scriptalex Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 καταρχην καλησπερα!μου εδωσε ενας φιλος μου το pc του για format και αναβαθμιση(μνημη,καρτα γραφ κ.α)!βαζω μονο την καινουργια μνημη,ανοιγω το pc,δουλευουν ολα (ανεμιστηρακια κτλ) μια χαρα αλλα δεν ανοιγει η οθονη καθολου!ξαναβαζω την μνημη αλλα παλι τιποτα!μετα απο πολλα restart ανοιξε!κανω format!τον κλεινω και ξανανοιγω αλλα παλι τιποτα!αυτο γινεται συνεχεια.10φορες δεν ανοιγει(μαυρη οθονη) και 1 ανοιγει,δοκιμασα 4 διαφορετικες μνημες αλλα τα ιδια!οταν εχω ανοιχτο το pc και κανω restart απο την εναρξη κτλ ολα καλα!οταν ειναι κλειστος και τον ανοιγω τοτε υπαρχει το προβλημα!επισης παρατηρησα οτι οταν δεν τον ανοιγω για καποιες ωρες τοτε ανοιγει κανονικα!!και κατι τελευταιο,οταν δεν ανοιγει ακουγεται ενα δυνατο σφυριγμα,σαν να μου λεει οτι καπιο προβλημα υπαρχει,thanks και sorry για το μεγαλο post
PaokToTheBone Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Το σφυριγμα ειναι beep code.Πανε διαβασε στο manual της μητρικης τα beep codes και δες ποιο ειναι το προβλημα...Βεβαια εμενα το μυαλο μου παει και στο τροφοδοτικο...Βγαλε και την μπαταρια απο την μητρικη και ξαναβαλτην...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.