freedubus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, έχω ένα Thrustmaster Dual Power σαν το παρακάτω, το οποίο το είχα χρησιμοποιήσει ελάχιστα για κανα χρόνο όταν το είχα πάρει, και δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου τα τελευταία 3 χρόνια. Ολο αυτό τον καιρό βρισκόταν σε ένα ράφι και μάζευε σκόνη. Προχτές το έβγαλα για να παίξω προ, το τίναξα να φύγει η σκόνη, και το σκούπισα με στεγνό και βρεγμένο πανί. Δουλεύει μια χαρά, αλλά το πρόβλημα είναι στην υφή της επιφάνειάς του (της μαύρης, εκεί που το κρατάς), η οποία ειναι φτιαγμένη από ένα rubber-simulated υλικό, για να μη γλιστράει και καλά, το οποίο απ' ότι θυμάμαι ήταν πολύ μαλακό και ευχάριστο στην αφή. Ε λοιπόν, τώρα έχει γίνει μια αηδία η οποία κολλάει στα χέρια. Για να καταλάβετε, δεν έχει αλλοιωθεί το χρώμα ή το υλικό, αλλά έχει γίνει κολλώδες στην αφή, σα να έχει χυθεί πορτοκαλάδα και να έχει στεγνώσει ένα πράγμα. Και όταν παίζω κολλάει στα χέρια και είναι ψιλοχάλια η αίσθηση, μαζεύει τρίχες, χνούδια κλπ. Το καθάρισα άπειρες φορές με ύφασμα και σκέτο νερό, αλλά τίποτα. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο χημικό ακόμα, φοβάμαι μη χαλάσει τελείως το υλικό. Μπορώ να το καθαρίσω με κάτι, για να το κάνω να επανέλθει τέλοσπάντων; Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό, ειλικρινά. Υποτίθεται οτι αυτά είναι φτιαγμένα για να παθαίνουν τα χειρότερα στα χέρια των γκέημερς, κι αυτό το χάλασε λίγη...σκόνη 3ετίας που μάζεψε στο ράφι, ή φρίκαρε από την απότομη επαφή με το νερό μετά απο τόσο μεγάλο διάστημα βρώμας και απλυσιάς;
frenzy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, έχω ένα Thrustmaster Dual Power σαν το παρακάτω, το οποίο το είχα χρησιμοποιήσει ελάχιστα για κανα χρόνο όταν το είχα πάρει, και δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου τα τελευταία 3 χρόνια. Ολο αυτό τον καιρό βρισκόταν σε ένα ράφι και μάζευε σκόνη. Προχτές το έβγαλα για να παίξω προ, το τίναξα να φύγει η σκόνη, και το σκούπισα με στεγνό και βρεγμένο πανί. Δουλεύει μια χαρά, αλλά το πρόβλημα είναι στην υφή της επιφάνειάς του (της μαύρης, εκεί που το κρατάς), η οποία ειναι φτιαγμένη από ένα rubber-simulated υλικό, για να μη γλιστράει και καλά, το οποίο απ' ότι θυμάμαι ήταν πολύ μαλακό και ευχάριστο στην αφή. Ε λοιπόν, τώρα έχει γίνει μια αηδία η οποία κολλάει στα χέρια. Για να καταλάβετε, δεν έχει αλλοιωθεί το χρώμα ή το υλικό, αλλά έχει γίνει κολλώδες στην αφή, σα να έχει χυθεί πορτοκαλάδα και να έχει στεγνώσει ένα πράγμα. Και όταν παίζω κολλάει στα χέρια και είναι ψιλοχάλια η αίσθηση, μαζεύει τρίχες, χνούδια κλπ. Το καθάρισα άπειρες φορές με ύφασμα και σκέτο νερό, αλλά τίποτα. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο χημικό ακόμα, φοβάμαι μη χαλάσει τελείως το υλικό. Μπορώ να το καθαρίσω με κάτι, για να το κάνω να επανέλθει τέλοσπάντων; Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό, ειλικρινά. Υποτίθεται οτι αυτά είναι φτιαγμένα για να παθαίνουν τα χειρότερα στα χέρια των γκέημερς, κι αυτό το χάλασε λίγη...σκόνη 3ετίας που μάζεψε στο ράφι, ή φρίκαρε από την απότομη επαφή με το νερό μετά απο τόσο μεγάλο διάστημα βρώμας και απλυσιάς; Στάνταρ είστε καπνιστές στο σπίτι έτσι? Τo έχω πάθει με mouse που είχα αφήσει και ξεχάσει δίπλα στο γαρφείο μου που καπνίζω. Αηδία. πολύ λίγο αβα για τα πιάτα με πολύ λίγο νερό. Μην τρέχει το νερό δηλαδή άμα στίψεις το πανί, απλά νοτισμένο. Επανέλαβε και μετά οινόπνευμα
freedubus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Στάνταρ είστε καπνιστές στο σπίτι έτσι? Κι όμως, όχι, δε βρισκόταν σε χώρο οπου γινόταν συστηματικό κάπνισμα. Απορώ δλδ. τι το πείραξε. edit: Εβαλα άβα και οινόπνευμα (ρακί βασικά γιατι δεν είχα καθαρό) και δεν έγινε τίποτα. Αλλη λύση; Εχω επίσης χλωρίνη, ζιπέλαιο, άζαξ και ένα για τη μπανιέρα απο οικιακά χημικά.
Tzimmys Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δεν το έχω πάθει για να ξέρω και πως να καθαρίσει. Θα δοκίμαζα και εγώ με ava και αφού λες "κολλώδης" θα δοκίμαζα και κάτι σε διαλυτικό. Αφού τα έκανα και δεν γινόταν τίποτα, θα προσπαθούσα να το επενδύσω με κάποιο κομμάτι ύφασμα.
freedubus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Χειρότερα απο πρίν. Τώρα το ξύνω με το νύχι και βγαίνει ένα πηχτό πράγμα σαν κόλλα που δεν φεύγει με νερό κλπ. Yποψιάζομαι μήπως το κατούρησε κανένα σκυλί, γιατί ήταν στο κάτω κάτω ράφι, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
notios7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 τωρα κοιταξα ενα δικο μου και δεν ειδα τιποτε περιεργο.βαλε διαλυτικα,βαλε οινοπνευματα και τριβε να φυγει.προφανως ¨καηκε η επενδυση¨απο θερμοκρασια καποιο καλοκαιρι στο δωματιο που το ειχες.
freedubus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Παίζει να κάηκε από τα δακρυγόνα. Με προβληματίζει γιατί η αλλοίωση δεν είναι σε όλη την επιφάνεια του χειριστηρίου, αλλά κυρίως στις 2 λαβές, εκεί δλδ. που έρχεται σε επαφή περισσότερο με τα χέρια. Στο πάνω μέρος π.χ δεν το έχει.
liopyr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Έσχατη λύση είναι να το πλακώσεις με μονωτική στις χειρολαβές...
frenzy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Έσχατη λύση είναι να το πλακώσεις με μονωτική στις χειρολαβές... Όχι μονωτική, αυτό που βάζαμε στα ποδήλατα πιτσιρικάδες? πως το λένε παίζει ακόμα?
notios7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Παίζει να κάηκε από τα δακρυγόνα. Με προβληματίζει γιατί η αλλοίωση δεν είναι σε όλη την επιφάνεια του χειριστηρίου, αλλά κυρίως στις 2 λαβές, εκεί δλδ. που έρχεται σε επαφή περισσότερο με τα χέρια. Στο πάνω μέρος π.χ δεν το έχει. αυτο μπορει να γινει αν βαζεις κολωνιες -αποσμητικα κ.λ.π.το εχω ξανακουσει.
freedubus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Πφ δεν παλεύεται άλλο πλέον, με το που πέσανε και τα χημικά, έγινε χειρότερα απο πριν:
Tzimmys Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Κάνε αυτό που σου είπα. Αν βρεις κομμάτια σαν γάζες θα γίνει καλή δουλειά πιστεύω. Λωρίδες υφάσματος δηλαδή.
freedubus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Το πλάκωσα και το έτριψα με ασετόν και νέφτι τελικά. Εφυγε όλη η rubber επίστρωση, και έμεινε το πλαστικό αποκάτω σκέτο. Ενα μάτσο χάλια εμφανισιακά, αλλά η αφή του είναι κομπλέ, δεν κολλάει πλέον. Και αυτό με το ύφασμα καλή ιδέα, αν δε λυνόταν, κάτι τέτοιο θα έκανα. Μούφα τα θρασμάστερ ε, εμ βέβαια, θράς και θρασάδες, τώρα θα τους μάθουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.