτει ιδρωτα. Περα απο οσα ανεφερα περι εξοδων, μετραει και η γνωση-εξειδικευση. Γιαυτο δεχεσαι στον γιατρο να σκασεις 90 ευρωπουλα, γιαυτο θα δεχτεις να τα σκασεις και σε αλλες περιπτωσεις που δεν θα δεις τον αλλο να ιδρωνει. Πχ ηλεκτρολογο. Αν το θεμα των 90 το θετεις καθαρα ως προς εναν τεχνικο Η/Υ, δικαιωμα σου μολις βρεις καποιον να κανει τη δουλεια φθηνοτερα (που θα βρεις, γιατι αυτο ειναι το χαρακτηριστικο των δουλειων που ειναι γεματες απο αλεξιπτωτιστες). Γιαυτο το λογο οπως προανεφερα κι εγω κι ο aledjo και πολλοι δεν προκειται να στεριωσει ως επαγγελμα. Παρα μονο για τιποτε ψευτο-extras μολις σχολας απτην κανονικη δουλεια. 2
aledjo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Οποτε που καταληγουμε: Οποιος ασχοληθει με αυτη τη δουλεια ή θα ειναι "πειρατης" που δε θα κοβει αποδειξεις και θα σας κακοφαινεται σαν φοροφυγας και κλεφτης Τσοχατζοπουλος, ή βλακας που θα δουλευει ολη μερα για να χανει λεφτα. γι'αυτο το λεω αποτυχημενο επαγγελμα
apd453 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστυχώς σχεδόν όλες οι δουλειές έτσι είναι. Έχουν έξοδα, έχουν πάγια, κέρδος για το πούτσο κλπ, κλπ Βρείτε μου μια δουλειά να κάνω να οικονομήσω τη σήμερον ημέρα.
brickman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Βρείτε μου μια δουλειά να κάνω να οικονομήσω τη σήμερον ημέρα. Εχω πει χιλιες φορες: Μαφια!
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Περα απο οσα ανεφερα περι εξοδων, μετραει και η γνωση-εξειδικευση. ^^ Το αυτό. Πόσο δυσνόητο μπορεί να είναι αυτό; Δεν χρειάζεται να ιδρώσω στάλα για να καταλάβω μέσα σε τρία λεπτά ότι μια μητρική κάηκε π.χ. Δεν θα πληρωνόμουν για αυτό. Θα πληρωνόμουν γιατί στο παρελθόν έχω κάψει δέκα μητρικές που μου έχουν προσδώσει την ικανότητα να καταλαβαίνω μέσα σε τρία λεπτά πότε μια μητρική είναι καμένη. Γιατί δηλαδή να πρέπει να ιδρώσει ο άλλος για να πληρωθεί τα λεφτά που θεωρεί ότι του αναλογούν; Ελεύθερη αγορά έχουμε και πάντα μπορεί να βρει ο άλλος κάποιον φθηνότερο. 5
apd453 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι 60 ευρώ την ώρα είναι πολλά. Ο καθένας έχει κάποιες ικανότητες και γνώσεις που τις κοστολογεί όπως αυτός νομίζει. Δε θα πάρω κάποιον με 60 και θα ψάξω να βρω κάποιον με λιγότερα. Αν δε μου κάνει τη δουλειά θα πάρω άλλον την επομένη και πάει λέγοντας.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι 60 ευρώ την ώρα είναι πολλά. Ο καθένας έχει κάποιες ικανότητες και γνώσεις που τις κοστολογεί όπως αυτός νομίζει. Δε θα πάρω κάποιον με 60 και θα ψάξω να βρω κάποιον με λιγότερα. Αν δε μου κάνει τη δουλειά θα πάρω άλλον την επομένη και πάει λέγοντας. Με αυτην την τακτικη υπαρχει η περιπτωση να ταλαιπωρηθεις εις τριπλουν (ενδεχομενως να βγεις και μειον στην τσεπη), απο το να επαιρνες αυτον που θα σε χρεωνε 60 ευρω αλλα θα ηξερες οτι η δουλεια του ειναι κομπλε. Γιατι μπορει να φερεις εναν με 40 ευρω την ωρα να σου κανει μισοδουλειες βιαστικες και εν τελει να χρειαστεις ξανα τεχνικο για να στα κανει ολα σωστα. Φυσικα αυτο μπορει να το παθεις και με εναν των 60 ευρω την ωρα, αλλα ακριβως αυτο σου λεω. Το να αλλαζεις τεχνικους σαν τα πουκαμισα με μοναδικο κριτηριο να πετυχεις χαμηλη χρεωση, συγκεντρωνει αρκετες πιθανοτητες να σε βγαλει ζημιωμενο, γιατι αναμεσα στους 2-3-4-5 διαφορετικους που θα φερεις δεν υπαρχει περιπτωση να μη βρεθει ενας (η παραπανω) που να σου κανει πασαλειματα. Γενικα το να κανεις 'beta testing" σε τεχνικους μεσα στο σπιτι σου, ειναι ρισκο. 2
Ntinaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι 60 ευρώ την ώρα είναι πολλά. Ο καθένας έχει κάποιες ικανότητες και γνώσεις που τις κοστολογεί όπως αυτός νομίζει. Δε θα πάρω κάποιον με 60 και θα ψάξω να βρω κάποιον με λιγότερα. Αν δε μου κάνει τη δουλειά θα πάρω άλλον την επομένη και πάει λέγοντας. στα ιδιαιτερα εχεις ιδεα ποσα σκανε? η σε διασκεδαση? εδω ο αλλος σκαει στα μπουζουκια 200 ευρω μπουκαλι και καθεται 2 ωρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα