mphxths Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Από τόσα που είπα εκεί κόλλησες; Για τα windows όμως, όσο ζητάς cd-Κουτί, και δεν στα δίνουν, κάτι βρομάει, και παίζει μετά από κανένα update να βρεθείς με μαύρη οθόνη και ενα ωραίο παράθυρο καλώς ορίσματος, να γράφει "you are a victim of software counterfeiting" Και φίλε, όσο αγοράζεις windows και τα πληρώνεις, είναι υποχρεωμένος ο άλλος να σου δώσει cd. Δεν πάει να λέει digital edition ή οτι αγοράζει μόνο τις άδειες και ο ίδιος δουλεύει με ένα μόνο cd, όσο τα πληρώνεις, cd πρέπει να πάρεις -τέλος-. Αν είναι digital, ή έχει μόνο άδειες και δικό του cd ο καημένος, ακόμη και αν το γέννησε η μάνα του, να βρει τρόπο να κάνει cd, ένα burn δεν είναι τόσο δύσκολο, και ας γράψει το license και σε Post-it. ΥΓ: Αν πούμε ότι κάνει καλά η έχει δίκιο που δεν έβαλε Cd κ.α, τότε πως θέλουμε τους χρήστες να ξέρουν format και να περνάνε μόνοι τους τα windows Που έχουν; Γιατί χωρίς cd, και αυθεντικά να πούμε πως είναι, είσαι υποχρεωμένος να πας για οποιοδήποτε πρόβλημα σ'αυτόν που σου τα πέρασε. Εκείνος δηλαδή ο επαγγελματίας δεν είναι κλέφτης; Εκτός αν κάνει τζάμπα την δουλειά γιατί φταίξιμο του είναι εξ'αρχής αν δεν δώσει cd. Στα desktop που συναρμολογουνται απο μεγαλες εταιριες στον χωρο , διδεται (πρεπει να γινεται ακομα) ενα σακουλακι με το σιντι των windows και ο σειριακος/αυτοκολλητο κολλημενο στο πανω μερος του πισι.Οχι στα πλαινα για να μπορει να "μεταφερθει" αλλου. Κουτι με σιντι ουτε κατα διανοια..αυτα ειναι τα retail (αν τα λεω καλα) ενω αυτα που μπαινουν σε συναρμολογουμενα ειναι μονο για αυτο το πισι (oem ?τα λεω καλα?) κλπ κλπ. Στα λαπτοπς 99% δεν παιρνεις σιντι στο χερι.Υπαρχουν τα recovery partitions και απο κει επαναφερεις το συστημα σου.Φυσικα σειριακος σε αυτοκολλητο στο κατω μερος. Επισης σε επωνυμα desktops (hp , dell , κλπ) ακολουθουνε οι εταιριες το συστημα με τα recovery partitions οποτε παιζει ουτε σε αυτα να μην σου δωσουν σιντι.
zgiorgos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Η αλήθεια πονάει πολύ ε ? @Timonkaipumpa Ναι αν σκεφτείς λίγο σφαιρικά είναι απείρως σχετικό με το thread... Χωρίς αποδείξεις μόνο με υποθέσεις καλύτερα να μην είσαι τόσο εξαιρετικά σίγουρος για αυτά που γράφεις. Πρόσεξε τι θα ποντάρεις γιατί θα χάσεις. @ aledjo Αν είχες διαβάσει προσεκτικότερα παλιότερο σχόλιό μου θα έπρεπε ήδη να έχεις καταλάβει ότι εγώ να γίνω πελάτης σε σένα και σε τύπους σαν εσένα , ανήκει αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα της φαντασίας σου. Απεναντίας είναι πάρα πολύ πιθανό ανάλογα με την ηλικία σου να ήσουν δικός μου πελάτης όσο καιρό εργαζόμουν στη Στουρνάρη. J Έχω λειτουργικό original , office το ίδιο , nero το ίδιο , τα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο που χρησιμοποιώ το ίδιο , τα games το ίδιο , οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή χρησιμοποιώ το ίδιο. Νόμιμα και με τις αποδείξεις τους. (αν ποτέ τα φέρει έτσι η ζωή ώστε να περάσει κάποιος από σας από το σπίτι, μπορεί να διαπιστώσει του λόγου το αληθές με τα ίδια του τα μάτια) Τώρα εκτύπωσε μόνος σου το ποστ που έγραψες , κανόνισε να βρεθούμε όλη η παρέα από εδώ για καφέ να τα πούμε από κοντά σε φιλικό τόνο και πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε συζήτηση να μας το διαβάσεις ΔΥΝΑΤΑ. Υ.Γ. αν χρεώνεις τόσα για ένα backup για τα παρακάτω τι θα χρέωνες ? α) στήσιμο exchange β) Eεγκατάσταση και παραμετροποίηση Tivoli γ)εγκατάσταση φορολογικού μηχανισμού δ)παραμετροποίηση defacto για να τυπώνει σωστά ο dot matrix από περιέργεια ρωτάω για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το popcorn μας και εγώ και πολλοί άλλοι που διαβάζουν τα σχόλια εδώ.(ζητάω συγνώμη από όλους του υπόλοιπους που το έχεσα τελείως αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο) @ Xchange Τα παρακάτω σχόλια λόγο της ηλικίας σου αν είσαι όντως 19 (το αίμα σε αυτή την ηλικία βράζει και το μυαλό δεν έχει πήξει αρκετά, για όλους μας σε αυτή την ηλικία και υπάρχει μεγάλη άγνοια κινδύνου ) επειδή σου ρίχνω κάτι δεκαετίες είναι σε φιλικό τόνο πραγματικά όσο ειρωνικά και αν φανούν Όταν κάποιος γράφει κάπου δημόσια και παραδέχεται ότι προβαίνει σε αξιόποινες πράξεις (αφού δεν έχει μάθει πρώτα ότι την υπογραφή μας έστω και ψηφιακή προσέχουμε που την βάζουμε) καλό είναι να προσέχει πολύ τη γράφει. Το να με χαρακτηρίζεις σαν κλέφτη χωρίς να έχω δώσει λαβές με αυτά που έχω γράψει και χωρίς να έχεις αποδείξεις για αυτά που μου προσάπτεις ότι έχω κάνει, αυτό ονομάζεται ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ. (το παραπάνω σχόλιο με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μου). Λόγω της ηλικίας σου μια συγνώμη αρκεί. Να έχεις υπόψη σου πάντως ότι ο κόσμος μας επειδή δεν είναι όμορφα αγγελικά πλασμένος υπάρχουν πολλοί ‘κακούληδες΄ που θα τους ενδιέφερε , πόσοι υπολογιστές νομίζεις ότι έχουν περάσει από τα χέρια τους για να ζητήσουν και την ανάλογη αποζημίωση. Και κλείνω το συγκεκριμένο θέμα εδώ. Νομίζω ότι έγινα κατανοητώς και δεν χρειάζεται να επανέλθω. Για να απαντήσω τώρα στις ερωτήσεις σου , αν διάβασες παραπάνω υπάρχει τουλάχιστον ένας ο οποίος αγοράζει νόμιμα ότι χρησιμοποιεί. Υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι αλλιώς δεν θα υπήρχαν και μαγαζιά που να πουλάνε software. Επίσης είσαι από τους τελευταίους εδώ μέσα ,που με βάση ότι έχει ποστάρει μέχρι στιγμής , θα έπρεπε να μας κάνει μαθήματα περί πνευματικών δικαιωμάτων. Επίσης και πολλά freeware αναφέρουν ρητά ότι είναι free μόνο για προσωπική χρήση και ότι απαγορεύεται η πώλησή τους. Αν εσείς νομίζετε ότι επειδή κάνατε 2 κλίκ μπορείτε να το χρεώσετε και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα τι να πω. (όσο για την εφορία αν νομίζεις ότι κακός σας χρέωσε τόσο και μπορείς να το αποδείξεις υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες που μπορείς να ακολουθήσεις για να βρεις το δίκιο σου. Όσο δεν κυνηγάς τα δικαιώματά σου τόσο περισσότερο θα βρίσκουν έδαφος να πατήσουν. π.χ.100 τώρα 200 μετά 500 μετά και όλα ένας φαύλος κύκλος) @silok Δεν κατηγορούμαι τους κατσαβιδάκηδες , ίσα ίσα που είναι ένα ‘απαραίτητο στάδιο για να προχωρήσεις ποιο πάνω. Κατανοώ χωρίς να συμφωνώ το γιατί κάποιος μπορεί να δουλέψει μαύρα ή με λαδιές αλλά σκέψου λίγο Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που μπορεί να έχασαν τη δουλειά τους , να τους μείωσαν το μισθό , να έχουν να μεγαλώσουν παιδιά ,να προσλήφθηκαν τώρα σαν νέοι για δουλεία να δουλεύουν 12ωρα για 435 και ενώ έρχεται η εφορία και τους βάζει χοντρό χέρι κάποιοι άλλοι εδώ σου γράφουν ότι χρεώνουν 150 το format μαύρα (3χ150 = 450 ένα μηνιάτικο πλέον). Προκαλούν και για αυτό έχει αρχίσει το κράξιμο ,αν δεν το καταλαβαίνουν τι να πω. @tolis_01 Λες ότι κάποιοι δεν καταλαβαίνουν την έννοια του support. Σαφέστατα πρέπει να πληρωθεί κάποιος για την δουλειά που βγάζει (και για τις βενζίνες και για το χρόνο του) ΝΟΜΙΜΑ ΟΜΩΣ. ----- Εσείς πρέπει να πληρωθείτε για την εργασία σας . Ο άνθρωπος που κουράστηκε να φτιάξει κάτι δεν πρέπει να πληρωθεί για τον κόπο του ? Επειδή το βρήκατε στο net αυτός είναι κορόιδο που κουράστηκε να το φτιάξει αλλά μάγκες εσείς που το βρήκατε σπασμένο και το πουλάτε. Εσείς να πληρωθείτε αυτός στην πυρά. Το έγραψα και εχθές .προφυλάξτε την εργασίας για να μπορείτε να έχετε εργασία και 20 χρόνια μετά. Στην τελική είστε αρκετοί εδώ μέσα και με γνώσεις. Μαζευτείτε φτιάξτε μια εταιρεία που θα προσφέρει τεχνολογική υποστήριξη (έστω και σε επίπεδο κατσαβιδάνθρωπου της γειτονιάς )και προσπαθήστε να χτυπήσετε την αγορά να είστε νόμιμοι και ειλικρινά εύχομαι να πετύχετε και ας χρεώνετε το format όχι μόνο 150 αλλά και 500. Υ.Γ. ο κόσμος αλλάζει από αυτούς που πιστεύουν ότι μπορεί να αλλάξει 3
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Και φίλε, όσο αγοράζεις windows και τα πληρώνεις, είναι υποχρεωμένος ο άλλος να σου δώσει cd. Απλά, ξάστερα και ειλικρινέστατα: ΌΧΙ. Δεν είναι υποχρεωμένος να σου παράσχει cd. Δεν θα στο αναλύσω περαιτέρω πάντως, διότι επιμένεις σε κάτι που με ένα απλό googlάρισμα μπορείς να διαψεύσεις μόνος σου. Πόσο μάλλον όταν δηλώνεις τεχνικός Η/Υ. 1
Xchange Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 @zgiorgos Αν πραγματικά δεν έχεις αγοράσει/χρησιμοποιήσει ποτέ πειρατικό υλικό, όχι μόνο συγγνώμη, αλλά και μπράβο που τα κατάφερες. Και δεν το λέω ειρωνικά, πραγματικά μπράβο, γιατί εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα ποτέ να ανεχτώ τις τιμές που λανσάρουν στην αγορά για να το κάνω, ειδικά αυτές πριν την εποχή του torrent και των 2Mb/s download. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μόνο και μόνο για να νομιμοποιηθούν οι εργασίες τις σχολής μου ήθελα 3000 για την μαθητική έκδοση adobe master suite, λεφτά τα οποία αν είχα δεν θα έτρεχα εκεί αλλά θα έμπαινα σε κολέγιο. Για την εφορία, αν και είναι διαφορετικό θέμα, οι ίδιοι που τα ζητάνε βγάζουν και τους νόμους, όπως και τον τρόπο ακύρωσης του προστίμου, έτσι ώστε ό,τι και να κάνεις τα ίδια λεφτά να πάρουν. Απλώς σου αφήνουν την επιλογή να τους πληρώσεις εξ'αρχής να γλυτώσεις και τον χρόνο σου. Για τα freeware, και πραγματικά είναι η τελευταία φορά που το λέω σε οποιονδήποτε, δεν χρεώνει ποτέ κανείς το πρόγραμμα ως πρόγραμμα, αλλά τον χρόνο του. Όχι μόνο τα 2 κλικ, αλλά και την ώρα που σου παίρνει πήγαινε έλα σπίτι σου-σπίτι του, και όλα τα συναφή. Επειδή ο Έλληνας καταναλωτής είναι βλάκας όμως δεν αρκείται στο freeware, ειδικά όταν του λες "κατέβασε το μόνος σου" έτσι ώστε να γλυτώσει τα λεφτά της πληρωμής σου. (κλασσικό παράδειγμα, open office-microsoft office/avg free-avg pro, όλοι νομίζουν πως το δεύτερο ψήνει και καφέ) Τώρα το πόσο χρεώνει κανείς και πόσα θα έπρεπε αναλογικά με το τι χρεώνει ο επόμενος, μαύρα-άσπρα/απόδειξη-χωρίς είναι δικό του θέμα και δεν θα έπρεπε κατά την άποψη μου να ασχολείται κανένας άλλος με αυτό εκτός από μια φορά για να του πει π.χ εγώ παίρνω τόσα, ο άλλος τόσα ή να τον συμβουλέψει στον τρόπο που κάνει την δουλειά. Είμαι σίγουρος πως κανένας δεν μπήκε εδώ για να διαβάσει τα κηρύγματα των άλλων, και ακόμη και αυτά, αν θέλει τα κρατά υπ'όψιν, όσο και να κοπανιέται ο καθένας με το τι είναι σωστό ή όχι. Όπως είπα, και το σάλιο του να πουλήσει κανείς, όσο υπάρχει αγοραστής, μπορεί κανονικότατα να τον χρεώσει όσα θέλει, και ας είναι σάλιο. Αν δεν το θέλει ο πελάτης, δεν τον υποχρεώνει κανείς να το πληρώσει, οπότε για να μπορεί ο "χ" να χρεώνει 100-200 ευρώ το format, σημαίνει πως υπάρχει κόσμος διατεθειμένος να το πληρώσει. Αλλιώς μπορεί είτε να πάει σε άλλον είτε να μάθει την δουλειά για τον εαυτό του. @Malthador Ωραία, κλείνει το μαγαζί και ο αγοραστής γνήσιου λογισμικού windows θέλει format-reinstall χωρίς να έχει cd. Πες μου τι κάνει. Κράτα στο μυαλό σου ότι δεν ξέρει από υπολογιστές και πως αν πάει σε (άλλο) τεχνικό έστω για να του δώσει οδηγίες, θα τον πληρώσει για τον χρόνο/γνώσεις του. (και δεν το θέλουμε αυτό γιατί υποτίθεται πως έχει ήδη πληρώσει τα windows) Edit: Μην αρχίσουμε επίσης τα "system recovery partition" που βάζουν διάφορες εταιρίες (toshiba/hp) γιατί όπως είπαμε δεν ξέρει και κανένας πως να τα χρησιμοποιήσει. Και σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζεσαι cd (BOOTMGR is missing...) Εφόσον υπάρχει τρόπος το κατάστημα να σου δώσει cd με την αγορά windows, το βρίσκω παράλογο να μην το κάνει. Αν ο άλλος δεν έχει ούτε internet στο σπίτι δηλαδή την έβαψε.
tolis_01 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 @Malthador Ωραία, κλείνει το μαγαζί και ο αγοραστής γνήσιου λογισμικού windows θέλει format-reinstall χωρίς να έχει cd. Πες μου τι κάνει. Κράτα στο μυαλό σου ότι δεν ξέρει από υπολογιστές και πως αν πάει σε (άλλο) τεχνικό έστω για να του δώσει οδηγίες, θα τον πληρώσει για τον χρόνο/γνώσεις του. (και δεν το θέλουμε αυτό γιατί υποτίθεται πως έχει ήδη πληρώσει τα windows) Edit: Μην αρχίσουμε επίσης τα "system recovery partition" που βάζουν διάφορες εταιρίες (toshiba/hp) γιατί όπως είπαμε δεν ξέρει και κανένας πως να τα χρησιμοποιήσει. Και σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζεσαι cd (BOOTMGR is missing...) Εφόσον υπάρχει τρόπος το κατάστημα να σου δώσει cd με την αγορά windows, το βρίσκω παράλογο να μην το κάνει. Αν ο άλλος δεν έχει ούτε internet στο σπίτι δηλαδή την έβαψε. Το θέμα είναι πως οι oems (κατασκευαστές) δεν σου πουλάνε Windows Retail version, αλλά μια άδεια χρήσης των Windows και μόνο. Δεν είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν κάτι άλλο, και άλλωστε δεν τα πληρώνεις 200 ευρώ, όσο έχει η retail έκδοση των Windows (αλίμονο αν σε λαπτοπ των 300 ευρώ τα 200 ευρώ ήταν το κόστος του λειτουργικού). Για να φτιάξεις τον bootloader υπάρχουν νόμιμες λύσεις, όπως το easybcd, αλλά ακόμα και το 90-days trial των Windows 7 επίσημα από την microsoft στο digital river.
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 @Malthador Ωραία, κλείνει το μαγαζί και ο αγοραστής γνήσιου λογισμικού windows θέλει format-reinstall χωρίς να έχει cd. Πες μου τι κάνει. Κράτα στο μυαλό σου ότι δεν ξέρει από υπολογιστές και πως αν πάει σε (άλλο) τεχνικό έστω για να του δώσει οδηγίες, θα τον πληρώσει για τον χρόνο/γνώσεις του. (και δεν το θέλουμε αυτό γιατί υποτίθεται πως έχει ήδη πληρώσει τα windows) Edit: Μην αρχίσουμε επίσης τα "system recovery partition" που βάζουν διάφορες εταιρίες (toshiba/hp) γιατί όπως είπαμε δεν ξέρει και κανένας πως να τα χρησιμοποιήσει. Και σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζεσαι cd (BOOTMGR is missing...) Εφόσον υπάρχει τρόπος το κατάστημα να σου δώσει cd με την αγορά windows, το βρίσκω παράλογο να μην το κάνει. Αν ο άλλος δεν έχει ούτε internet στο σπίτι δηλαδή την έβαψε. Ο αγοραστής γνήσιων windows, προφανώς έχει original cd-key. Μπορεί να κατεβάσει το .iso των windows που αντιστοιχούν στο cd-key του και να τα εγκαταστήσει κανονικά και νομιμότατα. Επίσης, system recovery partition. Εγώ ξέρω να το χρησιμοποιώ. Και, τέλος, ρε άνθρωπε, άμα το laptop δεν έχει dvd-drive πως του κάνεις format ως τεχνικός; Το πετάς στα σκουπίδια;
Xchange Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Το θέμα είναι πως οι oems (κατασκευαστές) δεν σου πουλάνε Windows Retail version, αλλά μια άδεια χρήσης των Windows και μόνο. Δεν είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν κάτι άλλο, και άλλωστε δεν τα πληρώνεις 200 ευρώ, όσο έχει η retail έκδοση των Windows (αλίμονο αν σε λαπτοπ των 300 ευρώ τα 200 ευρώ ήταν το κόστος του λειτουργικού). Για να φτιάξεις τον bootloader υπάρχουν νόμιμες λύσεις, όπως το easybcd, αλλά ακόμα και το 90-days trial των Windows 7 επίσημα από την microsoft στο digital river. Για να φτιάξεις οτιδήποτε υπάρχουν λύσεις, δεν είναι κρίμα όμως ο κάθε ιδιώτης να μην μπορεί να επιδιορθώσει μόνος το pc του; Όπως είπες, υπάρχουν legit versions δωρεάν στο νετ, μπορούν οι καταστηματάρχες απλώς να κάνουν ένα cd μόνοι τους, 5 λεπτά παίρνει και βοηθάς τον πελάτη, και τέλος. Άντε τώρα μην ξέρει ο καθένας τι να κάνει και πως όταν βλέπει error, με το ζόρι να γνωρίσει για τα tools στο repair των cd. Μετά όμως, φταίει ο κάθε κατσαβιδάκιας που του δίνει τα σπασμένα και του κάνει format για "χ" ευρώ, όχι το κατάστημα που γράφει κανονικότατα στα αρ$#δια του τις ανάγκες του καταναλωτή. Ο αγοραστής γνήσιων windows, προφανώς έχει original cd-key. Μπορεί να κατεβάσει το .iso των windows που αντιστοιχούν στο cd-key του και να τα εγκαταστήσει κανονικά και νομιμότατα. Επίσης, system recovery partition. Εγώ ξέρω να το χρησιμοποιώ. Και, τέλος, ρε άνθρωπε, άμα το laptop δεν έχει dvd-drive πως το κάνεις format ως τεχνικός; Το πετάς στα σκουπίδια; Βάζεις δικό σου drive Επίσης είπες μόνος σου την λύση. Με το license μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν λογισμικό και να φορτώσεις το cd key. Παίρνει 5 λεπτά να το κατεβάσεις και να κάνεις Burn. Γιατί να μην το κάνει το κατάστημα;
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Και, τέλος, ρε άνθρωπε, άμα το laptop δεν έχει dvd-drive πως του κάνεις format ως τεχνικός; Το πετάς στα σκουπίδια; Όντως στα παλιά laptop δεν υπάρχει dvd drive, δεν ξέρω από πότε άρχισαν οι εταιρίες να βάζουν dvd drive στα laptop, το δικό μου είναι αρχαίο.
status Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Από τόσα που είπα εκεί κόλλησες; Για τα windows όμως, όσο ζητάς cd-Κουτί, και δεν στα δίνουν, κάτι βρομάει, και παίζει μετά από κανένα update να βρεθείς με μαύρη οθόνη και ενα ωραίο παράθυρο καλώς ορίσματος, να γράφει "you are a victim of software counterfeiting" Και φίλε, όσο αγοράζεις windows και τα πληρώνεις, είναι υποχρεωμένος ο άλλος να σου δώσει cd. Δεν πάει να λέει digital edition ή οτι αγοράζει μόνο τις άδειες και ο ίδιος δουλεύει με ένα μόνο cd, όσο τα πληρώνεις, cd πρέπει να πάρεις -τέλος-. Αν είναι digital, ή έχει μόνο άδειες και δικό του cd ο καημένος, ακόμη και αν το γέννησε η μάνα του, να βρει τρόπο να κάνει cd, ένα burn δεν είναι τόσο δύσκολο, και ας γράψει το license και σε Post-it. ΥΓ: Αν πούμε ότι κάνει καλά η έχει δίκιο που δεν έβαλε Cd κ.α, τότε πως θέλουμε τους χρήστες να ξέρουν format και να περνάνε μόνοι τους τα windows Που έχουν; Γιατί χωρίς cd, και αυθεντικά να πούμε πως είναι, είσαι υποχρεωμένος να πας για οποιοδήποτε πρόβλημα σ'αυτόν που σου τα πέρασε. Εκείνος δηλαδή ο επαγγελματίας δεν είναι κλέφτης; Εκτός αν κάνει τζάμπα την δουλειά γιατί φταίξιμο του είναι εξ'αρχής αν δεν δώσει cd. Το αυτοκόλλητο είναι η άδεια χρήσης, όχι το σιντί.
Xchange Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Το αυτοκόλλητο είναι η άδεια χρήσης, όχι το σιντί. Γιατί, τι είπα που να είναι αντίθετο;
status Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί, τι είπα που να είναι αντίθετο; Μπορεί να ΜΗΝ σου δώσει σιντί, για αυτό στο είπα...σιντι μπορείς να βρεις από την θεία σου και δεν είναι παράνομο ΑΝ και μόνο ΑΝ έχεις το αυτοκόλλητο. (ίδιο έκδοση φυσικά.)
Xchange Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεί να ΜΗΝ σου δώσει σιντί, για αυτό στο είπα...σιντι μπορείς να βρεις από την θεία σου και δεν είναι παράνομο ΑΝ και μόνο ΑΝ έχεις το αυτοκόλλητο. (ίδιο έκδοση φυσικά.) Ε ναι και εκεί μπαίνει το αρχικό μου θέμα, γιατί να μην σου δώσει αφού μέχρι και στο νετ τα δίνουν τζάμπα γιατί κατά την δικιά μου πάντα άποψη δεν είσαι υποχρεωμένος να τρέχεις στην θεία σου κάθε φορά που χρειαστείς το cd, όπως φυσικά δεν έχουν όλοι internet ούτε ξέρουν που να κοιτάξουν για οδηγίες. Με λίγα λόγια, να κάτσει όχι 5, αλλά 1 λεπτό να σου περάσει το cd έστω σε iso (απλώς στο σκληρό δίσκο δηλαδή), μία οποιαδήποτε έκδοση που διατίθεται δωρεάν στο νετ, και ας σου πέρασε oem. Αν και το oem κατά την γνώμη μου είναι παγίδα, δεν κάθεται κανένας να σου εξηγήσει ότι "ξέρεις φίλε, 100 για να στο δέσω στην mobo, δηλαδή αν πάρεις καινούργιο pc η σου χαλάσει η mobo ξαναπλήρωσέ τα, η 150 για να τα έχεις μαζί σου για πάντα" Τέλος πάντων μην ξανακάνουμε θέμα για βλακείες, δεν δίνουν cd και ό,τι και να πω δεν τ'αλλάζει, αλλά μετά μην ψάχνεστε για τον λόγο που οι καταναλωτές προτιμούν τα σπασμένα, αυτό είναι το point μου.
status Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ε ναι και εκεί μπαίνει το αρχικό μου θέμα, γιατί να μην σου δώσει αφού μέχρι και στο νετ τα δίνουν τζάμπα γιατί κατά την δικιά μου πάντα άποψη δεν είσαι υποχρεωμένος να τρέχεις στην θεία σου κάθε φορά που χρειαστείς το cd, όπως φυσικά δεν έχουν όλοι internet ούτε ξέρουν που να κοιτάξουν για οδηγίες. Με λίγα λόγια, να κάτσει όχι 5, αλλά 1 λεπτό να σου περάσει το cd έστω σε iso (απλώς στο σκληρό δίσκο δηλαδή), μία οποιαδήποτε έκδοση που διατίθεται δωρεάν στο νετ, και ας σου πέρασε oem. Αν και το oem κατά την γνώμη μου είναι παγίδα, δεν κάθεται κανένας να σου εξηγήσει ότι "ξέρεις φίλε, 100 για να στο δέσω στην mobo, δηλαδή αν πάρεις καινούργιο pc η σου χαλάσει η mobo ξαναπλήρωσέ τα, η 150 για να τα έχεις μαζί σου για πάντα" Τέλος πάντων μην ξανακάνουμε θέμα για βλακείες, δεν δίνουν cd και ό,τι και να πω δεν τ'αλλάζει, αλλά μετά μην ψάχνεστε για τον λόγο που οι καταναλωτές προτιμούν τα σπασμένα, αυτό είναι το point μου. Τι σχέση έχει με το αν σου δίνουν ή όχι το σίντι με το να προτιμήσει κάποιος μια σπασμένη έκδοση επειδή είναι τόσο μπετόβλακας να κοιτάξει το πισί του/λαπτοπ του.
headbanger Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Xchange, για τους επαγγελματίες ΙΤ, έχεις πλάκα. Συνέχιστε τα ποστ, όσο διαβάζω πέρνώ δύναμη και λέω "ναι κατάφερα και έφυγα έξω, όπου συνάδελφοι και ανταγωνιστές, δεν είναι σε εργασιακό μεσαίωνα." Θέλω και ένα price range για το WSUS server ή για έναν MBAM για την μικρομεσαία επιχείρηση. Ιδέες;
status Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Xchange, για τους επαγγελματίες ΙΤ, έχεις πλάκα. Συνέχιστε τα ποστ, όσο διαβάζω πέρνώ δύναμη και λέω "ναι κατάφερα και έφυγα έξω, όπου συνάδελφοι και ανταγωνιστές, δεν είναι σε εργασιακό μεσαίωνα." Θέλω και ένα price range για το WSUS server ή για έναν MBAM για την μικρομεσαία επιχείρηση. Ιδέες; Με σειρές μέσα ή χωρίς; ;ρ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα