Προς το περιεχόμενο

Καλυτερο Boss στο MGS!

Θου-Βου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιοs ειναι το καλυτερο αφεντικο που εχετε αντιμετωπισει στην σειρα Metal Gear Solid?

Liquid Snake

Revolver Ocelot

Vulcan Raven

Psycho Mantis

Sniper Wolf

Solidus Snake

Vamp

Fatman

Fortune

Colonel Volgin

The Boss

The Fear

The End

The Pain

The Fury

Laughing Octopus

Raging Raven

Crying Wolf

Screaming Mantis

Δημοσ.

Liquid Snake κ Colonel Volgin!

:devil:

Απλα η ενταση στο κοκκινο,μιας κ ειχαν μαχη-καταδιωξη με mgs/shagohod κ μετα παλι μαχη! Δεν λεγαν να ψοφησουν! (κλασικα μεγαλα bosses) Ειδικα στον Volgin, αξιζει να τον βγαλεις με CQC, κ mk22, σου δινει τη στολη του στο τελος, κ εχει επιδραση στους ρωσσους στρατιωτες.. :lol:

Επισης επικη sniper μαχη κ με τον The End, ειδικα απο την Hard δυσκολια κ πανω, οπου σερνωντας κ με καμουφλαζ πρεπει να βρεις που βρισκεται.. ειτε με mic, ειτε με ap senser,ειτε..

Τελος, φουλ συναισθηματικη μαχη, με την Boss!:o

ΥΓ Ξεχασα! Κ ο ποιο προτότυπος, μετα φυσικα απο τον Psycho Mantis, ο Sorrow! πολυ περιεργα ψυχοφθορο οταν το παιζεις πρωτη φορα..

Δημοσ.
Ακριβως. Η πατεντα με το gamepad ηταν ολα τα λεφτα.

Για θύμισε μου λίγο, πάει πολύς καιρός από τότε που το έπαιξα τελευταία φορά:P

Και κάτι άλλο, υπάρχει πουθενά κανα pdf, κανα tutorial, κανα βίντεο κάτι τέλος πάντων που να συνοψίζει αυτές τις 10000^1000 ώρες βίντεο και ασυρμάτου των mgs σε μια ιστορία έτσι στο πάρα πολύ γενικό?

Αυτό που ζητάω σαφώς και είναι ψιλοαπίθανο, αλλά ειδικά προς το τέλος άρχισα να χάνω την μπάλα με τις ιστορίες και είναι λόγος που το άφησα τελικά.

Δημοσ.

ενοει για την πατεντα που επρεπε να κανεις με το pad του ps1 να βγαλεις το gamepad και να το αλλαξεις θυρα ωστε να μην ¨διαβαζει¨ ο mantis τις κινησεις σου!

+1 για μαντις κ απο μενα πραγματικα πολυ μπροστα.

Δημοσ.
Για θύμισε μου λίγο, πάει πολύς καιρός από τότε που το έπαιξα τελευταία φορά:P

Και κάτι άλλο, υπάρχει πουθενά κανα pdf, κανα tutorial, κανα βίντεο κάτι τέλος πάντων που να συνοψίζει αυτές τις 10000^1000 ώρες βίντεο και ασυρμάτου των mgs σε μια ιστορία έτσι στο πάρα πολύ γενικό?

Αυτό που ζητάω σαφώς και είναι ψιλοαπίθανο, αλλά ειδικά προς το τέλος άρχισα να χάνω την μπάλα με τις ιστορίες και είναι λόγος που το άφησα τελικά.

Σε ενα torrent το πριν κανα 4μηνο ειχε παρει το ματι μου ενα πακετο με ολα τα βιντεακια και τις συνομιλιες. Ειχα κατεβασει μερικα αλλα στο τελος τα εσβησα,ηταν σε καλη ποιοτητα απο οτι θυμαμαι και οι ιστοριες εφταναν μεχρι το snake eater.

Δημοσ.
κάτι τέλος πάντων που να συνοψίζει αυτές τις 10000^1000 ώρες βίντεο και ασυρμάτου των mgs σε μια ιστορία έτσι στο πάρα πολύ γενικό?

Σε ενα torrent το πριν κανα 4μηνο ειχε παρει το ματι μου ενα πακετο με ολα τα βιντεακια και τις συνομιλιες. Ειχα κατεβασει μερικα αλλα στο τελος τα εσβησα,ηταν σε καλη ποιοτητα απο οτι θυμαμαι και οι ιστοριες εφταναν μεχρι το snake eater.

Ζητάω κάτι διαφορετικό, γιατί να κάτσω να ξαναδώ όλα τα βίντεο, εκτός από απίθανο είναι και αμφίβολο αν θα καταλάβω κάτι εκτός concept του παιχνιδιού.

Καλά ένα ακόμα κουφό για την εποχή του ήταν όταν ζητούσε την συχνότητα του ασυρμάτου της κοπέλας στο mgs1 και έλεγε ψάξε στο πίσω μέρος του δίσκου.

Έψαχνα, έψαχνα το inventory κι εγώ, είχα κάνει άνω κάτω το level προσπαθώντας να βρω κανα δισκάκι και τελικά ένας φίλος εκεί που καθόταν κι έπαιζε με το cd του παιχνιδιού το γύρισε ανάποδα και το βρήκε από σπόντα :lol: Επικό. Αν δεν μου το 'λεγε μάλλον θα 'ψαχνα μια-μια τις συχνότητες

Δημοσ.

Σαν το Liquid snake δεν υπάρχει.

Στο MGS1 εχει βγει από τους fans ο καλύτερος Antiprotagonist γιαυτο και ο Hideo Kojima τον έβαλε και στο MGS2 και καλά έκανε.

Παιδιά αν παρακολουθήτε την ιστορία του παιχνιδιού στο MGS4 γίνεται μεγάλη ανατροπή.

Τώρα σχετικα με την μάχη Solid vs Liquid δεν είναι και κάτι το τρομερό. Με τον End στο European Extreme είχε ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Praetorianos, έχω κατεβασει ολα τα βιντεακια κ διαλογους απ ολα τα mgs (ακομη κ απ το 4). Τα χω δωσει σε κατι παιδια που δεν ειναι κ πολυ του stealth, κ πιστεψε με, τα καταλαβαμ ολα! Αν θες να σου στειλω links απο που να τα κατεβασεις, πες μου

Δε σε αδικω, στο 2 πραγματι εχασα κ γω λιγο την μπαλα.. μετα απο χρονια, διαβασα ενα ενδιαφερον αρθρο ως προς το τι εννοουσε η rose κ ο Campell οταν την "λεγαν" στον Raiden, που στην ουσια την ελεγε ο kojima στον fan που πηγε τυφλα μονο λογω solid snake να το παιξει..

γενικα δεν πετυχε το πειραμα στο 2, διοτι τοοοσο gay χαρακτηρα πραγματι δε θα μπορουσε να πουλησει σε Αμερικη κ Ευρωπη.. μονο κατι 17χρονα Γιαπωνεζακια ειναι Fan του

Βεβαια, δε λεω, στο 4 ειχε το awesomeness που χρειαζοταν! οποτε στο 5..

Δημοσ.

καλύτερο boss ο μάντις και απο μένα ,τι να λέμε τωρα ο τύπος διάβαζε και τα saves απο τις memory cards χεχε.

λίγο οφφτοπικ

και τοπ gaming στιγμη του mgs στο mgs 2 εκεί που έχεις βάλει ιο στο σύστημα και σου στέλνει μηνύματα ο general και σου λέει κλείσε το playstation2 , και καλα οτι ήταν τοσο καλα προστατευμενο το συστημα που με το που το χακαρες κατάλαβε οτι είναι παιχνιδι και για να σε αποτρέψει να το καταστρεψεις σε έλεγε να το κλείσεις,εκει έπεσα κατω και έλεγα kojima =god (και στο σημείο που έβγαζε gameover ενω πολεμούσες ,πάλι με τον ιο)

Δημοσ.
Liquid Snake κ Colonel Volgin!

:devil:

Απλα η ενταση στο κοκκινο,μιας κ ειχαν μαχη-καταδιωξη με mgs/shagohod κ μετα παλι μαχη! Δεν λεγαν να ψοφησουν! (κλασικα μεγαλα bosses) Ειδικα στον Volgin, αξιζει να τον βγαλεις με CQC, κ mk22, σου δινει τη στολη του στο τελος, κ εχει επιδραση στους ρωσσους στρατιωτες.. :lol:

Επισης επικη sniper μαχη κ με τον The End, ειδικα απο την Hard δυσκολια κ πανω, οπου σερνωντας κ με καμουφλαζ πρεπει να βρεις που βρισκεται.. ειτε με mic, ειτε με ap senser,ειτε..

Τελος, φουλ συναισθηματικη μαχη, με την Boss!:o

ΥΓ Ξεχασα! Κ ο ποιο προτότυπος, μετα φυσικα απο τον Psycho Mantis, ο Sorrow! πολυ περιεργα ψυχοφθορο οταν το παιζεις πρωτη φορα..

Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου!Αλλά εκεί που η καρδία μου χτυπούσε σαν κομπρεσερ ήταν με τον The End!Απλά επικό boss battle!Ειδικά στο European Extreme είναι όλα τα λεφτά!Αν και υπάρχουν δύο τρόποι να τον αποφύγεις τελείως!:-D

-----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 05 : 26 : 48-----

Ρε παιδία απίστευτο boss o Mantis!Αλλά πείτε μου κάτι.Την μουσική υπόκρουση κάθε φορά που την ακούγατε δεν ανατριχιάζατε ολόκληροι?Απλά επικό.

Δημοσ.

Ρε παιδία απίστευτο boss o Mantis!Αλλά πείτε μου κάτι.Την μουσική υπόκρουση κάθε φορά που την ακούγατε δεν ανατριχιάζατε ολόκληροι?Απλά επικό.

Καλα το soundtrack ειναι εργο τεχνης οπως και ολο το παιχνιδι βεβαια.;)

Με ψησατε ρε! Θα ψαξω την εκδοση για pc και θα το ξαναρχισω:lol:.

Με τον mantis τι κανεις στο pc αραγε? Αλλαζεις θυρα usb? :rolleyes: :lol:

-----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 04 : 30 : 01-----

και τοπ gaming στιγμη του mgs στο mgs 2 εκεί που έχεις βάλει ιο στο σύστημα και σου στέλνει μηνύματα ο general και σου λέει κλείσε το playstation2 , και καλα οτι ήταν τοσο καλα προστατευμενο το συστημα που με το που το χακαρες κατάλαβε οτι είναι παιχνιδι και για να σε αποτρέψει να το καταστρεψεις σε έλεγε να το κλείσεις,εκει έπεσα κατω και έλεγα kojima =god (και στο σημείο που έβγαζε gameover ενω πολεμούσες ,πάλι με τον ιο)

Καλα αλλο κι αυτο! Στο sons of liberty σε κατι φασεις σκεφτομουνα τι 'ναι τουτο ρε ψυχολογικο πειραμα?

Δημοσ.

εεεμ στη τυχη το πες? Ειναι! To εκανε ο Kojima για να τεσταρει τις αντιδρασεις των παιχτων που περιμεναν κατι που να ναι στην σκια του Shadow Moses (εκει οπου διαραματιστηκε το 1) κ φυσικα να χειριζεσαι τον Solid Snake. Ολο αυτο λεγεται VR Theory που ισχυει μεχρι ενα μεγαλο βαθμο.

Διαβασε αυτο το αρθρο, αξιζει:http://www.metagearsolid.org/reports_vr_theory_1.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...