Προς το περιεχόμενο

Τα ηχεία παίζουν μόνα τους!!!

andypolitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,έχω 5.1 ηχεία της creative και μόλις τα ανοίγω (ακόμα και αν έχω κλειστό το pc) αυτά παίζουν σε πολύ χαμηλή ένταση σκυλάδικα.Τι μπορεί να φταίει??

Δημοσ.

Αν δε δημιούργησες αυτό το thread μόνο για αστείο, θα σε παρακαλούσα να αποσυνδέσεις όλα τα καλώδια που συνδέουν τα ηχεία σου με όποια άλλη συσκευή έχεις. Ακούς ακόμα σκυλιά να γαβγίζουν;

Δημοσ.

Τα αποσύνδεσα και σταμάτησαν,αλλά μήπως θα μπορούσαμε να βρούμε καμιά καλύτερη λύση?Μην παίζετε με τον πόνο μου ρε παιδιά σοβαρά μιλάω.

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν υπάρχουν (ή δημιουργούνται με κάποιο τρόπο) χωρητικότητες σε κάποια κακή επαφή ή σε κάποιο βύσμα ή σε μια ψυχρή κόλληση κτλ. Η χωρητικότητα λειτουργεί ως φίλτρο συντονισμού, όπως ο επιλογέας σταθμών στα ραδιόφωνα. Έτσι λοιπόν κάτι απ' όλα αυτά κάνει τον ενισχυτή να πιάνει κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό που τυχαίνει να παίζει σκυλάδικα. Για να διορθωθεί το πρόβλημα πρέπει να βρεις την αιτία που δημιουργεί τη χωρητικότητα. Προσπάθησε να δεις μήπως κάποιο βύσμα δεν πατάει καλά ή αν το καλώδιο δεν είναι κολλημένο καλά (π.χ ψυχρή κόλληση).

Δημοσ.

Συντονίζονται σε ραδιοφωνικό σταθμό,και μάλλον το pc λειτουργεί ως κεραία..

ή

..το pc (κάρτα ήχου; ) συντονίζεται,και απλά μεταδίδει τον ήχο στα ηχεία.

Δημοσ.

Απλα τα ηχεια σου δεν εχουν καλη μονωση και πιανουν fm και am οπως ενα τρανζιστορακι (Ραδιοφωνο).

Θα σου πρωτεινα να πας να αγωρασεις 2-3 φεριτες δεν ξερω ακριβως που τους πουλανε αλλα πρεπει να βρεις σε καταστηματα για κεραιες και ραδιοφωνιας και απλα θα βαλεις το ενα στο καλωδιο της τρωφοδοσιας τους και το αλλο στο καλωδιο εξοδου (συνηθως πρασινο) που μπαινει στον υπολογιστη. Ετσι πρεπει να στρωσει διαφωρετικα ειναι απο την καρτα ηχου και πιανει ραδιοφωνικα σηματα.

Δημοσ.

φιλε αυτο το εχω κι εγω με κατι ηχεια τριτης μαρκας αλλα απο οτι μου ειπαν φταιει η κεραια ραδιοφονιας της ερτ που εχω σχεδον διπλα μου....αστα....

Δημοσ.

Προφανώς κοντά σου έχεις κάποιο πομπό ή αναμεταδότη ραδιοσυχνότητας το φαινόμενο ονομάζεται interference απλά δοκίμασε να γειώσεις με διάφορους τρόπους τον υπολογιστή σου σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού,παράδειγμα ένα καλώδιο που να ξεκινά από το pc και να καταλήγει σε σωλήνα του καλοριφέρ. επίσης άλλαξε τα καλώδια των ηχείων με θωρακισμένα γειώνοντας μόνο την μία μεριά.. κ.λ.π.

Δημοσ.
What he said. Κατά 99% Είναι αυτό.

λιγακι δυσκολο το βλεπω για αρμονικη απο ερασιτεχνη φμ.μηπως υπαρχει κοντα υποσταθμος ΔΕΗ???

Δημοσ.

Οχι παιδιά σταθμό της δεή κοντά δεν έχει.

Ραδιοφωνικός σταθμός δεν παίζει να είναι γιατί αυτά που παίζουν δεν παίζουν στο ραδιόφωνο,το έψαξα.Τα κομάτια σπάνια παίζουν ολόκληρα,μια παίζει το ενά και μετά από λίγο άλλο,σαν να αλλάζει σταθμό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...