Mparkou13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια βοηθηστε σας παρακαλω εχω ενα προβλημα μου εμφανιζει συνεχεια κατω δεξια το MS ANTI Spyware 2009 θελει να πλοκαρει ενα ιο και τετοια...στην συνεχεια μου λεει οτι πρεπει να ενεργοποιησω το πακετο αλλα κοστιζει ..παταω να βγει και μετα παλι μ λεει ειδοποιηση οτι εχω system problem!βοηθειααααα εχω τρελαθει
Nord_Chaos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια βοηθηστε σας παρακαλω εχω ενα προβλημα μου εμφανιζει συνεχεια κατω δεξια το MS ANTI Spyware 2009 θελει να πλοκαρει ενα ιο και τετοια...στην συνεχεια μου λεει οτι πρεπει να ενεργοποιησω το πακετο αλλα κοστιζει ..παταω να βγει και μετα παλι μ λεει ειδοποιηση οτι εχω system problem!βοηθειααααα εχω τρελαθει "MS Antispyware 2009 is a fake spyware remover program. Application is advertised through the trojans that displays fake warnings that claims about infections. In order to protect yourself you will be offered to download MSAntispyware 2009. Any click will lead you into downloading and installing of this parasite. If you already did so, then application will be set up to start every time you boot your computer and every time when it starts it automatically scans your computer. When the falsified scan is over you will see results of multiple infections that cannot be removed until you purchase license of MS Antispyware2009. All these reports are faked and shouldn’t be trusted as real. This is done only to scare and push you into confidence trick. Also you will see a fake Windows Security Center and its advertisement that Windows recommends you to buy MSAntispyware2009. Remember that all these tricks are made to scare you. MS Antispyware 2009 is totally useless program that do not do anything it is a parasite that can bring you only harm. Try ignore these notifications and scan your computer with real spyware remover program..." ( http://www.2-spyware.com/remove-ms-antispyware-2009.html ).. απ'οτι λεει και το παραπανω site το MS Antispyware 2009 ειναι ενα trojan μεταμφιεσμενο σε προγραμμα δήθεν "απομακρυνσης spyware"..ριξε μια ματια στο παραπανω λινκ και θα βρεις αρκετες αλλες πληροφοριες για το συγκεκριμενο trojan...για την απομακρυνση του (πάντα συμφωνα με το site αυτο) χρησιμοποιησε το γνωστο και παντα αξιοπιστο Malwarebytes' Antimalware..
ChangeAllNow Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Και επίσης οδηγίες και εδώ : http://www.spywareremove.com/removeMSAntiSpyware2009.html . Και οι δύο απαντήσεις περιέχουν οδηγίες για χειροκίνητη αφαίρεση αλλά αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στις κινήσεις σου χρησιμοποίησε το πρόγραμμα που πρότεινε ο Nord_Chaos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.